Cei mai activi useri din categoria Sport pe 1 Februarie 2025 sunt:
Ofer funda celui mai bun raspuns^_^ Am 15 ani 67kg ai 1.83- 1.85 înăltime. As vrea sa pot sa fac mai multe tractiuni. Inainte faceam 10- 12 iar acum 4- 6, recent m- am apucat de sală si chiar...? (mai mult)
Salut,am 16 ani si vreau sa incerc sa fac spagatul. Cam cât timp mi-ar luat sa reusesc sa il fac?
Am 12 ani și aș vrea și eu o "dietă" pentru a slăbi și un antrenament zilnic pentru abdomen. Mulțumesc!
Care credeți că e IQ-ul lui VVD, să nu-mi spune-ți mie că are IQ 0, că n-ar putea să vorbească, ar fi inantrenabilă și needucabilă. Spuneți-mi IQ-ul. Grăbiți-vă să răspundeți.
Buna! Boxul ajuta la diminuarea colaceilor?
In afară de proteine, ce alte substanțe sunt absolut necesare pentru a câștiga masa musculara și a nu merge la sala degeaba?
O sa ma duc la meciul Romania norvegia ma lasa cu chipsuri apa etc seminte intr-un rucsac ce ma perchezitioneaza?
Salut,am 14 ani si am dat azi proba de viteza 50 m la scoala. Am scos timpul 7.59 secunde. Credeti ca este un timp bun pentru varsta mea?
Dacă vreau sa ajung fotbalist la o echipa din liga 1, si nu am fost la nicio echipa, am șanse? Am 19 ani, 1, 86m și în jur de 70KG. Mersi, fundă.
Victorie dubla la pariuri inseamna ca bate si prima repriza si a doua nu? De ex prima repriza 1-0 si a doua repriza tot 1-0 sau prima repriza 1-0 si a doua repriza 2-1
vreau de luni sa ma apuc de sala, am mai facut o luna in vara, cam stiu cu se mananca, am 16 ani 1.79 si 68 kg si vreau sa merg de 3 ori pe saptamana, as vrea sa fac un lean bulk ca sa depun...? (mai mult)
Vreau sa fac flotari. Incep si la cateva, incep sa simt ca nu mai pot. Am masa musculara, la scoala faceam linistit dar acum zici ca nu mai am masa musculara... Ce sa fac?
Ce exerciții fizice pot face pentru a elimina durerea de gât și umăr? Cred ca am facut o intindere.
Cum poate avea performanta un jucator de tenis fiind constant sub presiune?
As vrea sa stiu si cam cat castiga un profesor de sport. Nu vreau ceva exact, ceva aproximativ
As vrea sa stiu si eu ce te poti face mai incolo cu facultatea de sport. Spuneti-mi va rog si daca merita.
am 22 de ani, aproape 23 si as dori sa stiu daca exista ceva cluburi sportive in Bucuresti unde m- as putea duce din cand in cand si sa practic un sport, de preferat volei, in niciun caz...? (mai mult)
Cum este la clubul de baschet Dan Dacian? Cum sunt colegii si antrenorii?
Ce sa fac pentru a scapa de stres?
As vrea cantece ale galeriei echipei nationale
Va rog frumos sa ma ajutati, am inaltimea de 152 si doresc sa imi cumpar un arc recurve, cati cm inaltime ar trebui sa aiba arcul?
Va rog sa ma ajutati.Cum e mai bine sa bag la pariuri? De exemplu vreau sa bag cote foarte mari, cote in jur de 5 la sistem.Si pun de exemplu sistem 4/20 ca să prind mai mult de 4 meciuri din 20 pe bilet...? (mai mult)
Castiga Barcelona anul asta liga campionilor daca nu era eliminata rusinos de Liverpool(a)? Ce pareri aveti?
Am 30 de ani, ma mai pot apuca de arte martiale la varsta asta?
Un coleg de casă a dat comandă la o masă cu halteră + exerciții pentru picioare, vreau un program de exerciții pentru mărirea masei musculare la brațe. Țin să menționez că doresc să fac...? (mai mult)
Unde trebuie’ să mă duc pentru a da probe unei echipe de fotbal?
Ce trotineta de freestyle sa imi iau? Oxelo mf 3.6 v5 verde 2016 la mana a doua la 300 lei sau 3.6 v5 2019 fade nou la 500 lei?
Buna! Am facut un calcul legat de numarul de calorii pe care trebuie sa le mananc pe saptamana pentru a slabi si tinand cont ca merg de 5 ori pe saptamana la sala, am calculat un anumit numar de calorii,...? (mai mult)
Salut, am 1.83 ceva gen si 77 de kg dar mai am putina burtica si tate. Trebuie sa ma apuc sa fac mai mult sport? Vreau sa fac patratele si piept
mi- as dori mult sa merg la sala, am fost o luna in vara, acum as vrea sa ma tin serios de treaba dar am scoala si autobuzul din sat merge la 7:20 si pleaca din oras la 14:20 si nu pot ramane...? (mai mult)
As dori o recomandare de o bicicleta mtb, echipata shimano, frana mecanica pe disk. Bugetul meu nu este unul foarte mare mai exact(500-650ron) diametru roata (26-27.5).
Am nevoie de ajutor, eu practic box și aș vrea să știu dacă incerc sa fac o proteza mi-ar deteriora aparatul?
la un meci de fotbal am voie cu chipsuri sau mi le confisca?
E adevarat ca cadrul de bicicleta din aluminiu e mai usor, dar e rezistent?
Salut, am slabit de la 93 de kg la 77 de kg. Am 1.80. Mai trebuie sa slabesc inca 7- 8 chiar 9 kg dar numai pot, de ce? si ce ar trebuie sa fac acum sa slabesc in 9kg. Trebuie sa fac exericiti sau? ...? (mai mult)
Salut.Daca am 1.78 ce trotineta de freestyle de la oxelo mi se potriveste?
Ce aplicatie de scoruri live imi recomandati? (in afara de FlashScore)
De ce este comunitatea fotbalului asa de toxica? De ce esti considerat prost si luat la bataie daca tii cu echipa ta preferata? De ce sunt *** stelistii, prosti dinamovistii samd? Inteleg ca exista competitie...? (mai mult)
Ce preferati pentru freestyle? Trotineta, bmx sau skate? De ce? Si daca imi puteti da link de la o trotineta/skate sau bmx pe care il recomandati.Mai ieftin pls:))
Ce să aleg dintre înot și sală? Sunt fată. Eu vreau să îmi tonifiez corpul, întăresc mușchii (mai ales cei din partea posterioului) și poate să mă mai înalț puțin (am 1, 61, 17 ani)....? (mai mult)
De ceva vreme vreau sa ma apuc de patinaj. Faza este ca nu inteleg care este diferenta dintre "cursuri de initiere" si "scoala de patinaj". Ambele te invata sa patinezi, nu? Ce e in plus la una...? (mai mult)
Statia de metrou Piața muncii e cea mai apropiată de Național Arena?
Cam după aproximativ 6 luni de sală ce fel de antrenament ar fi necesar?
O minge care sa NU se bonfleze prea usor (nu dau cu spițu dar totusi de la lovituri tari sau nu stiu)sa nu se sparga din chestii marunte si care sa nu coste foarte mult?(de fotbal) pana in 70 lei?
Cum imi maresc viteza de sprint foarte repede? Fac atletism, progresez dar vreau mai rapid.Pe 50m de la 8, 50 secunde am ajuns la 7.08 in 6 luni. Vreau mai rapid
Flori sau Ultima Fight Champion (UFC?)
Am 14 ani si vreau sa ma apuc de MMA sau Kickboxing...stiti unde pot face cursuri in Brașov?
De ce multi fac greseala sa creada ca doar forta si muschii fac ca un om sa dea tare cu pumnul? Sunt persoane de 55- 50 kg care dau tare din cauza oaselor tari de la pumn pentru efectul loviturii, https://www.youtube.com/watch?v=-...? (mai mult)
Am 14 ani si vreau sa ma apuc de MMA sau Kickboxing... Știți unde ma pot duce sa fac cursuri in Brașov?
La casa pariurilor ce inseamna 'ambele marcheaza si peste 2.5 goluri'? Adica ambele echipe trebuie sa marcheze cel putin cate 3 goluri? Si daca pun 'Nu' exista toate sansele sa fie castigator pentru ca...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Rebecha955 întreabă:
DovleacTurbat întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Notebook
Ai urmarit cu sufletul la gura povestea incredibila de dragoste dintre Noah si Allie? Afla acum cat de multe stii despre acest film!