Cei mai activi useri din categoria Sport pe 27 Noiembrie 2024 sunt:
Vă salut! Știe cineva unde se poate practica box în Brașov? În afară de renumită sală Ursache, alte săli Profi mai știe cineva?
Am și eu o întrebare.Cum pot la un meci de fotbal sa prind loc în galerie? Dau fundă!
Am 16 ani si vara asta mă mut in Belgia, este tarziu pentru a juca fotbal de performanță? De a ma inscrie la o academie, precizez, ca portar
Salut, cafea inainte de sala ajuta pentru energie? Nu sunt adeptul energizantelor, vreau ceva mai healthy.
Pentru cine se pricepe: daca am 184 și 80 kg iar când mi am lucrat pieptul am luat în acea zi doar 80 g de proteine mai pot recupera ziua următoare? Am luat prea puțin
Am 15 ani aproape 16 si sunt foarte slab si nu ma ingras deloc iar scopul meu este sa pun masa musculara si sa capat putere in brate mai exact cum ar trebui sa procedez si ce ar trebui sa mananc eu mananc...? (mai mult)
Salut, dacă fac sala de mai mult timp și fac o pauza 2 săptămâni scad în greutate, țin sa menționez ca nu iau proteina sau creatina
Salut TPU! Vreau sa ma alatur inei echipe de fotbal, sunt pregatit fizic si tehnic, dar este o problema. Am auzit ca intr o echipa de fotbal se consuma alcool, se inura etc, fotbalistii merg in cluburi,...? (mai mult)
Știe cineva unde se poate sari cu parașuta si cât costa?
Știe cineva dacă în Sibiu adulții pot sa facă cursuri de sărituri în apă sau de gimnastica?
Salut, am o întrebare pentru cei ce cunosc domeniul steroizilor, de unde aș putea achiziționa Anavar de calitate? Nu prea am încredere în siturile de la noi
Salutare! Cunoaște cineva vreun teren de baschet în aer liber din Iași? Daca se poate prin zona Tătărași
Saboti medicinali woch sau crocs? Care e diferența?
Dacă am împlinit 18 ani,dar încă nu mi-a ajuns noul buletin, pot să îmi fac cont de superbet sau betano cu cel vechi?
De ce aia de la sala nu au simțul măsurii? Cât să mai crească?
Salut, când iei KO ce simți, și cam cat este timpul de recuperare, cat timp trebuie să stai liniștit pentru a fi 100% recuperat?
Salut, dacă îți iei KO într-un meci, ce simți după aceea și cat timp trebuie să iei pauză de la antrenamente?
Daca nu am mâncat îndeajuns in ziua cu sala mai pot recupera ziua următoare sau am lucrat degeaba? Am căzut rupt de oboseala și nu am mai apucat nici să iau shake nici să mănânc precum de...? (mai mult)
Salut! Azi mi- am luat niste suplimente pro mass pentru creștere în greutate (in masa musculara). Aveți idei ce ar trebui să mănânc în combinație cu acest supliment pentru a putea pune masă musculară...? (mai mult)
Salut, vreau sa ma apuc de un sport de contact (box/kickbox) dar imi este rusine. Niste sfaturi? Multumesc
Cam cat durează la voi gimnastica de dimineață, acasă, mă refer?
Fac push pull legs. 6x pe saptamana. PPLPPLR. E ok daca mai bag o zi de odihna? Sa fac Push pull legs push rest pull rest si tot asa?
Salut! Ce sanse am sa ajung fotbalist profesionist, nivel de liga 1 sau chiar mai departe? Am 16 ani, undeva la 2000 ore jucate dar am fost profesionist la 2 jocuri video (esports), ceea ce am observat...? (mai mult)
Cat de dese sau rare sunt decesele în box, kickbox sau MMA? Luptătorii pro spun ca nu e așa de rău ca la TV dar totuși?
Buna, sunt baiat de 16 ani, din vara am inceput sa merg la sala constant, eu ajungand de la o greutate de 94kg la 67, antrenandu- mi zilnic aceleasi parti ale corpului, picioarele, spatele, tricepsul,...? (mai mult)
Salut! Eu vreau sa merg la o echipa de fotbal, dar mi e frica, cumva esti obligat sa consumi alc00l de catre antrenor si colegi, deoarece eu consum numai si numai apa, si mananc sanatos? Sau daca nu...? (mai mult)
Daca nu prea am mestecate ci am băut așa cum apa și înghițit niste brânză moale telemea, se va absorbi? Aveam nevoie urgent de 30 Grame proteine
Ajuta la ceva o bere după sala?
Volta Shimano B2 250W este o bicicleta buna?
Unde se practica box in Alba Iulia? Stiu despre sala Linca dar nu am reusit sa o gasesc
Dacă vreau să fac box de performanță îmi puteți spune dacă merită și chiar e așa de periculos precum se crede ca luptătorii spun ca nu e chiar așa cum vedem la TV? Deci ce să fac nu sunt...? (mai mult)
Merită să fac box de performanță, adică riscurile unei accidentări sunt chiar așa de grave precum se crede? Ce spuneti? Să fac sau nu?
Salut, cat de periculos e să faci, box, MMA etc? Am înțeles ca mulți luptători au probleme de sănătate în special la cap la sf de carieră. Merită să fac și eu?
Salut. As dori sa incep un ciclu cu mk667 și rad140. As avea nevoie de niste păreri de la persoane care au consumat așa ceva. As vrea sa aud și efectele pozitive și cele negative daca au fost. Mulțumesc...? (mai mult)
Salu,t dacă ma apuc de kickbox trebuie să-mi cumpăr tot echipamentul sau o sa primesc acolo când ma antrenez manusi, apărători și tot ce trebuie?
Salut! Din câte am înțeles mulți luptători în special cei care fac box la final de carieră le apare la creier ca o fel de problemă care se cheamă CTE( este o leziune care te face să uiți lucruri,...? (mai mult)
Ce cluburi de fotbal din Focșani mi-ați recomanda? Care este cel mai bun și are cei mai buni antrenori? FUNDĂ
Unde gasesc meciul in reluare juventus cu real madrid? Vreau un site sa mearga, fara sa mai instalez nimic.
Salut.Care este diferenta dintre un longboard care zice ca e de freeride si unul de downhill? Ce inseamna mai exact?
În ziua când lucrez picioare la sala, mai pot lucra și alta grupa de muschi cum ar fi biceps?
Salut, daca depun pe superbet și întru la pariuri sportive și dacă pierd biletul acela ..banii mi se baga înapoi în cont sau ii pierd?
Salut! Când joc fotball mă doare foarte tare splina, am 13 ani și joc extremă stânga, mam gândit și eu și tata că este din cauza efortului pe care îl depun, voi ce părere aveți și ce ar...? (mai mult)
Salut, as vrea sa ma apuc de kickboxing, am în jur de 1.77 am 16 ani jumătate aproape 17, fac sala de 4 luni, folosesc suplimente. Credeți că kickboxingul e o alegere buna? Ce sfaturi mi- ...? (mai mult)
Voi de cate ori mergeți la sală pe săptămână, și ce exerciții faceți cel mai des?
Salut, recomandare sala de sport în București? Sunt la o sala de un an și 6 luni și aș dori să o schimb, este cam mica și nu prea are multe aparate cum am văzut la alte săli. Aveți ceva recomandări,...? (mai mult)
Știe cineva pe ce canal se va difuza amicalul dintre Inter Miami și AI-Nssr? Chiar vreau sa știu.
Am 21 de ani si fac sala de 9 luni, Fac deadloft cu 210 este bine? Axle press fac cu 80kg 3 rep, squat 140kg 1 rep, giant dumbbell cu o singura mâna deasupra capului 50kg 2 rep, ston on sholder...? (mai mult)
Pentru cei care fac sala, cum va antrenati? Cate secunde faceti excentricele? Greg Doucette spunea ca trebuie sa faci de 2 ori mai incet excentricele decat concentricele, deci daca faci conc 1 secunda,...? (mai mult)
Salut, ce părere aveți de acest antrenament? Luni : push Marti: pull Miercuri: legs Joi: brate Vineri: piept cu spate
Salut. Stie cineva care se pricepe la pariuri sportive la Stanleybet cum se pune ca marcheaza oaspetii? Multumesc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
User252426 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului