Cei mai activi useri din categoria Sport pe 11 Februarie 2025 sunt:
Daca am 15 ani inaltime 1.70 1.71 65 kg si fac sala, pot sa ridic 60kg la piept cu bara fac cu 50kg impingeri la scripeti pentru triceps, trag la aparatul de ramat 70kg si pot face flotari in 1 mana,...? (mai mult)
Salut, nu stie cineva de unde pot face rost de un cod la decathlon? Dau funda
Ce proteine/vitamine recomandati pentru ingrasare? Multumesc anticipat!
Merge cineva de aici la sala si e dispus sa vorbim pe privat? As vrea sa mai aflu cate ceva despre salaa.
Cine imi poate spune care sunt cele mai BUNE gainere de pe piata romaneasca? Am auzit de ON dar nu stiu ce sa zic...pret pana in 400 ron.
Somnul influențează testosteronul?
M- am lasat acum 2 luni de handbal (dupa 2 ani jumate) iar acum imi doresc sa mai slabesc putin si vreau sa merg la alergat. Imi puteti da cateva sfaturi pentru a vedea rezultatele?(cam cat sa...? (mai mult)
Este bine daca ma duc la alergat în teneși? Imi tot zicea cineva ca nu e bine ca sa ma duc mai bine in adidasi, dar eu parca ma simt mai bine in tenesi. Voi ce ziceti? Cum e mai bine? Voi...? (mai mult)
In cateva luni dau examenul de clasa a 8- a si dupa atata invatat o sa vreau sa ma apuc de un sport in vara. Ideea e ca nu stiu de care(o sa fac si sala pe langa). De fotbal nu pot pentru ca sunt...? (mai mult)
Salutare! Am 15 ani si vreau sa ma apuc de sala! Dar am o dilema.Eu, pana in ziua de azi, am practicat un sport, in care iarna si vara aveam o perioada de pregatire fizica ce consta in exercitii...? (mai mult)
Azi am avut antrenament iar la incalzire faceam sarituri cu genunchii la piept si deodata mi- a pocnit genunchiul pe moment nu m- a durut asa tare...dar dupe 7 ore de atunci, nu pot intinde piriorul la...? (mai mult)
Am 15 ani, 1.73 și 67 KG. Fac sală de o lună și puțin se cam văd rezultatele. Dar am o întrebare, eu când fac într- o săptămână niste exerciții pentru o anumită grupă musculară,...? (mai mult)
Cum se masoara corect circumferinta unui brat incordat? Trecem cu centimetru pe extremitatile bicepsului si al tricepsului sau punem centimetrul direct la mijlocul bratului? Dar cum se masoara bratul...? (mai mult)
Ce exercitii de forta imi sugerati pentru brate(Am gantere de 3Kg)
cand am fost la o ruda avea niste chestii din alea de faci flotari pe ele, nu stiu sigur cum se numesc si m- am pus sa fac o flotare (neincalzit de loc) si a zis ca nu o faceam corect si ca...? (mai mult)
M-am apucat de sala, dar nu foarte intensiv si am ales sa consum niste proteine si amino de la pro nutrition. Este ok sa consum acei amino? Am 15 ani si de asta cam am dubii
Sunt din Galați si aș vrea să practic K1. Am 12 ani și vreau sa slabesc dar și să ma apar pe strada. Dacă e cineva care a mai făcut sau face acest sport imi puteți spune și mie avantaje...? (mai mult)
O sala de box buna/cunoscuta in Bucuresti? Am inteles ca cea de la Rapid e cea cea mai buna.Stie cineva concret?
Care este cel mai bun sport pentru auto aparare(gen mma,judo,karate, box sau altele)?
Salut tpu.ro, scuzati categoria dar trebuie sa stiu, au existat cazuri in care un om sa moara de la un singur pumn? M- am uitat la o stire si mi- a cam dat de gandit https://www.youtube.com/watch?v=XJfoktEZI-...? (mai mult)
Care e diferenta dintre arte martiale mixte si luptele de strada?
Buna! Ce tip de exercitii ar fi ok sa fac acasa? Am incercat antrenamentele de tip HIIT pe care le- am gasit pe Youtube, dar cred ca corpul meu s- a obisnuit cu ele si nu prea mai sunt eficiente, plus...? (mai mult)
Nu mai mănânc carne și pâine, o răresc cu dulciurile. Șanse să slăbesc?/În cât timp s-ar vedea rezultatele?
Am o intrebare: Un ghiozdan cu greutati in el poate fi folosit ca haltera sau gantera?
Salut, fac sala de 7 luni si as vrea sa stiu si eu niste pareri despre acest program, este bun? As vrea raspunsuri de la niste persoane care stiu ce vorbesc....? (mai mult)
Salut, ma poate ajuta cineva cu un program pentru sala? Daca se poate sa imi ziceti si exercitiile de facut la fiecare grupa, Multumesc
Am 16 ani si recent (2 luni) m- am apucat de sală si sunt plin, nu gras tare, sunt gras putin la burtă și la picioare gen la "bulan" (scuze pentru expresie =]]]), am 69kg ce ar trebui să ...? (mai mult)
Salut, am 25 ani, 1, 74 cm 75 kg si sunt cam ingust la umeri, port marimea M (am tras putin de fiare si ce- i drept vin hainele mulate pe mine la marimea asta si sunt fixe pe umerii rotunzi, asimilez...? (mai mult)
Cum as putea slăbi 6 sau 7 kg in 2 saptamani? Am nevoie urgent va rog.
Mi- am comandat creatina monohidrata si nu are lingurita aia. Imi puteti da un link de unde as putea sa cumpar? Numai nu aliexpress ca nu am rabdare pana vine. Dati un link de la un magazin din ...? (mai mult)
mi s- a spus că pentru tonifierea brațelor și pentru a le avea subțiri și frumoase sunt necesare flotări, eu am observat că au început sa mi se mărească mușchii de la mâini și ...? (mai mult)
Îmi poate da cineva un program de antrenament pentru sală (începători)?
Bună TPU, Am o întrebare, ieri am jucat volei cam vreo 2 ore. Azi dimineata m-am trezit cu o febra musculara foarte mare. Ce cremă ar trebuie să iau?
La vara o sa ma duc la antrenamente la fotbal timp de 3 luni. Or sa conste intr- o incalzire de 10 minute, alergare si exercitii 20 de minute, 3 minute pauza si dupa iar 30 de minute de...? (mai mult)
Salut, ma pot face mai solid doar cu mersul la sala si mancand ceva bogat in proteine sau trebuie sa practic si un sport dur? La sala mergi si mananc sanatos, dar nu practic un sport momentan, am practicat...? (mai mult)
Ma puteti ajuta cu un program pentru a progresa enorm la atletism? Nu ma intereseaza cat este de greu, sunt dispus sa fac orice numai sa fiu primul.
Cum pot scapa de grasimea de pe piept? DAU FUNDAAA
Salut, am si eu o bicicleta si am frane pe disc, placutele mele au fost contaminate cu ulei din greseala si am decis sa le ard, erau negre iar dupa ardere sunt mai albicioase.Este vreo problema sau pot...? (mai mult)
Puteți să dați un pronostic cu un scor corect la fiecare meci de mai jos FUNDĂ LA Galaxy -Portland SEPSI-Viitorul Arsenal-Newcastle
Cum as putea scapa de grasimea de pe abdomen? Am 54kg, 170cm si ma gandesc ca daca slabesc voi fi prea slab. Deci ce-as putea face? Imi cer scuze daca am gresit categoria...
Am intrebat mai multe persoane dar nu am reusit sa aflu explicatia. La sala cand fac hammer curls pentru biceps cu gantera dupa numai 6 7 repetari apar vene multe pe tot bratul vizibile si dupa cumva...? (mai mult)
De ceva timp m- am apucat de sala si am observat ca am patratelele 'inegale'. Adica unul mai mic, unul mai mare, unul mai sus, unul mai jos. Le pot 'alinia' cumva prin diferite exercitii sau ...? (mai mult)
Ce tipuri de exerciți sunt benefice pentru masa musculara și a ajunge la 85 KG? Ajuta cele cardio? Și cele de masa musculara împreună?
De ce nu imi creste bicepsul? Vreau motive, va rog! Multumesc!
Puteți să- mi spuneți dacă aceste pronosticuri sunt bune și ce ar trebui sa schimb! CONCORDIA- Voluntari 2- 4 goluri meci Cardiff- Chelsea 3+ FCSB- Csu Craiova 2- 4 Fiorentina- Torino...? (mai mult)
Salut.La astletism doamna a spus asa: Vreau 4 baieti de 2006 si 2 rezerve. Suntem 8 baieti.Problema este ca sunt 4 mai buni ca mine.Asta inseamna ca voi intra rezerva daca nu o sa iau macar pe unul?
Am 15 ani și am o problemă care zic eu ca nu e chiar așa de gravă, dar tot vreau niște sfaturi. Problema este că atunci când joc fotbal și mingea este la mine, parcă mă blochez ...? (mai mult)
Cum scap de frica aia de la box?
Proteinele sunt bune sau nu? Și DE CE?
Salut, am o întrebare, poți sa creşti în masă musculară dacă faci calisthenic?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisicile Aristocrate
Ai urmarit cu drag aventurile Ducesei si ale lui Thomas alaturi de pisicutele Marie, Berlioz si Tolouse? Afla cat de multe stii despre ei!