M am decis sa trec pe ceva mai potrivit pentru drum, cursiera, road bike, ciclocross, as vrea ceva comod si rapid pentru drum lung, sa ma tina la urcare, ce as putea alege (SH) intr- un buget de...? (mai mult)
Cine credeți că va câștiga astăzi? CFR Cluj sau FCAstana? :P
Am pus azi la pariuri ca castiga astana cu cfr. Ce spuneti, castiga azi astana la cfr? Ca toti au pus ca bate cfr, eu am pus invers.
Merge sa pun 1 solist ca bate cfr maine pe astana sau sa pun x2? Ofer funda celui mai bun raspuns :), eu am o presimtire ca bate astana maine.
Cum capat rezistență și condiție fizică?
imi puteti explica cum pot sa cresc in masa musculara?(si cum functioneaza toata chestia asta?)(si cum sa calculez cate calorii trebuie sa consum pe zi?)?
Pot sa slabesc in timp ce fac exercitii pentru masa musculara? Sau trebuie mai intai sa slabesc si apoi sa ma concentrez pe muschi?
Ce BMX îmi puteți recomanda sub 2000 lei? (având în vedere că sunt începător)
Pentru cunoscatori. Iau proteine de la myprotein, un shake pe zi dupa o ora pe sala zilnica. Momentan fac circuit si dupa din luna urmatoare program de grupe. Am calculat cu diferite aplicatii si trebuie...? (mai mult)
Dacă fac exercitii pentru piept si nu simt durere sau nu simt nimic la piept, intra exercițiul acela oricum? Adică dezvolta pieptul chiar dacă nu simt nimic in momentul in care fac exercițiul?
Are ceva daca pe durata dietei de masa musculara mai mananc din cand in cand ceafa de porc pe gratar?
Salut, am facut acum vreo 3 zile cardio scari, gen am urcat timp de 2 minute niste scari cu viteza destul de mare, am facut vreo 3 serii de genu (inainte am alergat 5 min tot asa viteza) si acum ma ...? (mai mult)
Salutare, fac sala de 3 luni si am urmatoarea problema, tin sa precizez ca am luat in greutate ceva si nu imi vine sa cred de rezultat. Dar acum dupa 3 luni simt ca nu mai fac febra la piept dupa antrenament...? (mai mult)
Buna,cine ma poate ajuta cu aceasta intrebare? Cum pot baga la pariuri sportive? Dau funda
Salutare. Fac sala, sunt gras ma rog la brate, spate, picioare si piept sunt super bine, doar ca am burta.Iau de vreo saptamana proteine si ma gandeam sa iau si creatina. Daca bag creatina stiu ca...? (mai mult)
am o bicicleta cu schimbator de pinioane shimani sis, cand incerc sa duc din a 6- a in 2 (de ex) nu vrea sa mi- a schimbe, inschimb daca vreau sa o bag dintra 2 intra 6- a merge, ce as putea...? (mai mult)
Am 17 ani, 1, 68 cm și 47 de kg! Eu mănânc puțin și des și extrem de multe prostii! Totul se adună pe abdomen, de aceea am făcut un pic de burtica(de 2 ani o am)! Ce ar trebui sa fac ...? (mai mult)
Ce parere aveti de creatina monohidratata capsule la 16 ani?
Cum as putea slabi 10 kg in cel mai scurt timp posibil? De preferat pana incepe scoala
Cum pot să-mi fac un sac de box acasa?
Cum as putea sa ma ingras? Am 1.72 si 52 de kg. Am inceput sa fac flotari, abdomene, etc si se vad rezultate, dar sunt slab. Eu mananc mult dar nu ma ingras. Ar trebui sa mananc ceva anume?
Deci, am 19 ani si as vrea sa cresc in masa musculara. Fara sala. Ma intereseaza cand ar trebui sa fac exercitiile (la ce ora din zi), de cate ori pe saptamana si ce dieta sa tin. Tin ...? (mai mult)
Ce suplimente de crestere in masa musculara se pot pune in mancare?
Bună dimineața! Am băgat la pariuri sportive un bilet sistem 11/13.Mi- au ieșit următoarele cote:1, 10; 1, 42; 1, 40; 1, 50; 4, 15; 1, 37; 3, 15; 2, 25; 1, 57; 3, 10; 1, 85; Eu nu stiu,...? (mai mult)
Salut, m- am gandit sa ma reapuc iarasi de excercitii acasa de "abdomen", "brate", etc. Si vreau niste sfaturi de la voi, cei care au facut asta, care fac asta, cam ce sa mananc pe zi, etc. Daca...? (mai mult)
De ce fumează sau bea lumea? Eu la 14 ani beam, dar de când m- am apucat serios de fotbal (sa nu credeți ca sunt vreun Messi sau Ronaldo, fac sport pentru mine, pentru sănătatea mea) merg la antrenamente...? (mai mult)
Heiii, știți cumva cum se poate slabi cât mai repede și cât mai mult? Spuneți-mi metodele voastre cele mai bune, mersiii!
‘ seara. Niste metode pentru subtierea taliei? Vreau doar sa imi subtiez talia atat! Nu sa slabesc! Merge cu folia din aceea de pus pe mancare? Metode din astea. Mersi
Salut, vreau sa stiu daca adidasii de fotbal din piele sintetica rezista la uzura sa nu se sparga pielea aceea si cam ce crampoane mi-ar trebui la inceput ca vreau sa ma inscriu la fotbal? Dau funda
Ce parere aveti despre acest ciclu? https://www.steroizi.com/ciclu-de-steroizi-10-saptamani.html
Salut, vrea mama sa imi ia niste proteina pe nume proteinpower sau ceva gen. Faza e ca nu scrie pe ea cata proteina cotine(am mai luat si are gust bun )si nici nu are un cod de bare gen sa o pun in myftinespall..si...? (mai mult)
Ce proteine imi recomandati sa cumpar pentru eficienta cresterii masei musculare. Multumesc anticipat
Vreau sa imi iau o bicicleta super nitro dar nu stiu ce sa aleg dintre rotile pe 27.5" si 29". Am o inaltime de 1.75 sau chiar mai mult si 100kg. Care dintre aceste roti e mai buna pentru preluarea...? (mai mult)
Am venit de la sală.La ultimul exercitiu, cand lucram picioarele, am pus 190 la presa si am fortat putin si impingand cu picioarele, am inceput sa simt un disconfort, jos spre stanga in zona coloanei...? (mai mult)
HEI! Am si eu o intrebare pentru voi: daca sunt mai slabuta si nu prea am forme cum pot face ca sa imi maresc fundul, iar picioarele mele sa nu mai fie asa subtiri? Vreau niste exercitii pentru acasa,...? (mai mult)
Dupa ce catalanii au transferat pe De Jong si Griezmann, Barcelona va deveni iar echipa de acum 5 ani cand a castigat aproape toate trofelee posibile?
Ce inseamna intr-un meci de tenis Greseli Neforțate?
Masa musculare mare = rezistenta mare? Pana la urma ce determina forta, puterea, masa musculara?
Salut, am auzit ca cu un masaj trece febra musculara. Dar am o chestie de spus. Poate sa treaca febra musculara daca merg la mall si stau pe fotoliu de masaj si platesc si stau acolo cat trebuie sa...? (mai mult)
Salutare,am o intrebare pentru a avea picioarele frumoase si sculptate, trebuie neaparat sa te duci la fitness sau iti poti creste masa musculara facand exercitii acasa? Dau funda
Ce credeti iese X la Viitorul-Dinamo?
Unde joaca Chindia meciurile de acasa din Liga 1?
Salut, am febra musculara la gambe si ma pot misca cu greu, ce pot face in privinta asta? Ultimul antrenament la picioare l-am avut in urma cu 36 de ore
Salut, știe cineva dacă am voie sa port cagula pe bicicleta în Germania? Mulțumesc pentru răspunsuri ❤️
Daca sa spunem ca acum am 86kg si 1.73 si ma apuc de sala 5 zile pe saptamana+exercitii aerobic acasa si dieta pana in septembrie cate kg pot slabi? Vreau asa un numar aproximativ.
Credeti ca intoarce scorul CFR CLUJ cu Astana? Si o sa reuseasca calificarea in turul 2 preliminar al UCL?
Ce echipe din Liga 2 sunt favorite la promovarea in Liga1 parerea voastra? Eu zic Rapid si U CLUJ.Voi?
Are cineva, cumva, o replica airsoft JG T1 K1 sau T3 K3 (Model dupa HK G3- ul german), dispus sa vanda la un preţ accesibil? Tinand cont ca replicile astea se găsesc intre 640- 710 lei Din...? (mai mult)
Pe ce data are loc tragerea la sorti a Tintarului pentru Liga 2 ?
Ce ziceti, sunt sanse sa castige Simona maine? Ce atuuri ar avea in fara Serenei?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!