Cei mai activi useri din categoria Sport pe 8 Februarie 2025 sunt:
Bună tuturor, am și eu o bicicletă electrică Carrera crossfire E men și are limită, la 26 km/h se oprește automat (bateria/motorul). Se poate mări această limită sau de scos?
Salut TpU! Ce inseamna c/r la pescuit? Repede va rooog!
E adevărat ca dacă faci exerciții pentru masa musculara, iar apoi banda de alergat, nu pui mușchi pe tine? Asa mi-a spus instructorul de la sala.
Știți cumva unde as putea găsi dopuri de urechi pentru inot care sa fie și de calitate? Aveți vreo recomandare? Și in plus poți face scufundări cu ele?
Hey! Cum sa castig la pariuri? Ce cote sa joc? Cum faceti voi pronosticurile, cum jucati unele meciuri? Mersi frumos.
Exista o tehnica care poate sa imi permita sa inot la distante mari? Care este secretul pentru a inota distante de peste 300m? (Antrenamentul intensiv nu se pune )
La ce ajuta acel aparat de la sala, unde sunt niște scări care coboară (ca și niște scări rulante doar ca în jos) și trebuie sa le urci?
Vreau sa imi cumpar un bmx. Unul de pe olx(nu conteaza asta). Stiu ca aceste biciclete sunt mici si pentru cei mai experimentati as vrea sa va intreb daca ar fi ok un bmx pentru mine.Am 1 76, 13 ani ...? (mai mult)
Obisnuiesc sa iau carnitina de cateva zile o pastila/500mg inainte de antrenament pentru energie si sa ma ajute sa ard mai mult.Are ceva daca intr- o zi iau 2 pastile, pentru zilele astea vreau sa am ...? (mai mult)
De cand fac sala ma tot latesc in spate. Cum e posibil? Adica e diar cycling, nu altceva mai dur
PENTRU CEI CARE SUNT DIN PITEȘTI. Care este sala de sport de la Școala nr 19 Matei Basarab? FUNDĂ!
Pentru cine știe și folosește : - Gold Standard 100% Whey protein - Grenade Fatburner As vrea sa știu exact modul de administrare atât in zilele de antrenament cât și in zilele de ...? (mai mult)
Am și eu o întrebare... dacă de la 56 kg se poate face sala, adică trebuie sa ai o greutate mai mare decat aceasta? Dacă da, îmi puteți spune și un minim de kilograme...P.S:
Ştie cineva cine a fost Dumitru Mătărău? Ştiu că stadionul din Ştefăneştii de jos îi poartă numele şi aş vrea sa ştiu de ce. Multumesc!
Am 16 ani, 81kg si 175cm. Eu sunt cel mai puternic din clasa(deci am masa musculara) si par asa mai solid. Adica nu poti spune in niciun caz ca sunt gras. Dar cifrele cam spun altceva... Eu ...? (mai mult)
Cum sa joc la pariuri ca să câștig? Ce cote sa joc? Pentru fiecare meci ce tip de pariu și ce cota maxima sa aibă un pronostic? Ms frumos.
Stie cineva cine a fost Dumitru Matarau? Stiu ca stadionul din Stefanestii de Jos ii poarta numele si as vrea sa aflu de ce. Multumesc!
Credeți că Ronaldinho a fost cel mai bun la skills?
Unde se dau multe goluri? Ce campionate?
De ce dupa sport, cand merg la dus, simt ca mirosul gelului/parfumului e prea puternic si imi taie respiratia?! Am ajuns sa ma spal numai cu apa si atat dupa sport, pentru ca exact atunci mi se pare...? (mai mult)
La proba de 1500m la UNEFS, 04, 50minute pentru nota 10 nu este un pic cam exagerat? As vrea sa stiu daca exista vreun site de unde pot gasi rezultatele probelor de anul trecut pentru a- mi ...? (mai mult)
Care e cea mai sigura casă de pariuri online? Adică plătește, nu blochează etc
Salutare... Acum 2 ani a mers la cursuri de înot. Iar acum la 16 ani m- am gândit sa ma apuc din nou și vreau să sun la bazinul la care mergeam doar ca nu vreau sa ma bage la începători. Aveți ceva...? (mai mult)
Am 1 metru 60, 15 ani si 57 kg.Vara trecuta am ajuns la 53 de kg, greutate pe care o doresc si acum. Reusisem sa ajung la 55, 5 kg, dupa mult timp in care am tot încercat sa scad de la 57...? (mai mult)
Daca iau o bicicleta la mana a doua din obor, la ce aspecte ale bicicletei trebuie sa ma uit?
Întrebare pentru cei "musculoși ":Ce suplimente, prafuri, pastile pentru creșterea mușchilor îmi recomandați, pe lângă mersul la sala? Vreau denumiri de produse care au dat într- adevăr rezultate...? (mai mult)
Am vrut sa fac la sala îndreptari cu 40 de kg (atunci când pui discuri cu greutăți pe o bara și o tot ridici de jos, o lași și tot asa), iar tatăl meu nu m- a lăsat, a zis ca e prea mult pentru...? (mai mult)
Cum aș putea crește în greutate și respectiv în masă musculară? Țin să precizez că am 17 ani și sunt ectomorf! Și o a doua întrebare as putea crește doar cu exerciții cu propria...? (mai mult)
am o dilema daca ma puteti sfatui, vreau sa imi schimb adidasii de fotbal si am ramas la 2 modele si nu stiu pe care sa o aleg, imi plac ambele.Voi ce ati alege? https://www.bravosport.ro/toate-...? (mai mult)
Ce înseamnă "tanker" în tenis?
Este adevarat ca inainte de a merge la sala trebuie sa consumi carbohidrati? Cum stiu ce cantitate de carbohidrati trebuie sa consum? Cate grame sau cum merge? Si va rog sa imi spuneti ce sa mananc...? (mai mult)
Îmi puteți spune un site de unde pot cumpara tricouri cu diferite echipe de fotbal, mai exact Barcelona și dacă le pot personaliza(pe același site)?
Salutare tuturor. As fi tare recunoscator daca m- ati putea lumina si pe mine :)) Ideea e ca eu as vrea sa ma apuc de baschet doar ca am 18 ani si sunt destul de mic de inaltime 1.71. Nu vreau sa ajung...? (mai mult)
Am slabit 5 kg, insa de o luna nu mai slabesc deloc si as mai vrea sa slabesc inca 3- 4 kg..doar ca, nu mai am motivatia de la inceput si am inceput sa aleg timpul petrecut cu prietenii in locul salii.Totusi,...? (mai mult)
Știe cineva cum și când pot sa cumpar bilete la finala u21? ????
Am facut un ciclu de turinabol timp de 7 sapt., daca nu fac terapie post ciclu cu clomid ce mi se poate intampla?( nu prea si-a facut efectul nici in doze de 7 pastile pe zi).
Dupa un ciclu de halotestin forta ramane?
Salutare, imi poate spune cineva cateva exercitii de facut acasa pentru lucrat abdomenul? As vrea sa scap de grasime + sa fac patratele.Tin sa mentionez ca nu am sala, tocmai din motivul asta am cerut...? (mai mult)
Bunaa...Stie cineva niste site-uri unde se pot gasi informatii curse de ogari? Va rog!
Buna, daca alerg în fiecare zi o sa mi se dezvolte picioarele, să fie mai mari si bine definite? Gambele sunt modeste doar ca vreau sa le mai cresc putin in volum. P.s nu vreau sa slăbesc de aia...? (mai mult)
Buna ziua You. Am o întrebare. Hagh activator m-ar mai ajuta sa cresc in înălțime, sau indezvoltarea sistemului osos și muscular? Am 19 ani.
Merita sa cumpar o bicicleta de pe olx sau de la obor? Si apropo Mtb sau Bmx? Vreau motive Dau funda
Salut, ideea este ca vreau sa ma duc la armata și am probele sportive in care sunt și tractiunile, fac 2/3 maxim corecte și trebuie 6 ce suplimente nutritive mi- ați recomanda? Mai am aproximativ...? (mai mult)
Dacă țin în cameră un absorbant de umiditate, unul ca acesta: https://www.emag.ro/absorbant- umiditate- ceresit- aero- 360- 450- g- white- 9000100903448/pd/DX68LMBBM/ Pot să fac sport în camera?...? (mai mult)
Daca am roti de 559x21 pe mtb si imi pun de 559x19, mai merge sa folosesc aceleasi anvelope?
Bună, TPU, eu am 12 ani și aș vrea în august să practic kickboxing, am pătratele (2 dar mai fac exerciții și aproape 4), sunt cel mai puternic din clasa (știu că n- are treabă dar sa va ...? (mai mult)
am o întrebare, e normal ca la 1.62 cm sa am 50 kilograme? Tin să precizez că am pătratele, oare greutatea sa fie și de la mușchi?
am o întrebare, partea de jos a abdomenului, imi este mare și vreau să precizez că am doua pătratele nu- s foarte mult dar e ok. Incerc sa o fac mai mica dar nu pot, orice exercițiu ...? (mai mult)
Dacă m-am apucat de curând de sală și am 172 cm și 71-72 kg ar trebui să slăbesc sau...
Ce ar trebui sa iasa aici ca sa castig 185 ron cu un leu? http://prntscr.com/o6al3r
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Walking Dead
Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!