Cei mai activi useri din categoria Sport pe 1 Februarie 2025 sunt:
Salut ce parere aveti despre programul meu upper lower body 1. Upper piept 10serii spate 10 serii Trapez 10serii Biceps 10serii Umeri 10serii Triceps 10serii 2lower Triceps 8serii Gambe 8serii ...? (mai mult)
Dupa ce am fost plecata in vacanta, am slabit in 3 saptamani 2kg jumatate.Acum, am plecat in alta vacanta, unde stau intr- o garsoniera cu parintii mei si nu pot face sport.De asemenea, nici ...? (mai mult)
Am nevoie de sistem nou de franare pe fata, pentru bicicleta. L- am gasit pe acesta https://www.bikexpert.ro/frana- disc- hidraulica- st- ef505- br- mt200- cu- maneta- de- schimbator- 3- foi Ce parere...? (mai mult)
Salut, am 16 ani si fac de ceva timp sala si am observat ca in ultima perioada am o stare de moleseala, oboseala, somnolenta si nu mai pot face deloc sport la performantele dinainte abia ma misc ca o ...? (mai mult)
As vrea sa stiu daca pot sa pun creatina in parte imi fac un snaker 100 g proteine 200 ml lapte si vreau sa stiu pun si 5g creatina sau fac un alt snaker cu 5g creatina si 150 ml apa?
Salut imi este foarte greu sa mananc 2700-2800kal pe zi adica incep micul de jum cu 400kal a 2 a masa 650kal a 3a masa 500kal a 4 a 250 si shakul 600 ce sa mai adaug 300+ nu stiu deloc!
Salut,pe cine considerati G.O.A.T (greatest of all time) dintre Michael Jordan si Lebron James, nebăgand in seamă trofeele si faima. Argumentați răspunsul va rog.
Am auzit ca daca alergi in apa pana la genunchi iti create rezistenta si scazi si mai repede din grasimi este adevarat?
Ce parere aveti despre frana aceasta? https://www.bikexpert.ro/frana-disc-hidraulica-st-ef505-br-mt200-cu-maneta-de-schimbator-3-foi
Am și eu o mica problema. Am 19 ani, însă am probleme cu fizicul, sunt slab. Însă ceea ce ma îngrijorează sunt mâinile foarte subțiri, ceea ce ma cam complexeaza în public. Ceva recomandări?...? (mai mult)
Am 12 ani si am ales sa slăbesc ai poate sa mai cresc in musculatura si in înălțime din cauza fenomenului "bully" sau ceva de genu si voiam să vă cer parerea in legatura cu programul meu:...? (mai mult)
Daca fac tractiuni la bara fixa de 2 ori pe zi ( dimineata fac 10 si seara 10) fa fi rezultat?
Am nevoie de ajutor ce miscari trebuie sa fac ca sa cresc masa musculara la Maini Picioare Fese Si Sani Si cat timp trebuie sa le fac.
Am 12 ani si mi- am facut niste lucruri de la sala cu ce am pe la tara, am început să port o dieta sănătoasă fara carne multă, fără fast food si fara dulciuri si suc ideea este ca ...? (mai mult)
.azi am avut o zi foarte aiurea. Am sperat foarte mult la un lucru si n a iesit asa cum trebuia. Am fost la handball si in fine trebuia sa mai fie începatoare in echipa, am fost foar eu.a fost foarte...? (mai mult)
A semnat Antonio Concecao cu FCSB?
Deci eu vreau sa joc handball si am 15. N am mai jucat pana acum, deci sunt începatoare. Si eu cautam echipe de handball, 15 ani, începatoare logic si toti zic ca nu au gen la cluburi sportive. ...? (mai mult)
Deci nu inteleg, cei care joacă un sport de performanta merg la mare sa zicem in cantonament pentru a se pregăti. Dar cu ce se pregătesc daca sunt la mare? Puteti sa mi explicați?
Am pus peste 5 intrebari azi si nu stiu de ce am asa nevoie de răspunsuri. Oricum, eu am 12 ani credeti ca la vârsta asta frageda daca incerc sa mananc mai sănătos și să folosesc lucruri...? (mai mult)
Credeți că un băiat de 12 ani ca mine cu 43 kg poate sa slăbească si sa apara mușchi ca six pack si altceva fara sala cu mâncat sănătos și lucruri de la sala de sport improvizate cu...? (mai mult)
Întrebare pentru băieții care merg la sala:În cât timp poți pune masa musculara (brațe, piept )? Mă refer în perioada de câte luni /ani as putea vedea primele rezultate dacă m- as apuca azi...? (mai mult)
As vrea sa- mi spuna si mie cineva care face sala de mai multa vreme daca urmatorul program este bun pentru slabire si pentru a castiga masa musculara: Prima zi, cardio 15 minute, piept, biceps ...? (mai mult)
Am 12 ani si sunt scund și puțin gras 43kg de ieri deoarece stau la tara mi- am facut diverse lucruri care se gasesc la sala, am renuntat la dulciuri si sucuri din magazine mai nou beau apa...? (mai mult)
De cate ori se antreneaza o grupa musculara pe saptamana?
Am 12 ani si acum 40 de minute am pus o intrebare legata de creșterea in înălțime, vreau va rog daca imi puteti da o dieta mai speciala pentru un copil de 12 ani... Adică: Ce sa mananc,...? (mai mult)
Am 12 ani si sunt considerat scund, la vârsta mea am între 1.40 si 1.45 nu stiu daca asta inseamna înalt dar eu m- am măsurat acum 2 luni si nu imi mai aduc bine aminte. In orice caz sunt...? (mai mult)
Salut baieti! Ce sa manc sa pun kilograme pe mine? In special masa musculara. Multumesc
am si eu o nelămurire. Pentru ce ajuta Magne B6 (magneziu) pentru sală? Și dacă ajuta, cum se pot utiliza si de cate ori pe zi se consuma. Am aflat de magneziu de la o farmacistă si de...? (mai mult)
Cine credeti ca va castiga joi pe data de 8 dintre Fcsb vs Mlada Boleslav Eu as paria pe Fcsb Acum ziceti si voi
Buna, am cautat si m- am informat cum sa devin mai rapid, ca si Bruce Lee, spre exemplu si din cate am inteles trebuie sa imi antrenez tendoanele mai mult decat muschii dar cand am cautat exercitii ...? (mai mult)
Castiga maine poli Iasi cu voluntari? Sau steaua cu astra? Care din cele 2 credeti ca are sanse mai mari sa castige?
Hei! Cum pot evita accidentarea la încheieturile degetelor.Sunt portar la fotbal! Funda:)))
de pe ce site pot viziona orice meci online gratis, fara sa am abonament sau orice alt ceva. Va rog urgent, dau funda.
Este vreo aplicatie prin care sa vad pe ce program tv pot sa vad meciurile? Azi joaca liverpool cu city si nu stiu pe ce program
Are rost sa fac exercitii fizice daca nu mananc sanatos? Gen nu mananc fast-food,dulciuri,etc, mananc mancare facuta de maica'mea(ea nu gateste gras);)))
Ce exerciții recomandați pentru a pierde în greutate, in special burta și fundul mare? Nu pot face abdomene de niciun fel, și nici flotări la cat de mare am burta.Care sunt celelalte...? (mai mult)
Cine credeti ca va castiga dintre liverpool-manchester city? Eu cred ca liverpool
In cele 2 testicule, am observat la palpare ca mai este ceva inauntru in afara de cele 2 testicule? O fi un nodul inauntrul testiculelor? pare destul de mare
Am o intrebare la biceps si triceps si umeri, sunt impartiti pe grupe si daca as face upper body de 2ori pe sapt 8 seturi pe sesiune adica 16 pe saptamana dar de exemplu la biceps e facut din 2 parti,...? (mai mult)
De la un timp nu mai vad rezultate la sala, faceam bro split adica 4- 5 zile pe sapt fiecare grupa pe sapt. Dar dieta mea e ok mananc 2800kal+ sunt pe plus cu 400+ mananc 120 grame de proteine minim...? (mai mult)
Are ceva daca fac de trei ori pe sapt upper body si 1-2 ori lower body workout am 5 luni de sala
Am ratacit undeva prin casa un aparat de abdomene luat din Lidl de genul http://offers.kd2.org/ro/ro/lidl/pnTH/ Nu l- am folosit deloc pana acum si ma gandeam sa incerc sa vad cum e. Intrebarea mea este...? (mai mult)
Masa musculara este influentata de marimea oaselor? In functie de marimea incheieturii mainii si a gleznelor iti poti da seama daca ai genetic bun sau nu in ceea ce priveste masa musculara?
Bate maine Manchester City pe Liverpool in supercupa Angliei?
Chiar nu inteleg nu mai imi creste bicepsul dorm am alimentatie pusa la punct multi spun sa il antrenezi de 2-3 ori pe sapt alti 1 pentru a creste nu inteleg nici una din astea 2 nu mi sunt bune
M am spălat cu apă rece pe picioare.Si dupa cateva zile a aparut un disconfort la testiculul drept cand jucam fotbal.Credeti ca am racit la testicul? Sau credeti ca am dat in hernie inghinala?
Împlinesc anul asta 16 ani si nu am kg.am 51 si 1.75 inaltimea.As vrea sa cumpar gantere si proteine ss pun masa musculara.E buna ideea? si ce proteine recomandati? Sfaturi pentru inceput ar fi bine
Credeti ca daca am impins cu 190 de kg la presă, pot face hernie inghinală? sau vreau fel de hernie? Am 18 ani, si fac de un an jumatate sală.Am 1, 74 si 73 de kg.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Rebecha955 întreabă:
Animeforlifee9921 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Directia 5
Acordurile celor de la Directia 5 iti incanta urechile? Descopera cat de multe stii despre ei.