Cei mai activi useri din categoria Sport pe 11 Februarie 2025 sunt:
Am mers azi sa- mi fac vizita medicala, m- am dezbrăcat, rămânând în boxeri și șosete, după ce am ieșit am văzut o fata care a intrat cu părinții, întrebarea e, fetele se dezbracă în ...? (mai mult)
Hey, TPU! Pentru a deveni powerlifter trebuie sa ridici greutati cat mai mari sau trebuie sa şi arati bine din punct de vedere estetic asa cum sunt culturistii? Si un powerlifter se antreneaza ...? (mai mult)
îmi puteți spune la fiecare cotă în parte ce înseamnă 2/X2 1/X 2/2 1/12 1/2 1/x2 DAU FUNDA URGENT VA ROG!
Sunt un jucător care joacă constant la Loteriile internaționale din 5 în 5 minute 20/80, în Oradea. Cred că loteriile sunt mătrășite. Pui sistem 4/15 îți ies fix 4 bile - să ieși pe minus....? (mai mult)
Eu pana acum nu am fost pasionat sa ma uit la football si imi pare rau acum. Cu ce ar trebui sa incep? Ma uit la ucl de cateva zile si imi place rau. Nu stiam ce inseamna ucl sau el clasico pana acum...? (mai mult)
revin cu o întrebare, as dori sa mă apuc de sala, am 22 ani și 62 kg problema este că lucrez o săptămână cu o săptămână, adică una acasă, una la muncă, ce ziceți ar merge?
M-am apucat de sală acum 2 zile și am făcut febră musculară, e ok sa mai merg azi? Am auzit ca in perioada asta cresc cel mai bine muschii, ce sa fac?
Daca incep sa fac muschi la picioare in zona coapselor, chiar daca ma bazez pe ex cardio este ok? Adica se mai poate sa se subtieze chiar daca apar muschi? Eu vreau sa slabesc
am o întrebare, am 15, am 1,78 metri și fac sala de 3 luni și aș dori să cumpar impact whey proteine. Întrebarea este am voie sa consum proteine?
Salut, sunt înalt am 16 ani și 65kg cum pot face sa mă îngras peste tot in corp, daca mănânc mult mi se face doar burtă, eu vreau sa mă îngras și la încheieturi și să am și picioarele...? (mai mult)
Ce exercitii pentru piept acasa as putea sa fac pentru ca flotarile normale nu ma ajuta in partea inferioara a pieptului? Care se pricepe si stie ce exercitii as putea face pentru partea inferioara a pieptului,...? (mai mult)
Hey, TPU! Foarte recent, cam acum 1 zi, am inceput un nou antrenament. Fac sala de 5 luni si as vrea sa vi- l arat sa imi spuneti daca ma supraantrenez sau alte chestii: 1. Flotari cu 18 kg...? (mai mult)
de unde pot cumpara in Galati un inel de cauciuc pentru exercitiul palmei si a degetelor? (daca nu stiti cum arata uitati aici: https://www.emag.ro/inel- pentru- antrenament- 9- cm- 1147708/pd/DYHY20BBM/...? (mai mult)
6 minute pe kilometru, 10 kilometri in 60 de minute e un timp ok de alergare sau e prea incet?
Ce sa fac pentru a slabi in zona coapselor si a soldurilor? Sunt foarte complexata in legatura cu asta.Ce tip de ex trebuie sa fac? Nu vreau sa pun muschi la picioare, dar mereu cand fac sport mi se intaresc...? (mai mult)
Vreau sa îmi cumpăr o bicicleta "carrera hellcat 29" " am găsit la mana a doua la 120 - 170 de lire, merita? Îmi puteți da o parere?
Salut, as vrea sa stiu cum sa scap de pofta de dulcuri si cand mananc putin, cate 4 mere si mancare gatita si beau cate 5L de apa dupa o saptamana incep sa nu mai pot rezista sa nu mananc mezeluri si...? (mai mult)
Salut, daca as vrea ca in oras la mine primaria sa faca intr- un loc undeva o zona cu bari de tractiuni, flotari la paralele si ce mai tine de sportul calisthenics, cea as putea sa fac? Trebuie propus...? (mai mult)
Am 15 ani. Daca antrenez o grupă de muschi, câte exerciții voi avea nevoie pentru grupa respectivă la vârsta mea?
Ce exercitii pot face pentru dezvoltarea bicepsului? Nu trebuie sa implice gantere sau orice alte greutati de acest gen, doar greutatea corporala.(gen flotari si asa mai departe) dau funda!
Eu m- am apucat de sport de două zile și am făcut febră musculara. Pot sa mai continui sa fac sport si cu febra musculara si va trece în timp, sau a opresc până imi trece febra musculara? ...? (mai mult)
Stie cineva ceva de modul de administrare a produsului body flex de la pro nutrition? Mi s-a spus sa iau de 2 ori pe zi insa pe site spune ca 2 comprimate seara inainte de culcare e suficient
Hey, TPU! Ce se intampla daca schimb prea des structura antrenamentului, adica daca fac alte exercitii sau le asez in alta ordine prea des? Se poate sa scada masa musculara? Parca asa citisem undeva,...? (mai mult)
Salut, pentru cei care joaca la pariuri online, poti retrage doar prin card? Alta metoda nu mai exista?
De ce cand incep play-off-ul si play-out-ul in Liga 1 se injumatatesc punctele si nu le lasa cum sunt?
Am 15 ani și m- am apucat de sală recent. Aș vrea să știu dacă ar fi bine să antrenez o singură grupă pe zi. Gen: Luni: picioare Marți: spate, Miercuri: biceps, Joi: piept, ...? (mai mult)
Salutare. Mi- am facut cont la Betfair am făcut bani, dar nu ma lasa sa i scot decât dacă depun 40de lei cu cardul, apoi ii pot scoate fara niciun fel de comision. E teapa? Ma pune sa bag 40lei apoi...? (mai mult)
Chiar am nevoie de ajutor, pentru ca ma chinui sa dau de cap acestei nelamuriri si nu reusesc. In ultimul timp, dupa ce am slabit cateva kg, le- am pus, din pacate la loc.De aproximativ ...? (mai mult)
Hey, TPU! Am 2 intrebari la care nu am gasit raspuns. Poate ma puteti ajuta voi: 1. Daca un tip se antreneaza pentru forta si masa musculara si nu prea mananca se vor vedea niste rezultate, macar...? (mai mult)
Eu am varsta de 14 ani si am inceput de astazi sa fac sport acasa, pentru ca imi este frica ca daca ma duc la sala nu mai cresc in înălțime. Eu am 1.68 si 43 de kg... Este bine pentru varsta...? (mai mult)
Cine se pricepe la predicții? As vrea și eu un bilet la fotbal pe 3.03. 2019. Ca ma tot chinui sa câștig și pierd doar pe un meci.
De ce nu s-au transmis azi meciuri din bundesliga la 16.30 ora disputării in Germania?
Vreau sa imi cumpar proteine. Aveti vreo recomandare?
Care este cel mai bun site de pariuri sportive online?
Aș vrea să învăț să înot. Ce bazin de înot din Constanța e mai ok?
FC Barcelona este singura echipa care detine doua stadioane? Camp Nou pentru meciuri si Santiago Bernabeu pentru antrenament.
Salut, de ceva timp ma gândeam sa ma duc la box și pana la urma mi- am făcut curaj și am sunat și m- a întrebat câți ani am și i- am zis ca am 17 ani și mi- a zis ca e cam târziu după mi- ...? (mai mult)
Daca fac fluturări sau împins la bara 3 seturi a cate 12- 15 repetări cu greutăți mari, îmi pot deforma corpul? Ridic aceleași greutăți de vreo lună și vreau să mai adaug 1- 2. Întrebarea...? (mai mult)
Cat costa un bilet la meciurile echipei de fotbal SC Otelul din liga 3, pe stadionul Otelul?
E adevarat ca suplimentele iti umfla doar muschii, nu iti cresc si forta? De ex poti sa ajungi foarte mare dar forta sa nu corespunda cu muschii?
Am un coleg care a pus 12 kg in 9 luni de sala. Si sunt muschi nu e gras. Poti sa reusesti sa cresti atat natural, fara chimicale? El zice ca a crescut doar cu mancare.
Hei, sunt fată, ce să fac la sală ca să-mi subțiez coapsele și talia?
In cat timp as putea slabi 10 kg? Daca fac sport cate 30 de minute pe zi de luni pana sambata?
Flexiile pentru biceps fac parte din categoria push sau pull?
Salutare. Am luat gainer la sala si acum as vrea sa iau alt supliment, dar nu stiu care ar fi mai bun pentru mine fiind ectomorf. Tot ceva cu aport de calorii mi ar trebui. M ati putea ajuta cu un sfat...? (mai mult)
Jucati la pariuri sportive? Pe ce jucati, solist, goluri? Aveti o strategie?
Am facut intr- o zi foarte foarte multe abdomene, am facut febra musculara si mi- a trecut, acum 3 saptamani a fost. Si cand fac tractiuni simt o presiune foarte mare pe abdomen. Inainte nu aveam...? (mai mult)
Sectia de box din Baia Mare este inchisa?(CSM Baia Mare)
Îmi puteți da sfaturi, eventual, exerciții pentru fese?
Hey, TPU! Cate exercitii se fac la full body pe grupa musculara? Eu fac 3 exercitii pentru piept, 2 pentru biceps, 2 pentru triceps, 1 pentru umeri, 1 pentru spate. Pentru abdomen fac separat. Credeti...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitale
Cunosti capitalele lumii asa de bine precum crezi? Hai sa descoperim daca poti deveni noul campion al quiz-ului