Cei mai activi useri din categoria Sport pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
1. Ce părere aveți despre filmul The Game Changers? 2. Am observat că au fost oameni convinși prin acel film să- și schimbe stilul alimentar. E cineva pe aici aflat în situația asta? 3....? (mai mult)
De ce! In puii mei nu se joaca sferturile tur-retur din copa del rey?
am 15 ani, 1, 65 inaltime si 55 kg, as dori sa ma ingraș, daca ma duc la sală, ma voi ingrasa mai repede sau ma voi face mai voinic? Multe persoane mi- au zis ca sunt slab, citisem ...? (mai mult)
Ce alimente ar trebui sa consum sa ard mai multe calorii? Daca se poate fara suplimente.
Dacă mănânci o dată pe zi slăbești?
Ieri m- am înscris la o sala de kickbox, cu antrenor etc sala de kick box, ieri când am mers am așteptat totuși sa îmi zică antrenorul ce sa fac, sa ma învețe lovituri, etc, însă,...? (mai mult)
Program pentru sala cu tot cu exerciții începători?
Stiati ca avem si noi Cercetasii Romaniei? Sunt impartiti pe grupe de varsta si as vrea sa merg si eu la grupul dedicat varstei mele. Totusi, mi- e frica daca nu o sa reusesc sa tin pasul cu...? (mai mult)
Cat castiga un maratonist de ex Tibi Useriu?
Stiți cumva în cât timp s-ar vedea rezultatele in special pentru fesieri dar și pentru picioare? Având în vedere că le-aș face acasă sau câte minute pe zi ar trebui să le fac?
Bună! Am 12 ani și am 60 Kg. Si la școală mănânc un măr, și un pachet de biscuiți integrali. Cand vin de la școală mănânc o salata de legume fara pâine. Apoi cand mi se face foame mănânc...? (mai mult)
Hei! Suntem un grup mai mare de copii care, acum cat e si perioada asta calda ne jucam oina. Denumirea e la fel ca cea a sportului national, dar putin diferita, adaptata pentru copii. Facem niste cercuri,...? (mai mult)
Am iesit ieri in parc cu prietenii si ne- am jucat cu mingea. Cineva a dat atat de tare, incat mingea a ramas in copac. Am incercat noi sa o dam jos, dar fara reusita, iar sa ne urcam in copac...? (mai mult)
Niște exerciții pentru față stiti? Cum scap de barbie dublă gusa? Cum sa-mi fac maxilarul mai musculos?
Ar fi prea mare pentru un băiat de 13 ani și înălțime de 150 cm un cross sl 3 27.5 cu cadru de 410mm? Va rog, am nevoie de un răspuns
Salut. Am dat comanda de gantere de pe eMAG, insa am o problema. Se desfac usor, piulitele reusind cumva sa se desfaca daca se pune putina presiune. Cam totul e din plastic, am cautat gantere de ...? (mai mult)
daca pun la pariuri online, îmi vine bani pe cont de la bancă?
La ce varsta ating apogeul atletii profesionisti? Sa zicem cu varsta intre 18-42?
Heyyyy. Vreau sa ma apuc de sala dar trebuie sa mai pun ceva pe mn....Fiindca nu am ce lucra... Am 61 de kg la 1.77. Manac in general 2 mese principale pe zi si o gustare uneori. Va rog spuneti- ...? (mai mult)
am 16 ani si aici la noi in sat avem un teren sintetic de fotbal si vara doar acolo stam ne jucam fotbal, dar faza e ca eu is praf, adica am mers azi nu ne- am mai jucat de anul trecut, ...? (mai mult)
Sunt băiat, am 13 ani și din păcate înălțimea de 1.50. Vreau sa îmi achiziționez un Mtb pana în 2000 lei și am găsit un cross traction sl 5 27, 5 cu mărimea cadrului 41cm. Dacă...? (mai mult)
Daca merg in fiecare zi intre 7000 - 10000 pași si mananc mai putin si doar cele 3 mese ale zilei, as putea slabi in cateva luni?
Știe careva unde pot face cursuri de baschet în Alexandria? Mulțam!
Salut, stie cineva daca la Arieseni la ski se poate închiria skiurile cu plata prin card?
Heii TPU! Ce sa mănânc și ce să nu mănânc daca vreau să slăbesc și la ce ore? Si exercițiile de sport de ex genoflexiuni și bla bla bla sunt ok sa le fac? Mă folosesc de o aplicație pentru...? (mai mult)
Am 12 ani si sunt gras si scund, am 47 kg si 1m si 42cm mi se pare. In scoala toti sunt înalți si slabi si primesc porecle si câteodată isi bat joc de mine. Imi puteti...? (mai mult)
Cum se numeste video-ul in care pilotul aproape cade de pe motor dar se tine de el si castiga cursa?
Aplicatiile de calorii oare chiar reflecta adevarul? Chiar se ard calorii la propiu?
Fac sală și din păcate oricât ma chinui sunt seri in care nu pot sa dorm, stau cu ochii închiși și pauza. Întrebarea este, pot creste in masa musculară dacă omit câteva seri de odihna dar ...? (mai mult)
Pot lua steroizi și dacă fac doar flotări și abdomene?
Salut, ma antrenez zilnic acasa de aproape 2 ani, ma gandesc sa imi cumpar pentru prima data un gainer sau whey protein (am auzit ca astea sunt pentru crestere in masa si muschi). Pentru cei ce au ...? (mai mult)
Stie cineva ce trebuie sa faci ca începător la sala, alimentație, exerciții, suplimente pentru că vreau să încep să merg si nu stiu nimic, ce trebuie sa fac?
:) Am nevoie de ajutorul vostru. Vreau să mă apuc de sală, am 15ani și am câteva întrebări întrebări :)). 1)Ce echipament îmi trebuie? Vara/iarna. 2) Ce fel de alimentație îmi trebuie?(ce...? (mai mult)
Un kg de musculatura e mult sau putin? Eu incerc sa slabesc si imi calculez caloriile intr- o aplicatie. Nu am iesit din caloriile specificate ( 1800 cal) si nu mananc gras. Adesea mananc chiar...? (mai mult)
Care dintre cele doua sporturi m- ar ajuta să mă înalț mai mult? Basket sau fotbal? Am 17 ani și aș vrea să mai cresc vreo 20 de cm. Este posibil asta? Tata are 186 si mama 165? Pe voi...? (mai mult)
Cum fac ca atunci când șutez, să dau cu șiretul sau cu latul la fotbal?
Unde pot găsi un instructor fitness de sex feminin?
Am o intrebare, daca am luat creatina timp de 1 saptamana jumate 5gr si pe urma n- am mai luat 2 saptamani si ma decid sa iau iar dar de data asta sa ma tin de ea ar trebui sa fac rencarcare...? (mai mult)
"Ianis Hagi este un fotbalist supraevaluat de către ceilalți jucători și mass- media deoarece este fiul lui Gică Hagi, în realitate este un fotbalist mediocru și nici măcar nu se va apropia de...? (mai mult)
Rog seriozitate! Salut TPU! Am o întrebare mai jenantă, deci daca ai chef să faci mișto de mine, te- as ruga sa nu îmi răspunzi! Rog seriozitate! Am 13 ani, 1, 70 m înălțime și 87 de kilograme....? (mai mult)
Pe voi v-au ajutat dietele și antrenamentele date de antrenori? E vreun rezultat? Ați slăbit, ați pus masă musculară?
Salut, A folosit cineva tribulus ca supliment pentru forta si crestere musculara? Merita sa iau acest supliment?
Vine in curand caldura si as vrea sa invat niste scheme de parkour pe care sa le pot folosi si sa ma catar sau sa cobor din copaci, sa sar garduri fara prea mult efort. Voi ce sfaturi aveti...? (mai mult)
Mă bate gândul că anul acesta sa incerc sa mai sau jos din "burtica" și mă bate gândul să am și eu "6 pack ". Cei care aveți experiență cu așa ceva, ce exerciții îmi puteți recomanda...? (mai mult)
Cum pot sa imi sterg contul de Superbet?
Vreau sa ma apuc de patinaj. Stie cineva un patinoar care sa fie deschis tot anul? Unde? (P.S sunt din Suceava)
As avea și eu nevoie de o recomandare. Ce bicicleta sa îmi achiziționez? Buget 3000 lei maxim, as vrea roti pe 26" ca sunt cam scund și mna... Dau fundă :)))
Stiti ceva site-uri de unde pot achizitiona un cos de bicicleta? Ma intereseaza modele din rachita, nu cele standard. Multumesc.
Salut..eu merg la o echipa de fotbal..azi am avut meci si eu chiar daca is mai slab am fost chemat..probabil doar asa dar vreau sa va zic ce am patit si sa va dati o parere, am intrat in vestiar am inceput...? (mai mult)
Salut. Aveam obișnuinta sa beau capucino (nu în fiecare zi dar odată la 3 zile poate). De când m- am apucat de exerciții, mâncare mai organizata, am renunțat la duciuri, sucuri, etc Și...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
Fabiii întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Capitale
Cunosti capitalele lumii asa de bine precum crezi? Hai sa descoperim daca poti deveni noul campion al quiz-ului