Cei mai activi useri din categoria Sport pe 8 Februarie 2025 sunt:
Box sau kickbox?
Caut cursuri înot pentru copii. Județul Alba sau Hunedoara, știe cineva un antrenor?
Am o întrebare. Vreau să ma apuc de sala. Ok, îmi fac abonament, dar cum se face? Ce mă întreabă pentru a- mi face abonamentul? Am nevoie de buletin? Si încă ceva, după ce îmi fac...? (mai mult)
Salut TPU, Am cont la betano si am ceva bani pe el, imi poate spune cineva cum sa ii scot direct pe card? Ca singura optiune ii transferul bancar.
Are cineva idee cam cat ar trebui sa mananc ca sa ma ingras, gen sa imi dezvolt masa musculara? E ok sa ridic greutati si sa fac abdomene / flotari / ridicari la bara si in perioada asta sa mananc...? (mai mult)
Ionuţ Radu este un portar bun, nu- ncape îndoială. Poate îl vom vedea, de ce nu, într- o zi portar la naţionala mare. Mi se pare însă puţin ridicol în postura aia de 'şef' al vestiarului....? (mai mult)
Am si eu cateva intrebari pentru cei care s- au aflat în situația mea! In primul rand, vreau sa spun ca sunt fata si am 11 ani(aproape 12). De la 4 ani am inceput sa fac diferite sporturi, cum...? (mai mult)
Salut, observ ca biceps-ul meu stang este cam slab pe langa cel drept si le lucrez pe amandoua, ce pot face pentru a-l optimiza?
Sunt fată, am 17 ani, 70 kg și 1, 70 cm. Îmi doresc să slăbesc, dar și să îmi tonifiez corpul, ajungând undeva pe la 60 de kg sau chiar mai bine dacă se poate. Am vrut să...? (mai mult)
Exercițiile cardio te ajuta sa arzi grasimea si de pe abdomene?
Muschiul se poate dilata? Daca da, dupa ce se dilata, exista probabilitatea sa se contracte la loc daca nu l-ai mai dilatat?
Neata TPU! Am observat ca roata mea de la bicicleta este foarte descentrata. Stie careva unde as putea sa o centrez destul de ieftin? M- am gandit la Decathlon pentru ca este destul de aproape de mine. ...? (mai mult)
Ce masă de tenis de exterior îmi recomandați în limita bugetului de 1500 de lei pentru nivel mediu. Eu ma gândisem la https://www.decathlon.ro/masa- crossover- 100- s- id_8387760.html Dacă mai are...? (mai mult)
Biciclete mtb pana in 2000 de lei?
La analizele pentru o viza medicala sportiva se poate depista consumul de steroizi?
Stie careva daca poti cere antrenor personal la Sala Bamboo? Si daca da, cam cat ar costa pe o luna?
Buna! Am fost intr-o vacanta de o saptamana si m-am îngrășat 2 kg, pe care abia reusisem, dupa o perioada, sa le dau jos. Cum as putea sa revin la greutatea mea inițială?
Cum se spala inelele de crossfit / gimnastica ( lemn )? Multumesc anticipat!
Ganterele de 8kg sunt bune pentru incepatori? Vreau sa incep in forta.
Salut, aș dori un plan de alimentatie pe o saptamana, pentru definire. Si as avea o intrebare legata de "HIIT". Din cate am vazut pe yt si alte materiale, acei oameni ziceau ca arzi multa grasime...? (mai mult)
Cand e urmatorul meci DINAMO STEAUA?
Stie cineva sala din Prundu Pitesti, Energy Gym? Este buna de ceva? Cat costa abonamentul? Am citit undeva ca pot folosi 2 persoane un abonament nelimitat asa este?
Ofer fundă! Ce rezultate de creștere musculară voi avea dacă fac 100 de flotări pe zi timp de un an?
Am 17 ani, 1. 80cm inaltime si 60kg... Vreau sa mai pun inca vreo 10 kg... Fac sala de o luna, nu se vede cine stie ce... Intrebarea este, sa iau proteine? Ce sa fac?...? (mai mult)
Salut, dacă mergi la piscină ca bărbat pe lângă șorți trebuie să mai porți și boxeri/chiloți când te schimbi acolo? :)) Și ca bărbat ce recomandați să iau cu mine la piscină? Un prosop...? (mai mult)
Sa iau prohormoni de la Warrior Labz? E legal; in ziua de azi nu mai e cum era odata, acem PCT, blocatori de estrogen, protectori de ficati, rinichi... ati luat macar SARM vreodata sau ceva, stiti? ...? (mai mult)
Am 17 ani, 1. 80cm inaltime si 60kg... Vreau sa mai pun inca vreo 10 kg... Fac sala de o luna, nu se vede cine stie ce... Intrebarea este, sa iau proteine? Ce sa fac? Mananc sanatos...? (mai mult)
Cand va fi meciul Romania - Franta tineret?
De ce nu transpir la sala, desi fac destul de ok, doar la banda si bicicleta transpir?
Cum as putea sa vad meciul dintre Romania vs Anglia la U21 online?
Atunci când practic un anumit sport de exemplu înotul și după un timp de înotat încep să mă doara,, ardă,, mușchii de la brate și picioare ar trebui sa mă opresc sau sa continui?
Merita sa-ti faci cont la Unibet?
Salut, recomandati suplimentarea cu creatina pe parcursul unui deficit caloric, scopul meu fiind arderea grasimii si putina definire:D? Stiu ca aceasta te ajuta sa ai mai multa energie in timpul antrenamentelor...? (mai mult)
Salut.Este ok daca incep sala de la 14 ani? AM 1, 80 si 72, 7 kg.Sunt destul de mare la varsta mea si as vrea sa ma definesc.
Salut.Care stie cum sa plasez aceste bonusuri? https://prnt.sc/o4ovmg, daca bag de exemplu pe meciul romaniei 2 pariuri a cate 50 ron https://prnt.sc/o4ortt, si dupa ce dau finalizare imi apare...? (mai mult)
Ce parere aveti de echipa Romaniei la juniori?
De cand o sa joace FCSB meciurile din UEL inapoi pe National Arena?
Cum era Steaua echipa Armatei, Dinamo era echipa Politiei. Rapid e echipa?
Ce ghete de fotbal imi puteti recomanda pana in 200lei? Cele FG sunt pentru teren tare, normal?
Hey credeți că Ronaldinho a fost mai bun ca Messi?
Am fost la sala si ma doare in partea de sus spre ceafă destul de tare după ce am facut cateva ridicări cu bara la biceps. Aveti idee de la ce ar putea fi?
Cum putem avea brate mai mari?
Am facut o serie de exercitii 'de crestere' găsite pe net si acum ma doare putin coloana. E normal sau să mă opresc aici? Am aproape 17 ani, sunt fata si am 1.69, dar vreau sa ma mai înalţ macar...? (mai mult)
Cum îmi dau seama dacă organismul meu este deficitar în producerea Carnitinei?
Mă poate ajuta cineva cu un program pentru sală, adică 5 zile pe săptămână și în fiecare zi ce partea trebuie sa lucrez și dacă se poate și câte seturi și repetări
Îmi puteți spune va rog tariful terenului de fotbal și Grădina Mare(Brăila) in timpul săptămânii și in Weekend?
Am fost la sala si dupa ce am facut cateva ridicări cu bara la biceps, a început să mă doară coloana in partea de sus spre ceafă destul de tare. Aveti idee de la ce ar putea fi?
Sunt destul de slab si am inceput sa fac sala de cateva zile....Cum pot sa ma ingras si/sau sa pun masa musculara pe mine? Este bine sa fac cardio (banda rulanta) etc sau mai mult ma va incurca? Am ...? (mai mult)
De 2 zile am febra musculara la biceps si antebrat. Am observat ca mana dreapta este mai umflata in zona cotului. Sfaturi cum as putea sa o vindec? (umflatura mainii drepte se poate datora si...? (mai mult)
Care galerie e cea mai frumoasa parerea voastra din Romania : Universitatea Cluj, Petrolul Ploiesti sau Rapid Bucuresti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hip Hop Romanesc
In casti iti canta zilnic hip hop romanesc? Atunci fii sigur ca esti pregatit pentru testul propus de noi.