Cei mai activi useri din categoria Sport pe 1 Februarie 2025 sunt:
Am mâna (degetele) destul de lunga însă cam subtire. Cum as putea sa-mi fac mână mai solidă iar degetele mai groase? Sunt băiat, asta ca sa nu fie nelamuriri.
Am 12 ani si as vrea sa ma apuc de box, credeti ca ar fi o idee bună să practic acest sport? Vreau să fac acest sport pentru a ma simti mai sigur pe mine si sa stiu ca am mai putine sanse sa...? (mai mult)
Știe cineva de ce se cheamă stadionul lui Manchester United, Old Trafford?
Stie cineva o aplicatie cu ponturi la pariuri sportive pe Android?
Buna TPU. M- am apucat de sala si am fost doar o zi total nepregatit. Vreau si eu un program de 5 zile cu ce grupe de muschi si exercitii sa lucrez pentru incepatori ca nu stiu ce sa fac. Stie...? (mai mult)
Ce suplimente pentru sportivi poti lua cand faci sala dar care nu afecteaza sanatatea deloc?
Am pus o intrebare cum dau la penalty si mi- a raspuns relian care m- a ajutat, ii multumesc. Dar in poarta cum sa apar la mine pe terenul de fotbal? Ii o poarta de 2 metri latime si 2 metri inaltime,...? (mai mult)
Dacă am 172 cm și 71 de kg ar trebui să slăbesc în caz că vreau o viteză mai bună, să fiu mai agil, să am o detentă mai mare?
E ok sa iau proteine de la 15 ani? Mi-am comandat Proteine, BCAA 4:1:1, creatina si vreau sa stiu daca e ok sa le iau de la varsta asta :)) Si daca da, cum le iau? Le pot combina?
Nu reusesc sa dau jos grasimea de pe burta, mai exact de pe abdomenul inferior. Am doar 4 patratele :)). Abdomenul superior e ok, insa la inferior e problema. Nu reusesc sa il definesc deloc....? (mai mult)
Cum pot sa imi cresc musculatura pentru mana stanga? Toata vara am carat colivia papagalului (5- 6 kg sau mai mult) si acum am realizat ca e o diferenta foarte mare intre mana stanga si dreapta. Stiti ...? (mai mult)
Mai multă masă musculară în zona picioarelor înseamnă mai multă forța, mai multă viteza, o detentă mai bună? Argumentați răspunsul
Știe careva vreo sală de judo în Râmnicu Vâlcea?
acum 1 luna jumatate m- am apucat de sala si am slabit 6 kgm acum nu mai pot slabi deloc, m- am blocat. Poate fi din pricina masei musculare? Fac si forta si cardio! Imi recomandati sa fac...? (mai mult)
M- am reapucat recent de sală și mi s- a recomandat să antrenez toate grupele de mușchi în aceeași zi timp de 2 săptămâni (circuit) adică fac 10 minute bicicleta, apoi picioare, brate,...? (mai mult)
De foarte mult timp mi- am dorit sa merg la un club sportiv de k1 și a sosit momentul sa îmi pot permite asta. Eu sunt cam timid asa, nu vorbesc prea mult sau cu toată lumea, sunt o fire...? (mai mult)
Dacă vreau sa creez o echipa de fotbal bună și sa joc și eu și sa o duc în liga 1, cât te costa sa o faci bună ca Dinamo, CFR, rapid, etc?
De maine vreau sa bag la pariuri cate un bilet cu 3 sau 4 meciuri pe zi cu 50 lei si m- am gandit ca poate asa am mari sanse sa castig ceva bani. Este buna ideea mea sau aveti voi una mai...? (mai mult)
Buna TPU. Azi mi- am facut abonament la sala pe 30 de zile si incep de maine, azi am fost doar in trecere sa vad ce echipamente au, vestiare etc. Intrebarea mea este maine cand ma duc trebuie sa arat...? (mai mult)
Deci. Sunt din Giurgiu si vreau sa ma inscriu la un club sau o sala ceva care preda kendo. Exista asa ceva in zona? Nu prea imi pasa in ce parte a orașului este deoarece am mult timp liber si sportul ...? (mai mult)
Voiam sa ma apuc de sala pentru ca sunt foarte slab si slab in sensul ca nu am forta sa ridic lucruri ce ar trebui sa pot si pentru ca sunt slab in sensul ca sunt băț. Am 14 ani, in noiembrie...? (mai mult)
Fac sala de aproximativ 5 luni. Am crescut destul de bine în masa musculara, dar corpul meu stă definit doar dupa antrenament. Ce supliment as putea lua pentru definire? L carnitina? Daca da,...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar un BMX. Vreau sa fie usor(10-12kg)si sa fie sub 1000 lei si vreau sa fie de pe niste site-uri OK. Vreau Recomandări.
De unde pot lua o paleta de ping pong de calitate?
Știe cineva dacă, în cadrul vizitei medicale de la politie- jandarmi, examinatorii pot afla de o operatie(care nu se vede) adica sa fie trecută undeva unde sa verifice examinatorii? Mulțumesc...? (mai mult)
De unde pot lua din Romania gen pentru sala de mirosit amoniac dintr-o sticluta, in engleza se zice nose tork (smeling salts), stie cineva de unde pot lua? Multumesc!
În cadrul înscrierii la școlile de poliție pot examinatorii afla dacă am făcut vreo operație(care nu se vede) Figureaza date undeva despre aceasta?
Salut, astăzi am avut primul antrenament de fotbal, nu am mai făcut sport de mult.Eu am și tahicardie in fine.Am jucat doar 20 de minute dar nu mai puteam, îmi sarea inima din piept și obosisem ...? (mai mult)
(doar pentru cunoscatori). Mi- am luat un pro mass si un creatine pro mass de pe pro nutrition, intrebarea mea este "cate grame are cupa aia (si la pro mass si la creatine pro mass)" ca sa stiu cat sa...? (mai mult)
Cam cat timp mi-ar lua sa invat un sport sau cateva tehnici de autoaparare?
Cine ma poate ajuta cu o intrebare? Vreau sa imi achiziționeze o bicicleta de munte https://www.decathlon.ro/bicicleta- mtb- st- 540- - id_8379042.html sau https://www.bikezone.ro/biciclete/cube/aim-...? (mai mult)
Imi poade da cineva un exemplu de site unde as putea gasi informatiii despre Stadionul RGMT/CAM din Timișoara?
Daca fortez muschii cat pot eu de mult cand am febra musculara se dezolvolta mai bine fata de cand nu as avea febra?
La ce sporturi este cel mai greu să găsești sponsori?
Salut, am o intrebare, cum sa trag la penalty tare si pe poarta? Am incercat cu siretul dau tare dar se duce peste. Daca dau cu latul apara portarul.
Pentru o bara olimpica cu diametru de 50mm am nevoie de discuri cu diametrul gaurii de 50mm sau 51mm?
Salut.E mare lucru ca la un concurs la atletism de lungime la care participa 15 copii sa iau locul3(adica medalia de bronz)? E prima mea medalie dar sunt nedumerit pentru ca antrenorul mi se parea ca era...? (mai mult)
Am o întrebare ciudata, de ce când ii dau la unu cu pumnul în umăr merge pumnul în jos și nu îl pot prinde cu tot pumnu și ma doare încheietura? E de la mine sau asa e la oricine?
Salut, ma pregătesc pentru proba sportiva la liceul militar Breaza dar am o intrebare:la rezistenta (alergare un km) este un barem de timp in care trebuie sa ajungi la sfârșit? Dacă da va rog sa imi...? (mai mult)
Care sunt cele mai grele sporturi?
Salut, vreau răspunsuri serioase, nu vreau sa fiu luat in ras.Deci eu când termin clasa a 12 vreau sa plec la facultate in America, am rude acolo.Intrebarea mea este pot sa ma apuc de fotbal american...? (mai mult)
M- am apucat de sala acum o luna si am inceput sa fac si cardio cat si forta in aceeasi sedinta. Pana acum am slabit 6 kg, dar acum nu mai slabesc aproape deloc, tin regim alimentar, beau...? (mai mult)
Ofer funda celui mai bun răspuns ^_* Am între 1.83- 1.85m si 67kg, varsta de 15 ani in Aprilie 16 :)) In trecut am făcut înot și am avut o viață relativ activa(mergeam mult pe jos). De...? (mai mult)
Buna, unde se poate vedea pe telefon live online meciul Feroie-Romania!? Vreau sa ma ajutati!
Dau funda celui mai bun răspuns. Recent m- am apucat de sală (săptămâni aproape o lună) si am făcut un antrenament nu tocmai ok. Așadar am decis sa- mi fac altele. Puteti sa- mi spuneti...? (mai mult)
Buna, unde pot vedea Feroie-Romania Live online pe telefon!? Vreau sa ma ajutati!
Asta este a 3- a săptămână de sală si am câteva nelămuriri in legătură cu mine. In prima săptămână, după primele 2 antrenamente, am avut febra musculara 5 zile (bănuiesc ca m- am...? (mai mult)
Dacă am făcut karate aproape de un an și vreau sa ma duc pe alt sport, ce sport ar trebui sa încerc de contact ma refer, care?
Imi puteti spune si mie niste sporturi la care meciurile nu sunt sambata? Daca va intrebati de ce, nu ma lasa religia si sunt foarte pasionat de sport si as vrea sa practic unul
Bună, ce as putea sa cumpăr ca sa ma ajute la masa musculara in timp ce fac sala, ce proteine?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Rebecha955 întreabă:
DovleacTurbat întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Violetta
Este cel mai urmarit serial de pe Disney Channel! Ce stii despre Violetta?