Cei mai activi useri din categoria Sport pe 11 Februarie 2025 sunt:
Am 15 ani, 75kg, 1.85 cm înălțime si fac sala de 4 luni. As vrea sa iau niste suplimente proteice. Mă gândeam la iWhey 900 g. Ce părere aveți despre ele? Sunt bune? Își fac efectul?...? (mai mult)
Am 15 ani ( ii fac peste 2 săptămâni ), o greutate de 75kg si o înălțime de aproximativ 1, 83 cm. Fac de 4 luni sala si as vrea sa iau niste proteine iWhey. Eu mă gândeam la produsul...? (mai mult)
Salut, am 18 ani și am nevoie de ajutor. Am 95 kg și 1.83 înălțime. Vreau să iau o dietă serioasă să trăiesc sănătos, vreau să îmi spuneți ce să nu mănânc și ce să mănânc. Dau...? (mai mult)
Neața! Urmaream o emisiune pe digi world si era ceva despre progresele facute in medicina sportului. Zicea ca inainte atleții nu aveau acces la suplimente si toate rezultatele erau strict bazate...? (mai mult)
Salut.Ce proteine imi recomandați de început? Dau funda
Cum se numeste tipul de dans care apare in general in melodiile pop- latine? De exemplu : https://www.youtube.com/watch?v=nnIdudNGNO0 https://www.youtube.com/watch?v=KlWLEjqf8UQ ...? (mai mult)
Se pricepe cineva la pariuri sportive? Mai exact la modul cum decurg lucruile cand pui un bilet la o agentie. Tot vad pe grupuri persoane care posteaza bilete si multi cer un cod, banuiesc ca codul reprezinta...? (mai mult)
Neața! După ultima sarcină am slăbit mult, prea mult chiar, dar sm rămas cu puțină burtă. Aș vrea să merg la sală. Oare mă ajută puțin să mă îngraș? Eventual să fac ceva forme? Parcă...? (mai mult)
Cum pot sa vad Digi sport 1 online?
Am primit un mesaj de la antrenorul meu personal de la world class si mi-a zis ca maine vin tricoul si ceasul.Cum adica? Primesc ceva de la ei?
Salut, de ceva timp simt ca stagnez la sala, pur si simplu n- am mai crescut greutatile de un timp si ma simt slabit uneori, nu am chef de antrenament. Dorm destul si mananc foarte mult. Am 75kg si ...? (mai mult)
Daca fac poza unui bilet la pariuri si nu acopar nimic, persoana ce imi vede biletul poate sa il ridice inaintea mea in caz ca e castigator? Sau are nevoie de biletul fizic? Poate lua vreo informatie ...? (mai mult)
Salut, cum se calculeaza "Super Sansa" de la Super Bet si cate evenimente pot pierde?
Sunt baiat, am 14 ani si am grasime in zona inferioara a pieptului... Cum as putea scapa de aceasta fara echipamente? PS: Nu pot face flotari corecte pana la capat si am un set de gantere...? (mai mult)
Nu înțeleg ceva...despre STEROIZI Dacă te ajută la creșterea masei musculare și îți accelerează recuperarea, de ce nu sunt buni?
Hey, TPU! Am cumparat acum cateva saptamani o gantera reglabila, iar acum nu mai stiu care este diametrul interior al discului, pentru ca am aruncat informatiile, iar de pe magazinul de pe care l- ...? (mai mult)
Salut, M- am apucat de o luna de sala si as vrea sa imi cumpar niste suplimente. Intreabarea este urmatoarea: Care sunt cele mai bune si ce suplimente imi recomandati pentru cresterea masei musculare?...? (mai mult)
Cate kcal se ard prin datul din picior*? *Prin dat din picior ma refer la ticul acela nesuferit care misca cate-un rand de banci la scoala.
Buna tuturor! Am 1.70 si 52 kg, dar sunt foarte slaba, adica chiar sunt. Am inceput de acum 2 saptamani sa fac sport ( ex pentru posterior, ex pentru a face podul, ex pentru spagat etc) Si mi se ...? (mai mult)
Credeți că România se va califica la Euro 2020? Și încă ceva:O sa mai organizam și noi meciuri la acest campionat sau nu se respecta termenii de construcție al stadioanelor?
Bună, TPU. Am o întrebare pentru fanii WWE-ului. E adevărat că Test trebuia să se căsătorească cu Stephanie McMahon? Vă rog să-mi explicați de ce nunta nu a avut loc.
Hei TPU... Deci nu știu ce am în ultimul timp dar efectiv nu mai sunt eu la fotbal, nu mai pot dribla ca înainte, nu mai pot suta ca înainte, ma simt obosit, nu stiu ce am...nu pot să- mi revin,...? (mai mult)
Salutare. Pentru cei are au o vaga idee, desi ma indoiesc. Stiti cat de bine iti protejeaza dantura "mouth guard" folosita la box sau mma? Si e sanse sunt sa iti sparga un dinte, intreb pentru a sincer...? (mai mult)
E mult 10 km pe bicicleta? Cam in cat timp poti face 10 km pe bicicleta?
Am 1, 60 și 55 de kg. Faza este că vreau să merg la sala dar am niste întrebări legate de exerciții cum ar fi: cate repetări trebuie sa fac la un aparat și timpul de pauză după ...? (mai mult)
Buna, m-am înscris la un curs de parasutism si am examenul teoretic într-o saptamana. Daca a mai fost careva cam ce s-a dat la fiecare materie? Sa am o idee la ce sa ma aștept
Salut,daca "trag" la sala imbracat in hanorac dau jos din masa sau nu are treaba transpiratia?
De ce nu se poate ambitiona o echipa de fotbal sa bata adversara când sunt conduși cu 3, 4, 5 goluri și devin nepăsători când cineva face o greșeală? Au făcut și alte echipe reveniri spectaculoase,...? (mai mult)
Salut, doresc sa achizitionez o minge de Baschet pana in 100 de lei.Nu o sa o folosesc la sala si pe ciment/pamant. Vreau o minge simpla dar de calitate.Initial m- - am gandit la mingea asta:https://www.emag.ro/minge-...? (mai mult)
Locuiesc într- un oraș mic si as vrea să mă apuc de arte marțiale.Problema e că singurele arte marțiale ce se practica aici sunt karate (shotokan) si judo(cred, dacă se mai face). Nici una...? (mai mult)
Stie cineva un club de juniori bun, de fotbal care are nevoie de portar? Sunt din Râmnicu Vâlcea și am 14 ani.
Cum as putea sa cresc în masa musculara? Ce sa mănânc, ce exerciții sa fac? As dori sa fac asta acasă... Ar fi bune niște gantere?
Am 15 ani si recent m- am apucat de sala(am fost de trei ori saptamana asta).Nu am mai facut sala inainte, e prima data. Vineri am avut antrenament pentru biceps si acum, am o durere ingrozitoare...? (mai mult)
Daca execut exercitiile intr-o forma incorecta, de exemplu dumbbell bench press, imi mai creste masa musculara?
La mini fotbal, daca orice jucator degajeaza mingea si ajunge in careul advers fiind gol fara sa o atinga un alt jucator ( coechipier sau adversar ) se pune gol?
Ce sa fac daca mi s- a indoit roata din spate de la bicicleta? Bicicleta o am de 3 zile nou nouta cu 850 de lei si mi s- a indoit astazi roata din spate.Pot s- o repar acasa? Cat m- ar costa o reparatie?...? (mai mult)
Am 13 ani și sunt slab că scândura aprox 70 kg ( și 185 cm înălțime ) vreau sa fac puțin muschi, dacă fac cate 100 flotări, 100 genoflexiuni, 100 abdomene pe ziua timp de o lună...? (mai mult)
Cum sa capat jocul de picioare la box sau cum trebuie tinute picioarele in timpul loviturilor?
Pentru masă musculară și forță contează neapărat ce mănânci? Adică, un vegetarian sau un vegan se va descurca la fel de bine ca un om care mănâncă de toate?
Ba fratilor, mi- am dat seama de ceva. Degeaba ridic eu acum cate 25kg cu fiecare brat in parte(am 15 ani) daca imi deteriorez articulatiile. Da! Mi- am dat seama ca daca fac de exemplu cate 100 de repetari...? (mai mult)
Cat de mare trebuie sa fie pauza intre zilele in care lucrez aceiasi muschi? Gen am auzit ca daca ai face 300 de flotari pe zi timp de 30 de zile nu ai avea cine stie ce rezultate fiindca ...? (mai mult)
Ce exercitii imi recomandati pentru slabit?
Am 14 ani, cam 1.79 inaltime, 60 kg, ma duc la sala de 5 ori pe saptamana. Incerc sa mananc cat mai mult, dar tot nu reusesc sa ma ingras.(cred ca am in jur de 2000- 2500 de calorii zilnic)....? (mai mult)
Ce părere aveți despre suplimentul Tribulus de la Myprotein sau Pronutrition? Aștept păreri, mai ales de la cei care l-au încercat.
Ce poti manca/bea dupa un antrenament de tras cu gantera?
Ectomorf sau nu? Salut TPU! Acum 4 luni aveam 61 de kg. De cand m- am apucat de sala am pus 9 kg( cred ca jumatate sunt de grasime) in 4 luni si jumatate si am 1.74. Intrebarea mea e, daca arat ca...? (mai mult)
Am și eu o "problema", am început o dieata la 110 kilograme (cea daneza) am ținut pana am ajuns la 95 după care am dorit sa fiu un continuare in deficit caloric( Menționez ca am făcut și sala )...? (mai mult)
Daca la atletism suntem 6 baieti si 2 fete, toti de 2006.La probe ies de obicei pe locul 4 credeti ca e bine si am sanse sa ma duca la concurs?
Creatina este buna? Cine a incercat? Ajung 3gr pe zi?
Imi puteti va rog 2 meciuri sigure care sa aiba cota de 3 pe maine? Ma refer la meciurile de la euro
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Holograf
Esti un fan adevarat al trupei Holograf?