Cei mai activi useri din categoria Sport pe 11 Februarie 2025 sunt:
Prognostic Suedia - Romania?
Vreau sa imi recomandati niste sporturi mai adecvate, tinand cont ca sunt mai slab (49 kg, la 14 ani).
Cum fac să dau jos burta să am un abdomen plat? Când mai fac exerciții de abdomen mă doare burta
Am dat proba la atletism si m-am calificat.Baremul pentru varsta mea era 7, 30-7,80 si m-am calificat cu 7, 40.Mai departe ce o sa fac? Nu am mai fost niciodata si nu stiu
Ce marca de adidasi recomandati? Sa fie de calitate cat mai buna si nu foarte scumpi. Multumesc!
Hey, TPU! Fac full body 3 zile pe saptamana, iar in zilele libere fac HIIT pentru abdomen. Vreau sa va intreb: ar fi mai bine sa las HIIT- ul si sa includ in full body un exercitiu pentru abdomen sau...? (mai mult)
Salut, cum as putea sa ma latesc in umeri? Sau fiu mai lat? Fac sala. Ce ar trebui sa lucrez ca sa ma latesc?
Cum as putea sa cresc mai mult în înălțime? Ce exercitii fizice mi- ar fi de folos sau ce trebuie să mănânc? Si daca la 16 ani am 1, 67, până la 18 ani cam cat de înaltă as putea creste daca...? (mai mult)
Cum este in cantonamentul de baschet? Este la fel de greu ca si la cel de fotbal?
Becali a fost fotbalist?
Am 34 cm in brat incordat si 32 relaxat la rece amandoua.Este bine pentru varsta de 15 ani? Am 1.87 si 72 kg
Pentru cunoscători de Wrestleng, când eram mai mic am văzut la televizor o bătălie in care veneau toți in ring câte 1 la un anumit timp si daca cadea din ring era eliminat. Stie cineva cum...? (mai mult)
Am luat azi la sala Amino Caps Anaboloc 5500 Caps sunt bune de ceva?
Am 13 ani, am 1.50 m si 54 kg. Dupa numere nu par foarte gras insa in realitate e cu totul alta poveste. Eu traiesc la sala. De multe ori am incercat sa slabesc dar fara succes. Parintii cred ca este ...? (mai mult)
Imi puteti da cateva exercitii pentru efectuarea flotarilor corect? Nu prea pot sa le fac si as vrea sa invat cum. Multumesc :)
Hey, TPU! Vreau sa ma duc azi la sala! Credeți ca in 3 luni se va observa ceva? Adica dacă bag bine! Am 1.92 și 70 de kg.As putea ajunge in 3 luni la 75? Am 18 ani.Se va cunoaște dacă mănânc și...? (mai mult)
Niste proteine pentru masa musculara?
Ce înseamnă ca a fost suspendat o etapa la un meci?
Ce skateboard imi recomandati daca sunt incepator?
Hey, TPU! Atunci cand fac flexii pentru biceps fac intre 6- 8 repetari, nu am probleme cu mana dreapta, ridica gantera foarte bine, insa problema e la mana stanga. Abia pot ridica cu ea greutatea pe...? (mai mult)
Am o problema foarte mare. Am 1, 90 cm si cantaresc 63 kg... nu stiu cum sa fac sa pun muschi pe mine si sa ma definesc. Eu fac sala si spre exemplu la bench press, imi este greu sa ridic...? (mai mult)
Bună. Am niște întrebări pentru cei care fac sală: Faceti Stretching după antrenament? Cat de important este? Există vreun risc dacă îmi întind mușchii pe care nu i- am lucrat în ziua ...? (mai mult)
Salut, eu sunt in perioada de slabire, am slabit si am 86 de kg la 1.77, 17 ani dar problema e ca eu slabesc dar inca tot am tate. Oare cat va mai trebui sa slabesc sa nu le mai am?
Ma gandeam sa ma apuc sa alerg seara pe afara, este cineva din Timisoara care alearga pe afara? Ma gandeam sa alergam impreuna pentru ca nu am cu cine sa alerg si mi- e urat sa alerg singur. Daca...? (mai mult)
Hey, TPU! Am niste neclaritati legate de creatina: 1. Dupa cat timp se vor vedea rezultatele? 2.Ce se intampla daca iau din greseala o doza putin mai mare? 3.Ce efecte secundare are creatina? ...? (mai mult)
Am o intrebare: ce se intampla daca faci sport si nu ai suficient testosteron? Nu iti mai creste masa musculara sau ceva fe genul?
Bună, sunt disperata, de un an alerg pe banda deoarece vreau sa scot 1 km în 4 minute și de ceva timp am început sa alerg afara dar nu scot timpul pe care îl scoteam cu ușurință pe banda și...? (mai mult)
Salutare, sunt baiat si fac flotari zilnic 25- 30, si san- ul e iesit asa in afara ca la barbati supraponderali, dar nu sunt gras..am 1, 85 si 81 kg, am facut multe exercitii pentru piept, dar ma ...? (mai mult)
Ce/cât ar trebui să mănânc pentru a pune în greutate și pentru a pune mai multă masă musculară, în special, în zonele piept și brațe?
Pot sa amestec proteinele intre ele? Am niste proteine creatine pro mass si gigant mass si vreau sa le amestec jumate jumate
De ce când fac sport obosesc?
Suporteri stelisti pe aici sunt?
Daca pe suplimentul de creatina spune ca se ia in timpul antrenamentului, cand ar trebui sa o iau? La pauza dintre exercitii? Adica conteaza daca o iau inainte sau dupa?
Cum as putea sa ma inalt? Am 16-17 ani si am 1, 67m ce as trebui sa fac? Depinde si inaltime au parintii mei? Tata are injur de 1, 80 m aproximativ si mama are 1, 55 m
Cata pauza ar trebui sa faca un ectomorf intre seturi si intre exercitii? Eu am inteles ca trebuie 1-2 minute intre seturi si 2-3 minute intre exercitii.
L-carnitina capsule ajuta la slăbit? Se iau înainte de cardio? Cum te ajuta? Doar când faci cardio trebuiesc luate? Dau funda
Care sunt cei mai durabili si comfortabili pantofi sport, in special pentru mers mult si alergat? Caut ceva care sa arate destul de clasic, fara forme ciudate. Bugetul nu este o problema, dar as ...? (mai mult)
Buna seara, TPU! Ce parere aveti de bicicleta asta? https://www.sportpartner.ro/bicicleta- mountainbike- omega- thomas- 27- 5- 2018- negru- albastru- portocaliu.html?utm_source=Criteo&utm_medium=retargeting&utm_campaign=criteo_lowerfunnel ...? (mai mult)
Dacă vreau să pun în greutate,cu scopul de a avea un corp mai atractiv și mai puternic, ce contează mai mult, cât mănânc sau ce mănânc? Este ok dacă mănânc dulciuri(nu multe)
Dupa extragerile la sorti din champions league, ce echipe credeti ca ajung in semifinale? Eu care sunt fan al echipei FC Barcelona eu cred ca va rupe blestemul sfeturilor de finala si sa se califice...? (mai mult)
Ce sport aș putea face pentru creșterea în înălțime acasă? Am 17 ani și nu sunt chiar atât de dezvoltată nu știu nici ce înălțime am dar cred că am cam un 1.50 1.53. Sau vitaminele ajută...? (mai mult)
Sa faci 6 luni un sport și să și mergi la un concurs cum vi se pare?
Dacă mergi la sală, pui masă musculară și în greutate vei deveni mai lent? Și dacă da, cum pot evita asta? Adică vreau să pun masă musculară, dar vreau să- mi și mențin viteza și agilitatea...? (mai mult)
La ce case de pariuri se mai pot face bilete virtuale si dupa, pe baza unui cod, sa fie scoase / puse in agentie? Stiu de casa pariurilor, dar nu am pe langa mine acum.
Ce suplimente imi recomandati sa iau dupa sala? Am 18kg 1.75 si 71kg ofer funda
Am aflat ca, căpitanul nostru de la echipa de fotbal vrea sa plece, eu fiind cel mai mare în defensiva și nu vreau sa ma laud, cel mai bun fundaș central ii voi înlocui absenta, acesta e un tanc, ...? (mai mult)
Am 14 ani si am inceput o dieta de câteva zile (fara sucuri, dulciuri, fast food si pâine) si mai fac 50- 60 de abdomene pe zi + 2 zile antrenamente la fotbal. Ce mai pot face pentru a mai da...? (mai mult)
Recent am inceput sa fac sala si vreau sa iau niste steroizi sau ceva sa cresc in masa musculara.Nu vreau sa cumpar toate prostiile. Sa imi recomandati ceva de la farmacia Tei daca se poate care...? (mai mult)
Ce însemne la pariuri sportive g3 si ce trebuie sa fac sa îmi iasă biletul?
Cine imi poate spune niste detalii despre pariuri sportive cum imi fac cont ...etc. orce detaliu e bine primit avand in vedere ca nu stiu nimic.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Testeaza-ti engleza!
Do you speak English? Completeza testul nostru si hai sa vedem "how well". :-)