Am cumparat o proteză de sport si voiam sa stiu daca primesc un pumn în plex mi se pot sparge dintii (un pumn medium )? Funda
Eu fac karate de performanta(ashihara), dar dupa cateva concursuri nu am luat mai mult de locul 2/3, din 5 pers(nu chiar, dar ceva de genu). Toata lumea zice ca o sa fiu mai buna in timp,...? (mai mult)
Vreau sfaturi pentru a ajunge la cat mai multe flotări consecutive.
Buna seara TPU! Ma uit in acest moment pentru prima data la un meci de fotbal. Sunt curioasa in ce constau cartonasele ce se acorda anumitor jucatori?
Daca ma ingras la corp, ma ingras si la fata?
Am început și eu sa trag de câteva zile la sala. In trecut am mai avut perioade nici de încercări. O destul de mare greșeală am făcut, m- am dus cu un prieten experientat și m- am apucat din ...? (mai mult)
E ok gantera asta reglabilă? https://m.emag.ro/set- gantera- 10- kg- ecofit- db- 3071/pd/D1VWVHBBM/?X- Search- Id=282df2d6b80dbffd2a27&X- Product- Id=28735269&X- Search- Page=1&X- Search- Position=11&X-...? (mai mult)
Flotările pe genunchi sunt si ele benefice pana cand reusesc sa le fac si pe cele normale corect?
De curand mi- am comandat niste manusi de portar cu Rough Profile latex 4mm.Eu joc pe sala.Asa ca intrebarea mea este...Am facut o alegere buna? Sau trebuie sa iau cu German Latex 3, 5 mm.Manusile...? (mai mult)
Hei TPU, îmi poate spune cineva ce momeala sa folosesc la mare? Vreau sa merg la mare( Corbu plaja sălbatică) din ce am găsit pe internet se poate pescui la bucățica de ficat sau rama neagra. Dacă...? (mai mult)
Parere depre casca? Ati avut-o? Cum este? https://www.easyrider.ro/backflipevowingman15-one-53873.html
Cum e o gantera reglabila? Am gasit una de 10 kg pe eMag. Iti adaugi tu cate discuri vrei pana la 10 kg? Nu ma pricep.
Buna TPU. Aveți idee de ce nu am mușchi la gambe sau ce as putea sa fac ca sa am? Am văzut la mulți oameni ca au mușchi la gambe si când i- am întrebat ce exerciții au făcut mi- au spus ca niciunul....? (mai mult)
Vreau sa imi iau niste proteine pentru sala. Vreau sa imi iau impact whey protein pentru antrenamente si niste cazeina cu eliberare lenta pentru seara inainte sa ma pun la somn. Vreau sa incep si un regim...? (mai mult)
Deocamdata nu reusesc sa fac flotari corecte. Pot sa incep cu cele pe genunchi? Sunt eficiente si ele? Am 15 ani.
Fac sala de aproape 2 luni, sunt pus la punct cu exercitiile, de mancat mananc bine Dimineata - cereale, inainte de sala piept de pui cu orez etc, dupa sala carne de vita si soia si seara peste (...? (mai mult)
Da chiar nu ai ce face cu doua gantere de cate 10 kg? Ma refer sa fac masa musculara la brate, sa fac cu o gantera de 20 de kg?
Am 15 ani si doar 1, 68 inaltime. Imi poate spune si mie cineva cum as putea sa mai cresc in inaltime? Nu stiu, exista vreo alimentatie pe care ar trebui sa o adopt sau ce exercitii fizice mi-...? (mai mult)
Știe cineva de unde pot achiziționa, în Constanța, un tricou cu Liverpool?
Salut, TPU! As vrea sa ma apuc de inot, dar nu stiu mai nimic despre acest sport. Tin sa mentionez faptul ca am 14 ani. Știți cumva preturile? Apropo, stau in Ploiești, poate cineva sa imi recomande...? (mai mult)
Este ok daca la varsta de 16 ani am 62kg si inaltimea 1.70?
Am 13 ani si fac parte dintr- o echipă de fotbal cu copii de 14- 15 ani, sunt un atacant bun care da multe goluri dar de mic sutul a fost o problema. Niciodată nu stiu cu ce sa lovesc, dau...? (mai mult)
Salut. Am 18 ani si as vrea sa ma reapuc de fotbal in orasul Constanta.Cu ce club ar trebui sa iau contact?
Salutare, o intrebare rapida. Ce aparatori se potrivesc mai bine cu bicicleta aceasta: http://www.freeridebikes.ro/bicicleta- cross- traction- sl3- 27- 5- 2018/ 1)https://www.marosbike.ro/aparatori/aparatoare-...? (mai mult)
Mă uit la tutoriale din sporturile de contact cum sa te aperi, sa ataci urmăresc din karate, judo, greco- romane, sambo, krav maga. Iau din fiecare câteva mișcări. Am probat pe prietenii...? (mai mult)
Bună seara, ce fel de steroizi sunt mai buni pentru a te face mare si sa-ti dea forma la muschi?
Sunt deficitar la brațe și gambe. Este ok daca lucrez aceste grupe de două ori pe săptămână? De obicei dedic o zi pentru brațe, dar acum mă gândesc să combin piept cu triceps și spate cu biceps,...? (mai mult)
Cum funcționează abonamentul la Sala? Eu vreau sa fac cardio pentru a slabi și în același timp mușchi. Din care am înțeles sunt antrenori la Sala. Acestea trebuie platiti sau în pretul abonamentului...? (mai mult)
cum se joaca jocul corola cu mingea de fotbal? (Detalii amanuntite)
Salut, am fost ieri la sala si am facut un exercitiu probabil gresit, iar de ieri ma doare spatele intr-una in zona unde sunt plamanii, in spate. Durerea a aparut imediat dupa ce am facut exercitiul.
Sunt fata, am 1.69 si 75 kg (fac 19 ani in toamna). Vreau sa slabesc 10 kg. Ar trebui să caut un antrenor personal pentru rezultate rapide si bune? Si de cate ori pe saptamana ar trebui să merg...? (mai mult)
Salutare... O întrebare pentru amatorii de pariuri sportive, de unde va inspirați? Gen site-uri sau forumuri.
Hello guys, ma puteti ajuta? Am 1.76 sibam 86 kg, aveam 95kg si in 4 luni de sala am dat jos 9 kg, iar vara am luat o pauza de la sala ocupandu- ma acasa dar nu asta- i problema. Vreau sa ma reapuc...? (mai mult)
Caut o aplicatie care sa poata cronometra de exemplu 10 min, dupa sa dea un semnal sonor, apoi sa mai cronometreze 1 minut, sa dea un semnal sonor si sa o ia de la capat. Vreu sa o folosesc ...? (mai mult)
Pot slabi 35kg pana in iunie 2020? Am 15 abi 1.80, am undeva la 110kg si as vrea sa ajung la 80-75 kg!
Pot face scheme cu un mtb?:))
Va rog sa cititi si sa ma ajutati! Am slabit 5 kg si as mai vrea inca vreo 2.Merg la sala cam de 5 ori pe saptamana, unde fac cardio, dar lucrez si cu greutati uneori. Obisnuiam sa fac sport si...? (mai mult)
Salut, eu ma numesc Gabriel si fac sala de o saptamana, am mai fost 3 luni in septembrie 2018 si m- am lasat in decembrie din cauza ca imi era frica ca nu ma mai inalt si din cauza banilor. Eu adevarat...? (mai mult)
Am cumparat un borcan de proteine pulbere de la WHY 270 de grame Vreau să știu dacă la greutatea mea 85 kg la 1.62 înăltime se ia odata sau de două ori pe zi? Si cum se ia? Slăbește sau îngrașă?...? (mai mult)
Am fost mai demult la sala, de curiozitate, la nivel de teorie stau bine. Si discutam cu antrenorul de acolo sau ce era el si pe un ton din ala, , cu nasul pe sus, m- a luat ca trebuie sa consumi orice...? (mai mult)
As vrea si eu o anumita aplicatie pentru un abdomen bine facut. La mine se observa intr- un fel patratelele, dar trebuie sa te uiti mai atent. As vrea ceva care m- ar ajuta sa se vada. Am...? (mai mult)
Cum as putea sa ajung la o echipă de basket in strainatate? Ce ar trebui sa fac? Sau cu cine ar trebui sa vorbesc? Va rog, dau funda!
Mi-am comandat bicicleta Mtb Rockrider st 100.Pentru cunoscatori, vine montata? Daca nu, ce ar trebui sa montez la ea si cum?
Care sunt sansele ca Dinamo sa retrogradeze anul asta? In afara de Clinceni si Voluntari, nu vad altele mai slabe decat ei
Luna viitoare ma apuc de sala. Sunt fata 1.69 17 ani. Si vreau sa pun masa musculara. Unde pot gasi un antrenament complet? Sau ceva de genu. Sa am un plan Aveti ceva sfaturi pentru...? (mai mult)
Salut, cate calorii consum daca ridic de 50 de ori, 2 kg?
Am si eu o intrebare: Eu la sala la inceputul programului dau pe banda 15 min. Sunt 12 nivele :de la 2 in sus. Eu la primul minut dau la nivel 4, dar nu alerg, merg mai repede, pana la minutul ...? (mai mult)
Hei, cum devin bun la fotbal? Nu că nu știu cum se joacă și chestii de genul, dar am o problemă când vine vorba de driblat, luarea mingii adversarului și datul peste picioare și asta nu e tot. ...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de luat proteine, deoarece sunt inalt, dar cam slab. Cred ca asta m- ar ajuta sa cresc in masa. Intrebarea mea este, ce proteine imi recomandati de inceput?...? (mai mult)
Merita sa imi iau aceasta bicicleta? Am 1.76 si 70 kg.Fac in jur de 50- 60km pe zi, merg pe asfalt 7, 5/10.Mai merg ocazional si pe poteci/dealuri cu pietre, gropi.https://www.decathlon.ro/bicicleta-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
AresGns1 întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate din filme
Noi iti dam doua indicii: actorul si citatul. Tu trebuie doar sa ne spui in ce film l-ai auzit!