Cei mai activi useri din categoria Sport pe 1 Februarie 2025 sunt:
Salut, ce parere aveti de trotineta Xiaomi m365? Pentru folosire 5ore pe zi cu in jur de 20km/h Am 1.76 70kg
Salut prieteni, sa va povestesc ceva mai întîi, înălțimea imi este de 1.78 cm insa greutate este ft rea (62 kg). Sincer este foarte rau, sunt foarte slab ca să știți mancarea nu joaca nici ...? (mai mult)
Am 15 ani si ultimele 6 luni de cand am fost la sala nu stiu daca am mai crescut 1- 2cm in inaltime. Inaltimea mea este de 1.85m, iar tatal meu are 1.74m si mama 1.64m. Nu am mai crescut in inaltime...? (mai mult)
Ce fac dacă frâna fata de la bmx nu mai tine bine și e desfăcut firul jos lângă roata (Bmx Blackrider outdoor)?
Salut, am şi eu o întrebare., Fac sală de la 14 ani acum am 17. Eu cum m- am apucat de sală, am început direct antrenamente pentru picioare eu având nişte picioare extrem de subțiri si am...? (mai mult)
Salutare, am 15 ani sunt baiat si as vrea sa stiu care este perioadada optima de a merge la sala pe saptamana, adica de cate ori este optim pentru varsta mea.
Buna TPU am 14 ani 1.64 si 58kg si vreau sa slabesc vreo 10kg ma puteti ajuta va rog urgent
Puteti sa mi dati un exemplu de program de antrenament pentru sala? Sunt incepator. Multumesc
Sunt bune batoanele proteice milk egg? Sau in general, de la redis, zic ca decat sa imi iau doi covrigi mai bine imi iau doua batoane
Castiga Chelsea supercupa in fata lui Liverpool?
Am 16 si 1.63 ai mei sunt inalti eu am sanse sa mai cresc?
Salutare, m- am apucat de sala dupa o pauza de vreo 9 luni, am sunci adica Am burtica.si soldurile mari si vreau sa scap de ele ca sa imi fac patretelele. Eu m- am lasat de sală de la sfarsitul lui...? (mai mult)
Salut,rotile de la rolele mele s-au tocit si au inceput sa se strice, acestea au diametrul de 72 mm. Daca vreau sa le schimb trebuie sa cumpar roti cu acelasi diametru?
Credeti ca adidasii new balance modelele 373 si 574 sunt ok pentru o escapada pe munte?
Cu gantere de cate kg. ar trebui sa incep pentru brate? Am 15 ani si nu prea am forta
Pentru cei ce ati luat creatina: ce creatina ati luat si s- au simtit efectele sau care e cea mai buna creatina de pe piata? Pana acum am luat creatina micronizata monohidrat de la BiotechUsa, la inceput...? (mai mult)
Poti slabi prin flotari,abdomene, genoflexiuni si alergari?
Credeti ca exercițiile precum : Flotarile, abdomenele etc.) Pot afecta coloana si pot opri creșterea (in inaltime) la o varsta frageda?
La 12 ani ce exerciții pot face pentru a slabi pe lângă o dieta sănătoasă?
Culturisti vegetarieni exista?
Doresc sa imi recomandati o trotineta electrica in cerintele urmatoare: Sa aiba autonomie minim 25km Sa prinda minim 25km/h reali. Sa fie sub 1500 lei! Dau funda
Salut TPU Stie cineva cum pot trata o intindere musculara localizata la muuschiul de deasupra genunchiului ( nu stiu exact cum se numeste muschiul respectiv ) Am tot pus gheata dar nu s- a tratat complet,...? (mai mult)
Hei TPU, daca imi iau un sac de box si boxez, imi afectează creșterea, am 14 ani
Vreau sa achizitionez o pereche de schiuri sh. am 1.92 si 98kg avansat. Cele 4 modele sunt 1. Salomon X- Drive80 FS 2017 2. Volkl Code UVO 2015 3. head supershape speed 2017 Pe care s o...? (mai mult)
La fifa 014 cum apar penaltiurile de la maneta? ma puteti ajuta va rog?
Dacă fotbalul în sală se numește futsal, cum se numește fotbalul în curte?
Hei TPU am 14 ani de aproape un an fac bara fixă și am crescut in spate foarte mult Dar nu si in înălțime, o sa mai cresc in înălțime sau asta ar fi o cauza ce mi oprește creșterea, ar trebui...? (mai mult)
Ce program pentru masa musculara imi recomandati pe 5 zile?
Am 1.82 si 62 de kilograme Sunt mai slabut si vreau sa arat mai bine Sa fac muschi, sa am patratele Dar nu stiu cum sa incep Imi puteti da o reteta de mancare si exercitiile pe care trebuie sa le ...? (mai mult)
Am niste manusi de box de la Knockout de vreo 5 luni. Le- am folosit vreo 2 luni, dupa care, am inceput sa le folosesc iar. Treaba cu ele, e ca inca de cand le- am folosit in primele...? (mai mult)
am o bicicleta MTB cu ceva schimbatoare shimano si de cateva zile am o problema cu schimbatul foilor. Pot sa trec de pe foaia 1 pe foaia 2 si invers fara nicio problema dar foaia 3 imi este...? (mai mult)
De ce lovitura la ceafă este interzisă in toate sporturile de contact? Este atât de periculoasă?
Ieri am pus un bilet la o agentie de pariuri cu 50 RON cu 2 meciuri. Poli Iasi - Dinamo 1X, a castigat Poli Iasi si ultimul meci Liverpool - Norwich 1/1, Liverpool castiga ambele reprize. ...? (mai mult)
Ce arte trebuie sa învăț pentru autoapărare? Si ce arme sunt bune pentru aceasta? Am cumpărat o rozeta din fier la 50 de lei, aceasta este bună pentru autoapărare?
Bună ziua am 16 ani și 1.75, dacă fac sală nu mai cresc? vreau să ajung măcar până la 1.80!
De curand mi am luat gantere + banda de alergat, am 140 kg, daca fac banda 30 min si gantere 30min? are ceva? si inca ceva, vreau sa fac mai mult la piept. ca am sani mari. are ceva?
Hei TPU, am 140 kg, de curand mi am luat altere si banda de alergat, dar n am idee cum sa fac:)) imi puteti spune un program ceva?
Daca incep sa fac kickbox, dupa cate ore/saptamani/luni de antrenament pot sa intru intr-un concurs sau nu e o limita, daca esti bun te duci?
Vreau sa ma apuc de basket/handball. Am 15 ani. De ce nu gasesc o echipă de fete începatoare? Zici ca am nu stiu ce varsta..stiti cum gasesc una? Sa mai fie ceva începatoare ca dupa e aiurea...Sunt...? (mai mult)
Salut, daca de exemplu ridic greutati la sala dar in acelasi timp consum in jur de 1, 500 calorii, ce se intampla? Adun masa musculara sau pierd din greutate? As prefera sa pierd din greutate dar daca...? (mai mult)
Salut, am o problema cu schimbătorul de foi la bicicleta, trebuie cu siguranță înlocuit. Problema este ca îl am dintr o bucata cu frana, aceasta fiind hidraulica și trebuie sa le cumpăr pe amândouă....? (mai mult)
am o problema, eu am facut 3 ani de gimnastica artistica, apoi m- am oprit pentru 2 ani, si acum as vrea sa ma intorc la gimnastica.Am gasit deja unde si am vorbit deja cu antrenorul, a zis ca...? (mai mult)
Canale de Youtube romanesti despre fotbal?
Hei TPU... am 19 ani si am 139 kg. sa va povestesc mai pe scurt cand aveam 105 kg am fost la nutrtionist si am slabit 13 kg si dupa ce m- am lasat m- am ingrasat pana.la 139 in 8 luni. cineva mi- a zis...? (mai mult)
Cum sa fac eschive intr una la box ca pe atac stau bine dar pe eschive nu prea mi-a aratat deloc antrenorul
Unde sunt VIP ROSU si VIP ALBASTRU pe National Arena?
Ce scor ziceti la CFR CLUJ-CELTIC?
Bilete De la UEFA 2020 sunt nominale? Am făcut cerere in Iunie și am câștigat dreptul de a cumpara bilete
Bună TPU este posibil să cresc în masă musculară fără să folosec greutăți mari și când mă refer la greutăți mari mă refer foarte serios, doar cu greutăți medi medi+ în timp indiferent...? (mai mult)
Am făcut cerere pentru bilete la UEFA 2020 și am câștigat parțial, comandasem mai multe și am câștigat o parte din toate, cu acele bilete poate merge oricine sau doar eu pot, trebuie obligatoriu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Rebecha955 întreabă:
Animeforlifee9921 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Direction
Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?