Cei mai activi useri din categoria Sport pe 8 Februarie 2025 sunt:
Buna! Am cateva kg in plus si se vad mai ales in zona coapselor si a soldurilor, unde s- a depus grasimea mai mult, ceea ce ma impiedica sa port blugi..am doar 15 ani, 1 60 si 57 kg.Fac sport, merg...? (mai mult)
Fac sală de 1 lună și aș vrea să știu câte kcal ar trebui să mănânc (172 cm, 71kg)? Și cam ce alimente/mese mi-ați recomanda?
Poți să te duci la o echipă de fotbal chiar daca nu faci fotbal de mic?
Salut, Cate calorii am pe zi din alimentatia asta? Dimineata 2 felii de paine alba cu branza de vaca sau oaie + o cana de ceai. La pranz cartofi prajiti farfurie plina + o bucata sau 2 de carne sau...? (mai mult)
Salut. Am achizitionat recent o bicicleta MTB, am avut si in trecut una deci stiu chestiile de baza, as vrea sa particip la concursuri MTB avanda varsta de 15 ani, as vrea sa fie undeva in zona Ardealului. ...? (mai mult)
Stau bine cu mesele pentru masa musculara si forta? Dimineata - un bol cu lapte cu cereale. Pranz - Sunca, 2 felii de paine, cascaval, iaurt si legume. Peste 2 ore un smoothie de fructe. Inainte...? (mai mult)
Fac 17 ani în august, am 1 metru și 80 și ceva de centimetri și în jur de 75 kg. Am 2 gantere acasă de cate 5 kg. Ce exerciții trebuie să fac cu aceste gantere că să fac mușchi? ...? (mai mult)
As dori echipe din Craiova de juniori 2005, am 14 ani, unde prețul lunar sa nu fie mai mare de 50 de lei dacă se poate chiar gratis, mulțumesc anticipat
Myprotein sau pronutrition. Sau ce-mi recomandati?
Dacă plec undeva și nu pot să fac sală o săptămână. Ce exerciții recomandati de menținere o săptămână să nu fac febra după ce ma întorc acasă?
Recent m- am apucat de sala, am 14 ani si 1, 82. Tin sa precizez ca nu fac foarte intens, in special pentru a slabi(20 min pe banda, 10 pe bicicleta si cate 3 serii de 8 repetari din 5 exercitii...? (mai mult)
Salutare, e buna combinatia : omega 3/6/9, impact whey si creatina, sa iau pentru activitatea la sala?
Știe cineva cum pot creste în înălțime?(Exerciții fizice, orice) Am 13 ani și 1, 63. Vreau sa ajung la 1, 70 într-un an.
am 14 ani si ma ocup destul de intens cu sala de forta dar as dori inca un sport si nu stiu ce sa aleg, k1 sau fotbal? Vreau k1 pentru ca ma ocup si cu sala si imi place mult, fotbal pentru...? (mai mult)
Cam cat variaza pretul unei biciclete de tip Mtb? As vrea una mare, am 1.77 si 68 kg
Va salut, spuneți- mi și mie cum aș putea să mă îngraș, că de mancat, mânanc foarte mult, am luat si vitamine si nimic. Ce ar trebui să iau sau ce sa fac? Precizez ca am 1, 82 înălțime...? (mai mult)
E bun un bmx jumper eastern bikes 2009 pentru trickuri?(13 kg )
La ce ajuta flotarile?
De unde as putea cumpara niste steroizi de calitate?
Gasesc bicicleta noua la 5 milioane? Doresc una mare de adulti.Am 13 ani, 1.77 si 68 kg
Salut, fac sala de 1 an si m- am antrenat doar pentru masa musculara, am pus 12 kg pe mine si am observat ca mi- a scazut extrem de mult viteza si rezistenta la alergare. Inainte alergam mult si repede...? (mai mult)
Salut, de cate va zile mi- am cumparat niste ghete noi de fotbal Puma future 18.1 netfit si cand sutez mi- e frica sa nu le rup si nu sutez nici la fel ca celelalte mai ieftine. Am dat pe ele 540 lei ...? (mai mult)
Am făcut atletism 5 ani, iar de 2 luni m- am apucat de sală deoarece as vrea sa am mai multă masă musculară. Problema e că nu îmi pot asigura zilnic necesarul de proteine, dar de carbohidrați...? (mai mult)
Cum pot sa slabesc la solduri si coapse?
Cum as putea sa fac muschi la piept. M-am uitat pe net dar gasesc doar cu aparate de la sala si nu am sala in oras. Ceva recomandari de exercitii? Multumesc!
Câteva întrebări legate de sala: 1. Este ok programul pe 5 zile: piept, spate, picioare, umeri- trapez, brațe? Sau piept, picioare, spate, umeri, brațe? 2. Este ok ca post workout sa iau...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare, de ce multi spuneau ca fara o alimentatie buna nu poti face progrese? De exemplu acum un an de zile mi- am cumparat o gantera de 25kg, faceam o repetare flexie ciocan cu ...? (mai mult)
Ce ar fi mai bine, sa fiu definit cu musculatura medie si suplu, sau sa fiu mai "solid" cu musculatura mai multa? Eu sunt endomorf de fel, mai am putin pana sa devin suplu dar... dupa ce sa fac? ...? (mai mult)
Salut TPU,poate sa imi recomande si mie cimeva un site unde pot invata cum sa ma apuc de sala,cum se folosesc aparatele,ce suplimente sa iau,ce sunt aminoacizii etc etc, dau funda!
Salut m- am apucat și eu de sala de lunea aceasta as vrea sa știu și eu cât timp ar trebui samerg pe săptămână ca Sam an pentru a- mi dezvolta musculatura eu sunt estul de slabi cred ca ar mai...? (mai mult)
Salut, am o problema, am inceput sala cu 60kg si am slabit si am pus si masa musculara timp de 4 luni, am ajuns la aproximativ 56 de kg de atunci nu pot sa ma ingras deloc, ma antrenez intens. Nu sunt...? (mai mult)
Daca am 14 ani si 7 luni iar 1, 82 inaltimea, cam cat as mai creste de acum? Tin sa precizez ca mama are 1, 68 iar tata 1, 77
Este adevarat ca la ultima suta de metri cum s- ar spune, ca sa dai destula grasime de pe abdomen jos si sa se vada putin abs, e mult mai greu, nu? Deja am abs, dar se ascund sub burtica. Mai am ...? (mai mult)
Creatina capsule trebuie ținută la frigider?
Am 16 ani și recent m- am înscris la kickboxing. Am o mare problemă, nu rețin mișcările chiar dacă domnul instructor mi le arată de mai multe ori. Nu execut corect mișcarea de croșeu...? (mai mult)
⚠DAU FUNDĂ⚠ Îmi doresc foarte mult să mă înscriu la Liceul cu program sportiv.și am câteva întrebări.: - Trebuia sa practici un sport de performanță înainte? - Dacă nu ești ...? (mai mult)
Salut, am 15 ani si am o intrebare. Intai, vreau sa incep prin a va spune ca la 11 ani eram foarte gras... cu timpul m- am dus la sala si am slabit, dupa iar am pus pe mine si iar am slabit. Acum sunt...? (mai mult)
8 luni de zile am facut exercitii pentru piept, abdomen si picioare, o zi da una nu. Acum o sa trebuiasca sa ma opresc pentru o perioada de 3 luni din cauza ca nu mai am timp sa le fac. O sa imi pierd...? (mai mult)
Am mai multe intrebari si sper sa aveti rabdare sa le cititi: 1. L- Carnitina se poate folosi pentru slabit si pentru femei? 2. Daca nu, ce alt supliment imi recomandati? 3. De care ceaiuri...? (mai mult)
am si eu o intrebare: Am o bicicleta si cand vreau sa schimb pe viteza 1 imi pune a 2 viteza, daca schimb pe a 2 imi pune a 3 viteza si tot asa pana la 5 unde imi schimba cu 6 si la 6 nu se...? (mai mult)
Steroizi Vitality Labs, a incercat cineva? Vreau sa mai diversific putin si sa trec pe Vitality Labs pentru ciclul de definire de vara. A mai incercat cineva produsele de la Vitality Labs? sunt bune? ...? (mai mult)
Salut, am achiziționat niste cauciucuri kenda + plăcute de pe un site, au venit, le- am pus, iar după un băiat care spunea că se pricepe a făcut pe la ea, a dat cu spray de discuri pe discuri,...? (mai mult)
Salut, ieri cand am ajuns la fotbal am hotarat sa dau niste suturi in forta la poarta in timp ce se aleg echipele. dupa cateva suturi cu putere maxima am simtit un discomfort in posteriorul coapsei. Am...? (mai mult)
Salut, am 16 ani și vreau să slăbesc, am 1.72 și am în jur de 72- 73 de kilograme și aș vrea să mai slăbesc și eu, gen 10 kilograme și nu știu cum, am grăsime pe abdomen și șolduri. ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre acest bmx? https://m.olx.ro/oferta/bicicleta-bmx-freestyle-IDcxaav.html#position=8&page=1
Balonul de aur a fost caștigat vreodată si de Pele? Si daca nu, de ce?
Aveti idee de unde pot cumpara bilete pentru meciul România Spania din septembrie?
Salut, imi poate recomanda cineva niste casti pentru sala pana in 100 de lei? Ma intereseaza sa nu cada din urechi foarte usor(sa aiba un suport ceva) iar sunetul sa fie unul bun(cel mai bun in acest ...? (mai mult)
Poate cineva sa imi spună cineva de ce urinez des după ce iau creatina? Am incercat toate tipurile, mai nou și capsule și la fel. Vreau răspunsuri mai aproape de adevăr.Ideea este că doar le- am...? (mai mult)
Cat se umfla o minge cu pompa normala?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a