Cei mai activi useri din categoria Sport pe 1 Februarie 2025 sunt:
Vreau sa imi recomandati un set bun de gantere din acelea reglabile. De preferat pana in 15 kg, dar merge si cu 10 kg.
Salut, as vrea sa ma apuc de sala, ca sa imi cresc masa musculara si ma gandeam sa iau o proteina ca sa ma ajute. Imi puteti recomanda una buna? Precizez ca sunt slab, cam 55kg, daca conteaza
Salut,vreau sa îmi fac o sala acasă, momentan am un buget de 4 mii de lei, cu timpul voi mai cumpara ce îmi trebuie, dar de început de unde cumpăr aparatele, greutățile etc?
As dori sa stiu unde gasesc o sala de karate(doar karate), unde pot face performanta in Timișoara si prin performanta ma refer sa am un sensei de la care am ce invata si sa ma pot dezvolta...? (mai mult)
Salut tuturor fanilor BMX. Am nevoie de ajutorul vostru! Detin acest BMX https://imgur.com/a/6FDgVyj. El este facut pe piese, insa urmeaza sa ii fac unele schimbari. Are o problema care, zic eu, cred...? (mai mult)
Salut, am 13 ani si as vrea sa imi iau o trotineta pentru mai mult timp la un pret rezonabil(sub 400 lei). Am 1.60m
Eu am avut 96 kg, am slabit timp de un an 26 de kg, am 70 kg si vreau sa mai slabesc pana la 50 kg. Dar am mari probleme cu pielea, ma gandesc ca as vrea sa incep de luna care vine sa fac...? (mai mult)
Hei! Am nevoie de ajutor. As vrea sa slăbesc. Îmi puteți da vă rog niște sfaturi? Sau măcar dacă știți o aplicație/videoclip care mă va ajuta?
Stie cineva un loc unde as putea sa practic box sau kickbox, ajutat si indrumat de un antrenor, pe undeva in Galati? As vrea sa practic un sport pe perioada liceului. Multumesc anticipat!
Dati-mi, va rog, niste gantere reglabile, ieftine, 10-15kg si sa fie rezistente, sa fie din materiale bune si sa nu alunece filetul. Stiu ca nu prea se gasesc dar poate gasiti voi?
Salut, acum 3 zile mi- am luat niște suplimente de la whey, nu avea măsura înăuntru și îmi pun 4 lingurițe la 500ml.Intrebarea mea este, este normal sa iau 2 kile in 2 zile? Precizez ca am 16 ...? (mai mult)
Întrebare pentru băieții care fac sala :Ce suplimente pentru pomparea muschilor îmi recomandați in paralel cu mersul la sala? Ceva ce ați folosit voi si dă efecte? Mersi.
Care este diferenta dintre un Bmx normal si un Jumper? Care este mai bun pentru incepatori?
As dori o parere despre clubul sportiv Budokai Timisoara, care preda stilul Kyokushin? As dori informatiide la cei care au fost si sunt in cunostinta de cauza.
Am nevoie de ajutorul cuiva care este familiarizat cu bicicletele. Vreau să- mi achiziționez o bicicletă potrivită pentru teren accidentat, un MTB care să fie flexibilă, cu frâne bune de preferat...? (mai mult)
Nu stiti daca este spirulina pe my protein? Eu nu o gasesc
Spirulina se mai poate numi si semințe de cânepă organică?
Am parcurs 6 km mergand in 60 de minute. E alert ori nu?
Box pentru incepator, am 21 de an, si sunt foarte slab pentru înălțimea mea de 180cm, am o greutate de doar 63kg, faceam sala, acum mă gândesc sa incep sa ma ocup cu boxul. Doar ca ma opresc ...? (mai mult)
Cunoaste cineva un club la care pot practica Karate Kyokushin sau Karate Goju Ryu in Timisoara? Mentionez ca am 22 de ani si sunt novice in artele martiale.
Vreau și eu un video cu antrenament pe 5 grupe musculare? Mulțumesc
Vreau sa ma apuc de calisthenics am 1.78 60 kg si un corp naspa. Ce exercitii sunt bune pentru inceput?
Care e diferenta dintre un bmx normal si un bmx dhs jumper. Apropo, as dori niste sfaturi sa pot sari bordurile. Mi- am luat un bmx si nu prea am mai mers pe bicicleta de peste 8 ani si cred ca...? (mai mult)
Toata lumea ma ia la misto cand aude intrebarea asta... Un adult normal alearga cu 24 kmh, iar eu la 13 ani alerg cu 20 kmh, un copil de varsta mea alearga cu 13- 14 kmh. Am cronometrat in cat...? (mai mult)
Salut TpU.Din cauza ca nu am un corp tocmai de invidiat vreau sa fac niste exercitii fizice.Ma gandeam 100 flotari, 250 genuflexiuni, 250 abdomene.Intrebarea mea este, pot fi daunatoare aceste exercitii...? (mai mult)
Caut o bicicleta la cost low-medium [intre 1000-1500 lei] care sa prinda cel putin viteza de 45-50km/h, daca e posibil si mai mare. Nu gasesc unul potrivit si am nevoie de ajutor.
Bună, TPU. Am două întrebări. Care este istoria FC Onești? Câte șanse sunt ca să se reînființeze? Fără Wikipedia sau alte site-uri.
Care model de ski ar fi mai bun(calitativ si din punct de vedere al performantei) #Head x-Shape MT 2013 #Dynastar Course Speed Fluid 2015 Va multumesc!
Din clasa a 8 a vreau sa fac arte marțiale, în special MMA, am găsit un centru de arte martiale, in Cluj as vrea sa merg. Asta înseamnă că va trebui să mă las de școală. Este o ...? (mai mult)
Idei de mese, masa musculara, va rog?
Ma intrebam daca pot sa ma mai inscriu la o echipa de fotbal in Galati in perioada asta.Am 15 si sunt nascut in 2004, am 1.84.Am vazut ca am performante in fotbal asa ca daca ma poate ajuta...? (mai mult)
Ce sa fac daca ma doare in partea de jos(coccigiana) si de sus a coloanei(cervicala) mai exact dupa o zi ce termin antrenamentul, cred ca de la genuflexiuni si indreptari desi le fac corect? Cu greutate...? (mai mult)
Ce se intampla daca iei oxid nitric care nu contine creatina si in acelasi timp un supliment de 5 grame creatina? Iti fortezi rinichii? Ajung 3 l de apa pe zi la creatina sau/si oxid nitric si cat ii maxim...? (mai mult)
azi la ora 5 ma voi duce in comuna cu baietii dar merg cu bicicleta lu maicamea pentru ca bicla mea e stricata, ma voi face de ras? Voi ce credeti
Am 17 ani dacă fac flotări abdomene și exerciții de forță fara a ridica greutati mai cresc în înălțime?
E ok acest meniu echilibrat si sanatos pentru slabit si mentinere? Mic dejun - 2 felii paine prajita neagra + 2 feliute telemea + 2 felii sunca slaba + salata verde. Pranz - mazare fiarta cam 100...? (mai mult)
La această întrebare pot răspunde doar cei din Târgoviște. De curiozitate vreau să știu care este stadiul lucrărilor la stadionul Eugen Popescu pentru că în presă nu scrie nimic despre...? (mai mult)
Am dioptrie 4 la ambii ochi, nu vad la distanta, dar vreau sa fac fotbal de performanta, vad totul in ceata si e cam greu. Ceva sfaturi?
As vrea sa ma apuc de arte martiale. Sa termin 8 clase si mai departe sa continui la un centru de arte marțiale. Explicați- mi si mie cum sta treaba. Am un internat acolo? Va trebui să ...? (mai mult)
De cateva saptamani joc fotbal gen acasă cu băieții si la degetul mare pe unghie spre vârf se vede putin afectată gen vânată/cenușie nu neagră. Și aș vrea sa stiu cum, de ce, ...? (mai mult)
La anul termin clasa a 8 a si as vrea sa fac pe viitor arte martiale. Unde imi recomandați sa merg?
As vrea si eu sa stiu cateva mountain bike la un pret destul de bun pana in 3500.
Hei, TPU! Aveți idee unde aș putea face parașutism în țară? Despre costuri, înălțimi, conditii. Orice informație este ultimă.
Vreau sa nu va aburesc asa ca trec la subiect. Recent mi- am cumparat gantere cu diverse discuri si sunt determinat sa ma apuc de exercitii acasa(doar gantere ca echipament in rest nimic)...? (mai mult)
Pentru cei care ați luat Oxid Nitric ca pre workout: cum v- ați simțit în timpul antrenamentelor? Ați avut palpitații, ceva? Vreau să îmi iau NO Xplode, dar sunt puțin îngrijorat cu conținutul...? (mai mult)
Ce sport/activitate sportiva sau de recreere recomandati unui pusti amator de 17 ani sa se apuce din toamna sau in general? Tenisul e scump sa il practici? La basket te mai primesc la 17 ani? 1.78m...? (mai mult)
Ce zone ale corpului se definesc facand flotari corecte? Am mai vazut pe Youtube, oameni care fac un anumit număr de flotari pe zi. De pe 1 septembrie m- am apucat să fac și eu, cate 200 pe zi, sau...? (mai mult)
În urmă cu 2 săptămâni am început un ciclu cu steroizi.Nu dau numele substanțelor deoarece nu vreau să dau idei altora. În 2 săptămâni mari side- effects nu am avut decât primele...? (mai mult)
Salut, am cautat pe internet studii despre cresterea musculara si potentialul maxim aproximativ pe care poate un om sa- l aiba. Dupa studiile lui Lyle McDonald un adult creste 500- 600 de grame de masa...? (mai mult)
Am o intrebare pentru pasionatii de alergat, de preferat cu experienta. As vrea sa maresc distantele pe care le parcurg, puteti sa- mi impartasiti vreun pont pentru a maximiza rezistenta? Voi cum faceti,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Rebecha955 întreabă:
DovleacTurbat întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Desperate Housewives
Ai fost si tu alaturi de nevestele disperate si de aventurile lor? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!