Cei mai activi useri din categoria Sport pe 10 Februarie 2025 sunt:
Buna dimineata, am o intrebare, trebuia sa se lupte Floyd Mayweather vs Khabib, era programat pe 4 mai 2019, caut la detalii, nu gasesc nimic, stie cineva cand se lupta?
Salut, nu ca sa ma laud sau ceva dar fac Street Workout de 2 ani si am crescut destul de mult in masa musculara nici nu credeam ca pot sa ma transform atat de mult, sunt foarte mandru de mine dar intrebarea...? (mai mult)
Ce înseamnă la pariuri Ambele marchează și peste 2.5G ( înseamnă ca marchează cel putin cate 2.5 goluri fiecare sau marchează ambele și tot meciul are 2. 5goluri? Ce înseamnă Câștiga restul...? (mai mult)
Salut, îmi poate da și mie cineva un program de antrenament pentru sală? Țin să menționez că am mai făcut, doar că nu cu un program bine definit, vreau să mă apuc să merg de 3 ori pe sãptămână...? (mai mult)
Salutare TPU, am o intrebare, cati bani castiga un incepator de box? Vreau raspunsuri serioase!
Deci de la un timp am vrut sa ma apuc de skateboard si am gasit un Skateboard Sporter 907S-b redus de la 414 la 269 asa ca as vrea sa imi spuneti parerea si eventual ceva recomandari.
Credeți că ar fi fost firesc ca Ilie Năstase să devină mareșal al României? Credeți că gradul de general îi face cinste?
Buna, TPU am nevoie de ajutor. La bicicleta mea se misca volanul inainte si inapoi. Cum il pot face? Daca aveti nevoie de video sa-mi scrieti in privat.
Dupa un ciclu de steroizi mai poti creste natural? Mai precis un ciclu de turanabol
Salut. Unde pot invata tehnici de autoaparare/sa dau cu pumnul, piciorul in afara de sala? Exista site-uri sau youtuberi de la noi sau din afara care arata?
Iti iei KO daca esti lovit in pancreas? Sau cel putin este o lovitura eficienta?
Știe cineva de unde pot sa cumpăr (din România, ca in alte tari am găsit) rebreakable boards pentru arte marțiale?
Salutare! La ce vă uitați mai exact când puneți un pariu sportiv? Sau nu-mi va spune nimeni, ca să nu câștig și eu, chit că, câștigă și el?
Buna, TPU! Sunt biciclist de un an, am 15 ani. Pedalez foarte mult vara, iarna nu prea. Imi puteti zice cum sa am forta mai mare in picioare sa pot pedala mai repede, mai mult si sa nu ma obosesc? ...? (mai mult)
Cum se face că fc Botoșani are mai multe puncte, deși în meciurile cu Concordia are a mai multe meciuri pierdute decât câștigate? https://mega.nz/#! KqpkXS4D!...? (mai mult)
Cum e mai bine sa iau o singura pastila de arginina de 1000 mg pe zi sau sa iau 3 pe zi dar de 360 mg? De obicei îmi place sa iau înainte de sport și de somn.
Vreau sa mă reapuc de fotbal, am 16 ani și am fost portar. Mai este posibil? Sunt multi mistocari si nu știu cum să ignor pentru că de aia m-am lăsat.
Salut - fac un studiu despre cum pariaza romanii si m- ar interesa ceva materiale informative - orice, de la sporturi preferate (presupun fotbal nr 1), pana la mize, mentalitati, pariaza ca hobby...? (mai mult)
Am 15 ani 1.85 si 84kg, e bine sa lucrez aceeași grupă de mușchi zilnic? Eu gen de 3 zile lucrez doar biceps, triceps si piept (doar astea ma intereseaza) si le- am lucrat zilnic pe toate. ...? (mai mult)
Am si eu o gantera de 10kg (o pot face mai usoara) si una de 10kg fixa. Eu nu prea am timp de sala si chestii, eu vreau sa lucrez brațe și piept acasa(cam atâta ma intereseaza), chiar...? (mai mult)
Am si eu niste lucruri de care nu sunt sigur. Fac sala si am 15 ani si am pus ceva masa pe mine dar am pus si putina grasime. Pot sa definesc punand masa in continuare sau fara a da jos masa musculara ...? (mai mult)
Dupa un ciclu de turanabol este obligatorie o cura post ciclu?
Esti fundaș și vine atacantul spre tine, Ieși spre el sau aștepți sa vina mai aproape? Dacă o da pe lângă mine, eu încerc mereu sa fac umăr la umăr.
Care bicicleta ar fi mai potrivita pentru un om care s-ar folosi de ea pentru plimbari in oras: Rockrider 520 Nakamura Summit 700?
AJAX- Tottenham Barcelona - Liverpool? Cine credeti ca o sa califice in finala UCL?
am o intrebare, a folosit cineva pantalonii fittnes hot shapers? Cum au functionat la voi?
Salut, Voi ce parere aveti de L- Carnitina pentru slabit? Mie personal mi se pare ca e apa de ploaie (pana acum am folosit doar fat burnere gen hydroxicut sau lipo 6), dar vreau sa aud si alte pareri. ...? (mai mult)
Daca ma apuc de fotbal la 20 de ani am șanse sa ajung într-un campionat puternic? Gen La Liga sau Serie A?
Se poate viziona ajax tottenham din seara asta online live?
Mi- am cumparat acum 3 saptamani niste gantere, 20kg reglabil. Luni fac biceps/triceps, marți piept și miercuri umeri și abdomen. Pentru fiecare grupă de muschi am 3 exercitii cu cate 3 serii...? (mai mult)
Am o întrebare. Am o bicicletapa gekko dart3 care dacă bag viteza se aude la roata din fata cauza ar fi ca, cade una dintre spițe! Dar când mă uit nu a căzut niciuna! Va rog mă puteți ajuta? Dau...? (mai mult)
Pot sa imi fac cont la superbet daca am cardul in alta tara sau cum e treaba?
Salut, eu sunt in perioada de slabire, mananc undeva la 1700 de calorii si am grija de macro. Mananc cata proteina trebuie, carb etc dar nu prea slabesc...mai mult pun masa musculara (am 180 cm 17 ani...? (mai mult)
Ce recomandari de skateboarduri imi recomandati de pana in 350 ron?
Are cineva idee daca in Pitești se practica Karate, stilul Kyokushin? Pe net am gasit informatii despre un club, C.S. Energy Pitesti, insa nu prea am auzit de el sau daca e in functiune. ...? (mai mult)
Salut, stau în București, recent am împlinit 18 ani. De asemenea, recent m- am mutat în București și caut o echipă de fotbal. Unde am stat până a mă muta, am practicat fotbal de la vârsta...? (mai mult)
A semnat Diana Belbita contract cu UFC?
Persoanelor cu dizabilitati si la insotitorii acestora le trebuie bilete la meciurile, concertele din UE sau e legea ca in Romania cu intrare gratuita la aceste manifestatii sportive?
FCSB-CFR CLUJ in etapa 10 din play-off o sa fie cu titlul pe masa? Sau cum este de fapt?
Eu de mult timp joc fotbal dar nu reusesc sa jonglez cu mingea pe picior. Cand incerc pe un picior ori imi sare mai in fata ori vine peste mine si nu o pot prinde cu piciorul, vreau va rog ...? (mai mult)
Daca am 18 ani si am 1, 54 inaltime pot sa ma apuc de box pentru auto aparare?
am 16 ani si vreau sa joc la pariuri sportive. Am mers pe la case dar nu ma primesc si m- am gandit sa fac un cont pe internet pe superbet si sa pun numele cnp- ul lui tata si daca câștig ...? (mai mult)
Ce cursiera/semi-cursiera imi recomandati pana in 2000 lei?
Salut, ce zici sa-mi comand metadrol? Nu prea am muschi, fac sala de 4 luni, credeti ca o sa se cunoasca dupa 1 luna? Au efecte secundare?
Daca am 1.62 e ok o bicicleta cu cadru de 18 inch/ 46cm?
Exista sali de MMA sau Muay Thai ( nu kickboxing sau altceva ) in Piatra Neamț? Daca da, unde?
Cum este acest antrenament pentru sala? Luni piept spate Marti Biceps triceps Miercuri Picioare Antrebrat Joi umeri trapez Vineri Piept spate
Am o viteză bună, la fotbal nu trece nimeni de mine in viteză sunt un fundaș bun, astea mi le spun prietenii, problema mea e ca nu mai am condiție fizică, ce să fac?
Ce trebuie să fac sa ma bage antrenorul într-un meci si pe mine, am făcut deja 5 luni mma si înainte de asta mai făcusem si karate cam vreo 2 ani jumate?
Știe cineva dacă accesul în Parcul Natural Văcărești din București cu bicicleta este contracost? Dacă am aproape 15 ani, pot să intru fără a fi însoțit de părinți?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cryyysa întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Elelena65 întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fotbal
Pele? Maradona? Hagi? Dar cate stii de fapt despre sportul tau favorit?