Cei mai activi useri din categoria Sport pe 9 Februarie 2025 sunt:
Salut, imi poate spune cineva cum functioneaza schimbatoarele de bicicleta? Cand, si cum si de ce schimba viteaza? (in ce situatie), am inteles ca trebuie sa schimbi intr-un anumit fel...
Fc Hermannstadt sau Dunarea Calarasi?
Salutare, este tarziu este sa ma apuc de kickboxing la 18 ani? Vreau sa mentionez ca o sa ma dedic cu totul acestui sport, am mai facut si 2 ani de karate in trecut pe la 13 ani. Ma atrage sportul ...? (mai mult)
Am un bilet castigator la pariuri si e putin patat, mi -l acepta? Codul de bare nu e patat deloc
Salut,dacă îmi iau un sac de box acasă și ma uit la tutoriale pe yt am șanse sa învăț ceva? La ce ajuta sacul?
Am 1, 70-1, 72 Si undeva prin toamna m-am apucat de bara fixa si vreau sa stiu daca asta imi afectează creșterea deoarece nu am mai crescut foarte mult.
Am o bicicleta omega slycan29. I- am dat cu spray anti rugina din greseala pe discul de frana, mentionez ca am frane hidraulice, acum frana fața scarție iar cea spate nu mai franeaza cum fana, cine...? (mai mult)
Cine credeti ca va castiga finala din seara asta de la Madrid? Eu sigur nu voi merge pe Liverpool nu merita sa ajunga pana aici.
Salut, as vrea sa știu dacă sunt bune antrenamentele lui Athlean x mai ales cele de perfect workout și ce părere aveți despre antrenamentele lui.
Salut utilizatori TPU. Am nevoie de ajutor. Vreau să creez un canal de Youtube care să se bazeze pe știri evenimente și jucători de fotbal. Am nevoie de un nume creativ și atrăgător deoarece niciodată...? (mai mult)
Cum imi pot recapata motivatia? Am slabit 5 kg si mai vreau cam inca 5, insa nu mai am deloc motivatie si deseori incep sa mananc din nou dulciuri, chiar daca apoi ma uit in oglinda si nu imi place...? (mai mult)
Heii TPU! Meciul de box Joshua vs Miller este transmis în România? Și dacă da, unde și când?
Salut, ma poate ajuta cineva care stie? As vrea sa iau metadrol sau somatodrol..mentin ca am 68 kg 25 ani si 1 an de sala.
Salut, as vrea si eu sa imi cumpar o bicicleta, am un buget de 2500 de lei. Vreau un MTB clasic, cu un raport pret-calitate bun. Niste idei? ceva?
Exercitii pentru adaugare in greutate (la sala de forta) am 17 ani si 55 kg.
Am cumparat aceasta creatina monohidrata doar ca am o problema. Am pierdut acea cupa cu care masuram si acum nu stiu cum sa masor cele 5 grame, ma poate ajuta cineva?
As vrea si eu o bicicleta buna pana in 2500 de lei, bine echipata, cu un excelent raport pret- calitate. As vrea un MTB Hardtail cu roti de 29, frane hidraulice, furca cu o cursa de 100mm sau mai...? (mai mult)
Buna! Am si eu o problema. Am reusit sa slabesc 4 kg si as mai vrea sa slabesc inca 4 pentru a ajunge la greutatea mea de vara trecuta, care era ideala pentru mine.Insa...mananc o zi super sanatos, ...? (mai mult)
La abonamentul Silver de la WorldClass ai intrari nelimitate sau un numar de intrari?
Merg la sală de 2 luni, am 171cm, 72kg și 17 ani, ar trebui să slăbesc sau să încerc în continuare să pun pe mine?
Salutari, vreau sa- mi fac cont pe superbet insa am doar 17 ani, daca imi fac cont cu buletinul unui prieten si cumpar bilet online, in caz de castig trebuie sa se prezinte neaparat posesorul buletinului...? (mai mult)
Ma ajuta inotul la adaugare in masa musculara?! Am 17 ani, 1.73 si 55kg
Dati-mi va rog niste exemple de program de antrenament in care sa-mi antrenez aceiasi muschi de 2 ori pe saptamana.
Salut, vreau sa achizitionez si eu o saltea aerobica pentru flotari, abdomene etc, care sa nu alunece (am gresie pe jos) Ceva sfaturi? Nu vreau preturi extravagante! Multumesc! Ma gandeam sa achizitionez...? (mai mult)
Cine credeti ca va castiga finala in seara asta? Eu zic ca Chelsea.
Lipsa de prea multă grăsime mă împiedică să cresc în masă musculară? Am 50 kg la 15 ani, știu că e puțin dar nah, ăsta sunt eu, am auzit cã dacă nu ai grăsime nu poți crește repede...? (mai mult)
O sa ma ajute ganterele de 3KG sa pun in masa musculara.Am 17 ani, 1.73 si 55kg.E de ajuns 3KG
Pentru rezultate mai bune cum este indicat sa consum pro whey natur, creatina creapure si dextroza? Sa le pun pe toate intr- un shake proteic luat inainte si dupa antrenament sau sa fac fac un shake cu...? (mai mult)
Am 15 ani si 9 luni, recent m- am apucat de sala, daca iau 3 grame de creatina monohidrat zilnic pot pati ceva? Mentionez ca sunt perfect sanatos, acum o luna mi- am facut analize de sange si urina ...? (mai mult)
Salut,ce pot sa fac intr-o bataie de strada in cazul in care adversarul ma pune jos și el este in picioare dând cu pumnii și picioarele in mine, cum pot scapă de acolo?
cum as putea sa ma definesc? Am 1.77 77kg am ceva masa musculara si e ok, acum as vrea sa slabesc dar fara sa calculez caloriile deoarece nu am timp, am bagat mult carbo cu proteine si grasimi...? (mai mult)
Salut,as cauta un echipament de arbitru pentru fotbal.Ma intereseaza materialul sa fie calitativ si daca se poate sa fie si cu cartonase galbene si rosii. Multumesc!
Ați putea să-mi spuneți și mie toate regulile din fotbal? Aș dori și poziția jucătorilor, precum și un link catre o imagine cu aceștia
Salut, cum as putea sa ma determin sa slabesc? Nu mai supot sa fiu o persoana "grasa" (am 1.75m si 85kg+ ). Am mai avut tentative de a slăbi dar fara efect (nici nu imi pot permite sa merg la un nutritionist...? (mai mult)
Ar trebui sa fac piept+biceps sau piept+triceps, am vazut oameni care fac si intr-un fel si in celalalt
Care este brekul maxim in snooker?
Ce aparate de la sala solicita muschiul transvers abdominal?
as dori sa stiu si eu daca se poate cu ce tip de exercitii sa incep (abdomen, brate, picioare) deoarece fac pe cont propriu acasa si as mai vrea sa stiu cu ce ajuta fiecare tip de muschi in...? (mai mult)
Cum pot sa cresc muschii de pe coaste "intercostalele"? Am 15 ani, 1.83 inaltime, 77kg si sunt masiv si facut, nu bag proteine si nici sala, ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi? Si credeti ca conteaza...? (mai mult)
Ce parere aveti de aceasta bicicleta, merita cumparata? Franele, schimbatoarele sunt de calitate? https://www.emag.ro/bicicleta- mtb- afisport- 2921- supra- gri- l- 2192921afi4970/pd/DF038ZBBM/?utm_campaign=share+...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de dh si vreau si eu o parere despre ce bicicleta sa mi cumpar pana in 1500 RON, nu neaparat full-suspension, si in caz ca nu e niciuna buna maxim 2000 RON
Ce sunt caloriile? Si cate trebuie sa mananc pentru a pun masa musculara cat de cat? ...Am 18 ani si lucrez in constructii dar parca am slabit in loc sa pun masa... poate am si crescut.
Va exista un rematch intre Mcgregor si Khabib? Si daca da, pe ce data?
Ce exercitii de calisthenics ma ajuta sa pun in greutate?! Am 17 ani 1, 74 si 55kg
Buna! Imi doresc sa slabesc 4 kg, insa nu stiu ce fel de antrenament sa mai fac.Este ok sa fac antrenament pe intervale(hiit)? Sau mai bine sa ma apuc de alergat? Am facut hiit pana acum, insa am pus...? (mai mult)
Se va mai naște un jucător ca Messi la Barcelona?
Stau in Bucuresti (Dristor) si as vrea sa imi recomandati sali unde as putea practica un sport de contact gen Kickboxing, MMA, Muay Thai, etc...
Metode ca sa adaug in greutate, am 17 ani si 55 de kg si am 1, 74
Folosiți alunele pentru un plus de proteina și grăsimi? Ma refer la cei care fac sala. Cum și cât consumați pe zi?
Am inceput ciclul de turinabol de la hilma de o saptamana cu 30 mg pe zi, inca nu vad rezultate foarte vizibile, este normal?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
pandy întreabă:
FCatalinf întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?