Cei mai activi useri din categoria Sport pe 23 Noiembrie 2024 sunt:
La noi in Romania mai nou se moare de la suplimente :)) Voi ce parere aveti?
Câte calorii mâncați pe zi? Care mănâncă cele mai multe calorii primește funda!
E bun programul Ziua 1. Piept+triceps+ Umeri Ziua 2: Spate+Biceps+Trapez Ziua 3: Picioare+ Gambe Ziua 4: Piept+Triceps+Umeri Ziua 5: Spate+Biceps+Trapez
Va plac ouale? Cate mancati pe zi? Eu mananc si de gaina, si de rață, si de bibilică
Oameni cu sala recomandati creatine monohydrate? am 17 ani si ridic gantere acasa am auzit ca e buna vreau sa stiu daca e adevarat miturile cu penisu sau asa
Voi cate fripturi mancati pe zi?
Bună. Ce mărime îmi trebuie la șosete adidas dacă la adidașii mei port 42 2/3 (papucii sunt tot adidas).
Salut TPU,am si eu o intrebare, sunt in clasa a7a si ma gandesc sa dau la un liceu sportiv din Rm.Valcea,ce imi recomandati, sa aiba echipa de football. .
Salut, am o curiozitate legat de arte martiale. Dintre un chinez de 70 kg de exemplu, care stie Kung Fu si un luptator de MMA de 100 kg, care ar castiga? Este mma- ul cel mai bun stil de lupta,...? (mai mult)
Salut! Eu as vrea sa ma alatur unei echipe de fotbal, am vorbit si cu antrenorul si ma aștepta la probe. E un vis sa fiu intr o echipa de fotbal, dar ma tine un lucru. Am auzit ca fotbalistii consuma...? (mai mult)
Am găsit pe net 2 benzi de alergare pliabile doar că sunt electrice. Sunt așa de bune? Se bagă în priză? (maxim să o țin o oră cât fac eu sport apoi să o scot).
Salut, azi am avut primul meu sparing la antrenamentul de box/ Sunt incepator si adversarul m- a luat usor, am mai luat cateva lovituri in fata/nas dar nimic grav. Dar pe drum a inceput sa mă doara...? (mai mult)
Salutare, grup! Unde pot vedea și eu rezumatele tutori ligilor de fotbal din Anglia, în special de la Championship în jos și mai ales National League (inclusiv North și South)? Adică clipuri ...? (mai mult)
Buna! Am si eu o problema, am scris cu un pix negru pe mingea mea de handball si nu se mai ia.Stiti cum pot sa scot pixul de pe ea? Am auzit ca merge cu clor dar mi e frica sa nu ii arda pielea, am incercat...? (mai mult)
Există sali fitness sub 150 lei pe lună în București?
De ce în MMA se fac mai puțini bani ca în box, plus care e bursa de debut în UFC?
Vreau idei de playlist pe Spotify în timp ce sunt la sală
Bună! Dacă iau creatina o să pot face flotări? am admiterea la liceul militar curând și de aceea vreau să știu rog seriozitate mulțumesc!
Ce bandă de alergat pliabilă îmi recomandați? Doar banda sau cu tot cu mânere(cum e cea de la sală doar că pliabilă)? Vreau comentarii serioase de la cei care au avut sau au.
Salut, stie cineva cluburi de box din Brasov pe langa Ursache?
Cat de periculos e să faci box, MMA etc. Ideea e ca as vrea sa ma apuc dar am auzit ca mulți luptători după ce și- au încheiat cariera au creierul afectat de la pumni. Îmi puteți spune dacă merita...? (mai mult)
Salutare! Un profesor meditator,pentru titularizare la educație fizică și sport, în Brașov?
Salut,TPU! As vrea sa ma duc la un meci de fotbal cu un steag, dar bățul meu de steag este din o țeavă de plastic. Voi avea voie cu el pe stadion? URGENT!
Cat de bune sunt proteinele 100% Pure Whey BioTechUSA
Este adevărat ca dacă practici MMA, box kickbox etc, după o perioada de timp corpul se obișnuiește la pumni și căzături? 2. De ce la început când faci box, mma etc este mai greu pentru un...? (mai mult)
Dacă încerc proteine asemănătoare de la alta marca de proteine, are ceva? Pentru gym!
Salutare, am si eu nevoie de o informatie privind un abonament la sala de fitness in Germania, mai exact cum se face acesta direct in sala sau online, am vazut ca au niste bare la intrare unde cel mai...? (mai mult)
Câte grame de proteină ar trebui să mănânc dacă sunt la început și din ce alimente o pot lua?
Daca beau un l de bere a doua zi după sala e de bine sau de rău? Caloric e bine
Salut, am o întrebare mai grea, era un sport difuzat la Eurosport in anul 2015 cu 2 jucători îmbrăcați in roșu și verde, care trebuiau sa aducă fiecare cate 5 mingi ovale roșii si verzi cât...? (mai mult)
Cum pot găsi sponsori pentru o echipa de fotbal liga a 5? Vreau sa fac o asociație non profit și caut sponsori pentru o echipa!
Trebuie să- mi iau tibiere pentru muay thai si am probat la sala 2 perechi un m si l și ambele îmi erau ok numai ca eu vr sa- mi iau tibiere tip ciorap si eu am pulpa piciorului destul de mare si nu...? (mai mult)
Mi- am comandat de pe bulk.com L- citrulina, L- arginina, beta alanina, leucină și taurina. In ce proporții ar trebui sa le iau si in ce momente ale zilei(fac culturism si sunt deja la luna a 7 a)....? (mai mult)
Dacă am interzis pe stadion la meciurile de fotbal, pot merge la meciurile de handbal în săli polivalente?
Pe ce pot vedea wwe ca pe canale tv nu se difuzeaza? Multumesc
Salut! Aveți idee de săli de sport ieftine prin Iași pentru elevi și studenți? 100 de lei?
Există săli gratis de box sau mma in București?
Știu pe cineva care face muay thai și are pus in bio la profil: 2 4W-(2ko)-4L. Ce înseamnă?
Ați reușit să mergeți la patinoar iarna asta, deocamdată?
Pentru amatorii sportului minții: Cum rezolvați asta? https://ibb.co/mX4Xx7v
Salut! Există un teren de baschet public la interior?(București)
Salut TPU, ce părere aveți despre SARMuri? De exemplu RAD. 140?
Salut! Am avut ieri seara un bilet la Winner ca am pariat la meciul din Algeria dintre USM Alger cu Saoura ca se va marca peste 1.5 goluri si cei de la Winner mi l- au trecut pierdut dar de fapt e castigator...? (mai mult)
La 14 ani ce exerciții pot sa fac casa îmi crească mușchii la mâini?
Acum 3 luni făceam 10 tracțiuni cu 30 kg legate de mine dar acum fac 15, 17 tracțiuni cu aceeași greutate e normal?
Ce se întâmplă dacă mergi pe o roată cu bicicleta pe drumurile publice? Primești amendă de la politie?
Salut, poate cineva sa imi spuna cum ar trebui sa mănânc, sa imi gestionez caloriile, in general cam cum ar trebui sa mananc pentru ca de abia ce m. am apucat de sala, am 16 ani 1 72cm si 64.5 kg...? (mai mult)
Sunt slab la corp insa am burta mare cu grăsime mai ales sub buric. Sa pun masa musculară și vad după ce mai fac sau sa slăbesc? Lumea rade de mine că sunt subnutrit.
De ce inca mai exista grasi in 2024? :)) Ca barbat sa fii gras mi se pare strigator la cer. Atat timp cat n- ai o familie si copii si faci bani multi, si sa ai si tatuaj, nu ai dreptul sa fii gras. ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sunia611 întreabă:
Maria246 întreabă:
Andreeeeaaq întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dorian Popa
L-ai admirat inca de cand a aparut prima data in Pariu cu viata? Hai sa vedem cat de multe stii despre Dorian Popa!