Cei mai activi useri din categoria Sport pe 1 Februarie 2025 sunt:
Salut, ce înseamnă la pariuri mmg
Pote sa-mi explice cineva pas cu pas cum imi bag bani pe contul de la pariuri fortuna (prin agenție, nu card )? Adică ce date trebuie sa ii dau, etc...
Ce credeti reușim sa scoatem 4 puncte din meciurile cu Suedia și Spania și sa ne califica la EURO2020?
Cum se numește lanterna aia care da Flesh, adică are un buton care vine pe coarne si cand apeși pe acel buton da Flesh? Multumesc
Salut, am 1.75 60KG si vreau sa intru la bulking dar vrea sa imi lucrez si abdomenul vreau sa ajung la 70KG, pot sa imi antrenez si abdomenul cand sunt la bulking, adica ma atrenez degeaba sau?
In cat timp poti deveni un maestru in arte martiale? Care sunt etapele si cum poti ajunge acolo?
Cum sa imi dau seama sau cum sa fac sa gasesc cel mai bun stil de arte martiale pentru mine?
Imi spuneti va rog niste alimente pentru masa musculara? Stau la camin si nu pot sa imi gătesc. Multumesc
Buna TPU. Am 150 cm si 46 de kg si nu stiu cam cate calorii arde corpul meu in timpul unei alergari pe banda rulanta timp de 30 de minute..ma poate ajuta cineva?
Ieri la sala am încercat sa fac pentru prima data genuflexiuni cu bara (de obicei le fac la un aparat) și cred ca am ținut bara intr- o poziție greșită. În loc sa o țin mai pe spate, în...? (mai mult)
Cate calorii are un covrig cu fructe de padure de la maestro?
Ce spuneti, o invinge Romania pe Suedia? Eu as pune la pariuri ca bate ai nostri. Deci e clar daca nu invingem Suedia pierdem din nou calificarea. Voi ce spuneti, castigam cu suedezii?
Stiti cumva vreun club sportiv in Iasi care face Muay Thai? Daca nu club, cineva care stie si este dispus sa predea(un fel de antrenor personal, platit)? Multumesc
Daca stau 6 7 ore la scoala cate calorii ard? (stat jos pe scaun+mers in pauza) am 150 cm si 45 de kg cam asa
Buna, buna! Pot fi jucator de volei daca nu sunt inscris intr- o echipa anume (ma refer cum sunt echipele mai mari? Fac doar antrenamente, dar momentan nu sunt in nici o echipa, doar in cea de la...? (mai mult)
Am 15 ani si de 4 luni am tinut o dieta in care am slabit undeva la aprox 10 kg. In prezent vreau sa ma mentin dar totusi sa mananc tot ceea ce- mi doresc? Faptul ca mananc orice, oricat ...? (mai mult)
Cat s-a terminat meciul amical Portugalia-Germania la under 19? Am pus un bilet și nu găsesc nicăieri rezultatul.
Vreau să am apuc de un sport deoarece vreau să slăbesc și să mă înalt, ce sport m-ar putea ajuta și unde îl pot practica?
Ce părere aveți de box? Este bun? Si Imi puteti recomanda niste săli bune in Pitesti? Multumesc!
Ce firme de biciclete stiti care sa coste pana in 1200 lei? adica ceva in genul DHS, mountain bike etc.
Ce înseamnă ggsau3+?
De cati jucatori ai nevoie la fotbal pentru a forma o echipa la categoria U9?
Sunt fata și m- am apucat de sala acum câteva zile și am câteva nelămuriri. Am 1, 71 și 53 kg, cum fac sa iau in greutate? As dori sa- mi spună cineva ce ar trebui sa consum pentru...? (mai mult)
Salut, sunt fete/băieți ce privesc NBA, aș căuta pe cineva cu care aș putea vorbi despre basketball
:)) :)) ce ofticati sunt suporterii lui Arsenal, nu ma mir. 29 Sep 1999 Barcelona v Arsenal D 1- 1 UEFA Champions League 19 Oct 1999 Arsenal v Barcelona L 2- 4 UEFA Champions...? (mai mult)
Buna seara, m- am mutat in Bucuresti si sunt in cautarea unui club de fotbal, practic fotbalul de la 10- 11 ani. Am mai jucat la un club de fotbal, dar nu in Bucuresti. Astept raspunsuri adecvate, ...? (mai mult)
Azi am descoperit ca baiatul meu a jucat la pariuri sportive cu cardul meu! L- am dat pe mana politiei pe baiatul meu caci a jucat la pariuri sportive toti banii de pe card! Acuma intrebarea e cum pot ...? (mai mult)
Am o bicicleta Ultra razor 26 inch rotile. As vrea sa trec la roti de 27.5. Am marimea cadrului de 17. Este posibila aceasta? (voi schimba tot daca merge)
Cat s-a terminat Leicester cu Arsenal? A castigat Leicester? Ca am pariat pe ei.
Din ce e făcută o gantera? Am văzut cazuri când s-au spart bucățile din ea
Salutare! Eu am avut 32.5cm in brat inainte de a merge la sala și acum am 35.5cm doar dupa 3 zile, credeti ca imi creste mai rapid maculatura fata de alti baieti? (14 ani)
Am 14 ani si as dori sa ma apuc de o arta martiala/stil de lupta, mai exact vreau sa ma apuc de una care se concentreaza pe stand- up fighting, nu pe grappling sau submissionuri cum e BJJ. ...? (mai mult)
Cum sa fac mai multi muschi si forta musculara totodata?
Când merg la salã trebuie sã iau proteine? Menţionez am 14 ani fundã!
Salut, am de gând sa ma apuc de sala și vreau sa știu ce alimente nu trebuie sa lipsească din alimentația zilnica? Scuzați exprimarea!
Peste ceva timp o sa ma apuc de sala.As dori cateva informatii legate de alimentele pe care trebuie sa ma bazez tinand cont ca as vrea sa slabesc putin dar sa pun si masa musculara.
Am trimis un pariu din greseala, mi s- a pariat 1000 de lei din greseala pe rezultat final 3- 0. Nu am vrut asta, am facut o poza imediat pe moment ca sa le arat pariul ca nu am vrut să- l plasez, ...? (mai mult)
Daca ești înalt te ajuta să scoți un barem mai bun la o probă de rezistenta?
de 2 ani iau corlentor, un medicament care îmi reglează pulsul inimii, nu am probleme cu inima dar nu bate corect si ultimul control la spital a fost ok, doctorul mi- a recomandat să ...? (mai mult)
O mâncare cu multe calorii tine mai de foame fata de una cu calorii mai puține?
In cat timp credeți că face un sportiv de performanta 2km?
Bicicleta stationara indica corect caloriile arse?
Aveti idee daca atunci cand merg pe munte si imi închiriez snowboard imi da si boots? Si ce stațiuni montane preferați?
Gasesc o sala de box traditional in Bucuresti? Preferabil in Sectorul 6, dar ma intereseaza mai mult calitatea decat distanta :) Multumesc anticipat!
Nu mi se dezvolta deloc interiorul pieptului, ci doar partile laterale... fac sala de 4 luni, diferenta se vede, doar ca interiorul pieptului a ramas in urma si nu stiu de ce pentru ca eu chiar insist...? (mai mult)
Salut, cum pot sa fac pătrățele acasa, într-un timp relativ scurt?
Am o trotineta de freestyle 3.6 v5 2016. Ce scheme pot invata pe ea? Stiu fosr bunnyhop si chicken
As vrea sa ma apuc de sala am 12 ani 1, 74 înălțime și sunt foarte dezvoltat, as putea sa ma apuc de sala?
Daca fac 100 de flotari in fiecare zi, ma va ajuta sa am patratelele mai vezibile si muschii mai mari?
Salutare! Muzica te poate ajuta sa fi mai bun la sport? Te ajuta in cresterea in masa musculara ( adica daca te face mai puternic )?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
DovleacTurbat întreabă:
Johny12498 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recorduri mondiale
Cat de bine te descurci cu recorduri care de care mai ciudate?