Cum pot scăpa de burtă? Am 1.67 înălțime și 48 de kilograme dar am făcut burtă și mulți pantaloni nu îmi mai vin din cauza asta
Salut! Am 14 ani 1.80m si 62kg si sunt foarte slab si toti rad de mine. Eu vreau sa pun masa musculara pe mine dar nu stiu cum, fac de cateva zile flotari dar nu stiu ce ar trebui sa fac sa pun masa musculara...? (mai mult)
Salutare. Eu am 1.80 si 73 kg dar tot am parti de grasime, am putina burtica si la fata par grăsut. Am incercat sa slabesc si sa am grija ce mananc si inainte am avut si 95 kg. Deci, acum am 73 kg dar...? (mai mult)
E bun acest produs preworkout? Caut ceva fara creatină. https://www.emag.ro/pudra-energizanta-ultimate-booster-525g-z-konzept-fit00442/pd/D24XW9BBM/
E buna cofeina înainte de antrenament?
Salut TPU, fac sala si iau proteina pentru masa musculara iar dupa cateva shake uri de proteina mi se face greata si nu mai pot bea deloc, am incercat cu 3 tipuri diferite de aroma si tot acelasi final,...? (mai mult)
Bună! Am și eu o întrebare. Practic volei, și în acest sport o săritură în înălțime bună este destul de importantă. Pe mine nu prea mă avantajează înălțimea, însă sar relativ ...? (mai mult)
Buna am o întrebare sunt la cel mai bun liceu din oraș în clasa a 7 și nu mai știu ce să fac am făcut karat de performanță și din septembrie am renunțat pentru că nu știam dacă voi putea ...? (mai mult)
E recomandat sa fac antrenament acasă numai abdomene? Pot sa fac abdomene în fiecare zi acasă sau trebuie si pauza? Vreau sa îmi depășesc condiția începând de anul asta și sa fac si eu...? (mai mult)
Buna ziua, ce pot lua în loc de creatină încât să îmi dea energie înainte de antrenament. Deși e singurul supliment care chiar îmi dă energie mă strica la stomac, am incercat mai multe sortimente,...? (mai mult)
Bună seara am și eu o întrebare vă rog îmi spuneți și mie dacă am voie să îmi schimb stopurile de pe spate tuning la masin dacă nu le emologhez?
Salutare, am schimbat recent angrenajul vechi, cu shimano FC- TY301 si lant Contec 8x3. Pinioanele au ramas si sunt CS- HG31- 8, nu par uzate, dar in aceasta configuratie, imi scapa pe pinioanele ...? (mai mult)
Știți antrenori personali ieftini?
Pot sa slabesc doar din mancare? Vreau sa slabesc in jur de 5-10 kg
Mai tine cineva cu echipa de fotbal Arsenal? Echipa mea preferata din strainatate, cu un farmec mereu aparte. Ca sa fac si o rima. Ce va place cel mai mult la acest club?
Buna seara, vreau să mă sinucid din cauza că deși fac sala de doi ani mai mult de 2 kg de mușchi nu am pus. Consum peste 100 g de proteine insa calorii nu pot sa mănânc atât, mi- a zis un antrenor...? (mai mult)
Salut! Am luat proteina din zer si mi-au aparut o gramada de cosuri si pe fata si pe spate, intrebarea mea e daca de la proteina vegana as pati la fel
Salut. Am 65 de kg și 164 înălțime. Vreau sa merg la sală sa cresc masa musculară. Ce recomandări aveți? E prima data când nerg la sală ☺️
De ce cât fac ramat cu gantera, simt o durere în zona lombară partea dreaptă?
Bună ziua! Dacă am terminat facultatea de educație fizica și sporturi montane,specializare kinetoterapiei. Pot să fiu profesor de sport, dacă am terminat și modulul 1 pshiopedagogic?
O intrebare pentru cei specializati in fitness Ce cantitati trebuie sa mananc din urmatorul meniu ca sa fiu in deficit caloric (necesar 3300 slabire 2600): Masa 1: Ovaz cu banana, musli si proteina ...? (mai mult)
Salut TPU! Vreau să avansez la numărul de flotări pe care îl pot face. În urmă cu vreo 2- 3 ani când m- am apucat sa fac flotări reușeam să fac în jur de 20 de flotări. Acum fac 20- 30, adică...? (mai mult)
Deci, am comandat o Quesadilla de vita, cu cartofi prajiti cu usturoi, o limonada cu zmeura si vreau sa va intreb ce ar trebui sa mananc la desert. Papanasi cu smantana si dulceata de visine sau cheesecake...? (mai mult)
Dacă mănânc haotic ( cum ar fi 2 mese în loc de una), dar ce trebuie din cauza aceasta nu pot pune masă musculară?
Salutare TPU! Care sunt metodele eficiente pentru a construi masă musculară acasă? Având 1.75 înălțime și o greutate actuală de 71 kg, în cât timp aș putea observa rezultate semnificative,...? (mai mult)
La tenis de câmp dacă mingea ricoșează din ramă in plasa de la rachetă, se consideră dublă? Sau dacă mingea alunecă pe o suprafață mai mare, se consideră că ai condus mingea?
Salut! Am o nelămurire, și aș vrea să vă rog frumos, să mă ajuți ( vă rog frumos cu un răspuns direct, nu cu site - uri. Am căutat, și degeaba). Am înțeles că în volei exista: centru,...? (mai mult)
Credeți că Novak Djokovic ar putea sa o învingă pe Simona Halep intr-un meci?
Cum cumpar bilete la un meci de fotbal? nu am mai cumparat niciodata si as vrea sa cumpar niste bilete la un meci la Rapid, dau funda!
Buna, in Romania pentru un abonament lunar la o sală de fitness este ok pretul de 150 de lei? Avand in vedere 2 băi curate, 2 vestiare, aparate, si tot ce este nevoie, fiind inclusa curatenia si...? (mai mult)
Buna, in Romania unde ar fi cea mai buna investitie sa iti deschizi o sală de fitness, in mediul rural sau la oraș?
Vreau sa ma apuc de facut abdomene acasa. Câte abdomene ar fi recomandat de către antrenori/instructori sa fac pe zi? Am o bara ajutătoare de făcut abdomene ceea ce îmi face treaba mult mai ușoară ...? (mai mult)
De ce in 2023, aproape 24, inca mai exista persoane care cred ca sala si chalistenicele sunt degeaba, si ca muschii facuti sunt doar asa pentru estetic? Pai cand vreodata o sa ajunga sa faca ei...? (mai mult)
Cu ce echipe va împărțiți viata(stiti dictonul celebru aparut in fotbal daca urmariti fotbalul romanesc)? Adică cu ce echipa suferiți, aveți emoții, va bucurați etc? Viata mea o împart alături...? (mai mult)
Bună! Am 14 ani și m-aș înscrie la comuniada sportivă, ce ar trebui să fac acolo? Se primește ceva premiu? Mulțumesc!
Salut. Am 14 ani vreau să mă apuc de sală adică am fost cam jumătate de lună acum m-am oprit mi am luat niste gantere și fac acasă vreau sa știu dacă pot face lean bulk fara sa merg la sală
Am găsit niște manusi de portar dar nu înțeleg care e diferența dintre mărimea 10 și 10 ½? Va rog o explicație, e diferența de la 10?
Buna seara si Craciun fericit! Daca va rog frumos stimati colegi ati putea sa imi explicati si mie cat trebuie sa aduni cota pentru a iti dubla banii la casa de pariuri sportive? Trebuie sa ai cota de ...? (mai mult)
Am comandat proteinele true whey de la gymbeam îmi puteți spune cât de eficiente sunt în creșterea masei musculare și în luarea de kg?
Vreau sa îmi iau niște manusi dar nu știu ce sa zic de astea https://www.emag.ro/manusi- pentru- portar- sunmostar- multicolor- 10- yuxin- 17844/pd/DTJ907YBM/?utm_campaign=share_product&utm_source=mobile_dynamic_share&utm_medium=android...? (mai mult)
Buna ziua, cum as putea face sa am abdomenul plat cu pătrățele, am deja două patretele dar vreau să-mi dezvolt mai multe, și să am abdomenul mai plat
Ce antrenor de fotbal roman va place? Pe cine apreciati? Eu îl respect și îl simpatizez pe Dorinel Munteanu, antrenorul echipei mele de suflet Otelul Galati cu care a reușit cele mai mari performante...? (mai mult)
Cum sa ma motivez îndeajuns sa fac sport?
De ce sala nu e bună? Cei care susțineți asta ca tot am primit raspunsuri, ati pasit macar odata in viața voastră în sală? De ce- mi răspund toți ciumpalacii la întrebările legate de sport ...? (mai mult)
De ce barbatii din ziua de azi care traiesc intr- o lume atat de simpla comparativ cu trecutul, nu se ingrijesc, nu au stil, nu merg la sala, mananca prostii, si arata ca dracu foarte multi, oameni...? (mai mult)
Cat aveti brandul? :))
O să am meci de Muay Thai pentru cupă și aș vrea să știu exact regulile, câte runde sunt. Mie mi sa zic ca vor fi 2 meciuri într-o zi cu persoane diferite.
Daca pot sa fac 7-8 repetari cu 18kg gantere la piept. Sau 10-12 repetari cu 16kg gantere. Care e mai bine pentru crestere in masa musculara?
Salut TPU. Am și eu nevoie de ajutor! Am 17 ani și caut un club sportiv dar testul sunt pentru copii cuprinși între 5- 12 ani așa că trebuie să găsesc unul pentru adolescenți. Țin să menționez...? (mai mult)
Salut tpu.Stie cineva cum pot sa cresc in masă musculară?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Maria246 întreabă:
Curiosul999 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Minionii
Minionii ti se par cele mai simpatice personaje de desen animat? Afla cat de multe stii despre ei!