Cei mai activi useri din categoria Sport pe 1 Februarie 2025 sunt:
Astia care va pricepeti la pariuri: 'gazdele castiga ambele reprize' inseamna ca castiga prima repriza si finalul sau ca castiga a doua repriza separat? Adica daca ambele echipe marcheaza un gol in repriza...? (mai mult)
am o intrebare legata de biciclete. Se poate spita o janta normala subtire de 26" pe un butuc de fat bike?
Sunt clasa a8 a.As vrea sa fac meditatii la sport anul acesta pentru ca vreau sa dau la un liceu militar. Stie cineva un profesor sau o profesoara care m- ar putea medita in Ploiesti? Am tot cautat...? (mai mult)
Buna! Am slabit cam 10 kg in 4 luni, iar acum doresc sa ma mentin, insa nu mai am atat de mult timp pentru sport din cauza scolii.Am 15 ani, 1 60 si 52 de kg.Cam de cate ori pe saptamana ar trebui...? (mai mult)
Salut, am și eu o mica problema. Am 14 ani și am 1.80 și aveam 94 de kg, acum am 77 dar tot se vede burta, dar pe mine ma enervează cum se vad pieptul chiar și sfârcul. Cat ar mai trebui sa mai...? (mai mult)
Fac sala de un an si ma intrebam daca e ok daca am unele zile cu 2 antrenamente pe zi.De obicei faceam push/pull/legs de luni pana sambata si dupa fiecare zi de sala aveam o mica febra musculara, cu care...? (mai mult)
Este ok dacă la sală nu am un program FIX? În sensul că, azi fac biceps cu triceps, iar peste 3 zile fac picioare cu biceps. Sau azi fac piept cu spate, iar poimâine fac spate cu triceps. Mă...? (mai mult)
La cat timp se pune ulei sub covorasul de la banda de alergare?
Cum pot face "pătrățele" acasa?
Buna, la 20 de ani sunt prea batrana sa ma apuc de un sport? Handball sau alergare, ciclism etc. Am facut handball acum cativa ani si m-am lasat iar acum regret.
Cum este înclinarea de 30 grade? As vrea sa folosesc elanul ca să arunc cu mingea la oina.
știți pe cineva care face zboruri cu parapanta din Oradea sau din apropiere? Mulțumesc!
Heyy TPU! Am 16 ani și de ceva timp am o problema cu umarul, am inceput de ceva timp sa exersez mișcarea tuck Planche (dacă nu știți ce e o puteți găsi pe google sau yt, in mare parte îți ții...? (mai mult)
Fac Muay Thai de 8 ani. De 1 an au venit niste copii de 12, 13 ani. De atunci tot sunt înjurată si scuipata de ei, singura din toata sala. Cum am pățit de la oricine din clasa a 1 a. Făceam performanta...? (mai mult)
Gigant pro mass sau creatine pro mass? Care e diferenta si care este mai bun?
Salut. Am 50- 55kg, 1, 72- 1, 74 inaltime ( nu stiu exact ) Bicicleta de tip MTB cu roti de 29 sau roti de 27, 5? Care dintre ele este buna pentru mine la aceasta inaltime? ( nu stiu daca conteaza...? (mai mult)
Salut, as vrea să îmi spuneti un program de sală, am 14 ani și vreau sa slabesc dar să pun și masa musculară. 1.71 înălțime și din păcate 94 kg pe care trebuie să le dau jos neapărat, ...? (mai mult)
Să fie ăsta oare cel mai frumos gol din istoria fotbalului? Ce ziceţi? https://www.youtube.com/watch?v=WkqecpHcIPw
Am si eu o intrebare! Vreau sa imi raspunda cei care stiu. Vreau sa imi antrenez antebratul foarte bine pentru a face skanderbeg. Deja lucrez de ceva timp. Am auzit de un muschi al antebratului...? (mai mult)
Salut. Am nevoie de puțin ajutor sau de niste sfaturi. Problema mea este legata de picioarele mele. Orice exerciții fac, in loc sa le subtieze, îmi fac muschi si par si mai mari decat sunt.Chestia...? (mai mult)
Salut, am 14 ani, 1.70m, si 52 de kg, fac sala de ceva timp si gen nu cresc in greutate, doar ma definesc foarte mult si m- as gandi sa iau creatina. Este daunatoare la varsta asta daca iau doza normala...? (mai mult)
Am 15 ani, am facut sala 6- 7 luni si m- am lasat 3- 4 luni. Nu prea am avut rezultate dar mancam mult. Vreau sa ma apuc iar, intrebarea mea este daca pot sa imi iau un weight gainer ( serious...? (mai mult)
Voi astia care va pricepeti la pariuri am si eu o intrebare. La casa pariurilor e un pariu si zice 'gazdele conduc la pauza/ castiga la final si se marcheaza minim 2 goluri' 1- 1 si 2+ . Intrebarea e ...? (mai mult)
Gantere (de ridicat) te ajută să ai mușchi? Au vreun efect?
Ce alimente / retețe să prepar ca să iau la școală, ținând cont de faptul că fac multă activitate fizică ( Street Workout ), am ore de dimineață... Mulțumesc!
Am și eu o întrebare. Deci as vrea sa mă apuc de sportul numit karate. Și am înțeles că, la început, se face timp de o lună inițiere. Așadar, mi- ar putea spune cineva câteva...? (mai mult)
Am 16 și sunt la kickboxing(începător). Problema este faptul că nu rețin cum se execută corect directele, croșeele și celelalte mișcări. Stau prost cu memoria vizuală, ce aș putea...? (mai mult)
Invinge Atletico diseara pe Real? As vrea sa pariez la meciul asta dar nu sunt sigur.
La scoala facem des handball, dar eu nu prea stiu sa trag, deoarece am sutul foarte incet, cum as putea sa fac sa dau goluri chiar daca am sutul incet? Vreau sa ma duc si la sala sa mai pun ...? (mai mult)
Bună, acum 2 zile mi-am luat degetul mic (de la mână) la fotbal. Am așteptat ca durerea să treacă de la sine dar mâine am meci. Ce aș putea să fac? Măcar să nu mă mai doară așa tare.
Salutare. M- am apucat recent de sala. Si caut o aplicatie in care imi pot face eu planul de antrenament. Il am pe foaie si vreau sa il trec într- o aplicatie pe telefon. In aplicatie vreau sa pot...? (mai mult)
La fotbal am experienţă din cartier, însă nu am jucat niciodată la un club. Puteţi da o echipă de începători din Oradea? Sunt născut în 2006
De curiozitate, știe cineva unde a ju cat Universitatea Craiova înainte de construcția stadionului Ion Oblemenco?
UNDE pot vedeam meciul de glory 68? Pe digi nu-l da.
Nu ma pot lasa de pariuri sportive, e ca un fel de drog, oricât m- as strădui, tot nu pot sa ma las. Dupa ce pierd la pariuri nu trece o zi sau doua fără să joc la pariuri. Ceva...? (mai mult)
Ce pot face pentru a avea verticala mai mare.De cand ma stiu am gambele foarte mari, am 46 in gambe si pot cara 100 de kg dar nu pot sari mult. Toti prietenii mei mi- au zis ca ar fi trebuit sa dau dunk...? (mai mult)
Ce inseamna f2+2/3 la pariuri?
Vreau sa ma apuc de sala si este una foarte aproape de liceul meu. Problema este ca eu vreau sa merg acolo pentru slabit in principal si cand am vorbit cu unul din staff pe Facebook mi- a ...? (mai mult)
Hai noroc TPU! Azi am avut meci și a fost totul bine. Pana când intr- o faza, trebuia sa ies la minge sa o prind în mana, de jos, sunt portar, apropo. Bun, după ce am sărit la minge, am reușit...? (mai mult)
Salut tpu.Am 16 ani aproape 17, 1.72 si 92kg, sunt putin plinut. Am vazut ca s- a deschis un dojo de karate in orasul meu si as vrea sa merg, dar sunt putin descurajat de forma mea fizica, abia pot...? (mai mult)
Imi puteti recomanda niște gainere pentru masa musculara? M- am reapucat de sala si foloseam gigant pro mass (contine mult zahar), ceva mai bun si fara atât zahar, gen sa fie mai natural nu atatea ...? (mai mult)
De ce deschidem gura când lovim mingea cu capul?
Ce părere aveți despre produsele de la Alevia? Eu folosesc crema cu gheara diavolului pentru genunchi de 2 zile, deoarece alerg foarte mult zilnic. Am avut o problema anul trecut la ambii genunchi...? (mai mult)
Pot da schemele de pe un skateboard pe un penyboard?
de ce cand aveam 14 ani acum 4 ani aveam 1.71 55 kg si mancam 1500 calorii o alimentatie anume si de la 15ani 1.74 cu aceeasi alimentatie m- am ingrasat rau cam pana la 70 kg pe ...? (mai mult)
De ce se zice ca trebuie sa fii in surplus caloric sa cresti in masa musculara? Eu am crescut in masa de la 30 biceps la 38 fără sa cresc in greutate pe cântar, eu cred ca surplus ai nevoie doar la...? (mai mult)
Hey,credeti ca la 15 ani e prea târziu pentru a ma apuca de echitatie de performanta?
Am achzitionat acum 2 luni aceasta bicicleta: https://m.emag.ro/pachet- bicicleta- velors- 26- 18- viteze- suspensie- frane- disc- albastru- negru- si- set- iluminare- led- v60dan/pd/DGBKGZBBM/ ...? (mai mult)
Ce diferenta e intre judo si lupte greco- romane? Adica nu sunt cazut din luna, stiu cam despre ce e vorba in fiecare deci nu vreau replici gen "in judo poti kimono, in lupte nu - judo e din Japonia,...? (mai mult)
Am vazut pe Google Earth ca in parcul Nicolae Romanescu din Craiova lânga stadionul extensiv sunt niste tribune care par a fi ale unui vechi stadion aflat in paragina, stie cineva cum se cheama si ceva...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Rebecha955 întreabă:
DovleacTurbat întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ted
Ai trait si tu aventurile ursuletului adus la viata, Ted, atat in Ted 1, cat si in Ted 2? Atunci, hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!