Cei mai activi useri din categoria Sport pe 1 Februarie 2025 sunt:
Salutare! Eu fac 50 flotari fara oprire timp de 45 secunde având 75kg, deci cu ce greutate as putea să fac înpingeri la piept?
Te poți ingrasa într- o zi? Gen dacă ai mâncat mai mult decât în general... Alta intrebare: dacă mănânci mai mult sa zicem că cu vreo 300 de kcal in plus, și faci sport, caloriile...? (mai mult)
Am aproape 16 ani si as vrea sa ma apuc de sala, am 1.74 si 58kg si mi- e ca nu o sa mai cresc in inaltime apoi... Faza e ca nu stiu daca mai cresc si asa, normal...Ce imi recomandati sa fac? ...? (mai mult)
De fiecare dată când fac picioarele la sală mi se face rău.Mă încalzesc rapid și mi se face râu.Stare de vomă uneori.Am un meniu echilibrat de 3200+ calorii/zi.Mereu doar la picioare....? (mai mult)
Acum 5 ani am avut 86 de kg, iar acum am slabit pana la 64 ( dieta plus sport). Am 1.75 m si am pielea lasata si nu stiu ce sa fac, alerg in fiecare zi cate 10 km, sunt sportiv si nu stiu ce sa fac ...? (mai mult)
Am o gantera mai veche pe acasă și una din greutăți rămâne blocată pe filetul ăla, pe ambele părți, restul merg, oare as putea sa o fac cu o pila sau ce soluții ar fi?
Salut, am 14 ani, sunt in clasa a 8 a si imi place bataia. Sunt bun pe pumni dar si pe picioare, chestia e ca sunt nelamurit ce sa aleg dintre kickox si box, boxul imi place mai mult dar e naspa ca...? (mai mult)
Salut TpU! Imi poate da cineva un regim alimentar de slabit pentru 6-7kg? Precizez ca nu vreau unul foarte strict.
As vrea sa înfiintez o echipa de futsal. Ce documente mi-ar trebui si cum as putea îndeplini acest scop?
Stau in Uk si am cont bet 365 in Uk, stie cineva cum se poate juca sistem? Stiu ca in Romania aveai direct pe pariu optiunea asta, dar pe bet 365 nu vad, stie cineva?
Ce pareri aveti de eliminarea lui Arsenal din cupa ligii Angliei in fata celor de la Liverpool? Eu zic ca Liverpool a meritat calificarea in sferturi dupa ce a revenit de 2 ori, bravo lor...? (mai mult)
Salut, voiam sa știu dacă pot sa practic MMA dacă port aparat dentar? E la alegerea mea?
Salutare! Din cauza unor probleme personale am zis că vreau să încerc ceva nou și chiar să fac o prostie și m- am băgat în pariuri sportive. Eu nu le am cu fotbalul și nici nu- mi face chiar ...? (mai mult)
Hello! Sunt o persoana slabuta, pot practica arte martiale? Acest sport este potrivit pentru oricine?
Am incheieturile mainilor foarte subtiri. Cateva exercitii pentru "ingrosarea acestora"? Daca a fost cineva in situatia asta si stie ca a dat rezultat?
Aplicatiile de genu Abdomen plat in 30 de zile/Arm Workout Biceps Exercise/Etc. Ajuta la ceva sau e o pierdere de timp?
as vrea sfaturi, ce sa aleg intre sala si kickbox, avantaje si dezavantaje pentru fiecare?
Ce părere aveți despre spirulină în raport cu creșterea în masă musculară, ajută, merită, există efecte adverse? Mă gândesc s- o includ în alimentația mea având în vedere faptul că-...? (mai mult)
Salut, știe cineva dacă este vreo problema dacă pun lansetele de feeder pe rodpod și pe avertizori electrici cu swingere? Nu prea îmi plac suporții feeder
Salut, ma gandesc să- mi cumpăr o bicicleta si sunt foarte nehotarat ce să- mi cumpăr. Am buget 1000 lei si ma gândeam la urmatoarele: Ultra Nitro cea pe 29 (999lei) Omega Gerry cea pe 27.5 (1099lei) ...? (mai mult)
Am inceput sa fac intre 50 - 60 flotari pe zi. Obiectivul in timp fiind de 100 si 1h de mers pe jos zi de zi. Am observat in timp ce respir si mi se trage abdomenul se vad mai bine patratelele. Oare flotariile...? (mai mult)
Hello, caut si eu un site/loc/ ceva de unde pot achizitiona un echipament de sky la un pret rezonabil, de preferabil second hand, am mai vazut eu la second hand la 600, da nu merita :)) undeva pana...? (mai mult)
Ofer planuri de antrenament, sfaturi privind alimentatia persoanelor care vor sa slabeasca, sa puna masa musculara, sa creasca in forta sau rezistenta. Chiar si pregatiri pentru cei care vor sa treaca...? (mai mult)
OFER FUNDA Doresc un program pentru începători la sala de 5 zile De luni pana vineri și țin să precizez că orarul este de la 16:00 pana la 17:30 uneori de la 15:45 depinde. P.s: fac sala de ...? (mai mult)
Salut,TPU! Am o intrebare usoara, cred! Pot monta pipa/tija aceasta : https://www.bikexpert.ro/pipa-crosser-ma-50-31-8 la o bicicleta,, Ultra Nitro 29"
Hey TPU! Vreau să cresc în masă musculară(nu înțelege graşit, nu vreau pătrățele sau brațe pline de muşchi) vreau să cresc în putere fizică ca să fiu mai puternic (pentru auto apărare...? (mai mult)
Am intrat pe dechatlon si am cautat rockrider 520 si mi-a apărut doar rockrider ST 520. Vreau sa stiu daca este același lucru.
Pot avea picioare musculoase daca merg pe jos cate 1 km pe zi si sa ma las de fumat? Deja mi le simt mai carnoase decat de obicei. Nu de alta, doar ca am inceput in ultima vreme sa merg mai repede decat...? (mai mult)
Ce parere aveti despre creatina de la on micronizata?
Deci m- am apucat sa slabesc si am slabit 20kg pana acum, am 80kg si 1.85m si vreau sa stiu cat ar mai trebui sa slabesc pentru a avea si eu patratele, le pot vedea forma doar daca sug burta la momentul...? (mai mult)
Salut, vreau sa pun si eu o întrebare legata de inaltime. Am 16 ani, și undeva la 167- 168. tata are cred 170 si mama 160, cat credeti ca voi mai creste pana la 20- 22 de ani? Avand in vedere ca...? (mai mult)
Exista flotări pentru antebraț?
Salut, caut o sala in care pot face box in Tulcea (am 14 ani)
Astazi mi- am luat niste hand grips- uri. Am lucrat azi putin cu ele desi inca nu am suficienta forta sa le folosesc toata ziua dar usor, usor o sa imi cresc muschii. Acum problema mea e antebratul....? (mai mult)
Care program este mai bun pentru creșterea masei musculare? Piept cu Triceps Spate cu Biceps Sau Piept cu Biceps și Spate cu Triceps.
Am 87 de kg la 183 cm. Cam multe kg in plus. Daca merg la sală și slăbesc cam 30 de kg in 3- 5 luni, imi poate rămâne piele in exces? Adică să fie foarte vizibilă? Am 16 ani. Imi puteti oferi...? (mai mult)
Salut, de saptamana viitoare vreau sa ma duc la sala. Am 16 ani, 1.76m si 75kg, ce ar trebui sa fac prima si prima data? Sa mai dau jos din grasime sau sa incep sa pun masa musculara?
Salutare. Despre fotbal și când se da fault pentru obstrucție. Dacă adversarul da mingea pe lângă mine și eu rămân nemișcat, adică nu am timp de reacție și el se oprește in mine, eu rămânând...? (mai mult)
Azi am fost la ora de sport si am jucat fotbal, cand am bătut penalty am lovit mingea cu siretul si s- a auzit foarte tare pocnind la piciorul drept sus lângă stomac(burta) si ma doar foarte...? (mai mult)
În fiecare vineri merg cu băieții la fotbal, de trei săptămâni la rând fac întindere în spatele coapsei, presupun că este mușchiul politeu. Mereu fac încălzirea corespunzătoare înainte...? (mai mult)
Salutare. Am o problema mare. Sunt gras. Am 1.77m si 74- 77 de kg. De vreo 3- 4 saptamani am inceput sa fac in fiecare zi 50- 60 de flotari. In ultimele 2 saptamani fac pe zi 100- 150 de flotari si am...? (mai mult)
Imi plac foarte mult artele martiale. Locuiesc destul de departe de oras unde exista o singura sala unde se practica asa ceva. Pot invata arte martiale daca merg o singura data pe saptamana la sala? Pot...? (mai mult)
Eu as vrea sa slabesc putin! In special as vrea sa slabesc la solduri si la burta. Daca fac 100-200 de abdomene pe zi si mananc sanatos (fara dulciuri, fast food, etc) pot slabi in macar o luna?
As vrea sa apuc de kickbox dar am o problema, eu in sinea mea tot zic ca nu o sa prind niciodata si mai ales ca, cu mana stanga dau zici ca am pareza. Credeti ca o sa invat si o sa pot da si cu...? (mai mult)
Ce părere aveți despre sala Aleph kick- boxing club din Pitesti este un loc bun unde sa ma apuc de kickboxing(am 12 ani )? Sau dacă aveți alte recomandări va rog sa le lăsați în comentarii...? (mai mult)
Am 12 ani si vreau sa ma apuc de kickbox, credeti ca e o idee buna sa fac acest sport? Cam cat o sa invat pana la craciun (aproximativ)? Sunt din Pitesti si vreau sa ma duc la Aleph kickboxing ...? (mai mult)
Am 12 ani si as vrea sa ma apuc de kickbox, credeti ca ar fi o idee bună să fac acest sport? Cam până la crăciun cat o sa învăț? (aproximativ). Vreau sa fac kickbox la sala Aleph Kickboxing...? (mai mult)
Cum pot invata sa fac flotari?
Salut, am 14 ani, 1.83, 75 kg si nu prea pot face flotari, cum imi pot dezvolta masa musculara? Vreau pana pe 21 ianuarie sa fac patratele...
Vreau un shake weight care functioneaza sigur fara sa-l scuturi, imi puteti spune unde pot cumpara unul de genu sau macar exista asa ceva?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Rebecha955 întreabă:
DovleacTurbat întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Violetta
Este cel mai urmarit serial de pe Disney Channel! Ce stii despre Violetta?