Cei mai activi useri din categoria Sport pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Ce este sau ce presupune antrenamentul HIIT?
Poate trăi omul din pariuri sportive? Si pe ce sume trebuie să joace biletele?
Salut. Vreau sa ma apuc de sala dar nu am forta si cea mai mare ingrijorare a mea este ca ma voi face de ras ca nu voi putea ridica greutati mai mari. Am prieteni care vor sa ma apuc dar refuz de aproape...? (mai mult)
Va salut, eu mananc in jur de 4-5 mese si merg la sala. Daca nu as manca o zi intreaga (24h) as pierde proteina din corp sau grasimea? Multumesc
O intrebare, e normal sa te doara piciorul la inceput sa nu mai simti durerea, daca nu ai facut deloc sport pana atunci? Ce sa fac inainte de cardio?
Ce exercitii imi recomandati pentru a-mi lucra tricepsul? E cam pleoștit
Hei bună, am și eu o mica problema. Acum vreo 9 luni mi- au aparut niste linii mov pe picioare, etc, (fetele cred că știu despre ce e vorba) și in mai puțin de 4 saptamani de la 43 de kg am ajuns...? (mai mult)
Draga TPU! Practic handbal si as vrea sa ajung intr-o liga ceva. Cum fac asta, ce trebuie sa fac?
Contează cum iei proteinele? De exemplu: o cupă are 30g, iar pe ambalaj scrie că doza recomandata e de 30g de 2 ori pe zi. Eu iau dimineața prima cupă și a 2- a o iau după antrenament. Este vreo...? (mai mult)
Cu ce te ajuta cand faci impins la piept cu o greutate mare si faci doar 2-3 repetari? Nu trebuie sa iti pui niste greutăți potrivite pe bara si sa faci vreo 10 repetari ca sa ai rezultate?
Vreau sa ma apuc de sala și am o întrebare! Am 176 cm și 75 kg ( precizez ca fac fotbal ). Întrebarea este dacă ar trebui sa fac prima data un program pentru slăbire sau sa ma apuc direct...? (mai mult)
Maicamea mi- a luat un foot spray de la oriflame si nu stiu 100% cum se foloseste.Cu Sosete? Fara? In papuci? Apropo ce beneficii are? De exemplu daca am transpirat, trebuie sa ma dau cu de...? (mai mult)
Ajuta pentru creșterea în masa musculara antrenamentele de 10 minute. Cum ar fi cel de aici https://www.google.com/......https?/url.
Conteaza cum iei proteinele whey? Iau de 2 ori pe zi (dimineața și după antrenament, seara) iar o porție are 30g. Nu voi mai putea lua dimineața curând, deci pot lua seara cele 2 porții, ambele...? (mai mult)
Este cineva de aici împătimit al wrestling- ului (da știu ca este regizat și chiar nu ma deranjează)? Urmăresc impact wrestling (fostul Tna) din 2012 și pana în prezent. De când s- a amestecat...? (mai mult)
Buna, TPU! Am ai eu o mica intrebare legata de sport. M - am apucat sa fac sport cardio dar si exercitii pentru abdomen. Astazi, eu nu fac prea des sport doar fac treaba prin gospodarie.Cam atat. Cand...? (mai mult)
La Cluj unde este " Aparat box Boxer Kickboxer " este la Leul?
M- am apucat de sala recent si ce voiam sa intreb este daca trebuie sa tin regim si sa consum aceeasi cantitate de nutrienti chiar si in zilele cand nu ma duc la sala? Ma refer in in weekend...? (mai mult)
Salut, după părerea voastră care sunt cei mai buni jucatori de Handball și cele mai bune jucătoare(vreau un top 10 cu cei mai buni jucatori și un top 10 cu cele mai bune jucătoare) de preferat ...? (mai mult)
Dați-mi vă rog câteva exemple de suplimente pentru o performanță sportivă mai bună, la ce mă refer:mai multă forță,viteză,masă musculară, mai multă energie etc
Buna, daca am un bilet si e castigator dar n-am codul de barepot scoate banii si cu ajutorul PIN-ului?
Am discutat cu un antrenor despre greutatea mea. A spus că îmi dă un program de antrenament+ alimentație și costă 200 lei, merită? E bun programul de antrenament+ alimentație? Are ceva ...? (mai mult)
Un văr de- al meu m- a rugat să pun această intrebare pe tpu..Pentru că e obsedat de inălțimea lui, are 15 ani și 4 luni și are doar 1.67- 1.68..Mama lui are 1.60- 1.63 iar tatăl său are 1.73..Intrebarea...? (mai mult)
Unde pot practica arte marțiale precum kenjutsu ju- jitsu japonez sau alte astfel de arte pe care le practicau samuraii...in Timișoara? Menționez că nu vreau sa ajung nu știu ce bătăuș ci doresc...? (mai mult)
De cand a aparut sistemul VAR fotbalul s-a stricat, ce păreri aveti?
Sunt din Craiova si as vrea sa merg la o sala de fitness si sa-mi iau si antrenor personal. Care sunt cele mai ok si cele mai ieftine sali din Craiova? Daca puteti sa-mi spuneti si pretul.
Unde pot face antrenamente de volei, in București, sunt nascut in 2005?
Ce aparate pentru făcut/întreținut mușchii recomandați?(cei de la mana)
Salut, vreau sa devin fotbalist profesionist, joc foarte bine. Am fost si la echipa scolii, dar m- am accidentat, acum cand vreau m- am dus la o echipa de la mine din oras si jucam foarte prost (cu...? (mai mult)
Pe strada care ar fi mai tare un boxer sau un kickboxer? Argumentați și de ce.
Care este cea mai buna metoda de a face muschi la picioare?
VAR a stricat fotbalul de tot, cum sa anuleze golul lui Messi care nu a fost hent? Mai bine s-ar desfiinta VAR-ul asa nu se mai poate.
Stiu ca am mai pus intrebarea asta, dar nu stiu ce sa cred: Am un mtb si imi place sa merg cu el pe o roata. Am facut asta o perioada si la aterizare am observat ca acum se aude un sunet ciudat care ...? (mai mult)
Stie cineva daca se pot închiria schiuri pe partia Drumul Rosu(din poiana Brasov)? Adică dacă este pe partie un loc de unde pot sa le închiriez.
Cat ar trebui sa fie pauza dintre exercitiile de forta pentru aceeasi grupa de muschi(sala)?
Cum ar trebui sa fie setate niste suspensii de mtb pe fata, adica cum le pot testa sa vad cat de moi trebuie sa fie? Tin sa precizez ca am 40 de kg si cand ma urc pe mtb si apas pe suspensii se lasa, ...? (mai mult)
Ce carne să mănânc ca să fac mușchi?
Imi place foarte mult baseballul si as vrea sa citesc mai multe despre el. Sa stiu regulile, mai multe despre echipe, istorie, tot ce tine. Stiti materiale, filme, carti, documentare?
Vreau sa stiu si eu cateva ponturi,,sigure " la pariuri pentru ziua de azi, multumesc, dau funda.
Merita sa platesc un antrenor la sala? Nu stiu nici in exercitiu sa il fac corect si cat ar costa?
Imi doresc sa slabesc, insa as dori sa o fac intr- o perioada scurta de timp.Ce fel de trucuri as putea sa folosesc pentru a accelera efectul de slabire? As dori unele care chiar au functionat la oameni...? (mai mult)
De 3 saptamani merg la sala iar antrenamentul pe saptamana este urmatorul: Legs- Push- Legs- Pull- Legs- Push. Zilnic fac si cate 2 exercitii pentru abdomen. Scopul meu este acela de a avea un corp...? (mai mult)
Imi place sa merg pe o roata cu bicicleta, dar unii oameni mi-au zis ca se poate fisura furca. Am un Mountain bike si nu vreau sa-l distrug.
Ce parere aveti despre exercitiul Upright row cu haltera? Faza e ca il fac, dar am vizionat cateva clipuri pe Youtube si se spune ca e periculos, ceva legat de shoulder impingement. Cat de periculos ...? (mai mult)
Am inceput sa fac antrenamente la tenis de camp. Imi place foarte mult. Antrenorul e super ok, insa nu reusesc sa dau mingi scurte. Cum invat aceasta tehnica cat mai repede?
E buna greutatea la inaltimea si varsta mea tinand cont ca sunt in mare parte endomorf si fac si sala? Am 180 si 86, am incercat tot felul de diete si alte prostii dar degeaba ca puneam la loc mancand...? (mai mult)
Salut. Vreau sa ofere raspuns doar cei care au incercat si au obtinut si rezultate. Vreau sa ma ingras rapid... Ce suplimente, gainere, vitamine sa iau sa si obtin rezultate? Vreau sa ma ingras ...nu...? (mai mult)
Am 17 ani, 1.77 înăltime si aproximativ 57 kg! As dori sa ma "reapuc" de sala, am facut sala aproximativ 2 luni dar nu prea s- au vazut schimbări. Ce imi recomandați sa fac, sa mănânc? ...? (mai mult)
Hei. Am auzit multe păreri pro și contra. Poți să ai mușchi, masă musculară fără să mergi la sală sau mergând la sală cu rezultate bune? Care e adevărul?
Am nevoie de un sfat:Am.achiziționat patine pentru gheață noi.Intrebarea mea este daca trebuiesc ascuțite sau nu? Am auzit fel si fel de păreri cum ca ar trebui ascuțite, dar si ca nu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Fabiii întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geometrie clasa a VII-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VII-a