Cei mai activi useri din categoria Sport pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Salutare, am o problema la wwe pe site. Cand dau pe un video dupa cateva secunde imi da o eroare cum ca au intalnit o problema cu metoda de plata. Cine stie sa-mi zica cum sa rezolv
Cum sa fiu bun in poartă la fotbal? Ce antrenamente să fac? Ce tutoriale aveți? Ps.Sunt cel mai rapid din clasă
Ma poate ajuta cineva cu o sala de sambo in Bucuresti? Preferabil ar fi in sector 3.
Daca ridic o greutate cu ambele mâini deasupra capului, stand in picioare, ce mușchi se lucrează?
Știți aparatele alea in care dai cu pumnu și îți zice scorul? Am o întrebare pentru că am o dilema cu un prieten, ieri am dat la aparatul ăla și am ratat adică am dat pe lângă și i- am spus...? (mai mult)
Salut, pot practica box daca am aparat dentar si sus si jos? Am 14 ani
Este normal sa mai simt cateodata ca ma gadila muschii? Eu mai fac gantere si scandandberg si am febra musculara deseori. De ce am acel gadilat? E cumva ca si cum ar fi in biceps.
Am o întrebare legata de aplicatia Superbet, este sigura pentru a face contul cu cnp- ul si pentru a utiliza cardul bancar? Rog sa răspunda pe cei care se pricep si care au făcut asta, ...? (mai mult)
Daca fac un an sala si imi formez o anumita masa musculara, dupa un an de pauza dispare masa musculara? Sau ramane macar in mare parte?
cei care faceti sala de cate ori e bine pe saptamana sa fac brate? Multumesc,
În prima zi de sală am abuzat de greutăți și am facut febra musculară (cred) la încheieturi și nu imi pot îndoi mâinile, ce ar trebui să fac? Nu mai pot de durere daca incerc să le îndoi
Cand fug ma doare in partea stanga jos.Ce as putea sa fac sa nu ma mai doara?
Salut. Cum calculez câte calorii mănânc? Și cum îmi dau seama câte calorii are produsul? Nu știu dacă am înțeles bine. Am înțeles ca trebuie sa mananc în jur de 2800 calorii pe zi....? (mai mult)
Si-a luat cineva haine pentru sala de la Prozis? Sunt de calitate?
stiu ca poate asta pare o intrebare stupida dar gainer inseamna de fapt steroizi sau gainer inseamna proteine? Va rog sa imi raspundeti ca dau funda.
Daca sari pe lungime de 1.80 cu o gantera ținută în spate care cântărește 20 kg, poți să-ți rupi spatele? Am o înălțime de 1 70 și 75 de kg frag și de fiare.
Sunt bune hainele de la Decathlon pentru sala?
Care sunt cele mai bune mărci de biciclete?
Salut, TPU am si eu o intrebare, cum as putea sa scap de frica de bataie? Eu am 17 ani si fac karate de ceva timp si ieri am dat- o parte in parte cu manusi cu un prieten ce face kickbox, el are 13 ani...? (mai mult)
Sunt fata si merg la sala! Mi s- a spus ca am o forma a corpului asa mai ciudatica, adica sunt mai lata/mare in partea de sus a corpului decat in partea de jos (coapse). Ce sa fac? Ma gandesc...? (mai mult)
Merita sa te faci antrenor personal?
Am si eu o intrebare si aș dori sa raspundeți cat mai sincer posibil va rog eu mult. Am varsta de 14 ani jumate, 171 cm inaltime si 56 kg si fac sala de aproximativ 3 luni (inaceste 3 luni am...? (mai mult)
Ce parere aveti despre aceste tricouri pentru sala? https://www.prozis.com/ro/en/womens-clothing/fashion/t-shirts
Stie cineva un widget care ofera gratuit pronosticuri / ponturi sportive si pe care il pot integra in website-ul meu? Multumesc!
Salut, Exista vreo analiza medicala care sa arate nivelul fortei musculare? Si carui medic ar trebui sa ma adresez pentru o trimitere?
Stiu ca exista mai multe tipuri de arte martiale, stiluri. Dar care sunt cele mai raspandite la noi in tara? Ce se face cel mai mult? Am auzit de judo, jujitsu, karate, dar cam atat. Ceva ce s- ar ...? (mai mult)
Am 16 ani si nu prea am o conditie fizica buna, ba chiar una foarte proasta. De cateva zile merg la sala si ma descurc...relativ ok, tin pasul cu un prieten care arata cat de cat ca ...? (mai mult)
Azi am depus la superbet 50 RON ca sa-i pot juca online, oare in cat timp pot retrage bani din agentie?
Credeti ca tenisul ajuta la dezvoltarea corpului? E un sport recomandat ca sa pui ceva masa pe tine, poate sa te mai si inalti.
Intrebare pentru cei care stiu, daca ai facut cu gantere de 3 kg, pentru a face in continuare progres, la cate kg trebuie sa cresti? Eu m-am gandit la 7 kg. Multumesc
Ce exercitii pot sa fac pentru o incheietura mai groasa? Am niste hand grip-uri si gantere. Ajuta cu ceva?
Salut, vreau sa ma apuc de sala, însă nu știu cum sa încep sau cu ce. Îmi poate spune cineva dacă exista o aplicație pe telefon care îți poate da indicații și tutoriale etc? Sau dacă știe...? (mai mult)
Cum imi pot face gambe mari repede?(acasa nu la sala)
McGregor sau Cerrone? Eu as paria pe McGregor avand in vedere ce bataie si-a luat Cerrone de la Ferguson.
Sunteti multumiti de aspectul vostru fizic? V-ati dori sa aratati mai bine sau sunteti multumiti asa?
Intrebare pentru Bucuresteni. Unde pot sa gasesc de inchiriat o sala pentru a juca Basket cu prietenii sau orice alt loc ce imi ofera acest prilej? Multumesc mult.
De ce nu e bine sa mănânci noaptea?
Ce aplicație îmi recomandați pentru a vedea distanța parcursă cât și numărul pașilor!? Dacă există setarea pentru a le activa să ruleze în același timp, nu separat. Mulțumesc...? (mai mult)
Care sunt șansele să ajungi la 1.75 tatăl având 1.73 mama 1.61.Și baiatul la 15 ani și 5 luni 1.67
Credeti ca persoanele cu picioare mai scurte pot invata arte martiale? Multumesc!
Cand merg la sala si ma schimb la vestiar, iau rucsacul dupa mine in sala? Sau il las in vestiar? Mi se pare nesigur, ca oricine poate cotrobai/fura de acolo. Sau cum se procedeaza?
Stiti daca la liceul militar primesc copii alergici? Adica alergici la ceai de tei sau miere sau lapte? Vreau sa dau si am cateva alergii. Va rog
Cat costa bazinul de inot de la Poli in Timisoara? Se poate plati abonament?
Bună! Am 18ani, 1, 75 și 73kg. De mulți ani incerc să ajung măcar la 60, am incercat toate dietele posibile,cu rezultate unele, dar nu in de ajuns. Ce imi recomandati? (Dieta, exercitii)
Va rog spuneti- mi care sunt principalele competitii de fotbal desfasurate pe plan national? Repet plan national.Am de facut un proiect si nu m- a pasionat fotbalul prea mult, iar de aceea nu...? (mai mult)
Stie cineva ceva despre volei? Cum sa reusesc sa preiau mai bine mingile? Ajung si la preluare si nu reusesc sa o fac cum trebuie. Ceva sfaturi?
Practic kickboxing si am avut si un meci. Ce sfat aveti pentru a "arunca" bratele mai bine? Adica uneori imi iese, uneori nu imi iese si vreau sa stiu ce ar trebui sa fac.
Din ce cauza credeți că pica mulți la sport la M.A.I și armata? Daca te duci la un profesor o să- ți explice detaliat ce e de făcut.Gen pentru săritura în lungime sa lucrezi cu gantera, pentru...? (mai mult)
Salut. Care e diferenta dintre ganterele de fier si cele din ciment acoperit de plastic? Vreau sa ma apuc de sala si ca sa ma obisnuiesc vreau sa comand ceva de 10kg reglabil, sa incep cu putin si sa...? (mai mult)
Ce sa fac? Fotbal sau Taekwoan-do? Nu stiu ce sa fac, sa aleg decizia corecta si vreau sa ma ajutati va rog frumos.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Fabiii întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geometrie clasa a VII-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VII-a