De ce la pariuri nu pot castiga atat de des? De exemplu cand pariez o echipa care are o cota mica decat cea a adversarei si pierde sau face egal echipa pe care am pariat. De ce nu ies meciurile asa...? (mai mult)
Mă apuc de baschet si vreau să-mi iau niste adidasi care sa fie confortabili, sa ma ajute si la alergat etc. Ce modele imi recomandați?(De preferat adidas si nike)
AJUTOR! Am facut sala un an de zile, am bagat o gramada de suplimente cum ar fi creatina, glutamina, animal pak, winstrol, anavar. Am facut pauza de tot juma de an fiindca mi- am rupt degetul de la...? (mai mult)
Îmi poate spune cineva și mie o aplicație Android în care poți să-ți creezi tu zilele de antrenament, cu tot cu exerciții și să aibă și timere? Mulțumesc anticipat!
Stie cineva unde sunt terenuri de basket in aer liber in Bucuresti? Ma refer la cele publice cum ar fi cel (minuscul) din parcul plumbuita
1,5 kg per luna este putin? Ma refer ca slăbire
Mi-am luat aplicatia Superbet si vreau sa joc online pe cardul bancar. Ati folosit-o? E de incredere?
Salut prieteni! As avea nevoie de ajutorul vostru in legatura cu o scoala de arte martiale si lupte cu sabia chiar daca nu e o scoala oficiala sau ceva de genul acesta.Eu sunt din Iasi.V- as fi...? (mai mult)
Vreau să știu dacă există și alte metode de extragere/retragere a banilor(în afară de metoda cardului bancar) din contul Superbet!?
Bună, vreau să de vin baschetbalist, voi ajunge in clasa a-8-a si as vrea la un liceu din Cluj, ce trebuia să fac? !
Eu fac Judo de la 17 ani. Dar am facut cateva luni dupa nu mai rezistam ca era fix in Ghencea sala de sport si imi era greu din Pantelimon. Si cand am facut 18 ani după 2 luni m- am reapucat serios si...? (mai mult)
Ma duc pe 5 august la ceva preselecție pentru o grupă de baschet de fete si gen astept de mult momentul asta si vreau sa fiu buna. Trebuie sa fac ceva? Nici nu stiu..gen fizic vorbind.
Salut, am 20 de ani si de cand sunt mic am maini slabe, am incercat sa fac sala si oricat as manca tot slabe sunt, ce alte metode stiti de a ma ingrasa la maini? P.S daca ziceti ca asa am adn sau prostii...? (mai mult)
Ce agenție de pariuri sportive îmi recomandați pentru a- mi face cont online la ea? Vreau și argumentat altfel nu dau funda! P.S. Vreau una care îți oferă bonusuri de bun venit și dacă e ...? (mai mult)
Imi poate spune cineva care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un stadion si care este capacitatea minima pe care trebuie sa o aiba pentru a gazdui meciuri de la campionate europene si...? (mai mult)
Salut Tpu.Am 17 ani si 78kg.Ridic la piept 120 kg maxim. Vreau sa particip la un concurs de powerlifting din Romania.Insa nu am un antrenor cu care sa ma duc si nici macar nu stiu unde sa ma duc ca sa ...? (mai mult)
o verisoara mi-a luat GFX Gold ca sa ma ajute sa pun masa musculara, sunt curios daca are efecte adverse sau daca are ceva nociv. Afecteaza inima?
Unde pot sa vad si eu meciurile live? Am incercat pe digi si telekom.
Stie cineva care sunt toate echipele din Romania care au jucat cel putin o data in prima liga in timpul comunismului si mai exista si acum? Nu conteaza in ce liga joaca acum, dar sa fie originale 100 ...? (mai mult)
Credeti ca o sa se bata recordul de audienta la Romania-Spania din 05 09 2019?
Ce parere aveti despre acest ciclu https://www.steroizi.com/ciclu-de-steroizi-10-saptamani.html
Salutare,are ceva daca iau pauza de la sala două saptamani, adică voi scădea in masa musculară?
Am o întrebare..am acasă o gantera de 3 kg ..cam cate exercitii ar trebui să fac cu ea si pe lângă asta ce exercitii ar mai trebui pentru muschi?
Salut tpu..recent m- am apucat de sala si am 50 de kg si 20 de ani. Vreau sa cresc cat mai mult si cat mai repede in masa musculara..si as vrea sa intreb daca stiti cumva proteine, anabolice bune.Mi- ...? (mai mult)
Pentru ce este facut acest tip de longboarduri care au ambele directii la fel. Ca acesta? https://www.emag.ro/longboard- scandal- 4209ac- 107x25- abec- 11- multicolor- yw- 4209ac/pd/DR8GHNBBM/?utm_campaign=share+...? (mai mult)
Salut, cum pot sa slabesc? Stiu ca probabil o sa imi ziceti ca sunt prea mica si arat bine, dar, sincer am niste picioare asa de groase! Plus ca de la abdomen in sus sunt slaba. Ceva, niste tipsuri...? (mai mult)
Este adevarat ca atunci cand vrei sa pui masa musculara nu este bine sa te culci dupa ora 12 noaptea chiar daca dormi 8 ore? Si daca da, de ce?
Am luat creatină timp de 2 luni zilnic (3- 5g) și vreau să îi întreb pe cei care au consumat dacă au făcut o pauză de la creatină după un anumit timp și dacă da cât ați făcut pauza până...? (mai mult)
As dori sa stiu ce tip de longboard mi s- ar potrivi. Doresc un longboard care sa fie stabil si sa il folosesc in special doar pentru plimbat. Nu sa fac scheme cu el. Am observat ca sunt mai multe...? (mai mult)
Chiar ma gândeam dacă mai am vreun zvac, vreun as în mânecă sa pot ajunge la o echipa mai buna și brusc azi un antrenor foarte bun pe care îl cunoșteam, îmi da un bilețel cu numărul lui și...? (mai mult)
Cum sa slabesc la fund ca baiat pentru ca am slabit la burta si in rest, dar fundul mi-a ramas mare de cand am fost gras, nu stiu ce sa mai fac ca e urat asa ca baiat
Va rog ajutațim- a cu ceva exerciții pentru creșterea in inaltime...Am 16ani, 54, 4kg și 1, 61:(( La sala mă feresc de exercitiile care fac presiune pe coloana... vreau măcar sa ajung...? (mai mult)
As vrea sa ma apuc de sala și ma întrebam dacă instructorul se plătește dacă doar îmi arata ce trebuie sa fac și nu sta lângă mine?
Https://www.youtube.com/watch?v=ZMO_XC9w7Lw Daca am sa fac un astfel de antrenament timp de un an imi voi creste masa musculara la picioare?
Vreau sa ma apuc de un sport(handball sau baschet)Asa deci cum gasesc un,, club,, pentru fete, începători, 15-16 ani? Sunt din Iasi
Daca am probleme cu articulatiile umarului si incheietura dreapta merita sa ma apuc de box? Daca nu, ce alt sport sa incerc?
eu fac echitatie si as vrea sa stiu cam ce ar urma dupa galop sau cand se vor face sariturile peste obstacolele?
Salut, vreau sa pun disc cu diametru mai mare la o bicicleta. Exista vreo adaptare pentru etrier, sa se potrivească pe disc.
Am făcut doua săptămâni exerciții pentru abdomen și deodată mi s-a umflat sub coasta dreapta ceva. Dacă mă ajutați va dau și fundita.
Frate nu înțeleg de ce pe telekom sport 3 scrie ca începe wrestling și de fapt începe altceva? :))Wtf
Unde@&$& joaca FCSB!? Asa mare saracie e la moldovenii aia!? :)) unde naiba e publicul!? =)) parca e un amical de amatori=))
Buna,am un rockrider 520 cumparat ca nou de 2 zile si suspensia se lasa greu si foarte putin, cauze sau rezolvare pls?
Daca demontez frana hidraulica la bicicleta pentru a schimba placutele de frana va trebui sa fac o aerisire la frana? Am demontat roata la cea veche si nu a mai tinut
Observ ca de un timp nu-mi prea creste bicepsul, am un program de exemplu 4exercitii fiecare 8-12-15 rep, controlez greutatea si schimb variatiile, sa incerc mai putine repetari si greutati mai mari?
Care sunt simptomele herniei de disc? In ce zona a spatelui se manifesta durerea? Cum se poate trata?
Bicicleta rockrider 520 este hard tail sau sport tail?
Care este diferenta mai exact intre rugby si fotbal american si pe care l- ati recomanda? As vrea sa ma apuc de unul dintre cele doua, dar nu prea stiu exact de care. Eu am deja 19 ani, deci nu stiu ...? (mai mult)
Salut, doresc sa ma angajez la o firma, dar am luat 4 pastile de steroizi acum 2 săptămâni. Daca se descoperă, are ceva?
Credeţi că va mai primi Astana o castană de la CFR în repriza a doua?
Salut,de o sapt fac sala in același timp și munca,vara asta vreau sa fac ușor deoarece vreau sa se învețe Mușchii,întrebarea mea este cum pot face, pot doar sa fac o data pe săptămâna
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Alba ca Zapada si Cei Sapte Pitici
Afla cat de multe stii despre povestea Albei ca Zapada si a piticilor din casuta din padure!