Cei mai activi useri din categoria Sport pe 11 Februarie 2025 sunt:
Buna TPU.Am 14 ani si as vrea sa ma duc la sala cu fratele meu mai mare care face sala de 5 ani.Este indicat sa merg si sa fac cardio pe banda sau pe biciclet sa scad putin in greutate?
De curand am fost la doctora de familie pentru a- mi face vizita medicala sportiva (joc fotbal ), dar nu a vrut sa mi- o puna si m- a trimis la medicina sportiva, unde mi- a zis ca imi trebuie...? (mai mult)
De unde pot cumpara suplimente alimentare in Iasi? Nu online
Am 12 ani, care sunt cele mai bune exercitii pentru abdomen pentru varsta mea si sa nu imi cauzeze?
Salut, TPU! Daca consum creatina si beau si cafea sau ceva care contine cofeina, efectele creatinei vor fi anulate? Adica am inteles ca daca bei cafea sau orice contine cofeina o sa iau degeaba creatina,...? (mai mult)
Daca mă masturbez înainte cu o ora sa merg la sala îmi va afecta performanta antrenamentului? Adică voi avea puterea mai scăzută, la fel sau chiar crescuta?
Stie cineva un club de box in Buzau?
Un bilet pentru weekend la pariuri? Rog seriozitate;)
Vreau si eu sa stiu ce lucruri faci la un liceu sportiv. Presupun ca nu te joci toata ziua fotbal / alt sport si faci niste probe de rezistenta...
Un bilet pentru weekend la pariuri? Rog seriozitate
Am o problema foarte mare, am 16ani, iar la vara vreau sa practic boxul pentru ca- l iubesc si de cateva luni mi- am luat un sac de box si tot dau in el si am mai progresat, fac tot felul de exercitii...? (mai mult)
Euro 2020 chiar se va ține în România?
Imi poate spune cineva pana la ce ora este deschis la biroul de legitimari in cadrul unei asociatii judetene de fotbal?
As vrea sa ma apuc de sala, ce ar trebui sa mananc?
Aș vrea să învăț să înot. Ce bazin de înot din Constanța e mai ok? Am mai pus întrebarea aceasta dar fiindcă nu am obținut un răspuns satisfăcător, am scris- o iar. Nu vrea...? (mai mult)
Am aproape 14 ani, sunt fata si stau in Brașov. As vrea sa fac un sport, daca se poate de performanta, insa nu stiu ce as putea sa fac de la vârsta asta de performanta. Idei? Tin sa menționez...? (mai mult)
Caut cea mai bună soluție ca și înlocuitor de saltele pentru o sală de arte marțiale, ofer fundă. Mersi.
Messi vs Ronaldo vs Hazard vs Salah? Cine e GOAT? :) - Eu zic Messi
Astăzi la fotbal jucam cu colegi de la școală, totul bine și frumos pana când am dat o pasa greșită și toți au început cu "Lasă ma ca el e la farul" "Ba dracu te mai lauzi ca ești la faru'"...? (mai mult)
Hey, TPU! Sunt cam racit, nu prea ma simt bine si azi am avut antrenamentul, dar nu am reusit sa fac flexiile pentru biceps si nici flexiile ciocan cu greutatea cu care faceam de obicei (10 kg), deci...? (mai mult)
Pot lua proteine fara sa fac sală?
Va rog ajutati- ma cu un sfat! Daca sar coarda de 500 de ori pe zi si pe langa asta mai fac niste exercitii micute(eh, medii)cate calorii sau cate kilograme credeti ca slabesc intr- o luna sau macar...? (mai mult)
Pot slabi de la 55 de kg la 45 daca fac sport mult si mananc normal? (Nu sanatos normal ce mananca orice om, adica mananc si legume si fructe dar nu exagerat)
Am auzit la handball fraza "cere trei" arunci cand se bate faultul.Imi puteti zice ce inseamna acest "cere trei"?
Exista o varsta pentru a incepe a face lupte libere? As vrea sa incep, dar nu stiu daca exista o limita de varsta.
Ce înseamnă g 2 la pariuri sportive?
As dori sa iau niste proteine pentru cresterea mesei musculare si totodata a greutatii. Vreo sugestie?
Am 14 imi place fotbalul si stiu sa joc destul de bine. Recent m- am inscris la o scoala de fotbal iar in prima zi de antrenament nu m- am putut concentra deloc, faceam greseli, nu puteam...? (mai mult)
Salutare, as dori sa știu dacă creatina este un supliment dăunător omului? Atât cât face sala sau atunci când renunța la sala, găsesc peste tot multe pareri și idei... vreau sa știu dacă pe...? (mai mult)
Salut, am 17 ani si as vrea sa ma alătur unei echipe de volei in Bucuresti. Sunt la un nivel intermediar spre avansat, dar nu doresc performanța, ci doar sa joc de 2- 3 ori pe saptamana intr- o echipa....? (mai mult)
[WWE] De ce a tradat Seth Rollins The Shield in 2014? De ce nu a vrut Dean Ambrose sa se reuneasca cu Roman si Seth acum cand a revenit? Stiu ca sau reunit, da initial nu voia.
Am nevoie de ajutor. M- am apucat de sala acasa si am cumparat gantere si haltera cu greutati totale de 80 de kg. Am niste intrebari si vreau sa ma lamuriti. Cum trebuie sa fac? Eu as vrea sa fac...? (mai mult)
Salutare, urcatul scărilor în ritm grăbit timp de juma de ora sau o ora pe zi ajuta la slăbit în zona fund sau picioare?
Cum sa devin cel mai bun la box, desi nu ma ajuta fizicul prea tare? Mentionez ca am 15ani jumate si vreau sa ma apuc de box pentru ca imi place foarte mult acest sport si sunt pasionat de el si interesat...? (mai mult)
Salut, am o intrebare legata de sala, nu cresc in masa musculara, mi- am cumparat un gainer Pro mass si am inceput sa il iau de 1 o saptamana dar nimic. Stiti in ce timp se vor vedea rezultate ( masa...? (mai mult)
M- am interesat si am vazut ca pentru a deveni un pilot profesional de curse trebuie mai intai sa incep in go- karturi. Bun. Insa dupa aceea? Go- karturile te ajuta sa intelegi ...? (mai mult)
Am o problema cu cresterea bratelor, am 16ani aproape si pe la 12 am slabit mult, vreo 10kg intr- o luna infometandu- ma, iar de atunci am slabit foarte mult si pe brate, iar acum mananc, fac exercitii...? (mai mult)
Care tip de antrenament este mai bun pentru abdomen: cel HIIT cu intensitate ridicata si un interval de timp redus (vreo 10 min) sau cel clasic de 30-45 de minute?
Sunt un băiat de 18 ani și mi- am cumpărat 2 gantere de 9 kg fiecare... Vreau să știu ce, câte și de câte ori să fac exerciții cu ganterele pentru a îmi crește masa musculară, mai ales bicepsii...? (mai mult)
Am 12 ani, 45 kg si 1.55 m. Mi se pare ca sunt cam grasa si as vrea sa slabesc vreo 5 kg. Nu am foarte mult timp liber pentru diete si exercitii fizice pentru ca trebuie sa ma ocup de scoala. ...? (mai mult)
Hey, TPU! Am o curiozitate: dupa cum se stie daca nu mananci destule proteine si faci sport este posibil sa iti scada masa musculara. Acum vine intrebarea mea: daca nu te alimentezi cum trebuie si iti...? (mai mult)
Am 14 ani si sunt clasa a 8a, iar la vara am examen si as vrea sa imi fac o cariera sportiva dar sa ma si tin de scoala. Exista vreo academie de fotbal din tara cu program scolar? Daca da, ...? (mai mult)
Hei TPU. Știti în Timisoara cluburi de box (nu-ma de box) plus detalii?
La ce vârstă credeți că ar fi potrivit să iau proteine și la cat timp după sala credeți că ar fi ok? V- as ruga să îmi dați și niște produse de praf proteic sau ce considerați că...? (mai mult)
Hey, TPU! Am o mica problema: maine o sa fiu plecat la țară, iar in mediul rural nu am accesul la sala. As vrea sa imi spuneti cum as putea sa inlocuiesc haltera, va rog! Adica in loc de haltera as...? (mai mult)
Nu stiam daca sa pun intrebarea la Sport sau la Sanatate, dar o pun aici. Mi- am cumparat un pre- workout care are intr- o cupa 175 mg cafeina. Intrebarea este, daca saptamanal iau o cupa...? (mai mult)
Vreun seit de pariuri online știți? Unde sa pot plăti cu euro?
Daca pun 1/1 pe Juventus și marchează prima repriza asta însemnând că iau prima repriza și în a 2 repriza nu da gol nici rivala și nici adversa Asta înseamnă că, câștig meciu...? (mai mult)
Imi poate spune cineva va rog de o scoala de parcour din Bucuresti pentru varste pentru categoria de varsta 15+ ? Am cautat pe internet dar nu gasesc un site care ofera destula informatie sau care sa ...? (mai mult)
De curând mi-am achiziționat un hoverboard myria MY7013XX de la altex! Pe cutie arata ca are aplicație! Cand întru la bluetooh îmi apare acolo dar imi cere o parola
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?