Salutare, am auzit ca Pro Workaut-ul te face sa ai probleme cu inima, este adevărat?
Pentru cunoscatori, la atletism as putea ajunge campion national la 200m, copii, baieti daca scot 29 secunde fix?
O sa am nevoie de niste adidasi de alergat in sala de sport pe podea din material din acela ca in salile de fotbal. Ce adidasi recomandati pentru acest tip de podea?
Salutare! Mi-am luat recent aceasta Carnitina http://suplimentexxl.ro/magazin/l-carnitina/l-carnitine-100000-liquid-500ml/ Ce parere aveti? Ma va ajuta sa slabesc?
Cum este în opinia voastra mingea cu care se vor juca meciurile de la EURO2020 UNIFORIA?
M- am inscris la un club de baschet, insa nu sunt la fel de bun ca ceilalti. Adica stiu sa joc, dar se vad diferentele intre cei vechi si mine. Cum sa recuperez si sa ajung la un nivel acceptabil? Cum...? (mai mult)
Practic volei si nu reusesc sa ma controlez cand vine vorba de serva. Atunci cand sunt la serviciu cand ridic mana in loc sa dau drept, dau intr- o parte. Din ce mi s- a spus, cica as flutura...? (mai mult)
Abdomenele sunt sănătoase? Cate calorii arzi la 100 făcute? Eu numai de astea vreau sa fac ca si mișcare.
Salutare, înainte cand fumam și mergeam la sală arătăm super, iar acum am doua luni de când m- am lăsat de fumat și am început sa ma îngraș, am pus 4 kg, nu ma pot abține de la mâncare,...? (mai mult)
Salut, am 16 ani, sunt destul de înalt, peste 180, cred ca am 60-70 de kg, am 2 Gantere de 10kg fiecare si as dori exerciții pentru acasă și o dieta pentru masa musculara, dau funda!
Ar fi târziu sa ma apuc de un sport de contact la aproape 16 ani?
Am o intrebare, daca iau Suplimente Proteice vreo 3-4-5 luni si dupa nu mai iau, toata masa pe care am pus-o in perioada aia va scadea?
Salut, vreau sa- mi cumpar un set de gantere si nu stiu ce ar trebui mai exact sa cumpar.Gretutati cu care pot face mai ok sau greutati cu care ridic destul de greu? De exermplu, ridic relativ usor...? (mai mult)
Eu ies zilnic cu bicicleta, am nevoie de mult cardio, problema e ca ma doare gatul de la vantul rece, am incercat cu fular la gura si cu masca speciala pentru asa ceva, dar nu pot respira bine si obosesc...? (mai mult)
Ce sa fac la sala astfel incat sa pot face cateva miscari din calisthenics precum flotari cu picioarele in sus(adica sa stau in maini si sa ma ridic) steagul etc. La sala merg de 2 luni 5zile pe saptamana...? (mai mult)
La ce oră incepe Anthony Joshua cu Andy Ruiz?
Imi puteti spune ce ochelari de schi/snowboard sa imi cumpar, ca port si ochelari de vedere. Bugetul este pana in 300-350 de lei.
Ce înseamnă dacă am pregătit un bilet la casa pariurilor și l-am ales pe sistem (9/13)? Adică din cele 13 meciuri îmi ies 9 sigur sau cum?
Stiti cateva locuri unde pot juca ping pong fara sa platesc? (Bucuresti, sectorul 6, 5, 1 - important e sa fie cat de cat ok si sa fie aproape de iesirea de la sectorul 6
cam de cate ori pe saptamana este bine sa-mi antrenez bratele, multumesc dau funda!
Ce alegeti intre fotbal si baschet si ce beneficii au? Mie Fotbalul nu prea imi place ca- i cam violent, mai ales daca stau in poarta, daca imi dau astea bombeuri la poarta pot sa zic ca- s ...? (mai mult)
Stiti cluburi de fotbal in Bucuresti care ar primi si copii mai mici, sa zicem varsta 5 ani? Nu am gasit nimic. Multumesc.
Salut, a cumparat cineva sa imi spuneti daca e bun si merita să- l cumpar https://m.emag.ro/set- box- hammer- sparring- pro- 80cm- 4005251920134/pd/DLQFW9BBM/?X- Search- Id=935607a2ffd54110fbb1&X-...? (mai mult)
Ce suplimente nutritive sau proteine ati luat de la Body Line? https://bodyline.ro/ https://bodylinenutrition.ro/ Eu am luat M.M.A 33 si este beton.
Hei! Nu am nici o sala de arte martiale in localitatea mea, cum as putea invata? Materialele de pe net ar fi utile?
Probele sportive la fotbal sunt aceleași și pentru portari?
E scump 350 pentru o furca de mountain bike?
Buna seara TPU! Am o intrebare...ce marime au legaturile de schi marker griffon?
Inainte de a cere ajutor vreau sa mentionez ca doresc raspunsuri de la cei care au experienta in acest domeniu. Ei bine, am 15 ani aproape 16 si sunt foarte slab, nu mananc foarte mult, deoarece...? (mai mult)
Am citit pe mai multe site- uri și sunt curios care varianta e corecta, taberele fiind împărțite =)). Sa zicem ca un pusti de 15- 16 ani se apuca de sala de forță, face totul natural, luând ceea...? (mai mult)
ce parere aveti de antrenamentul meu la sală: Luni: piept + triceps Marti: biceps + spate Miercuri: picioare + umeri Joi: piept + triceps Vineri: biceps + spate Sâmbătă: picioare...? (mai mult)
As vrea sa ma apuc de box dar nu de performanta. Cum as putea sa nu ma accidentez la incheieturi si ce sfaturi imi dati in general la acest sport?
Urmeaza sa imi iau un pistol airsoft pe CO2. Insa am o problema, deoarece nu ma prea pricep la airsoft. Fiind pe CO2, daca eu pun butelia in pistol, trag putin cu ea la tinta, eu stiu ca...? (mai mult)
Salut, nu vreau sa- mi schimb decizia pe care am facut- o acum o luna. Timp de o luna fac Karate si ieri am avut primul meu accident mic. Am constatat ca- mi trebuie sa merg la sala. Ideea e ce ma ajuta...? (mai mult)
Unde se pot vedea meciuri de handbal live pe telefon!? Am nevoie de ajutor!
Daca frate- meu are un abonament la sala, pe care nu scrie absolut niciun detaliu personal, e doar dovada unei plati, pot sa il folosesc si eu ca sa intru, nu? Ideea nu e sa intram amandoi...? (mai mult)
Salut, stie careva un post sau ceva de unde pot viziona Balonul de Aur? Nu l-am gasit niciunde la grila de programe de pe televizor.
Fac sala de 5 luni si m- am axat in principiu pe masa musculara si as vrea sa slabesc, întrebarea mea e, cum pot sa slabesc fara sa pierd din masa musculara? Vreau răspunsuri serioase, ...? (mai mult)
Da vreun post de tv in Romania decernarea balonului de aur? Multumesc.
Pregnolone păreri? As vrea sa imi cumpăr și as vrea sa stiu cu ce ajuta
Salut, vreau sa va intreb dupa ce trag de fiare este ceva normal sa mi se zbata muschiul chiar si dupa cateva zile?
Salut, vreau sa va intreb cam cate genoflexiuni cu gantere sa fac pentru a mai creste muschiu cat de cat la picioare, cate repetari si de cate ori pe saptamana? Multumesc,
Fac sala de ceva timp si progresez.Am observat insa ca la exercitiile cu propria greutate precum tractiuni si flotari am dat inapoi desi la sala fac exercitii compuse la aparate sau cu haltere...? (mai mult)
Mi-am cumpărat o pereche de schiuri de 195cm si eu am 1, 84cm la 90kg, stiu bine sa schiez dar vreau sa stiu daca acestea sunt potrivite ca si specificatii?
Salut cei care faceti sala de mult timp, cam de cate ori pe saptamana e bine sa fac brate in sala ca muschiu sa creasca cat de cat! multumesc
Am 17 ani si ma pasioneaza fotbalul sunt foarte inalt am 1.93 sau 94 si sunt portar de mic ma antrenez de cand nu eram inalt dar am o mica problema la suturile de la distanta nu imi da nimeni...? (mai mult)
cand ma antrenez, cu greutati si trag mai tare incep sa ma doara muschii atunci, e ceva normal? Multumesc, dau funda.
cand ma antrezez la sala am febra musculara, de la ce se manifesta? Inseamna ca am facut un antrenament corect? Multumesc,
Salut, vreau sa ma antrenez mai mult pentru karate. Ma gandesc sa merg la sala cu exceptia antrenamentelor desfasurate. Dar ce excertiti pot face la sala pentru karate? ( banuiesc eu : bicicleta, lovituri...? (mai mult)
Deci am o problema. In vara am avut piciorul drept rupt 3 luni si nu am umblat deloc doar in carje. La kinetoterapie am facut destul de mult timp cu piciorul drept si tot ce pot sa zic este ca este mult...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!