Cei mai activi useri din categoria Sport pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Profesorii de sport sunt obligați sa se descalte cand intra in sala de sport? Pe noi, elevii, ne obliga sa ne descaltam si sa purtam sosete albe.
Salut, stie cineva o sala buna de forta in Sibiu?
Dati-mi o reteta de shake proteic fara mixer, pentru a se lua inainte de inceperea antrenamentului.
Cum lipești o paleta de ping pong?
Doresc sa urmez o cariera in fotbal dupa terminarea clasei a 8-a, pe postul de portar. Are cineva idee de cluburi bune de fotbal din Bucuresti? Am 15 ani, de abia impliniti. Multumesc.
Ce se intampla daca faci sala si te hidratezi cu bere si vin in loc de apa?
Vreau sa-mi cumpar o bicicleta electrica MTB sau poate una electrica de oras. Ce-mi recomandati la un pret rezonabil?
Am un gand sa ma apuc la sala, am 14 ani fac 15 in august. As vrea sa ma apuc deoarece ma voi duce in oras la liceu la toamna si ar fi mai usor cu transportul deoarece stau la tara. Am 1.83 ...? (mai mult)
Dacă faci aerobic slabesti?
De la ce vârsta aș putea începe sa fac antrenamente de crossfit? Am 16 ani(peste 3 luni fac 17) și m-am gândit să mă apuc de crossfit!
Mi- am gasit o metoda cum sa câștig mai des la pariuri sportive, metoda mea este ca pun câte 3 sau 4 meciuri pe zi cu miză de 10 sau 20 lei. Ce ziceți va merge? A mai încercat cineva...? (mai mult)
De maine ma duc la sala si vreau sa slabesc, apoi sa pun masa musculara. Dar acum ma intereseaza slabitul. Ce diete recomandati pentru asta? Si ce antrenamente? Multumesc!
Vreau sa merg la sala de mâine, dar pentru ca nu am mai fost niciodată intr- o sala de Fitness și nici nu sunt la mine in oraș sa cunosc prea bine sălile, am nevoie de câteva sfaturi. Va ...? (mai mult)
stie cineva diferenta dintre creatina pudra si pulbere? As vrea sa-mi cumpar, deocamdata am pulbere si vreau sa incerc si pudra, dar nu stiu cum se administreaza. Ofer funda!
Un baiat de 6 ani si ceva (finul meu) vrea sa se apuce de sport. Nimic rau pana aici :) Ideea e ca e fixat pe bataie! Ii tot spune tatalui lui si noua tuturor ca vrea la box sau mma pentru ca...? (mai mult)
Hey TPU... Ştiţi nişte exerciţii pentru fund bombat?
Am 4 luni de sala cu antrenor, se cunoaste mult dar vreau sa va intreb, daca fac sala 2 ani se cunoaste mult adica se dezvolta mult muschii? Precizez am avut 143 kg acum am 123 si inca scad, eu incerc...? (mai mult)
Karate sau kick box? Pentru ca vreau sa învăț sa ma bat.
Cum as putea sa servesc mai bine? Cum imi imbunatatesc viteza servei la volei? Ma antrenez mult, dar parca nu vad nici o imbunatatire. Ce tipuri de exercitii sa fac ca sa se observe ceva?
Buna, TPU! Am si eu o problema! Joc handball de 2 ani si astazi am avut un meci important. Antrenorul avea încrendere in noi, iar noi l- am dezamagit....Nu a mai vrut sa vorbeasca cu noi, am plans...? (mai mult)
Hei TPU, fac sala de 4 luni de zile, in 4 luni am pierdut 19 kg, precizez ca am avut 143 kg si acum am 124. Eu fac sala in pantaloni scurti si tricou, este mai ok daca fac in bluza d- aia pentru arderi...? (mai mult)
Un set de exercitii simple cu numar de repetari, pauza etc. pentru a face 6 patratele intr- un timp relativ rapid? Am aproape 15 ani si nu vreau sa am o alimentatie chiar de top. M- am gandit ca 1 litru...? (mai mult)
Hei TPU, batoanele proteice imi fac rău, ma ingraşă etc au aceleasi efecte negative ca si cele tip praf? De 2 luni iau cat 3 pe saptamana, in 2 luni am pus 4 kg pe mine, dar mananc 3 mese pe zi ...? (mai mult)
Eu de un timp alerg afara si folosesc o aplicatie de pe magazin play pentru distanta si calorii, dar nu cred ca e buna. Stie cineva o aplicatie mai precisa si daca stiti un program de alergat pentru...? (mai mult)
De ce sa cumperi proteine (suplimente) cand iei doar in jur de 25g de proteine pe porție cand poti sa iti iei 100 grame de alune si ai acelasi numar de proteine, mult mai ieftin si mai sănătos după...? (mai mult)
Ce tip de forta trebuie sa ai la box si ce tip ce forta trebuie sa ai la lupte greco- romane? Adica si la corp sunt diferiti boxerii de luptatori, iar la forta parca altceva se cere la box, mai exploziv,...? (mai mult)
Cum as putea sa fac tractiuni? Nu ma pot ridica deloc.
Va salut cu respect, am si eu o intrebare de adresat cunoscătorilor. Eu am varsta de 15 ani, 180 cm si 75 kg. Am soldurile urate si as vrea sa obtin o forma plata sau de V, cum pot face asta? Trebuie...? (mai mult)
Salutare, sper ca bikerii sa ma ajute cu problema asta. Ies si eu de la scoala, ma urc pe bicicleta(bmx), dau o pedala si vad ca se blocheaza roata, incerc tot incerc si nimic, am rezolvat pe moment...? (mai mult)
Merita sau nu sa iti faci un abonament la world class cu antrenor inclus?
Un vegetarian poate creste in masa musculara? Intreb pentru un amic de 36 de ani, ectomorf.
Daca sunt slab, aproximativ 55 kg, pot face masa musculara la sala? Fara substante din acelea...
am nevoie și eu de un răspuns și nu am de unde sa- l iau. Pe viitor vreau sa îmi iau un dirt bike mtb(bicicleta nu motor) și nu știu ce diametru mi- ar trebui și ce firme pentru cadre...? (mai mult)
Salut, stiti vreun site de unde pot cumpara tricouri de fotbal si sa mi le personalizeze tot ei? Adica tot cu numar si nume sau doar cu nume.
Are cineva un video care sigur contine proba sportiva la baieti, academia fortelor terestre?
Saptamana viitoare am proba la sport 10-15 flotari si pot sa fac maxim 5. Ce pot sa fac ca sa pot face mai multe? Sunt si grasut, dar nu vreau sa ma fac de ras
Ajuta la ceva datul cu pumnii prin aer rapid si cu forta folosind greutati de 0, 5kg in mana?
Stiti careva un loc bun pentru antrenament de mma in Bucuresti?
Buna! Am 17 ani, sunt fată și vreau să fac mușchi. Am acasă gantere și sac de box. Ce exerciții îmi puteți recomanda și ce sfaturi îmi puteți da?
Salut,stiti vreo sala de MMa in Suceava? Am cautat si tot ce am gasit e un articol din 2011 si o pagina din 2015, in rest nimic concret.
Am și eu nevoie de câteva sfaturi. Am 16 ani 1, 73 60 kg. Am puțină burtă. Ce mi- ati recomanda să fac? Eu am inceput sa fac calisthenic in fiecare zi mai înainte de culcare, fac 20 min...? (mai mult)
Luni am proba la sport 15 flotari. Eu pot sa fac 10 flotari max in cele mai bune conditii ale mele. De fiecare data cand fac flotari mainile mele sunt prea in fata. Si daca le pun la nivelul umerilor...? (mai mult)
Cat costa sa imi iau un instructor personal la sala timp de o luna? Adica pe durata antrenamentului sa se ocupe doar de mine, sa ma ajute la exercitii, sa imi faca un regim alimentar etc.?...? (mai mult)
Ceva trucuri pentru fifa 20?
Stiti cumva daca exista cluburi de sport in Slatina la care poate participa oricine? Nu studiez la liceul sportiv si as fi incepatoare la orice, 18 ani.Imi doresc sa practic un sport macar pe perioada...? (mai mult)
M- am apucat de sală. Baiatu' cu care ma duc mi- a spus ca trebuie sa mănânc zilnic 2700 calorii (de atât am nevoie, din câte mi- a spus) altfel n- o să pun mușchi. Sunt paralel oricum cu asa ceva....? (mai mult)
Daca fac plank ma ajuta sa pot face mai multe flotari? Ce ar trebui sa mananc pentru masa musculara? Ms. Funda
Daca sari cu un sac de ciment de la 1m poți să rămâi paralizat? Gen sa ai probleme cu coloana?
Salut. Am voie sa merg cu bicicleta 170km singur? Eu am 14 ani.
Daca ești cam slăbănog și ai o leaca grăsime, nah moștenire genetica, ce trebuie sa faci prima data, sa pui masa musculara că mai apoi sa dai jos sau să slăbești așa slab cum ești?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
Fabiii întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Capitale
Cunosti capitalele lumii asa de bine precum crezi? Hai sa descoperim daca poti deveni noul campion al quiz-ului