Doar cine are cunostinte legate de culturism care sunt cele mai importante lucruri in ceea ce privește crestere in masa musculara?
e ok ca la 13 ani sa fac sala(cardio + muschi)? Am 85 de kg la 1, 75 si nu cred ca e ok deloc si mi am propus sa incep sala, dar vreau si muschi..Imi poate deforma cresterea? Nu iau proteine...? (mai mult)
Dacă nu dormi suficiente ore și ai un meci de box, poți lua knockout mai rapid decât de obicei? Adică ești mai instabil?
Ce suplimente considerati utile pentru o persoana care se duce la sala de o luna? Eu ma gandeam la glutamina, creatina si BCAA, avand in vedere ca proteinele le iau din mancare. Multumesc...? (mai mult)
Mi-am luat recent o bicicleta sh si are niste zgarieturi pe cadru. Daca-i dau cu spray in totalitate se mai vad zgarieturile?
Cine stie un gainer cu 2000 calorii pe portie?
Cum este mai bine sa lucram un muschi odata pe saptamana sau de doua ori? Eu spre exemplu merg la sala cam de 3 5 ori pe saptamana. Lucrez in felul urmator: 1. Picioare si abdomen 2. Umeri, spate,...? (mai mult)
Stie cineva cam cand sa- mi iau proteinele? Am citit pe un site ca proteinele ard grasimile si caloriile dar eu le iau ca sa imi creasca masa musculara pentru ca sunt foarte slab...imi iau cam ...? (mai mult)
De cate ori si intre ce perioade a fost Simona Halep numarul 1 WTA?
Pe ce loc ETA o sa urce Simona Halep daca castiga finala de la Wimbledon cu Serena Wiliams?
Noroc TPU! Vreau sa îmi iau niște mănuși de portar, de preferat pana în 150 poate chiar 200 de lei, sa aibă grip bun și sa fie safe, sa nu te poți accidenta ușor cu ele! Propuneri?
m-am apucat de sala si nu prea stiu ce program sa-mi organizez.Merg 5 zile pe saptamama.Cine ma poate ajuta?
Salut, am luat steroizi, mai exact Danabol acum o lună, urmează să merg să fac analize de sânge pentru fotbal, credeți că ar putea fi depistat? Daca da, ce e de făcut?
/Buna! Care este diferența între proteina din lapte și cazeină cu eliberare lentă și proteina din zer? Cele din zer se iau după antrenament și celelalte înainte de somn? De ce aș avea...? (mai mult)
In ce zi de la ce ora si ce post TV din Romania transmite finala dintre Simona Halep- Serena Wiliams?
am 16 ani, si recent m- am apucat sa fac sala acasa. In momentul de fata, am 30 in brat. Cat ar putea sa creasca in 3- 6 luni daca fac exercitii si mananc ceea ce trebuir zilnic. Si care ...? (mai mult)
Salut, m- am decis sa incep un ciclu de turanabol! As dori niste sfaturi despre cum sa iau și împreună cu ce, mai ales în privința la PCT! Am 21 de ani. Și fac sala de 4 ani, 1.83 cm și 80 ...? (mai mult)
Are ceva daca fac abdomene pe marginea de la geam fiind la etajul 5?
Ce suplimente recomandati pentru inceput la sala? Funda
De ce îmi este mai confortabil sa fac flotări cu priza larga in defavoarea celor cu priza normală? ( Cu priza îngustă pot face foarte puține)
Vreau niste citate motivationale sau ceva ca sa prind incredere la box, sa fiu mai rau cand sunt fata in fata cu adversarul.
In legătură cu fotbalul! Care pozitie alearga mai mult, atacantul sau mijlocasul central? Ms anticipat!
Am 100kg la varsta de 15 ani si 1.75 inaltime. M- am ingrasat in fiecare an cate 10 kg in special de sarbatori. Nu stiu ce mai pot face, am incercat sa nu mai mananc mult dar fara niciun rost....? (mai mult)
In Râmnicu Vâlcea există săli de taekwondo?
Salut, va deranjez si eu cu o intrebare. M- am apucat de o saptamana de box si am o problema, cand fac sparing ma blochez foarte bine in garda si jocul de picioare il am destul de bun, zic eu, dar ...? (mai mult)
Care este cea mai serioasa agentie de pariuri? Unde poti paria si castiga fara probleme.
Vreau sa stiu cum ajung si ce imi trebuie pentru a face cursul acela de Personal Trainer la World Class? Multumesc!
Noroc TPU, am și eu o problema! Sunt portar și am meciuri de 2 ori pe săptămână! Acum 2 săptămâni am avut o zi proasta, extrem de proasta, am avut antrenamente înainte de meci și nu...? (mai mult)
Trebuie mananc ceva anume ca sa fac muschi sau sa am mai multa energie?
de unde pot cumpara un fel de pernute cu care sa imi antrenez maxilarul punandu-le la masele?
Deci, problema e urmatoarea: NU POT STA SUB APĂ FĂRĂ SĂ- MI ȚIN NASUL! Știu că sunt clipsuri, ochelari etc. dar eu aș vrea fără tot feluri de clipsuri și ochelari. Îmi ...? (mai mult)
Pot sa iau proteine dupa o luna de sala ca vreau sa mai cresc bine in masa musculara?
Vreau si eu sa ma informez legat de mersul la sală pentru ca habar n- am. Cand mergi la sală ai un ghid, un antrenor care iti spune ce sa faci sau mergi acolo si faci ce vrei tu fără ...? (mai mult)
Salut, nu știu cum să dezumflu o minge. Am o minge Nike Strike 2018-2019 mărimea 5. Știți cum?
Salut, credeti ca e mai bine sa faci exercitii de forta care nu necesita greutati(abdomene, genoflexiuni, flotari etc.) decat sa tragi de fiare? Si mult cardio, alergat mult si doar ocazional sa ridici...? (mai mult)
Am 16 ani, sunt slăbuță, 1.53 și as vrea sa- mi tonifiez mușchii fesieri și abdomenul in special, însă am astm bronșic la efort. Nu știu ce sa aleg dintre cursuri de înot ( precizez...? (mai mult)
Hey! Eu am 16 ani si 53 de kg. De ceva timp ma chinui sa pun cateva kg pe mine intr- un mod oarecum sanatos. Dimineata mananc mult, si seara. In timpul zilei nu prea imi permite programul de o masa mare...? (mai mult)
Întrebare pentru fanii WWE: cand credeti parerea voastra ca o sa isi foloseasca Brock Lesnar servieta Money In The Bank si pentru ce titlu WWE sau Universal?
Cineva care se pricepe foarte bine la biciclete? Vreau sa-mi cumpar un schimbator spate si am nevoie de mare ajutor!
La ce ajuta centura six pad? Am văzut că este kit și pentru brațe, se folosesc în timpul exercițiului? Sau după exerciții se folosește?
Curand ma voi apuca de sala (peste 2- 3 saptamani ) si fiind incepator (nu am fost niciodata la sala ) as avea nevoie de niste sfaturi! 1.Cu ce sa incep? Ce grupe de muschi sa lucrez? Ce greutati?...? (mai mult)
Ce parere aveti, o bate Cfr Cluj pe Astana maine?
Buna! Am cateva kg in plus si se vad mai ales in zona coapselor si a soldurilor, unde s- a depus grasimea mai mult, ceea ce ma impiedica sa port blugi..am doar 15 ani, 1 60 si 57 kg.Fac sport, merg...? (mai mult)
Fac sală de 1 lună și aș vrea să știu câte kcal ar trebui să mănânc (172 cm, 71kg)? Și cam ce alimente/mese mi-ați recomanda?
Poți să te duci la o echipă de fotbal chiar daca nu faci fotbal de mic?
Salut, Cate calorii am pe zi din alimentatia asta? Dimineata 2 felii de paine alba cu branza de vaca sau oaie + o cana de ceai. La pranz cartofi prajiti farfurie plina + o bucata sau 2 de carne sau...? (mai mult)
Salut. Am achizitionat recent o bicicleta MTB, am avut si in trecut una deci stiu chestiile de baza, as vrea sa particip la concursuri MTB avanda varsta de 15 ani, as vrea sa fie undeva in zona Ardealului. ...? (mai mult)
Stau bine cu mesele pentru masa musculara si forta? Dimineata - un bol cu lapte cu cereale. Pranz - Sunca, 2 felii de paine, cascaval, iaurt si legume. Peste 2 ore un smoothie de fructe. Inainte...? (mai mult)
Fac 17 ani în august, am 1 metru și 80 și ceva de centimetri și în jur de 75 kg. Am 2 gantere acasă de cate 5 kg. Ce exerciții trebuie să fac cu aceste gantere că să fac mușchi? ...? (mai mult)
As dori echipe din Craiova de juniori 2005, am 14 ani, unde prețul lunar sa nu fie mai mare de 50 de lei dacă se poate chiar gratis, mulțumesc anticipat
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!