Ceva linkuri de unde pot comanda o paleta de ping pong de calitate de firma?
Recent, m- am gândit sa ma apuc de kick box, este un club de k1 mma etc în orașul meu și e foarte fain, însa ceva imi da de gândit. Eu port ochelari, nu am problema sa zicem dacă...? (mai mult)
Salut, TPU, am o mică nedumerire... Am avut roata descentrata( janta) asa ca am dus roata la cineva ce știa să o repare. Din păcate a trebuit date toate spitele jos, iar persoana aceea nu a strâns...? (mai mult)
Acum o saptamana mi- am facut cont la superbet si apoi am mers la agentie ca sa depun banii ca sa ii joc online. Dar zilele astea nu am avut noroc la pariuri numai surprize am intampinat in unele meciuri...? (mai mult)
Buna, am si eu o intrebare, vreau sa aflu câți cm are un steag de la brigazi.
Este ok dacă merg de 3 ori pe săptămână la sala? Mai pot depune masa?
Buna, fac sala de cam 2 luni si ma simt bine. Am inceput de 5 zile sa iau creatina, ma ajuta sau nu? 15 ani 1.77. 73.7kg(ofer funda)
Vreau sa ma apuc de alergat, exista vreo chestie care sa pot tine si apa si telefonul? Am gasit doar niste chestii care pui doar apa si una de încheietura pentru telefon.As vrea o singura chestie...? (mai mult)
De ce abdomenele nu sunt ok ca și miscare zilnica? Am auzit pe mulți.
Salut tuturor, rog cine are experienta sa ma ajute! Dau funda. Vreau sa folosesc suplimente pentru a creste masa musculara dar nu si in grasime, vreau sa formez masa musculara, rog seriozitate! Mersi...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de sala si i- am zis unui prieten, dar eu vrea sa mai cresc si in inaltime insa el mi- a zis ca daca ma apuc de sala nu mai cresc pentru ca fac exercitii care solicita coloana! ...? (mai mult)
Vreau sa fac un sport de echipa, sunt copil si as vrea sa incerc orice. Ce sa fac? Nu stiu unde sa ma duc sau de unde sa o apuc:))) Multumesc.
Hei TPU sala la 15 ani,poate sa ma afecteze in inaltime, probleme cu coloana, e bine sa incep de pe acum cu sala sau? Am facut 2 saptamani si imi place
Hei TPU, daca fac sala de la aproape 15 ani ma va afecta intr-un fel pe viitor cu inaltimea sau ceva?
Vreau si eu niste sfaturi pentru cum sa devin mai buna in poarta la handbal, da, stiu ca trebuie sa urmaresc mingea, dar nu stiu vreau niste sfaturi in plus, care nu sunt scrise adica gen...? (mai mult)
Fac sala și vreau sa spun ca simt cum bratul stâng obosește mai repede decât cel drept, este mai mic și febra musculara durează mai mult și este mai intensa la acesta. Fiind începător, lucrez...? (mai mult)
Ce pereche de manusi de box recomandati din punct de vedere calitate pret, dintre: Venum Challenger 3.0 Armura Dominator? Ideea e ca as vrea sa fie comode si usoare pe mana, nu prea mari(cat...? (mai mult)
E ok sa faci abdomene mai multe și asta sa fie mișcarea ta zilnica?
Salut,am gatat un bilet la super bet si am bagat 11 meciuri. Daca pierd un meci, nu castig 10 la suta?
Mă poate ajuta cineva cu un program bun pentru sala (mai avansat)Bulking?
Buna, as avea nevoie de un program pentru sala. Fac sala de mai bine de 3 luni si vreau ceva mai smart.
Care sunt cei mai buni adidasi pentru fotbal pe ciment? Preferabil o poza/link
Wrestlerii sunt naturali?
Cine credeti ca o sa fie pe locul 6 la finalul sezonului regulat din Liga1 dintre Gaz Metan Mediaș și Dinamo? Eu zic ca Gaz Metan Mediaș
Zilele astea mi- am facut cont la superbet si am depus 50 ron ca sa pot paria online si aici vine intrebarea. Daca plasez un bilet si câștig biletul oare dupa cat timp pot retrage banii castigati...? (mai mult)
Cineva in sector 6 care face sala? Ideea e ca vreau sa reîncep, dar nu prea am chef singur Si cu toti tovarășii cu care am mers pana acum dupa o sapt s- au lasat. Ideea de antrenor nu prea ma încânta...? (mai mult)
Am 16 și sunt din București și vreau să mă apuc de box. Nu vreau neapărat să fac performanță, dar îmi place foarte mult acest sport și vreau să fac mai multă mișcare. Știe cineva...? (mai mult)
Pentru cei ce sunt din București îmi puteți da câteva locații unde as putea merge sa fac sală? Sunt student și as prefera ceva pana in 100 lei de preferat in zona Belvedere, Crangasi sau...? (mai mult)
Eu vreau sa achizitionez un Scott Gambler 730 si nu stiu pe ce marime sa îl iau. La 1.85 ar trebuie sa imi iau cadru L sau M?
Cine credeti ca o sa fie noul selecționat al echipei naționale de fotbal a Romaniei?
Am 2 întrebari : 1 Credeti ca trecem de Islanda in semifinalele Nations League pentru a ajunge în finala Nations League pentru EURO 2020? 2- Cu Bulgaria sau Ungaria jucam tot in deplasare sau jucam...? (mai mult)
Deci ma doare umărul drept și este dat în mai în fata de cel stâng, ma doare când fac majoritatea exercitiilor la sala și îmi scade foarte mult forță la mana dreapta... Ce ar trebui sa fac? ...? (mai mult)
O sala de ping pong in Bucuresti cu acces nelimitat la abonamentul lunar stie cineva? As vrea sa dau maxim 150 de lei pe luna pe abonament. Aduc inca un prieten si sunt si student, e posbil sa am vreo...? (mai mult)
am decis sa fac un ciclu de steroizi ușor, Tbol 40/50mg + test enantat 500mg/sapt timp de 10 sapt. Ar trebui sa folosesc un inhibator de aromatoză (Aromasin/Arimidex) sau un blocaj de ...? (mai mult)
Mi- am cumparat o pereche de adidas terrex ax3 gtx cu membrana gore- tex si doar dupa o singura purtare prin oras nu la drumetii au aparut pe sosete urme de membrana gore- tex. E ceva normal sau...? (mai mult)
Daca un portar prinde mingea aflandu-se cu ambele picioare in careul mare, insa mingea este in afara acestuia este hent, chiar daca e in aer?
Am facut taekwoan- do aproape 5 ani si a fost destul de fain dar m- am lasat, am inceput sa fac fotbal si sportul acesta imi place si nu ma pot decide ce sport sa fac. Imi plac amandoua sporturile...? (mai mult)
Cum sa devin un portar mai bun, am 24 de ani?
Hei! Fac tenis de camp si de fiecare data cand joc cu un anume adversar, acesta serveste si trimite mingile tare ciudat. Ciudat pentru mine in sensul ca sunt din acelea invartite si tare greu e la preluare....? (mai mult)
Brandul acesta de adidași este rezistent la apa? (pânză de păianjen sau cum i se mai zice) https://s.click.aliexpress.com/e/oQEe1ypa
Nu pot sa scap de grasimea de pe talie? Nu trebuie sa dau mai mult de 3- 4kg jos, dar nu se duc deloc. :)) Am facut exercitii un an, o zi da, una nu si degeaba. Paine nu mananc, dulciuri rar...? (mai mult)
Fac sala și fumez 3- 4 țigări pe săptămână, mă afectează atât de tare la rezistență și în punere de masa musculară? Uneori nu fumez deloc timp de o săptămână. (Fără răspunsuri de...? (mai mult)
Bună, TPU. Am două întrebări pentru fanii WWE-ului. Cine a fost Owen Hart? Și cum a murit?
Eu am 23 de ani si m- am apucat de doua saptamani de karate. Nu am practicat niciodata acest sport cu toate ca l- am apreciat enorm multi ani dar nu am avut ocazia sa incep pana in ziua de astazi....? (mai mult)
Hei TPU, pentru inceput este ok 4 antrenamente pe saptamana una dupa alta iar dupa vineri si in weekend pauza, fac sala cam cate 1 ora sau 2 pe zi de obicei 2? Apropo am o febra musculara vai mama :))))...? (mai mult)
as vreau sa stiu ce greutati cu gantere ar trebui sa folosesc pentru marirea muschilor, gen mai grele sau mai usoare sa fie ganterele?
Salutare, fac sala de 8 luni, arat foarte bine:umeri, brate, spate dar de ce nu mi se dezvolta atât de bine pieptul? Fac exercițiile corect, simt cum arde în timpul antrenamentului și degeaba, ...? (mai mult)
Hei TPU, am 55 kg si 1, 65 facand sala luni, marti, miercuri, joi si exercitii in restul zilelor acasa, ridicari cu lemne si ce am, cu o dieta de genu dimineata carne, ceai sau branza la amiaza carne...? (mai mult)
Eu când fac febra la piept fac doar in partea de sus, gen unde se întâlnește umarul cu pieptul și eu am auzit pe niște băieți ca ei fac febra la tot pieptul. Oare nu fac eu ceva bine? Cum ar trebui...? (mai mult)
Acum mi-am creat un cont la superbet si vreau sa depun 50 lei si intrebarea mea este daca pot depune banii la agentie sau doar online?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!