Cum să fii motivat să te bați cu cineva și cum să acționezi atunci când începi bătaia cu cineva? Vă întreb asta pentru că eu nu m- am bătut niciodată și aș vrea să mă bat cu unul care...? (mai mult)
As vrea sa- mi cumpăr o bicicletă si nu sunt prea expertă in chestiile astea, am gasit o bicicletă dar nu stiu cat de mare este..am gasit acelasi model doar ca avea 16, 5 inch, aceasta...? (mai mult)
Hey, TPU! Vreau sa incep prin a va spune ca nu mai sunt in stare sa fac antrenamentul actual. Am redus foarte mult din el de la 8 exercitii am ajuns la 7 si de la 9 repetari cu o greutate mare am ajuns...? (mai mult)
Daca iau gigant pro mass timp de o luna si fac exercitii zilnic, cat as putea creste in brat?
Salut,unde pot vedea meciurile full din NBA dupa ce au fost difuzate live(deoarece meciurile din NBA sunt la 3 dimineata dupa ora noastra, iar eu nu ma scol la acea ora)
Stie cineva unde pot face box/kickboxing/mma in Brasov daca sunt fata? Prefer sa merg undeva unde stiu ca o sa mai fie si alte fete. Mersi!
Ce program si alimentatie are un fotbalist profesionist?
Salut, adidași de fotbal pentru teren sintetic sunt buni și pentru teren cu parchet, mochetă?
Parere omega 3 de la myprotein?
Salut, știe cineva care sunt salariile la echipele de fotbal din Anglia din liga 5- 6(amatori), din Franța din liga 3- 4, din Germania, Italia, etc, dar și din Luxemburg siMalta(primă ligă la ultimele...? (mai mult)
Salutare, sunt destul de plinut adica am 1, 76 cm inaltime si 81 de kg, vreau sa merg la sala dar nu sa slabesc, ci sa pun masa musuculara. Intrebarea mea este daca mananc destul de mult adica peste...? (mai mult)
Am o problema. E ok daca iau creatina cu apa simpla? Sunt din Republica Moldova si majoritatea stiti situatia de aici. Ce sfaturi imi puteti da pentru a face mai multe tractiuni la bara? M-...? (mai mult)
Buna! Am slabit 2 kg si as mai vrea sa slabesc inca vreo 4.Insa, de cand am vazut acest rezultat care m- a bucurat enorm, mi se pare ca am inceput sa trisez, adica sa mananac si lucruri mai putin sanatoase,...? (mai mult)
E ok daca alerg seara? Se ard caloriile mai bine?
Benzile elastice pentru sustinerea gleznei si a coapsei sunt obligatorii in fotbal?
Hei..cum as putea sa dau burta jos? Adica vreau sa slăbesc dar nu foarte mult, deci arat destul de ok dar am putina burtă și fundul destul de mare. Vreau sa precizez ca sunt băiat am 16 ani 1, ...? (mai mult)
Ce antrenamente hiit imi puteti recomanda?
Salut, am 16 ani si sunt la liceu si incerc sa slăbesc prin dieta dar având în vedere că sunt de la 8 până la 16 la scoala nu stiu cum as putea sta pe stomacul gol... dieta mea este: Carne (proteine):...? (mai mult)
Care e cea mai ok bicicleta pana in 1000 lei, folosita 50%oras, 50%camp, padure.Am 183 si 85kg. Ofer funda!
A facut cineva pe aici kickbox? Sunt fata si as vrea sa practic sportul asta la o sala… Stiu cateva miscari din toate filmuletele gasite pe net, plus ceva Les Mills Combat. O sa am antrenor personal...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor si m- am gandit sa intreb aici pentru ca sunt sigur ca ma poate lamuri cineva. De maine sunt hotarat sa incep sportul. Am avut 104, 2 kg in noiembrie si acum am 93. Am alergat...? (mai mult)
vreau să vă întreb care este cel mai bun sport de contact pentru stradă? Nu sunt bătauș sau ceva sunt doar curios. Cine răspunde vreau să și argumenteze
Ce program imi recomandati pentru rezistenta la fotbal?
Buna seara tuturor! As vrea sa slabesc un pic. Am 13 ani, 1.65 si 53 de kg. La partea abdominala si la fund am multa grasime. Mai mult la fund. Ce as putea sa fac? In timpul saptamanii am scoala de la...? (mai mult)
Am slabit 2 kg intr- o luna si as mai vrea sa mai slabesc intre 2 3- 4 kg.Insa nu stiu ce ar trebui sa fac: sa imi continui acelasi tip de antrenament cu aceeasi nutritie sau ar trebui sa imi...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune proteine pentru creșterea în forță?
Banda de alergat poate inlocui cu aproape aceleasi rezultate alergatul pe pista?
Ar fi eficienta o dieta in care principalul scop e să scap de burtă (grăsime in plus din zona abdominala) care să conțină următoarele: Carne (proteine): pui, pește, curcan. Carbohidrati fibrosi:...? (mai mult)
Unde pot sa pun pariuri online cu cardul de credit si cu o suma de 10 lei sa zic?
Salutare, fac sala de cateva luni si am inceput sa pun grasime in zona abdomenului, probabil mananc prea multi carbohidrati. As vrea sa stiu daca sunt in deficit caloric ( mananc mai putin), continui...? (mai mult)
Salut TPU, Sunt la antrenamentele cu Lotul National al Romaniei. Cum aici tragem mai tare am inceput sa simt niste dureri foarte puternice pe langa tibie, eu cred ca sunt muschii de pe langa tibie. ...? (mai mult)
Cam ce salariu are un instructor fitness în România minim și maxim dar și Germania? Dacă se poate sa răspundă chiar instructori ar fi nemaipomenit, mulțumesc
Am de raspuns la o intrebare pe un concurs. Ma intreaba cica what international football team wears a pink home strip?
Vreau sa cumpar produsul asta pentru masa musculara, am 17 ani https://www.weider.ro/magazin- proteine/crestere- in- greutate/giant- mega- mass- 4000- 3- kg e bun si sa imi iau si o creatina si anaboloc...? (mai mult)
TPU, am picioarele/gamba slabe. Ce pot face sa le fac mai groase acasa? De mancat mananc. Partea superioara, abdomenele, bratele sunt putin mai ok. Am 60kg x 176, 5m. Niste exercitii ce pot ...? (mai mult)
Ce proteina imi recomandati sa iau ca supliment? Ma gandeam la Nitro Tech Whey sau Whey gold sa cumpar si creatina si BCAA credeti ca o sa am rezultate?
La vara o sa ma duc la antrenamente la fotbal si mi- am facut deja o lista de cumparaturi: ghete fara crampoane, glezniera, genunchiera, sustinere pentru gampa si coapsa, O sa mai am ...? (mai mult)
Ca sa poti sta in maini conteaza sa ai echilibru, forta sau sa ai o statura mica?
Spuneti-mi si mie niste mountain bike-uri bune dar mai ieftine(pena in 1000 lei ).(de preferat suspensie dubla pe fata si frana pe disc) (cam ca MTB Ghost DH7).
Am 12 ani. 70kg, 1.70.Fac atletism de 2 saptamani. Daca pe 50 de metri scot 7.49 100 de metri 14, 80 Credeti ca e ok si peste un an sa zicem o sa fiu campion?
Există exercitii ceva ce pot face acasă sa am putere multă in pumni? Adica nodurile tari tari. Si apropo dupa cat timp o sa obtin rezultate calumea?
Salut, am 16 ani si 68kg si recent m-am apucat de sală (1 luna), cu ce ar trebui să continui, slăbit sau masa musculara? Am putina burtica.
Daca ar fi sa ma deplasez 1000 de km cu ce as ajunge mai repede la destinatia mea? Cu calul sau cu bicicleta? Care din aceste mijloace de transport e mai rapid?
Astazi am avut un meci de mma și efectiv nu i- am dat adversarului nici un pumn, voiam sa ii dau dar simteam ca nu pot. Poate fi din cauza faptului ca ma masturbėz aproape zilnic și dorm cam 6 ore ...? (mai mult)
Ce papuci is cei mai buni pentru fotbal?(Nu crampoane) care sa aiba si un pret decent maxim 150...
Cineva cu problema asta: "osul umerilor proeminent care iese in evidenta" (nu stiu cum sa formulez altfel adica daca umerii nu sunt rotunzi)? E posibil daca faci sala mai precis exercitii pentru umeri...? (mai mult)
Salut, am sanse sa castig biletul de azi? Meciuri pe care am pariat Lyon - Dijon 1 Juventus - AC Milan 1 Wolfsburg - Hannover 1 Bayern - Dortmund 2 Barcelona - Atletico Madrid 1 Real Madrid...? (mai mult)
As vrea sa stiu unde pot vedea meciurile de baschet care se joaca. Am tot cautat dar gasesc doar siteuri cu echipele de baschet, nu si meciurile, imi poate spune cineva unde le gasesc?
De ce pot face flotari corecte, pana la pamant, cate 20- 30, daca sunt supraponderal? Am inaltimea de 1.75 si 93 de kg si acele kg in mare parte sunt de grasime.Am si burta mare. Unii din liceu sunt...? (mai mult)
Explicati-mi si mie cum e contul la Fortuna? 1.Se pot depune sau retrage bani prin agentie? 2.Cat trebuie sa depun minim? 3.Si cum faci bilet online?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Andra
Stii toate melodiile Andrei si te consideri un fan adevarat? Hai sa vedem cat de multe stii!