Cei mai activi useri din categoria Sport pe 27 Noiembrie 2024 sunt:
Cat aveti brandul? :))
O să am meci de Muay Thai pentru cupă și aș vrea să știu exact regulile, câte runde sunt. Mie mi sa zic ca vor fi 2 meciuri într-o zi cu persoane diferite.
Daca pot sa fac 7-8 repetari cu 18kg gantere la piept. Sau 10-12 repetari cu 16kg gantere. Care e mai bine pentru crestere in masa musculara?
Salut TPU. Am și eu nevoie de ajutor! Am 17 ani și caut un club sportiv dar testul sunt pentru copii cuprinși între 5- 12 ani așa că trebuie să găsesc unul pentru adolescenți. Țin să menționez...? (mai mult)
Salut tpu.Stie cineva cum pot sa cresc in masă musculară?
Am lucrat ieri la sala foarte bine pieptul pur și simplu mă ardea, insa scuzați mi limbajul, am avut diaree după, seara și nu cred că s au absorbit nutrienții, asta înseamnă că am lucrat...? (mai mult)
Acum ceva timp, cam 2 ani m- am dat la skandarberg cu cine si mi- a pocnit incheietura, peste ceva timp m- am dat iar si tot asa mi- a pocnit de ultima oara pana acum a trecut aproape un an, intrebarea...? (mai mult)
Am 75 kg, e de ajuns după ce am făcut sala, pe tot parcursul zilei, 8 oua, 2 shakeuri protetice, sorici, și cam 60 grame de cârnați?
Poți face mușchi cu un gram de proteina per kg? Mi se pare că 1.5-2 grame este cam exagerat și poate cauza
Salut, daca vreau sa pun masa musculara cate grame de proteina tb sa iau per kg (se includ si kg de grasime?) Si sa imi spuneti ce se intampla daca iau prea multe proteine.
Salut! Am 19 ani și fac sala de când aveam 16 ani! În acest timp mi am perfecționat corpul, când m- am apucat aveam 170cm înălțime și vreo 50 de kg, destul de slab! Acum am 180 și vreo 100...? (mai mult)
Salut! Sunt bune vitaminele de la Alevia dacă fac sport?
Buna TPU, bandajele/fasele la box vin la set adica cate 2 la cei de la knockout? sau trebuie sa pun 2 in cos?
Cum sa am brațe mai slabe?
Se pot învăța exercițiile de autoapărare în casă (mai ales un apartament) și de pe Youtube? Îmi recomandați și mie niște exerciții din acestea pe YTB? :) Dar simple, care să nu necesite...? (mai mult)
Hei TPU! Știți dacă sunt cursuri de patinaj artistic la Iași?
Stie cineva daca se ascut patinele ok la afi? am niste patine artistice pe care vreau sa le ascut dar nu stiu unde
De ce in 2023 inca mai exista persoane care cred ca suplimentele, creatina si in special pudra proteica nu e buna pentru sanatate, ca te umfla si tot asa :)) Exista atatea studii si clipuri despre acest...? (mai mult)
Salut, credeti ca alunec rau la sală cu crampoane?)
Salut TPU! Știți dacă se fac cursuri de patinaj artistic la Iași?
Cum de unii câștiga mult mai rapid masa musculara decât alții consumând același număr de proteine?
Ce sport/mișcare eficient/eficienta pot face acasă? Dati-mi idei va rog.Va mulțumesc.
Ma pot apuca de sport/miscare serios la 29 de ani dacă nu prea am făcut la viata mea asa de mult ci chiar puțin de tot?
Am citit peste tot că proteinele sunt foarte importante pentru organism insa mai nou am citit că scurtează viața aviz celor care fac sala. Sa renunț la ele?
Salut, am fost astazi la sala la fotbal si am dat cu genunchiu in genunchiu la portar cand eram 1 v 1 cu el, prima oara abia m- am ridicat, ma durea rau, am mers putin in el, mi- a trecut dar am ramas...? (mai mult)
Am o intrebare.De ce oamenii care fac sporturi de contact sunt catalogati " periculosi" sau " rai"? Este pur si simplu job- ul nostru.Majoritatea in viata reala sunt cei mai dulci oameni.Periculos este...? (mai mult)
Salut! Este bine dacă de obicei alerg 7-8 km pe zi cu un average pace de aproximativ 4:50-5:00 min/km? Mă antrenez mai mult pentru traseul de la poliție și niște păreri chiar m-ar ajuta
Stie cineva aplicatii bune cu ponturi sportive?
Sunt membru oficial socios la clubul Otelul Galati adică mi- am făcut card cu care pot sa ma duc la meciurile din acest sezon iar pe card scrie numele meu și ca sunt membru oficial. SC Otelul Galati....? (mai mult)
Mâine cei de la Bayern Munchen va juca cu titularii sau cu rezervele contra celor de la Manchester United? Cum pot afla dacă joaca cu titularii sau cu rezervele? Ei deja au câștigat grupa, dar nemții...? (mai mult)
Ma doare abdomenul de la abdomene și exerciții pe abdomen e ok asta înseamnă că mi se formează sau?
Salut, pareri creatina pentru sala?
Cum pot sa imi conving parintii sa ma lase sa fac un sport ca (k1/box) (parintii mei sunt protectivi+tata a facut box 5 ani si el nu vrea sa fac
Avem fani Liverpool pe aici?
Caut un gym partener pentru Arad, Romania! Am 15 ani și pot spune că nu sunt chiar începător dar nici foarte cu experiență. Eu unul mă gândesc sa merg la Truckers Gym din zona Micalaca dar nu...? (mai mult)
Salut, imi puteti recomanda o sala buna de box/kickbox din Bucuresti si daca se poate sa-mi spuneti si un pret la sala respectiva. Multumesc!
Salut, m-am apucat de creatina si am auzit ca dupa 8 saptamani de luat constant creatina trebuie sa fac pauza 1-3saptamani dupa sa iau iar, am auzit ca te umfli de la asta, e adevarat?
Salut. Daca m- as lua cu cineva la bataie, iar motivul pentru care se ia acea persoana de mine este din pura pica, cum il pot imobiliza? De preferat sa nu fie ceva ce il poate afecta pentru o lunga...? (mai mult)
Ce spuneți câștigă mâine Rapidul in cupa României cu CFR Cluj? Cupa României e șansă lor sa meargă în Conference League, eu zic că îi va bate pe clujeni, prevăd o surpriză și la Aston ...? (mai mult)
Am 12 ani și cam 50 kg aproape 1.50 cm. Știu că greutatea este peste cât îmi trebuie mine și sunt băiat. Nu lăsați răspunsuri aiurea și nu râdeți de mine. Nu prea am timp de sport și nu prea...? (mai mult)
Ce fel de ceas imi recomandati pana in 50 lei care sa monitorizeze caloriile? Nu vreau ceva sofisticat.
Salut, imi trebuie niste versuri pentru urs de anul nou pentru: vrajitoare, doctor, vanator, baba. Cat mai repede va rog. Multumesc.
Știe cineva cum am putea calcula numerele la loto Polonia 20 din80?
Vreau sa am un nou inceput în nutritie, sănătate și sport.Stiu ce cărți trebuie sa citesc, deja le am acasă. Problema este motivația.Cum îmi mențin motivația astfel încât sa fiu perseverent...? (mai mult)
Buna, am 19 ani si sunt destul de sedentar. As vrea sa ma apuc de fugit, adica cardio. Ceva sfaturi pentru un începător?
Bună, am o întrebare, știu ca e mai tâmpită dar na. Oare știți voi sa fi existat echipe din liga a 2 a și a 3 a care sa fi câștigat Liga Campionilor sau Cupa UEFA?
Salut! Rudele si prietenii imi zic ca sunt inalt si slab, si ca ar trebui sa fiu mai lat in umeri si sa mananc mai mult. Eu mananc foarte, foarte mult desii nu ma ingras, dar nu asta e problema. ...? (mai mult)
Salut, TPU! Bă, deci eu, nu mai înțeleg nimic. Ce adversari poate avea România la Euro 2024? Cică e bine că am ajuns în urna 2, că nu putem cădea în grupe, la Euro, cu echipele care se...? (mai mult)
Salut, știți dacă la academia Cătălin Moroșanu sunt de treabă colegi Gen te ia la mișto ceva? Kickboxing
Bună! Am un meci de muay thai săptămâna viitoare si e primul meu meci. Am o întrebare cam stupidă dar m ar interesa mult răspunsul. În timpul meciului de muai thay pot purta șosete? (meciul va...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
User252426 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geometrie clasa a VII-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VII-a