Hei, TPU! Aveți idee unde aș putea face parașutism în țară? Despre costuri, înălțimi, conditii. Orice informație este ultimă.
Vreau sa nu va aburesc asa ca trec la subiect. Recent mi- am cumparat gantere cu diverse discuri si sunt determinat sa ma apuc de exercitii acasa(doar gantere ca echipament in rest nimic)...? (mai mult)
Pentru cei care ați luat Oxid Nitric ca pre workout: cum v- ați simțit în timpul antrenamentelor? Ați avut palpitații, ceva? Vreau să îmi iau NO Xplode, dar sunt puțin îngrijorat cu conținutul...? (mai mult)
Ce sport/activitate sportiva sau de recreere recomandati unui pusti amator de 17 ani sa se apuce din toamna sau in general? Tenisul e scump sa il practici? La basket te mai primesc la 17 ani? 1.78m...? (mai mult)
Ce zone ale corpului se definesc facand flotari corecte? Am mai vazut pe Youtube, oameni care fac un anumit număr de flotari pe zi. De pe 1 septembrie m- am apucat să fac și eu, cate 200 pe zi, sau...? (mai mult)
În urmă cu 2 săptămâni am început un ciclu cu steroizi.Nu dau numele substanțelor deoarece nu vreau să dau idei altora. În 2 săptămâni mari side- effects nu am avut decât primele...? (mai mult)
Salut, am cautat pe internet studii despre cresterea musculara si potentialul maxim aproximativ pe care poate un om sa- l aiba. Dupa studiile lui Lyle McDonald un adult creste 500- 600 de grame de masa...? (mai mult)
Am o intrebare pentru pasionatii de alergat, de preferat cu experienta. As vrea sa maresc distantele pe care le parcurg, puteti sa- mi impartasiti vreun pont pentru a maximiza rezistenta? Voi cum faceti,...? (mai mult)
dacă pun un bilet combinat 1/3, neaparat trebuie sa am un meci câștigat și 2 pierdute?
Ba frate, sunt destul de gras si vreau sa ma duc la sala, imi poate spune cineva un program de antrenament pe care sa il fac?
Vreau sa ma apuc de sala și nu știu ce sa iau de început. Din câte am înțeles de început e ok sa iau aminoacizi și creatina. Dar as vrea ceva care sa îmi ofere și energie când fac sala și sa...? (mai mult)
Salut.Practic atletism si pentru anul 2019-2020 doamna ne-a cerut ekg la inima si adeverinta neaparat pana luni.Chiar nu am cum sa iau astea pana luni.Ce se poate intampla? Chiar nu mai poate astepta?
Cine credeți că va câștiga Champions league sezonul ăsta? (la fotbal mă refer)
zilele astea am stat un pic pe ganduri. Ei bine m- am gandit sa mă apuc de sala, deoarece sunt destul de slab, dar în același timp vreau să mă apuc și de inot deoarece este un sport...? (mai mult)
Funda! Ce salariu are un baschetbalist roman? Ma refer de la cel mai mic salariu la cel mai mare!
Stie cineva daca va transmite vreun post din Romania lupta dintre Dustin Pourier si Khabib Nurmagimedov? Si daca da pe ce post? Multumesc
Pronostic la Romania-Spania?
A intrat cineva in grupul Vip al lui DG Stie? Si daca e adevarat ca trimite biletele celor din grup?
Ce supliment nutritiv pentru pompare musculara stiti? Ce părere aveți despre Hot blood? Si care este cel mai bun produs proteic pentru masa musculara de pe piața, nu contează prețul? ...? (mai mult)
Ce parere aveti de site-ul https://www.steroizi-originali.com/? A comandat cineva, este de incredere?
Cine credeti ca va castiga? Germania-Olanda
Cum poti lua in greutate cateva kg intr-un timp relativ scurt? adica cateva saptamani-1 luna.
De ce zicea lumea ca pierzi din forta in deficit caloric eu de la 70 kg am slabit la 65 intr-o perioada si atunci aveam aceeasi forta la gantere aceeleasi repetari serii tot!
Ce aparate se folosesc pentru a face cardio la sala?
Acum doua zile am achiziționat o camera myria video sport my 7000 I- am băgat un card SanDisk cu 16bGB (a costat 15 lei) Am făcut o filmare de 10 secunde sa vad cum merge Merge ok dar la...? (mai mult)
Doresc sa imi cumpar un BMX si as vrea sa stiu mai multe despre el.
Si voi la fel? va inrositi de la 20 de kg? Da frate dar cu 25 kg se chinuie multi dorian popa se inroseste cu 20 kg daca face moare sau altii in sala fac maxim cu 12 kg 15 kg sau 20 si se inroesc
De ce este determinata forta? Eu nu cred ca doar de muschii deoarece eu am crescut mult in forta de anul trecut dar in masa musculara am stagnat nu am crescut deloc, deci e altceva! Am crescut in repetari...? (mai mult)
Buna! Din cauza ca incepe scoala, nu o sa mai am timp sa merg la sala sau sa fac sport de 6 ori pe saptamana, cum faceam.Asa ca, dupa ce am slabit 9 kg, as vrea sa mai pierd maxim 1 kg jumatate, ...? (mai mult)
Va salut, in cata apa se dizolva 5 grame de creatina monohidrata?
Acum 5 minute mi-a sărit cablu de la schimbătorul de viteze de la bicicleta cum as putea sa îl pun la loc?
As vrea sa cumpar aminoacizi, insa vad ca exista doua categorii,, esentiali si neesentiali. Exista vreun produs care sa contina ambele categorii?
Salut baieti, voi cand puteti sau puteati sa faceti cu 65kg la piept cu cate kg puteati sa faceti la deltoizii frontali? pe mine ma termina 15kg pe ambele maini am impresia ca am deltoizii destul de mult...? (mai mult)
Cine are un cod de reducere, sau referral link pentru MyProtein? Multumesc
Salutare, daca fac sala este necesar sa fac exercitii pentru abdomen daca am putina grasime? sau trebuie sa dau grasimea jos si dupa sa încep cu exercitiile? Am facut multe exercitii pentru abdomen si...? (mai mult)
Un magazin/site de unde as putea cumpara manusi pentru a face tractiuni(sa nu alunece), ridicarea greutatilor etc Dau funda
O persoana cu constitutie atletica mezomorf cand era tanara avea 1, 65 50 si cv kg acum are 1.65 75 kg si manca multa paine si ciorba si o salata si avea 77 kg, de o luna de zile mananca doar friptura...? (mai mult)
Pot sa folosesc o mulineta de spining la feeder?
Salut, m- am apucat de sala de o săptămâna, am 15 ani 1, 75 și 60kg, câteva sfaturi de început m- ar ajuta orice.Nu vreau sa ma fac c mare, vreau sa am un corp bine definit bineînțeles după...? (mai mult)
Salut, am 20 de ani 1, 83 și 65 kg, sunt cam timid și mă gândeam să mă apuc de kickboxing, dar având în vedere că sunt destul de slab nu știu dacă este o idee bună, pe lângă asta mai...? (mai mult)
Cum pot trata mai rapid o ruptura musculara? Nu stiu sigur daca asta am, poate o intindere mai puternica, dar nu stiu ce sa mai fac, am facut fizioterapie 2 saptamani, ieri am fost la fotbal si cand...? (mai mult)
Stie cineva daca exista in momentul de fata in București un loc unde se preda Jeet Kune Do?
Salut, la sala am program push/pull/legs, de 6 ori pe saptaman.Si am auzit ca picioarele se recupereaza mai greu, dureaza cam 2 3 zile sa isi revina.Se poate face ppl cu o zi pe saptamana picioare si...? (mai mult)
Cine credeti ca va castiga partida? Villarreal-Real madrid?
Pentru cunoscatori vreau sa intreb daca creatina monohidrata se poate combina cu un pre workout?
As dori sa imi cumpăr un longbord, dar vreau sa stiu... Care e mai bun, longbord sau skateboard ( ma refer ca sa nu infraneze in pietricele ) deoarece am avut un pennyboard si efectiv in cea mai...? (mai mult)
Vreau si eu sa stiu cam ce trebuie sa mananc si pe la ce ore ca sa pun masa musculara si sa ma pot apuca de sala. Sunt cam slab sincer. La 1, 80 am 79 de kg da pentru ca am oasele tari.Presupun ca ...? (mai mult)
Am o bicicletă Velors cumparat anul asta.Bicicleta are 3 foi și 6 pinioane 14/28T SANJIAN, vreau sa schimb pinioanele ca sa merg mai rapid pe sosea gen 50- 60km/h, dar nu stiu denumirile exacte si ...? (mai mult)
Am 20 de ani si fac box de o luna si antrenorul ma va legitima e posibil sa ajung ceva in box?
am nevoie de un program de sala cu care ma dezvoltat bine. Eu mi- am facut acest program, daca e bun sau prost sa- mi spuneti sau daca puteti sa- mi recomandati altul luni : piept+ triceps ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
Effy35 întreabă:
MarianStanca întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fotbal
Pele? Maradona? Hagi? Dar cate stii de fapt despre sportul tau favorit?