Cei mai activi useri din categoria Sport pe 11 Februarie 2025 sunt:
Am o intrebare: daca sucul are calorii, inseamna ca te poti ingrasa de la acesta?
Pe ce pozitie pot să joc la fotbal, am viteza, șut foarte puternică, fizic și la restul mă descurc dar la aste cel mai bine
Nu tin minte daca am mai pus intrebarea asta dar o mai pun o data. Este tarziu la 22 de ani sa ma apuc de box amator, apoi cu timpul sa ajung profesionist? Am vrut sa ma apuc de la 18- 19 dar...? (mai mult)
Salut, merita sa fac un mini- cut ( de la aprox 15- 16% bf la 12% ) dupa doar 8 luni de sala? Sau mai bine sa fac clean bulk cu un surplus mic de calorii pana anul viitor? Singura problema e ca mie grasimea...? (mai mult)
Bicicleta mea fitness imi arata cum ca as arde 15 calorii pe kilometru, fara sa completez pe undeva inaltimea, varsta sau greutatea. Eu pedalez cam 100 km pe zi la nivelul cel mai mare, cel mai greu...? (mai mult)
Salut as vrea sa stiu ce inseamna Pariu SuperSansa.Multumesc.
De 2 luni fac sala, si pot spune ca apar rezultate. Din pacate nu cresc in greutate, desi mananc mult dar iau si proteine. Mai rau este cu somnul, nu dorm eu 8 ore pe noapte, dorm cam 5- ...? (mai mult)
Ce se intampla daca nu pot manca 3.000 de calorii pe zi? Adica abia am putut manca 2.000, chiar nu mai incapea mai mult. Astept raspunsuri. Multumesc!
Am o întrebare, daca vreau să pun la Superbet un bilet, pot pune doua sporturi diferite pe un singur bilet? Rog sa răspunda doar cei care au cunoștințe.
Am un bilet la pariuri la sansa cu 11 meciuri, mi s-a anulat un meci si mi-a dat cota 1, cum se calculeaza castigul? Am 1570 lei pe el.
Salut tpu.Am si eu o intrebare.Am 1.68 inaltime si 65 kg as vrea sa stiu daca ma puteti ajuta cu un sfat, ce "pastile " pot lua pentru dezvoltarea masei musculare sau daca exista asa ceva.
Cat de bine isi face efectul glutamina si in cate zile/luni?
as dori sa renunt la cateva kilograme(cam 5).In special pe mine ma deranjeaza grasimea de pe pectorali care ii fac sa arate ca niste sani de femeie.Recent (3 luni) m- am apucat de kickboxing,...? (mai mult)
Am auzit de la doctori că de la prea multe proteine (eu vorbeam de o mărire a cantității zilnice de proteine cu 30- 60g, prin suplimente alimentare din zer) poți face cancer sau se depun pe inimă...? (mai mult)
Stiti daca inaltimea mea ma face sa nu pot sari de la inaltimi mari? Am 1.80, 60kg.Pana acum cel mai mult am sarit de la 3 metri inaltime. Oare de la 5 metri pot sari sau ajung cu un picior rupt?...? (mai mult)
Buna, ce ați putea sa- mi recomandați sa slăbesc rapid, pe lângă dieta sport și chestiile pe care le știe toate lumea, am aproape 17 ani, 160 și 60 kg, nu- s grasa rău, dar ma complexează...? (mai mult)
Vreau sa merg la sala. Imi trebuie vreo pregatire inainte? Adica cu ar fi sa trebuiasca sa alerg sau sa fac vreo incalzire
Salut, am creatina gfx 8 și creatina amix, când vreau sa le combin cu creatina are un gust nașpa, îmi vine sa vomit chiar și dacă sunt separate îmi vine sa vomit, cum sa le combin sa nu mai ...? (mai mult)
Se merita sa pariez pe Real Madrid pe meciul de astăzi?
Cand eram mic am fost operat la nas si a fost facut mai sensibil de la ceva aspirator in timpul operatiei si eu vreau sa fac kickbox de performanta. Oare e vreo problema ca nasul e mai sensibil?...? (mai mult)
Totenhem Hotspur - Borusia M Pentru cine dați câștigul?
Cat de bune sunt suplimentele naturale cu testosteron, cum ar fi Tribulus? Poat avea efecte negative la fel ca steroizii?
Ce exercitii imi recomandati pentru a slabi, facandu-le acasa? Stiu ca cel mai bine ar fi la sala, dar am un program foarte incarcat si nu am timp. Multumesc.
Care este explicația modelului de pe gazon? Gen (patratele) la fotbal
La început pentru fete dacă începi cu gantere de 2 kg este prea putin?
Am si eu o intrebare pentru cunoscatori. Daca m-am pucat de box de la varsta de 14 ani si acum am 15 dar am facut 4 luni si m-am apucat din nou am vreo sansa la cupa Romaniei?
Salut, am 17 ani si sunt din Brasov. As vrea sa ma apuc de un sport sau un curs ceva pentru a intalni oameni noi. Sugestii? Multumesc anticipat.
Salut, TPU! De cam 2 luni de zile m- am reapucat de sală însă am o întrebare. În timpul antrenamentului, încep să simt acea durere ce apare datorită exercitării exerciţiilor, uneori aprofundându-...? (mai mult)
Am o intrebare: bauturile carbogazoase, mai ales cele negre, pot avea vreun efect daunator asupra cresterii in masa musculara?
Bună seara, am o întrebare pentru cei care au slăbit sau slăbesc acasă în afara de mâncare sanatoasa, ce fel de exerciții ați încercat care sa dea roade sau dacă e cardio ce exerciții conține?...? (mai mult)
Unde in Piatra Neamț se fac lupte de strada?
Mi-am făcut cont la sportingbet si am primit automat bonus de 40 de lei, la fel ca suma pe care am depus-o. Întrebarea mea este mai bine sa șterg bonusul sau sa rămân cu el?
Am gasit acest site de unde pot comanda ghete de fotbal cu livrare in Romania, insa chestia este ca siteul este de origine poloneza. Ce ziceti despre el? Vi se pare un site ...? (mai mult)
Ce se intampla daca iau https://proteinhouse.ro/proteina- masa- musculara- kevin- levrone- anabolic- mass- 7- kg, timp de o luna daca am 1.81m, 74kg si procentul de grasime intre 13- 15%? Se merita sa...? (mai mult)
Buna,ma poate ajuta si pe mine cineva cu un program pentru sala? mediu/avansat. 91kg, 182m
Bună TPU, unde pot vedea uefa champions league? Am contract cu Orange
Eu vreau sa fac un proiect de drift. Ce mașini sunt bune pentru asta? Și cam cât m-ar costa sa o transform în maina de drift total?
Hey, TPU! Am niste intrebari legate de steroizi: 1. Care sunt mai buni: cei injectabili sau cei orali? 2. Cat la suta am şansa de a ma alege cu unul dintre efectele secundare? 3. Cat de bine functioneaza? ...? (mai mult)
Am revenit de mult timp. Cum vi se pare Dinamo? Voi credeti ca o sa ajunga in play- out sau o sa se retrogradeze in Liga 2? Daca ajunge in play- out, o sa termine pe locurile de UCL si UL? ...? (mai mult)
Te ajuta proteinele la 15 ani pentru masa musculara?
Puteti sa imi spuneti de ce unii clapari au pe ei inscriptionat flexul si altii au o marime exprimata in mm?
Buna, in copilăriei nu am putut merge la fotbal cum mergeau alți copii la cluburi etc și așa că am jucat fotbal in fata blocului pe postul de portar și acum am 18 ani și acum as vrea sa merg la...? (mai mult)
Am o problema si am nevoie de ajutor. Vreau sa ma apuc de sala, mai exact de saptamana viitoare si as vrea sa iau proteine pentru ca nu am timp sa gatesc mancarea necesara. Va rog sa imi spuneti...? (mai mult)
Stie cineva o carte, sau mai multe, despre fitness, tehnica de antrenament, cum sa iti faci un antrenament corect, genul asta, nu trebuie sa fie neaparat despre fitness, chestia e ca fac atletism...? (mai mult)
Mi s-a spart o vena sau s-a invinetit fix unde se recolteaza sangele la mana stanga exact cand faceam un exercitiu la sala, eram pe sfarsite, este grav? Ceva sfaturi?
Ce exerciții de abdomen cu efect rapid îmi recomandați?
Daca fac antrenament pe grupe, spre exemplu, azi fac 2 grupe, piept - triceps e bine daca adaug si exercitii de pompare pentru acele grupe?
Am o intrebare si dau funda! Cate kalorii slabesti daca alergi 4 km?
Am o problema si dau funda! Cam cate sarituri cu coarda trebuie sa fac ca sa dau jos 200 de kalorii? Aceeasi intrebare si la genoflexiuni/flotari!
Stie cineva prin sectorul 5/6 sali in care se fac arte marțiale/kickboxing? Si unde vin persoane cu varsta intre 18- 25/30 de ani. Întreb si de chestia cu varsta pentru că am remarcat ca la cursurile...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitalele statelor americane
Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?