Cei mai activi useri din categoria Sport pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Salut. Cum sa fac mușchi la brațe, ca am mainele cam subțirele? Flotari sau ceva de genul? Sfaturi pls.
Eu in primavara vreau sa imi cumpar o minge si sa ma duc pe teren sa ma joc baschet(cu cineva sau singur). Daca alerg cam cate o ora/doua in fiecare zi sau aproape cam cate kg pot sa jos intr-...? (mai mult)
Salut,am o problema, sunt destul de slab si nu stiu ce ar trebui sa fac.Sa incep sa mananc un numar mai mare de calorii incat sa ma ingras sau sa ma apuc de exercitii gen flotari abdomene etc?
Am vazut ca multe proteine sunt pe baza de zer, asa ca ma intrebam cate proteine are 100ml, tata face chefir si arunca zerul, e macar ok sa il bei?
Salut, am nevoie de sfaturi pentru a capata o rezistenta mai buna la alergat. Alerg 100m si deja obosesc si ma ia ameteala. Daca incep sa iau creatina si sa fac cardio la sala o sa imi creasca rezistenta?(...? (mai mult)
Ce haine imi trebuie la sala? Sunt baiat si vreau sa ma apuc de sala si nu stiu cu ce sa ma imbrac, ceva pantaloni scurti si un tricou?
Recent mi- am cumpărat nişte haltere(10, 5 kg una, ajustabilă cu şuruburi laterale), aş dori sa îmi recomandați un program de exerciții (dacă se poate de aproximativ o oră) pentru îmbunătățirea...? (mai mult)
A incercat cineva Pro Gainer de la ProNutrition? Ce parere aveti? E eficient? Vreau sa iau in greutate. Sunt in dubii din cauza pretului pe care il are. E de 3x mai ieftin decat asa "laudatele" produse...? (mai mult)
Ce parere aveti de GFX-8 de pe Pro Nutrition? Merita?
Am 14 ani, o înălțime de aproximativ 1.70 si o masă de 75 de kg.Imi doresc sa slăbesc însă am un program încărcat. Tinand cont ca sunt de dupa- amiaza la scoala nu am timp sa imi fac ceva de ...? (mai mult)
Cu ce se epileaza cei ce merg la sala de nu m si au par pe piept?
Vreau sa ma apuc acasa de sala si voiam sa stiu daca aplicatiile acelea de pe telefon sunt eficiente sau nu
Ce părere aveți despre Fortuna? Vreau să îmi fac cont online la această agenție și să depun 25 lei? Oare primesc vreun bonus de bun venit? Și aș vrea să știu cât timp durează o retragere ...? (mai mult)
Salut băieți! Multă vreme am jucat diferite meciuri și bilete, toate în strategia (peste 1.5 sau peste 2. 5goluri). Am pierdut consecutiv dar nu m- am putut opri, chiar daca știam că strategia...? (mai mult)
Are ceva DACA merg la sala seara dupa 5 dupa ce es de la servici?
Sunt baiat am înălțime de 1.81m și greutatea de 58-59 de kg merita sa ma apuc de sala pot creste in masa musculară și sa cresc in greutate?
La 69 kg si 170 la 19 ani Cate calori I mi trebuie nu sunt gras vreau sa ma apuc de sala da pun masa musculara
La 170 cm, si 69 kg la 19 ani e ok? As Dori sa ma apuc de sala, o sa ma m ai inalt?
Am început sa ma duc la sala cu tot cu antrenor. Am o problema. De 2 săptămâni mănânc numai fructe și legume special sa scap de burta bombată. Problema e ca doar dimineata nu se observa burta și...? (mai mult)
In legatura cu cei ce fac sala Este un zvon CA o au m ai mica CA cei ce nu fac. Din ce cauza? sper sa ma intelegeti:))
Cate Kilograme este anormal sa pierzi intr-o luna daca nu tii dieta? Adica daca mananci zilnic de la fast food si nu ai un program anume de mancat.
Bună ziua.Recent mi-am luat un skateboard și îmi scârțâie axele.Este dib cauza ca este nou și așa fac axele cand sunt noi sau mai trebuiesc slăbite?
Salutare, TPU după antrenament-ul de la sală am obiceiul să mai beau câte 1-2 beri, dar nu exagerez, fac sala de 9 luni și arat destul de bine, voi ce părere aveți?
Salutare,TPU marti fac spate cu umeri la sală și am câte 5 exerciții de fiecare, a câte 4 serii pe exercițiu, petrec la sală câte 2 ore pe zi, voi ce părere aveți?
Salutare,TPU Să spunem că marți nu pot merge la sală, pot face luni exercițiile pe care le aveam marți? Luni fac piept și marți spate cu umeri, este ok sa le fac pe toate în aceiași zi?
Am 17ani, 1, 75 inaltime si doar 59kg. In ultimul timp am inceput sa mananc mqi mult, uneori mult mai mult, dar degeaba ca nu cresc in greutate. Probabil asa sunt eu si o sa cresc peste cativa ani....? (mai mult)
Salut, Dacă ma duc la sala de fitness singur sa lucrez, ma pot împrieteni cu alte persoane, ca mai apoi sa ieșim la fotbal impreuna? Cati dintre voi au fost in aceeasi situație? As dori răspunsuri...? (mai mult)
Salut, As dori sa îmi fac prieteni care locuiesc în București, si cu care sa ma joc fotbal sau alte sporturi pentru cei interesați. Menționez ca am 20 de ani. Mulțumesc!
Mă tot contrazic cu cineva ca poți face mușchi acasă fără să mergi la sală. Există așa ceva? Să nu mergi la sală și faci mușchi acasă? Cum e aia? Sa folosești gantere sau...? (mai mult)
Ce exerciții ar trebui sa fac că să slăbesc vreo 5 kg in 2 săptămâni? Cat de importantă e dieta când vrei să slăbești?
Mâine vreau sa imi achiziționez o trotineta electrica, însă m- am dat azi cu trotineta unui prieten si nu imi pot tine echilibrul pe ea (mai ales la curbe) însă cand merg drept merg putin...? (mai mult)
Am o nelamurire legata de kilograme si sport. Unde se depozitateaza grasimea prima data daca faci si exercitii? De exemplu tu faci exercitii mai mult pentru abdomen si se intampla ca intr-...? (mai mult)
Ați încercat electrostimularea musculara pentru slăbit? Cum a fost?
Sunt fundaș stanga la LPS Bacau si aș vrea câteva sfaturi pentru postul pe care îl am (Ce ar trebui sa fac, ce nu, cum sa fac marcaj mai usor) am mai jucat pe postul asta, dar totuși aș ...? (mai mult)
Am o nelamurire in legatura cu kilogramele in plsu si depozitarea lor. Unde se depoziteaza surplusul de calorii in conditiile in care eu fac si exercitii pentru abdomen? Grasimea din surolus...? (mai mult)
Sunt buni fluturasii aia de electrostimulare care ti- i pui pe abdomen si pe brate? Alea ce se numesc Six Pack. Isi fac treaba bine? Ajuta? https://www.emag.ro/set- six- pack- ems- pentru- modelarea-...? (mai mult)
Va salut, sa traiti! Daca am 15 ani, 1.80 si in jur de 75 kg si merg la sala, pot suplimenta cu creatina? daca nu, de ce? Multumesc si sper sa primesc un raspuns care sa ma lamureasca, sarut mana....? (mai mult)
Am 16 ani si m- am apucat de sala. Am 1.73 m si 61 de kg. Vreau sa pun ceva pe mine. Am inceput sa iau GFX 8 si creatina monohidrata. Dati- mi niste sfaturi daca e bine ce iau. Ce program trebuie...? (mai mult)
Am 16 ani si m- am apucat de sala. Am 1.73 m si 61 de kg. Vreau sa pun ceva pe mine. Am inceput sa iau GFX 8 si creatina monohidrata. Dati mi niste sfaturi daca e bine ce iau? Ce program...? (mai mult)
Ce role care se pot face și patine îmi recomandati? As vrea sa fie cât mai simple, ca niște adidași.
Salutare, TPU 2 săptămâni am luat pauză, nu am mai fost la sală, dar acum am început din nou și am observat ca nu mai am aceiași forță, adică la piept nu mai pot face același număr de ...? (mai mult)
Salut TPU Merge sa combin bcaa cu lapte cu ciocolata sau sa-mi fac cu nescquick? Am niste bcaa praf si au un gust grețos rau si ideea e sa stiu daca ii ia din efect sau nu
Merită să îmi fac cont online la 1XBET? Dacă îmi fac și încarc contul cu 25 ron paysafe primesc vreun bonus? Și vreau să știu și ce metode de retragere are această agenție!?
Vreau sa merg la liceul militar. Intampin însă o problema, la alergarea pe 1 km nu reușesc să scot sub 4:40. M- ați putea ajuta cu niste sfaturi sau cu un program. Alerg in aer liber de 4-...? (mai mult)
De ce "aproape" toate fetele spun ca au 1.50/1.60 si cand le vezi in realitate sunt cat tine care ai 1.80 si te-ai si masurat ???????? Apoi tot eu sunt prostul ca cica eu sunt mic ca ele
Din ce trebuie sa fie compus echipamentul de portar pentru antrenamente dar si in timpul meciului? Este foarte greu sa fi portar? Mulțumesc!
In primul rand, rog sa raspunda numai cine stie despre ce vorbesc. O perioada de 2 luni (din septembrie pana in noiembrie) am luat Grenade Thermo Detonator. Acum as vrea sa imi comand si sa incep...? (mai mult)
Sunt fete care au cunostinte despre fotbal? în 23 Decembrie | Drimmero a răspuns (pentru DeeaCarmen): Femeile si fotbalul, baba si mitraliera. In afara de Barca si Real pe pariu ca altceva nu...? (mai mult)
E prea tarziu daca as vrea sa ma apuc de MMA la 20 de ani? Mentionez faptul ca ma gandesc sa imi fac o cariera din asta. In trecut am practicat Taekwondo 2 ani. Multumesc.
Stie cineva care e greutatea maxima pe care o duc trotinetele alea puse la dispozitie de primarie ca mijloc de transport?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!