Cei mai activi useri din categoria Sport pe 9 Februarie 2025 sunt:
Puteti sa-mi recomandati niste substante anabolizante pentru cresterea in forta?
Îmi poate recomanda cineva ceva suplimente pentru creșterea masei. Fac sală, mănânc 3 mese consistente și 2 gustări și tot slab sunt.(65 kg - 192 cm)
Buna, Eu vara asta voi merge in vacanta in Egipt si am auzit ca sunt corali si as vrea sa ii vad. Intrebarea mea este: Ce ar trebui sa imi cumpar ochelari de inot sau masca pentru snorkeling? Voi ce...? (mai mult)
vreau sa incep sa ridic gantere de 10kg, ma poate afecta? Eu am 14 ani, inaltime 1.82 greutate 70 kg.
Salut, vreau sa imi iau suplimente IEFTINE si SA ZICEM BUNE. Ma gandesc de la myprotein sa iau omega 3, 6, 9 si l- carnitina(care ajuta la slabit din cate stiu) oare merita sa le iau? Stiu ca nu vor...? (mai mult)
Stiti cumva un magazin cu biciclete bune in Piatra-Neamt?
E ceva daca am pierdut putin din forta in perioada de slabire? De ex faceam impins cu ganterele la piept 32 kg si acu fac 25... mi-e frica sa nu pierd toata forta. Ce imi recomandati?
Exercitiile cu ganterele pentru biceps, triceps, trapez si piept pun presiune pe coloana?
Cum e mai ok dacă vreau sa pun masa musculara? Sa fac exerciții cu gantere mai grele și sa fac mai puține repetări sau cu gantere mai ușoare și mai multe repetări?
Lunea aceasta plec la mare si imi propusesem ca saptamana aceasta sa mananc ceva mai putin dar cum se face ca fix in aceasta saptamana am avut o gramada de evenimente, printre care voi avea si duminica...? (mai mult)
Salut, creatina inainte sau dupa antrenament?
As vrea sa fac sport si nu stiu ce sa aleg, fotbal, handbal, kickbox. As vrea sa stiu avantajele fiecăruia si sa stiu de ce as alege sportul respectiv.
Mi- am luat acum recent ULTRA PREMIUM WHEY BUILD și per portie conține 24g protein; 4g glutamine; 5. 5gBCAA’S; 10mln probiotics.Plus pe lângă asta mai iau câte 3 pastile de omega 3 ...? (mai mult)
Dacă practic fotbal, ce batoane proteice ar fi mai bune, post-antrenament sau pre-antrenament? Și daca puteți să îmi recomandați vreun produs?
de ceva timp am acumulat cateva kg in plus si nu imi prea place, am varsta de 13 ani si 6 luni, am undeva la 1, 60m si 65kg, ma gandeam sa ma apuc de sala dar nu stiu daca exista sali de sport...? (mai mult)
Chiar daca nu stiu sa inot, intr-o piscina de 1, 50m nu as avea de ce sa imi fac griji teoretic, nu?
Sexul sau mai ales masturbarea, afecteaza cu ceva cresterea in masa musculara?
Pe ce data se trage la sorti tintarul Ligii1 sezonul 2019-2020?
Sunt la atletism.Luni merg la nationala.Am o febra oribila.Ce sa fac sa scap de ea? Nu pot alerga cu adidasii cu cuie si nici macar fara.Ce medicamente sa iau?
Am un bilet la pariuri câștigător și e sifonat, am mai avut certuri din cauza biletelor sifonate și s- a lăsat cu restricția mea în acea casa de pariuri :)). Dacă va uitați la meciul Niculescu...? (mai mult)
Deja fac de ceva timp box (2 ani si cateva luni) dar nu am practicat niciodata antrenamentul acela de a da cu toporul intr-un cauciuc, cu ce te ajuta antrenamentul?
Pentru a imi forma picioarele am inteles ca este foarte bine sa faci scari. Cateva sfaturi?
Mi- am făcut cont pe Superbet. Ca sa îl Activez trebuie sa intru pe adresa de e- mail dar nu mai merge emailul. Cum pot sa șterg tot contul și sa îmi fac altul cu același CNP? Cum îl...? (mai mult)
Am 16 ani am cam 95 de kg 1.70, vreau sa slăbesc 10-15 kg. Menționez ca fac flotări abdomene. Ce proteine de slăbire-definire îmi recomandați?
Salut, imi explica si mie cineva pas cu pas cum pot schimba foile la bicicleta? Sa le inlocuiesc. Sper ca am ales bine categoria.
Macaroanele cu branza si ou sunt o alegere buna pentru masa musculara?
Unde pot sa gasesc ghete de fotbal Nike CR7 originale?
Am 3 luni de sala, dupa 6 luni m-am lasat. Daca ma apuc iar de sala fac muschii la loc repede?
Imi puteti spune un program de sala pentru toate grupele de muschi?
Ma poate lămuri cineva clar, în legătură cu slăbitul ăsta? Am citit pe net ca o dieta cu carbohidrați putini, gen maxim 50g duce la pierderea în greutate. Dar cum rămâne cu deficitul caloric?...? (mai mult)
Am 14 ani si pot spune ca sunt destul de priceput la fotbal(cel putin invat repede deoarece o fac din placere) dar accidentarile si lipsa de incredere din partea colegilor de echipa ma trageau in...? (mai mult)
Ma puteti ajuta cu niste versuri pentru galerie ca maine este cupa scolii?
Este fotbalul o arta neinteleasa?
Ce însemne g3? Minim 3 goluri
Pentru cine a mai fost la pescuit, cine a pescuit cu porumb? Ce poti prinde, cum trebuie sa fie porumbul, fiert sau crud?
În sălile de fitness există antrenori care te pot ajuta gratis daca le ceri ajutorul? Nu am fost niciodată si nu am de unde sa stiu cum sta treaba, multumesc.
Cum sa ma ambitionez sa fac si eu miscare pentru ca am nevoie dar nu reusesc sa ma motivez? Mereu imi propun sa fac miscare si mereu aman pe alte dati. Macar abdomene sau ce as putea sa fac dar in casa...? (mai mult)
Stie cineva vreun site unde se vinde aparatura fitness la un pret accesibil? Aparatura noua, nu la mana a 2-a. Multumesc! P.S : Sa fie din Romania.
Hey! As vrea sa slabesc repede.In august voi fi domnisoara de onoare si as vrea sa mai slabesc pana atunci.Am incercat cu orice dietă.Dar ideea e ca nu am reusit.Am inaltimea de 1.65 si am 70 kg. As vrea...? (mai mult)
Este adevarat ca daca ma sprijin de o bara perpendicular, s-ar putea sa ma inalt?
Stie cineva care e nivelul fotbalului din liga a4-a si a5-a? Cat de pro este totul si la ce sa ma astept? * ma duc la un trial la o echipa din judetul meu
Salut, am 15 ani si fac sala de aproximativ 8 luni. Mă întrebăm dacă nu mai simt febră musculară la anumite grupe musculare înseamnă că antrenamentul nu este destul de intens? Până acum aveam...? (mai mult)
E sănătos să faci abdomene? Sau cum le resimte corpul?
Credeti ca se califica Romania la EURO2020?
Salut, tocmai ce am terminat o cutie de IWhey de la Genius Nutrition cu gust de capsuni si as vrea sa incerc alta aroma, deja mi s- a luat de ea.Tin sa mentionez ca nu- mi place cea de ciocolata.Ce aroma...? (mai mult)
Știe cineva dacă alergatul pe loc ajută la slăbit? 1 oră maxim 2 pe zi, poate e mai eficient dacă faci mai mult. M- aș duce să alerg normal dar în satul în care locuiesc persoanele...? (mai mult)
Puterea mainii(spre exemplu de a arunca ceva tare sau de a ridica ceva cu usurinta) depinde mai mult de biceps sau de triceps?
Bună, TPU. Am o întrebare. Îmi puteți spune mai multe despre Doink the Clown?
Un mtb bunicel pana in 1800 de lei? Prefer un full- suspension, avand in vedere ca voi merge des pe drumuri de padure si intru in toate gropile :). Greutatea nu ma deranjeaza, iar bicicleta care am avut-...? (mai mult)
Nu mi se mai misca roata din spate de la cruiser ce sa ii fac?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
pandy întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Singur acasa
Te consideri fan al seriei de filme Singur acasa? Testeaza-ti chiar cum cunostiintele! :-)