Cei mai activi useri din categoria Sport pe 9 Februarie 2025 sunt:
Salut, trotineta asta:Trotineta Spartan 2296 Freestyle Stunt Profi, 100 mm, NEGRU este buna pentru un copil de 15 ani și 1, 70 înălțime? (căutați pe net ca nu am reușit sa pun link)
Bună, TPU. Am o întrebare. Ce era,, Cooperativa"?
am 53kg, 178 cm inaltime si am 17 ani, vreau in vara asta sa ma apuc de sala, sa mananc bine si in paralel sa iau si gainer.Este ok pentru varsta mea? Daca iau gainer si pe langa mananc...? (mai mult)
U Cluj sau Hermannstadt?
Foloseste cineva testosteron? Ce impact are asupra fizicului? Fac sala de 1 an si jumatate, dar de 5 luni am inceput si sa mananc regulat + proteine si creatina si se observa asta, fizicul s-...? (mai mult)
Vreau să- mi spuneți dacă dieta asta e buna și ce ar trebui să schimb am 1, 71( 89- 90) sunt în a treia zi de când am început, aveam 92kg. Luni :alergare dim., 2 ouă fierte si ...? (mai mult)
Neata, peste cateva zile, marti, vreau sa ma apuc sa ma definesc, aka surplus minim de musculatura (deja am ceva musculatura, dar nu strica in plus). Toate exercitiile vor fi facute acasa, fara niciun...? (mai mult)
Salut, la tenis, la categoriile de varsta, ce inseamna SE? Vad ca este asa: 10-12-14-16-SE-30-40-60. Ce inseamna SE?
Cum scap de celulită? Va rog câteva sfaturi
Ce inseamna "castigator 2 si goluri(timp reg)"? 2si2-5 de exemplu, inseamna ca se dau intre 2-5 goluri? Nu e cam ciudat sa aiba cota de 2, 50 la Elvetia-Anglia?
Cum pot face flotări? Ma las pana jos dar nu pot sa ma ridic. La ce ar trebui sa lucrez?
Fac sala de aproape 1 an mai exact 10 luni. Am inceput de la 1.80 avand 58 kg. Acum am 1.80 si 70 kg. Am crescut in toate grupele mai putin picioare. Pot zice ca am reusit sa am picioare in partea...? (mai mult)
Mi se zice ca sunt slab, ca trebuie sa imi dezvolt muschii, dar mananc foarte mult insa in zona pieptului nu ma prea dezvolat. Tata imi zice sa muncesc mai mult ca sa ma dezvolt. Stau in medie...? (mai mult)
Salutare TPU şi pescari! Am 13 ani si as vrea sa vad daca imi trebuie permis de pescuit, cat ar costa si unde as putea sa imi fac unul. Sunt din Maramureş!
Pun o intrebare mai mult conversationala de data asta ca am vazut ca sunt destui fani kickboxing pe aici si am o curiozitate: Vi s- a parut ca meciul lui Morosanu cu Daniel Sam a fost "aranjat"? Si ...? (mai mult)
Cand se joaca meciul dintre Portugalia si Olanda finala Ligii Natiunilor?
E adevărat ca dacă vreau sa slăbesc, cea mai buna metoda este sa bag sprint pe banda 30 de secunde, iar după sa merg normal 30 de secunde și tot asa timp de câteva minute?
Salut, cum ajung model fitnes? Adica am vazut un baiat cu muschi care facea reclama pe Facebook la niste tricouri nike..Imi place si mie sa fac asta..Am 17 ani, 1.85 m si corp lucrat.Si cat se castiga...? (mai mult)
Ce spuneti, bate azi Franta si Italia?
Cum pot face sa imi dezvolt si muschii din interiorul pieptului? Am dezvoltati doar mushii laterali ai pieptului si e cam naspa.
Este vreun site pe care sa vad meciul de azi(fotbal) live? Multumesc anticipat
Mananc sanatos de vreo 12 zile, fac miscare, dar in seara asta (ora 10) mi-a scapat si am mancat, destul de mult plus ceva dulce. Daca fac exercitii acum, pot da caloriile acumulate jos?
Salut,cum pot sa ajung boxior? Este o pasiune mare pentru mine...dar nu stiu cum sa intru in lumea boxului..Adica sa am meciuri, sa fiu la tv si sa fac bani din asta (din box ma refer)
Salut, am o problema si am nevoie de sfaturi si ajutor. Care sunt cele mai bune proteine? Vreau sa imi cumpar si nu stiu de care sa imi iau, vreau ceva de calitate si care sa dea rezultate. Va rog sa...? (mai mult)
As dori sa dau la UNEFS proba la sport a aruncarii greutatii, insa nu stiu cum se executa. Se executa ca aruncarea greutatii ca la olimpiada sau trebuie doar sa o tin pe umar si sa o arunc...? (mai mult)
E chiar un lucru asa rau ca in vara asta vreau sa continui cu sala, sa imi continui rutina zilnica si sa nu aleg distractiile cu prietenii ce includ fast food, alcool etc? Mi- am schimbat complet stilul...? (mai mult)
Salut,am o intrebare pentru cei din Buzau.Se fac antrenamente de MMA/BOX/KICKBOXING in oras? Daca da, unde, care sunt preturile si cat mai multe informatii va rog?
Eu fac sala cam de o luna. Trebuie sa recunosc ca nu prea se vede:)) M-am dat mare la un prieten ca am muschi. Ce pot face sa para ca am? Adica s-a arate mai umflati.
CE prognostic vedeti azi intre Olanda si Anglia? Ciudat mi se pare putin ca Anglia are o cota mai mica. Dar intre norvegia si Romania? Poate sa scoata macar un egal Romania? Ce prognostic a-ti pune?
Exista vreun loc în România unde se practica Lacrosse? Gen o scoala, echipa etc.
Ce efect au 100 de abdomene per zi?
Buna, Am inteles ca nu este corect ca imediat sau dupa ziua de lucrat spate sa lucrezi picioare. Este adevarat? Si daca da, de ce?
Cum as putea sa dau câteva kg jos? Vreau sa slăbesc! Mananc sănătos in fiecare zi, si nu mananc mare lucru. Imi fac asa o pofta din cand in cand odată la 2- 3 sapt sa mananc o pizza de exemplu. Toată...? (mai mult)
Bună, TPU. Am o întrebare. Ce îmi puteți spune despre FC Onești?
Salut, am putina burtica si grasime pe picioare, ar fi indicat ca toata aceasta vara sa stau in deficit caloric? Si daca da, as putea obtine rezultatele dorite, adica sa le elimin complet sau cel putin...? (mai mult)
Salutare. Ce parere aveti de arginina ca supliment? As dori sa iau cu ceva timp inainte de antrenament, praf dizolvat in apa. Am 17 ani jumate, dar am inteles ca este foarte ok si sanatoasa. As vrea...? (mai mult)
As vrea sa ma apuc de cursuri de fotbal, dar nu am mai facut pana acum. Am 16 ani si joc cam de nivel mediu. Stiti cumva cluburi in Bucuresti care ar putea sa ma recruteze?
Pot pune masa musculara daca am probleme cu somnul, adica daca ma culc pe la 1-2 si ma trezesc pe la 11-12, si, in schimb mananc bine si fac un antrenament corespunzator?
Pentru deficit caloric ar trebui sa mananc un numar exact sub kcal sau conteaza doar sa mananc sub kcal pe care trebuie sa le consum la inaltimea si greutatea mea?
Culturismul impiedica cresterea la o varsta de 15 ani?
Care este diferenta la culturism intre a face multe serii cu greutati mici si a face putine serii cu greutati mari? Multumesc si funda
As avea nevoie de niște manusi de portar până în 200 de lei. Am nevoie de ajutorul unor profesioniști. Vreau sa aiba la încheietura maini chestie care ti o protejează și sa nu se poată întâmplă...? (mai mult)
Maine trebuie sa alerg cam 2 km..deci nu am timp sa ma antrenez. Ce pot face sa am mai multa rezistenta..gen(energizant, bautura hidratanta sau mancare.) Orice sfat.
Cum se numeste sportul ala in care trebuie sa il faci pe adversar sa renunte.(fara lovituri, pumnni, muscaturi si d-astea) ai voie strangulari pana cand renunta si spune un cuvant.
Cum aș putea deveni mai bun la dribling? Atunci când încerc să driblez mă blochez și mă încurc rău de tot.
Chiar exista riscul de inec la o piscina publica daca nu stii sa inoti? Sau sunt doar superstitii.
De 5 zile fac toate exercițiile posibile de pe internet ca să slăbesc dar nu se vad rezultate... Ca sa fac?
Cum se face antrenamentul de MMA? In grup sau doar cu antrenorul?
De la ce varsta ai voie sa bagi la pariuri sportive? 18?
Buna! Astăzi si ieri am mancat un nr dublu de calorii fata de cat mancam pentru a slabi, am mancat maxim 3000 de calorii(intr- o zi) si ma simt foarte balonata si vinovata.Credeti ca imi vor afecta ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
pandy întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Singur acasa
Te consideri fan al seriei de filme Singur acasa? Testeaza-ti chiar cum cunostiintele! :-)