Salut, Am si eu niste intrebari legate de sala(! sunt incepator!): 1.Doua serii pana la epuizare este suficient? 2. Câtă pauza trebuie luata intre serii? (Sau depinde cate repetari faci?) 3....? (mai mult)
Ce spuneti a meritat U Cluj sa castige meciul de ieri seara? Eu zic ca n-au meritat ca i-a ajutat si arbitrul.
Pentru practicanții sporturilor de Contact https://youtu.be/AAXCfSDIH5g?feature=shared Ați ajuns cât de cât aproape de performanțele prezentate în film / video? După câți ani de " muncă...? (mai mult)
Care vi se par cei mai buni comentatori de fotbal? Eu unul îl prefer pe Peter Drury
Unde pot face volei în Galați? Am 16 ani (sunt din Moldova)
Care sport vi se pare cel mai bun pentru corp și pentru refacerea coloanei vertebrale?
Salut! Doresc sa ma apuc de box, stiti cumva cam care este pretul pe care il platesti ca sa sustii astfel de cursuri? Trebuie sa fi solid, sau te antreneaza ei?
Salutare! Pentru cei care faceti sala, ce supliment benefic folositi pentru articulatii?
Buna,ce am nevoie sa ma înscriu la box,adica nu sa ma bat,doar sa ma antrenez ca sunt la inceput, doar manusi?
Salut, am 14 ani și fac tenis. Chestia e ca în timpul iernii nu pot ajunge asa des la antrenament, doarece nu e în orașul meu. Pot merge la sala și sa alerg pentru a face condiție fizica? Adică...? (mai mult)
Salut, Fac sala de o luna si vreau sa stiu daca programul asta este bun Luni - Triceps, Biceps, Umeri, AnteBraț Marți - Picioare, Apdomen Miercuri - Pauză Joi - Spate, Biceps, Antepraț ...? (mai mult)
Salut. Voi cei cu acnee care faceti sala. Consumati praf de proteina, creatina, preworkout? Va agravează acneea? Ca eu cand am luat proteina (faceam shake cu apa).mi-a agravat acneea.
Am 14 ani(baiat) si 91 de kg. Fac sala de o luna jumate si am slabit 5 kg de la 96. Ce as putea sa fac sau sa nu fac pentru a putea slabi mai repede? Mi-am propus sa ajung la 80kg pana in martie.
Ceau! Aș dori să ma apuc de sală probabil în sala Truckers din Micalaca în Arad(încă nu sunt sigur ce sală să aleg.Caut un gym buddy în Arad, de preferabil între vârstele 13- 16(nu îmi pasă...? (mai mult)
Salut. 18 ani cu 57kg Fac sala de 1saptamana. Mentionez ca de cand eram mic stateam mult la calculator si coloana mi s- a strambat. Daca fac sala o sa mi se indrepte coloana? Cand stau drept am crapatura...? (mai mult)
Salut! La liceul sportiv vin scouteri/echipe sa vadă jucatori? Dacă merg la un liceu sportiv pot ajunge fotbalist profesionist? Liceul sportiv Galati e un liceu bun?
Deci azi la ultima ora am chiulit pentru că liceu meu a jucat cu un alt liceu basket și am fost și eu în sala de sport să mă uit și ultima ora aveam biologie și mi am luat lecția oricum dar mă...? (mai mult)
Se joacă pe arena națională Dinamo vs Fcsb, am cum să îmi cumpăr fular cu Dinamo de la stadion? Și am cum să îmi cumpăr bilet cu poza cu buletinul că nu am buletinul la mine momentan.
Salut! Am primit azi pe contul meu de Superbet un bonus aniversar in valoare de 100 RON si acum cateva zile mi- am depus in cont 50 RON. Intrebarea mea este daca nu folosesc bonusul in timp 7 zile...? (mai mult)
Salut ...Am jucat fotbal la juniori, am avut legitimatie (am facut pauza de 10 ani)..acum sunt major vreau sa joc la o echipa din liga a 4- a de unde iau legitimatia sau pot face alta si care este procedura...? (mai mult)
Buna seara, ce parere aveti de calificarea Romaniei la Euro 2024?
Poate cineva sa imi explice de ce a jucat Israelul cu Romania aseara 18.11. 2023? Nu e campionatul European(ma rog preliminarele) dar e vorba de campioana Europei... Chiar zic ca eu stiu geografie si ...? (mai mult)
Pot sa mai fac sport de performanta daca am 17 ani ca vreau sa ma reapuc de lupte?
Care a fost mai bun Hagi Dobrin sau Pușcaș?
Acum o să-i ridice ăștia statuie lui Pușcaș?
Salutare, am și eu un dispozitiv boxing bar cu bara rotativa. Dar nu știu cu ce sa umplu baza care susține dispozitivul cu apa sau nisip? Ca sa fie cât mai bun și sa nu se miște dincolo încolo
Care sunt probele pentru primirea la cursurile de arbitraj?
Salut,e bun costumul pentru slabit in combinatie cu exercitii pentru a salbii?
Bună ziua, oare îmi puteți spune când mai este Gala RXF?
As dori sa reinfiintez galeria echipei unirea slobozia am nevoie de niște cântece și sa strâng oameni cum pot face asta și um fac rost de steaguri și afise
Bună.Am 15 ani 50 Kg Și 1.60 m. As vrea sa ma duc la sală și nu știu cu ce sa încep …Și ce grupă de mușchi sa lucrez prima dată, ma puteți ajuta?
Am 14 ani jumate, 40 kg, 152 cm și vreau să mă apuc de sală, am cumpărat deja 896 g de whey protein standard golden, o să îmi oprească creșterea? Am de menționat că nu am intrat de mult ...? (mai mult)
Am 14 ani jumate, 152 cm, 40 kg nu prea am atins pubertatea, să mă apuc de sala + whey protein?
M-am reapucat recent de sala si vreau sa slabesc, ce imi recomandati? Cardio sa merg pe banda si pe bicicleta?
Bun, deci, eu chiar vreau să merg la sălă, dar mama nu- i de acord deoarece ea crede că o să- mi stric corpul, având în vedere că ea știe că o să îmi forțez corpul și o să- mi deformez...? (mai mult)
Ce sporturi de iarna va plac /practicați?
Bună TPU întrebare, sala gladiator din Sighet are antrenor personal inclus în prețul abonamentului?
Nu pot sa fac rostogolirea pe saltea pentru traseu aplicativ… nu am făcut- o niciodata la sport. Pana și antrenorul a spus ca profesorii sunt de vina. Am încercat și in sala, și acasa… nu- mi...? (mai mult)
Există vreau copil pe aici pasionat biliard?
Salut! daca merg pe timpul asta la fotbal si transpir tare, iar dupa ce se termina meciul imi voi lua o geaca pe mine iar dupa voi pleca acasa, mai pot avea vreo sansa sa racesc?
Salut. Tocmai ce mi am luat gainer- ul Serious Mass pe care scrie 8 serviri a cate 330g fiecare, gainer- ul avand 2700g. Intrebarea mea e daca pot sa folosesc mai multe serviri cu un gramaj mai mic de...? (mai mult)
Intrebare pentru fete! Cele care practicati Sport la modul serios... Cum va vitalizati corpul si mintea? Cum va focusati pe ce aveti de facut - Obiective?
Salutare TPU, poate saritul corzii sau abdomenele sa cauzeze durere sub omoplati? Executate incorect desigur, iar lipsa alimentelor si o dieta de sa zicem 700 - 800 calorii pe o perioada indelungata...? (mai mult)
Salut! Am 19 ani si de ceva vreme ma duc la sala si am auzit ca daca iei creatina o sa ai rezultate mai bune. Stie cineva care a mai folosit daca exista efecte secundare sau ceva? Eu folosesc proteina...? (mai mult)
Salut, cati bani m-ar costa sa practic taekwondo?
Salut TPU. cat costa sa faci taekwondo in Romania anual? si cat costa sa faci fotbal in Romania anual? +
Ce parere aveti despre ideea ca un arbitru nu are voie sa fie suporter al unei echipe de fotbal? Eu zic ca un arbitru poate sustine o echipa de fotbal atata timp cat nu o arbitreaza in mod direct sau nu...? (mai mult)
Sunt adolescenta și vreau sa fac sport, însă nu sunt chiar asa slaba, iar din câte am citit pe net, pentru a înscrie un copil la un sport, trebuie sa aiba aceeași calitate fizica precum colegii...? (mai mult)
Oțelul Galați este o echipa de tradiție în fotbalul romanesc? Eu zic ca da.Este si echipa mea de suflet de mic copil unde sunt și membru oficial socios al acestei echipe. Voi ce credeti? Pana la...? (mai mult)
Salutări tuturor. Acum o lună de zile am luat o ganteră de la un prieten, ganteră are 14K în total, și pot face undeva la 20- 24 repetări cu 8K, 10 repetări cu 10K, 5- 6 repetări cu 14K, ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Maria246 întreabă:
Curiosul999 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Ollyshor întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Spiderman
Ai trait in suspans la fiecare film cu Spiderman? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acestea!