Dacă vreau sa fiu bodybuilder ar trebui neapărat sa am pătrățele? Adică am văzut și câte sunt bodybuilders dar nu au.
Care jucatori din LIGA1 sunt in opinia voastra cei mai buni din LIGA1 pe posturile lor( portar, fundas dreapta, fundasi centrali, fundas stanga, mijlocasi centrali, extrema stanga, extrema dreapta,...? (mai mult)
Imi puteti fac un program de 7 zile pe saptamana ca vreau sa ma duc la sală? Intrebari 1. Daca fac abdomen in fiecare zi are ceva? 2.E bine sa alerg pe banda si pe bicicleta in fiecare zi? 3.E...? (mai mult)
As vrea sa ma duc la niște cursuri de autoapărare. Stau in Craiova. Știe cineva vreo sala de genul? Nu vreau ceva complicat ca artele marțiale, doar autoapărare.
Salut, cine imi poate spune la cat timp dupa antrenament creste masa musculara?
Ce parere aveti de canalul cu pariuri al lui Andrei Dumitru este de incredere?
Care e diferenta dintre Rockrider 540 si 540 ST
Vreau sa joc la pariuri la sistem. Am pus pe bilet 5 meciuri si imi apare 3/5, 1/5, 2/5...etc. Ce inseamna? Apoi dupa ce aleg una din ele, la fiecare meci imi apare " Fix" si jos imi apare f ...? (mai mult)
Credeti ca o sa castige maine CFR CLUJ meciul de acasa cu Dinamo avand in vedere ca o sa joace cu rezervele?
De ce in LIGA1 echipele joaca 2 meciuri consecutive acasa sau 2 meciuri consecutive in deplasare?
Cate serii si exercitii as putea sa fac pentru antrenamentul de upper body? As vrea sa incerc impartirea asta.
Vreau sa cumpar o bicicletă, ce sa aleg dintre un MTB și un trekking pentru mersul prin trafic?
Când mingea este in poarta (a trecut de linie), dar in aer și nu a atins nici plasa si nici pământul iar unul dintre jucători a dat în ea si a scos-o, este gol sau nu? :)) La fotbal zic.
Am 26 de ani, am facut sala 3 ani consecutiv dar am avut si o pauza de 2 ani in care nu am mai facut nimic si m- am reapucat de acum 2 luni. Ideea este ca m- am cam blocat la greutatea de ...? (mai mult)
Bai baieti, am fost o perioada la sala si dupa m- am lasat. Vi se pare ok programul asta de 7 zile? Oricum in fiecare zi fac bicicleta si banda. Luni: Biceps, Piept, Abdomen Marti: Abdomen, Antebrat,...? (mai mult)
Bună TPU, mă gândesc pe viitor să mă apuc de bodybuilding de performanța dacă mă ajută Bunul Dumnezeu. Am mai fost pe la sala în anii trecuți în ideea de a- mi dezvolta un pic musculatura,...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc iar de sala.Imi puteti spune care sunt grupele mari si grupele mici de muschi?
Am 13 ani curând 14 si as vrea sa ma apuc de sala, am 1, 70 si mi- e tare frică să nu rămân atât. Un prieten mi- a propus sa merg cu el si nu prea as vrea ca na creșterea si mi-...? (mai mult)
Exista de cumparat săgeți pentru arc cu un fel de localizare GPS sau ceva de genul acesta?
Vreau sa schimb discurile de frana la bicicleta. Este un rockrider 520s in care am bagat destui banuti. Momentan am discuri de 160 mm si nu stiu ce sa aleg: 180mm sau 203mm? Franele sun...? (mai mult)
As vrea sa ma apuc de volei, puteti sa imi dati niște sfaturi si sa imi spuneti ce se face acolo?( ce exercitii, încălzire )
Îmi puteți recomanda niște exerciții simple pentru fese?
Am observat la sala e un tip nu e el asa musculos dar are vena aia mare pe biceps, adica eu am 15. 54grasime corporala si putin bratele mai mare de cat el si nu mi se vede vena chiar as dori sa stiu ce...? (mai mult)
Ce inseamna sa ai statut de cap de serie in UEL UCL?
Care e tehnica folosita pentru saritura in lungime? Adica cum as putea sa avansez de la 1, 50 la 1, 80
Daca ma duc la bazin si nu ma bag sub apa deloc imi mai trebuie casca?
Mai întâi trebuie să ai 4 pătrățele pe abdomen sau poti lucra direct 6? sau oricum ar fi mai întâi apar 4 si după 6?
Nu inteleg de la un timp nu mai am rezultate la sala, am 1.73m 58kg mananc peste 110g de proteine pe zi 280g carbs 80fat, dorm 7- 9 ore pe seara, ma antrenez destul de intens de obicei de 2 ori pe sapt...? (mai mult)
Salut am 1.73m 58kg si de un timp nu mai observ crestere in masa musculara m- am uitat cate proteine exact sa mananc si se zice sa fac 1.8g x58 - vine 104.4g pe zi de proteine dar m- am uitat si pe alt...? (mai mult)
Credeti ca saritul corzii ma va ajuta sa-mi tonifiez coapsele? Oare intr-o luna reusesc?
Imi poate spune cineva care este diferenta dintre educatie fizica si sportiva, si sport si performanta motrica(facultate)? In afara de faptul ca din prima iesi profesor, iar din a doua antrenor.
Am o intrebare:Daca ma duc la sală are ceva daca fac la toti muschii corpului in fiecare zi?
Hey! Cum pot castiga la pariuri mai des? Cate meciuri jucati pe un bilet?
Care e cea mai buna suprafata de joc (cel mai bun gazon) din Liga1 in momentul actual?
Salut. Am nevoie de ajutor pentru antrenament la sală, fiind începător. Am mâinile și picioarele subțiri și lungi și am grăsime doar pe burtă. Cum ar trebui să- mi programez zilele, pauzele...? (mai mult)
Cum pot sa imi imbunatatesc la box croseul, sa dau mai puternic si corect? Si la boxul la cauciuc ce combinatii sa folosesc?
Salut, am observat pe net si pe Instagram tot felul de antrenamente pentru sala care cica- s foarte eficiente.Lucrezi la frecventa mare fiecare grupa adica de 2 3 ori pe saptamana si arata programul ceva...? (mai mult)
Cu cat timp inainte de antrenament trebuie sa consum ciocolata neagra? De care imi recomandati?
Cum sa inteleg daca fac flotarile corect?
Daca Real Madrid l-ar vinde pe Benzema, ce atacant bun ati aduce voi si de ce? ( in afara de Ronaldo )
Nu inteleg, am un corp sanatos iar fata imi incepe sa se ingrase, este oare de la creatina sau? Am 1.73 m 58.5kg.
Bună TPU,vreau să mă duc la liceul sportiv din Oradea, ce medie trebuie să am ca să intru acolo? Adica la sport si la examene/sau la media generela? Că nu stiu. !
Salut.Eu fac sala de 5 ani si mi- am schimbat reteta.Am nevoie de 450 g carbohidrati pe zi. Orezul basmatic are 77g pe suta gatit sau negatit? In cazul in care are gatit, atunci cati carbohidrati are ...? (mai mult)
Ce combinație de suplimente pentru sală vi se pare mai bună din următoarele, pe lângă alimentația ok pe care o am? Creatină+ glutamină+ complex de vitamine sau Creatină+ un shake cu 17g proteine...? (mai mult)
Salut, caut o bicicletă full suspension dar sunt nehotărât. Trebuie să fie mărimea M sau L, furca și amortizor Fox Rockshox sau Marzocchi. De preferat second hand în maxim 3500 lei. Ceva...? (mai mult)
Ce părere aveți de Simona Halep?
Salutare colegi, vreau sa ma duc la sală si nu prea inteleg cum merge treaba cu ședințele astea. Ca preturi spune 100 de lei 8 sedinte sau 130 de lei 12 sedinte. Acum, nu stiu ce inseamna aceste...? (mai mult)
Hei. Deci eu la alergare cumva am viteza destul de mare. Dar faza e că obosesc foarte repede..nu pot sa alerg asa mult pe cat ar trebui. Ce sa fac sa- mi dezvolt rezistenta? Gen am 1m65 si 57kg, pentru...? (mai mult)
Ce posturi TV o sa transmita in Romania meciurile echipelor romanesti (CFR FCSB CRAIOVA VIITORUL) din turul 2 preliminar al UCL, UEL?
Sala de fitness in Bucuresti cu un pret mai ok pentru studenti amarati?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Alba ca Zapada si Cei Sapte Pitici
Afla cat de multe stii despre povestea Albei ca Zapada si a piticilor din casuta din padure!