Cei mai activi useri din categoria Sport pe 8 Februarie 2025 sunt:
Sunt în deficit caloric la finalul fiecărei zile și cu toate acestea nu slăbesc. De ce?
Se vad schimbari in 3 luni de sala?
Buna, imi poate recomanda cineva niște apărătoare de noroi care să se încadreze în bugetul de 40 RON pentru o bicicletă Mountain Bike Romet Rambler R 6.2? https://www.biciclop.eu/bicicleta- ...? (mai mult)
Cum se calculează media de intrare la liceul sportiv?
Salut, am nevoie de niste sfaturi. As vrea sa slabesc in zona gambelor, ce exercitii as putea face?
Imi puteti recomanda niște gantere ieftine pentru un începător?
Cum pot cumpara bilete pentru EURO2020?
Salut TPU, este ok programul asta de sala? Luni- piept si triceps, marti- spate si umeri, miercuri- biceps si triceps sau umeri, joi- picioare, vineri - ce am facut lun! Daca nu este corect va rog sa ...? (mai mult)
Salut, de ieri m- am apucat de dieta, ieri am mancat dimineata o portie de lapte cu cereale integrale, inainte cu 30 de minute de pranz am mancat o banana iar la pranz piept de pui cu salata de rosii...? (mai mult)
Salut tuturor fanilor sportului rege.Am o intrebare pentru voi, am doar 16 ani si deja am primit oferte de la 2 echipe de fotbal.Una din liga a 2 a engleza, este vorba despre echipa Derby si o echipă...? (mai mult)
In ce data se pun in vanzare bilete pentru finala EURO2020?
Suplimentele cu Proteine de la dechatlon sunt bune?
Salut, as vrea sa cresc in masa musculara fata sa ma duc la sala, am 14 ani si zici ca am mâinile luate dintr-o pungă de sticksuri. Va rog sa imi dati si mie un program sau un sfat
Am 12 ani, vreau sa fac un sport dar nu stiu ce sa aleg. Am mai facut inot, dar nu de performanta. Ma gandeam la box, dar nu sunt slab si obosesc mai repede, vreau sa stiu ce sport sau ce as putea...? (mai mult)
Sunt la atletism alaturi de un vice campion national la stafeta.Vara asta el vine la antrenament o zi da si una nu.(vreau sa precizez ca e mult mai bun ca mine). Daca vin eu in fiecare zi am sanse sa il...? (mai mult)
Bună, cine îmi spune după ce se termina meciurile din grupele euro U21, câte echipe trec mai departe? Sunt 3 grupe și nu înțeleg cum se continua.
Credeti ca o sa ajunga vreodata Ianis Hagi la nivelul lui Gheorghe Hagi?
Dupa cat timp sa schimb antrenamentele? Fac doua antrenamente diferite de cardio prin rotatie pe saptamana… cam de doua saptamani. Peste cate saptamani e cazul sa le schimb pentru a pastra eficienta ...? (mai mult)
Ce ziceti ajunge vreo echipa din cele prezente din Romania in grupele UCL sau UEL?
Exista vreo diferenta dintre proteinele barbatesti si cele femeiesti? Daca o sa le iau pe cele barbatesti mi-ar face rau?
Ce probe sunt la liceul cu program sportiv Constanta, la partea sportiva?
Credeti ca are sanse sa castige Romania U21 EURO 2019?
Cum e la EURO 2019 (U 21 )? Se califica primele 2 locuri din fiecare grupa sau cum este?
Regulile rugbyului și asemănările și deosebirile dintre Rugby Union și Rugby League?
As vrea sa imi cumpar un pistol airsoft. As vrea unul puternic dar nu prea scump. Imi puteti recomanda niste modele? Si pe ce ar fi cel mai bine sa imi iau? CO2, Gaz sau Electric?
Salut, merg la sala de ceva vreme. Alerg pe banda, fac exercitii si de asemenea si ridic greutati. Mananc putin, in jur de 1000- 1500 maxim pe zi. Este posibil sa slabesc in asa fel? Vad ca sunt la ...? (mai mult)
Salut. Vreau sa ma apuc de un program de slabit si de pus cat de cat niste muschi (acasa) dar nu stiu de unde sa incep. Cand sa mananc, cate mese pe zi si ce sa mananc? Programul va consta in ...? (mai mult)
Timp de 8 luni de zile am facut exercitii pentru piept, abdomen si picioare, o zi da una nu. Acum o sa trebuiasca sa ma opresc pentru o perioada de 3 luni din cauza ca nu mai am timp sa le fac. O sa...? (mai mult)
Fac sala de 3 luni si 2 saptamani, pe 1 Iulie fac 4 luni. Astea 3 luni de sala am facut doar o grupa musculara pe zi (luni: piept, marti: spate, miercuri: picioare, joi: umeri, vineri:...? (mai mult)
Https://imgur.com/BrPbMmS https://imgur.com/ycPUlVZ Salut, care bicicleta e mai buna? Prima sau a doua și va rog sa imi ziceti dacă știți cum se numește modelul la vreo una dintre ele.
Salut, stie cineva cum se numește modelul asta de bicicleta? https://imgur.com/m5CobO4Dk Sau modelul asta https://imgur.com/MDGAT
Un medic sportiv m-ar putea ajuta cu un ciclu de substante?
Daca am aceesai greutate de acum 8 luni de când m- am reapucat de sala, dar in oglinda se vede ca a crescut masa musculara si am mai scazut din burta, inseamna ca grasimea s- a transformat in tesut ...? (mai mult)
As vrea și eu să slăbesc în zona coapselor, dar nu știu cum! Nu pot alerga, căci, oamenii de aici sunt rai și rad de tine. Și nici sala nu am aproape de locul unde stau. Ceva exerciții...? (mai mult)
maine vreau sa ma apuc de sala am 16 ani, 180cm si 68kg dar problema este ca nu am un program de antrenament potrivit, stiu ca va trebui sa fac un surplus caloric de proteine dar nu stiu ce...? (mai mult)
maine ma duc pentru prima oară la sala, tin sa precizez ca voi face dus acolo si dupa ma voi duce la scoala De ce am nevoie(vreau foarte precis) E ok sa pun echipamentul de sala in ghiozdanul...? (mai mult)
Imi spuneti daca va rog...cu tubul de snorkbeling pot face scufundări sub apa? Si cat timp pot sta sub apa? Ce tip de tub trebuie să cumpăr? Am gasit pe eMAG ceva si nu stiu de care sa cumpăr...? (mai mult)
Cu un surplus caloric de 500 kcal zilnic, cât o sa iau în greutate într-o luna? Cum se calculează?
Fac sala de ceva timp se vede, dar vreau sa ma reapuc de inot, are rost? Nu as vrea sa imi pierd muschii sau sa slabesc.
Salutare, mai baieti! Am si eu o intrebare si as vrea sa imi raspundeti. Anul trecut mi- am rupt mana, in 20 Iulie si voiam sa ma duc la MMA si aceasta accidentare m- a oprit si de atunci tot vreau sa...? (mai mult)
Ce se face la un liceu LPS? Eu as vrea sa merg la LPS ARAD
Daca CSA renunta la echipa de fotbal din liga 4, Gigi becali le poate lua brand-ul? Adica e legal? Ca m-am saturat de Talpan...
Sunt bune pentru un începător la sală? http://i67.tinypic.com/1zpgvb5.jpg 1, 78, înclinație spre endomorf, 77 kg si ceva masa musculară, 17 ani jumate. Menționez că sunt pus la punct cu ...? (mai mult)
Salutare, am 16 ani și am 1.87- 1.90 cred. Și nu știu să înot sau sa mă mențin în bazinul de 2m, așa că stau in cel de 1 metru Îmi poate da și mie cineva niste sfaturi? P.s am frica...? (mai mult)
Salut, stiu sa inot dar nu am inotat niciodata la o apa mai mare decat mine si nu stiu daca pot sa raman la suprafata, gen daca obosesc si nu mai pot sa inot cum raman la suprafata?
Salut, m- am apucat acum 3 zile de sala, prima zi am facut doar brate aproximativ o ora jumate, 3 serii de 15 ori cu 30kg daca nu ma insel (cu gantere) iar a doua zi am facut picioare. A doua zi dupa...? (mai mult)
Alergarea ajuta corpul sa creasca?
Am o intrebare. Eu in urma cu doua saptamani am avut o febra musculara puternica si m- a tinut am 5 zile. De acum cam patru zile am incercat sa fac iarasi febra musculara si nu reusesc. Am variat...? (mai mult)
Puteti sa-mi recomandati niste substante anabolizante pentru cresterea in forta?
Îmi poate recomanda cineva ceva suplimente pentru creșterea masei. Fac sală, mănânc 3 mese consistente și 2 gustări și tot slab sunt.(65 kg - 192 cm)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!