Cei mai activi useri din categoria Sport pe 9 Februarie 2025 sunt:
Salut, am o bicicletă rockrider50 și aș dori să aflu dacă pot să-i pun frâna pe disc. Mulțumesc anticipat
Caut cursuri de Street Dance in Brasov in jur de Steagu'. Ma poate ajuta cineva? Am cautat si eu dar majoritatea sunt prin centru.
As vrea și eu o casca de protecție la fotbal, ceva în genul celor purtate de Cristi Chivu sau Petr Cech. De unde pot face rost de așa ceva?
Salut tuturor. Pe bicicleta mea, am roti de 27.5x2.10. Pentru balonul de 2.10 nu sunt asa multe modele de cauciucuri si as dori sa pun mai mici de 2.10. Se simte diferenta considerabil sau vor exista...? (mai mult)
Salut, e adevarat urmatorul mit?: Daca ridici greutati cand ai mai putin de 18 ani nu mai cresti in inaltime? Am momentan 17 ani si ma apuc in curand de sala.
De unde pot sa achiziționez echipament original de baschet cu golden state warriors, echipa din nba, în România, pana acum am găsit numai pe site-ul Nike, numai ca preturile sunt enorme
Deci de doua luni fac sala sunt slab, adica am 48 de kg la 17 ani si 1, 70 as vrea sa stiu daca e bine sa iau proteine sau sa merg pe natural, cum vi se pare mai ok?
Salut.Am o intrebare destul de interesanta care ma pune pe ganduri de ceva timp. E posibil pentru un ectomorf nu prea dotat genetic ca printr- o alimentatie FOARTE BUNA (+ 5000 kcal) si un antrenament...? (mai mult)
Hei. Am 15 ani, 1 60 si 57.5 kg(insa am si masa musculara). Anul trecut am ajuns la 54 de kg si m- am simtit super ok in corpul meu.Sunt in deficit caloric, fac sport, insa nu slabesc deloc..de 2 sapt...? (mai mult)
E normal sa ma latesc in spate dupa 2 luni de kango jumps?
Salut, vreau sa imi cumpar o bicicleta in 1000 lei si nu stiu ce sa imi iau, ma gandeam la un Rockrider st100 sau Omega gerry, voi ce imi recomandati?
Am 16 ani si vreau sa ma apuc de sala. Daca nu ridic deasupra capului nu o sa am probleme cu cresterea in inaltime, nu? Si e ok daca ar fi sa iau BCAA?
Salut.Am 26 de ani si sunt ectoform. In prezent iau Crea.Tor (creatina 2000% - si dupa aproximativ 1 luna de cand iau se vad rezultatele), dar as dori sa iau si proteine. Ce imi recomdandati?
Exista pe aici cineva care din intamplare are informatii/o experienta serioasa cu sportul, sala de forta in general si poate da niste raspunsuri pertinente unei persoane ce isi doreste sa slabeasca? E...? (mai mult)
Daca fac exercitii de intindere in fiecare zi timp de 2 luni, as reusi sa ma mai inalt? Tin sa mentionez faptul ca am 17 ani si 1, 64! Rog seriozitate! Dau funda:))
Antrenament pentru gambe pronuntate. Ajuta alergatul?!
Care este diferența dintre pescuitul normal, spinningul și baitcastingul?
De unde cumpar cei mai buni steroizi online? Vreau sa incep un ciclu, stiu cu ce se mananca (side effects, post ciclu, etc.), deci nu-mi sariti in cap sa mi ziceti ca nu s buni.
Pe ce canale care se difuzează în România as putea sa vad meciurile de lacrosse? Dar vreau canale care sunt difuzare de UPC, Telekom etc. Puteti sa imi spuneti si surse online
dacă pun un video pe YouTube despre fotbal și pun poze de pe flashscore primesc ban?
In caz de egalitate de puncte la finalul sezonului cine termina pe locul 5 din play-out Hermannstadt sau Voluntari?
Daca am 14 ani si doresc sa merg la sala cu tatal meu, imi trebuie antrenor? Este vorba despre World Class.
Ce sali de sport imi recomandati in Craiova? Vreau sa fac cardio in special. Dau funda
Exemple de alimente cu carbohidrati ridicati pentru sala? Am cautat pe net si imi ziceau de pizza, suc, chipsuri. Daca puteti cat mai multe exemple, va multumesc
De saptamana viitoare o sa ma apuc de sala! As avea nevoie de ceva sfaturi si e ok daca ma duc de 2- 3 ori pe saptamana? P.S: Desi nu mai sunt copil ma simt putin stanjenit fiindca stiu ca ceilalti vor...? (mai mult)
Pe ce data o sa aiba loc primele tururi preliminare UCL,UEL pentru CFR, FCSB, Viitorul si (probabil Craiova?)
Creatina monohidrata trebuie luata zi de zi indiferent daca mă duc sau nu la sala? Credeti că e bine daca iau creatina înainte de 18 ani?
Buna seara, am și eu o mică problema, nevoie de putin ajutor de fapt. Am pus un bilet pe betano...pe bilet am pus 9 meciuri și as vrea sa știu dacă aleg " 8 selecții=9 " asta înseamnă ca din...? (mai mult)
Am gatul cam subtire si un pic lung, poate sa-mi zica cineva niste exercitii sau o metoda prin a-l face mai gros?
Exista exercitii pentru marirea antebratelor si încheieturilor mainilor?
am o intrebare daca vreau sa ma duc la niste antrenamente de box am voie sa fac daca am aparat dentar?
Ectomorf, Endomorf sau Mezomorf? https://www.body-art.ro/ectomorf-endomorf-sau-mezomorf/
Salut,pot exercitiile la scripeti sa mai imi lateasca din oase umerii la varsta de 20 de ani?
Am o intrebare! Sala te poate ajuta sa ai o forta mai mare in lovitura? Vreau sa imi raspunda doar cei cu experienta.
Îmi poate da cineva un link cu o poza în care sa fie așezarea în teren la fotbal în funcție de postul pe care îl are?
Cine credeti ca o sa ajunga la baraj dintre U CLUJ si Petrolul Ploiesti?
Ce antrenamente si ce alimentatie recomandati pentru un ectomorf(82kg, 1.92m) shake inainte sau dupa antrenament? Sunt la inceput, am 17ani, dupa cat timp ar fi bine sa incep sa iau proteine?...? (mai mult)
Care dintre aceste trei suplimente m- ar ajuta sa cresc masa musculara, precizez ca sunt ectomorf si cresc foarte incet in greutate. Care este mai bun? http://suplimente- culturism.ro/cresterea-...? (mai mult)
Hei! Imi doresc enorm de mult sa slabesc cam 4 kg, acele ultime 4 kg ...am 15 ani, am vrut sa incerc sa mananc undeva la 1300 de calorii zilnic, insa uneori nu imi iese si in unele zile mananc chiar...? (mai mult)
Salutare, de o luna jumate practic Kickboxing, problema este ca in tot acest timp ma dor gambele intruna, uneori m- au lasat dupa 3 zile dar la antrenament simteam din nou aceleasi dureri intepatoare...? (mai mult)
Sincer câte abdomene ar trebui sa fac pe zi pentru a avea un rezultat? Întreb serios.
Salut, ce fel de prosop îmi trebuie pentru sala și de unde îl pot achiziționa? Sunt din Târgoviște.
BCCA te ajută să crești în masă musculară?
Un sportiv, ce cerinte trebuie sa le cunoasca, care sunt riscurile?
La cati ani incepe sa imi creasca masa musculara? Am 16 ani:)
Salut,eu sportiv cu performate, legat de sanatate, ce trebuie sa stiu!?
E ok sa fac multe abdomene cu ajutorul acestui aparat? http://offers.kd2.org/ro/ro/lidl/pnTH/ Și sincer câte abdomene ar trebui sa fac pe zi pentru a avea un efect? Fără miștouri va rog.
Vreau sa- mi ziceti daca este bine cum procedez cu alimentatia pentru masa musculara : Dimineata- un bol mai mare cu cereale cu lapte La pranz - cascaval, jumate de piept de pui la gratar, 2 felii...? (mai mult)
Eu joc baschet și în urmă cu o lună și ceva, am suferit o entorsa la glezna și am tratat- o acasă cu gheata și fașă. S- a vindecat, m- am reîntors la antrenamente până ieri când ...? (mai mult)
Cat s-a terminat meciul Eibar - Barcelona?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
pandy întreabă:
FCatalinf întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Voltaj
Stii toate melodiile formatiei Voltaj si te consideri un adevarat fan? Hai sa vedem cat de bine cunosti formatia!