Mersul pe bicicleta ajuta la slăbit? Daca da, cam cât de mult?
Sa spunem ca subiectul este frica de inot( asa in mare asta e subiectul). Sa incepem insa cu inceputul. Am facut cursuri de inot in doua locuri. Prima oara am facut nu stiu ce nebunie de raceala/boala...? (mai mult)
O intrebare pentru cei din Targu Mures: Stie cineva care este pretul unui abonament lunar la sala de sport de la UMF?
Dupa ce am terminat antrenamentul la 15 minute dupa am mancat 2 banane si am luat 2 cupe de whey kevin levrone cu aroma de ciocolata cu 500 ml de apa(imediat dupa banane) si am inceput sa ma simt rau la...? (mai mult)
Am niste mici probleme la plamani. As putea sa intru la liceul militar?
Toți pasionații de sport extrem sa ridice mana sus! Gasesc si eu aici persoane predispuse sa facem un grup de pasionați de sporturi extreme like motocross, alpinism, ski, sky diving, bunjee jumping,...? (mai mult)
Cum e sala de fitness Gema Fitness de pe Lujerului Bucuresti? Se practica in incinta cladiri si alte cursuri (arte marțiale mixte MMA, pilates)?
Vreau si eu un program pentru full body: zile de antrenament, exercitii, repetari si serii!
La ce sport sa ma inscriu dintre handbal si baschet? Vreau avantaje si dezavantaje la fiecare. Multumesc anticipat :x :)
Sunt o tipa o plinuta, de fapt lumea imi spune ca nu s grasa deloc, dar eu totusi tin un regim pentru ca vreau sa slabesc Vreo 5- 6 kg Si am un fund destul de ok, dar vreau sa il măresc, sa il fac...? (mai mult)
Salutare Băi, deci m-aș apuca de un sport extrem gen enduro sau nu știu ceva Aveți idee ce sporturi extreme aș putea să fac în zona Iași? Caut ceva să îmi schimbe viața monotonă Fundă
Imi place sa înot dar, iarna nu am unde! Imi puteți spune și mie măcar un loc din Drobeta Turnu Severin in care pot sa merg sa inot iarna? Mulțumesc frumos!
Vreau sa ma apuc de un sport, dar nu stiu ce sa aleg dintre handbal si baschet, voi ce imi propuneti? Vreau avantaje si dezavantaje pentru ambele sporturi, multumesc!
Https://www.sensilab.ro/bootburn-intensive Dau rezultate, cumulat cu efort fizic destul de intens, aceste bootburn-uri sau e ca si cum nu le-ai lua?
Am o suma de bani pe un site de pariuri, Unibet. Ca sa ii retrag imi cere un cont bancar, Iban. Cum pot sa fac acest cont ca sa pot retrage banii?
Salut, TPU! Sunt incepator in domeniul sportului si as vrea sa fac full body, dar am niste intrebari legate de tipul asta de antrenament si anume: 1. De cate ori pe saptamana trebuie sa fac? (Dar ...? (mai mult)
Nu merita Barcelona sa faca egal cu fraieri lui Solari. Ce parere aveti?
Vreau sa ma apuc de box acasa si nu stiu ce sac de box sa- mi achizitionez. Am 14 ani, daca imi poti zice ce sac e mai bun pentru varsta mea. Ai niste link- uri aici: Acesta: https://www.decathlon.ro/set-...? (mai mult)
Vreau sa slabesc.Stiu deja ce trebuie sa fac pentru asta.Intrebarea mea este.E chiar asa de rau daca beau alcool cand vreau sa slabesc? Adica imi va da totul peste cap? Alcoolul ingrasa?
Exista vreun site unde pot viziona meciuri de tenis live, gratuit si fara porcarii cu "register now"? Multumesc anticipat.
Salut, am 17 ani 1.77 m si 88 de kg sunt in deficit caloric de vreo 1 luna si nu slabesc, mananc 2300 de calorii..My fitness pall zice ca am nevoie de 2700, oare sa mai scad? Si daca da, pana la cat?
Ce recomandati pentru o perioada mai "extrema" de slabire? Ma refer in special la suplimente, arzatoare de grasimi, etc. Sunt binevenite si alte sfaturi, desi baza o cam stiu si eu :) P.s. E vorba...? (mai mult)
Stie cineva unde mai gasesc modelul asta de Replica Airsoft? https://www.airsoft- cluj.ro/replica- sniper- uhc- super- 9- pro.html sau ceva asemanator, ma intereseaza sa fie cu tub cartus( nu ...? (mai mult)
Știe cineva dacă am voie sa ma antrenez pe stadionul municipal? Gen e stadionul orașului, dar nu știu dacă trebuie sa cer permisiunea cuiva sau sa plătesc vreo taxa. Ca idee, din Braila sunt, ...? (mai mult)
sunt fata si vreau sa slabesc. Am 1.67 si 56- 57 de kg vreau sa am 50 de kg în aproximativ o lună. Am 80- 73- 94 si as vrea sa am 80- 60- 88 (89).Am o bicicletă medicinala si merg pe ea o...? (mai mult)
Care este cel mai mare bătăuș din lumea fotbalului românesc: Jean Vlădoiu, Ionel Ganea sau Mimi Stoica?
Ce apa trebuie sa pun in proteine sa fie mai bune?
Se poate lua inainte de antrenament creatina si oxid nitric separat adica la diferenta de 10 minute dar din 2 suplimente diferite? Sa iau https://proteinhouse.ro/kevin- levrone- levro- crea, https://proteinhouse.ro/bsn-...? (mai mult)
Sunt mare fan al emisiunii Challenge Warrior. Cine credeți că ar învinge într- o luptă ( imaginară) dintre țigani interlopi cu lanțuri groase de aur la gât vs hooliganii din fotbal ( gen englezi...? (mai mult)
Am 14 ani, și în trecut, pe la 12 ani am făcut câteva cursuri de patinaj artistic. Am învățat mișcările de bază, și acasă m- am antrenat ca să reușesc cât mai multe elemente. Am învățat...? (mai mult)
Salut, mi-am luat creatina si imi ajunge cam 3 luni, dupa cele 3 luni trebuie sa fac o pauza sau le pot lua in continuare?
Genuflexiunile ajută la îngroșarea picioarelor?
Am aproape 20 de ani, și a doar 50kg. Sunt foarte slab. Ce- I drept sunt foarte mofturos la mâncare, și nu respect mesele zilei. Dar m- am gândit ca sa încep sa arat și eu mai bune, sa ma îngraș,...? (mai mult)
Ce parere aveti despre antrenamentele de tip Bodyweight si Caliestehnics? Cresti in masa?
Pot sa combin Gfx-8 cu bcaa si l-carnitina?
O întrebare relaționată de airsoft. La o armă electrică de marcă ICS m4 cxp hog, 350 fps, folosesc o baterie lipo de 7.4 v, 1500 mah - 15 c. Bateria se descarcă în mai puțin de o oră de ...? (mai mult)
Este adevărat că genuflexiuni ajută la formarea unui fund mai bombat? Dacă da, ce altceva se mai poate face?
Cu aplicatia "In forma in 30 de zile" trebuie sa fac in fiecare zi exercitiile/seriile sau cum? Eu nu inteleg...
Hei, cum pot sa fac un sac de box si o haltera de vreo 8-9 kg?
Ce combinatie de proteine cu aminoacizi sa fac pentru crestere in masa musculara si scaderea procentului de grasime corporala? Ma gandesc la Gfx- 8, BCAA si L- carnitina. Buna combinatia sau ce altceva...? (mai mult)
Salut. Cine îmi poate face un plan alimentar pentru deficit caloric? Mi- am calculat singur caloriile, 1650kcal. Câtă proteina sa iau pe kg? Cineva care cunoaște să mă ajute cu un plan?...? (mai mult)
Ieri am bagat un bilet la Casa Pariurilor. Am pariat suma de 3 lei pe noua meciuri, si am pus sa castige 5/9, dar au fost castigatoare doar doua meciuri, pot castiga ceva banuti? Multumesc,...? (mai mult)
Pentru cine face Taekwondo, peste 1 luna am campionat și problema e ca sunt începătoare am centura alba. Ce o sa fac acolo ca de abia învăț mișcările? Sa- mi spună și mie cineva cam cum e la...? (mai mult)
Am o problema cu transferul la fotbal in Liga 4 judeteana, ce sa fac si ce pot face daca nu vrea sa mi se dea transferul si legitimatia?
Imi spuneti si mie va rog unde gasesc in Bucuresti sala de lupte(libere sau greco)? Va multumesc
E bine sa mergi la sala la 15-16 ani adică te dezvolți cat de cat sau? Cate ore ar trebui sa faci sala și în cât timp s ar vedea rezultatele?
Va rog să-mi spuneți și mie cum este mai bine. Cănd ies de la sală să mănânc și pe urmă sa beau shake-ul cu proteine sau să beau shake-ul și pe urma sa mănânc? Va mulțumesc anticipat!
Am nevoie de ajutorul vostru, dau funda. Din semestrul doi eu voi face sport( semestrul unu am fost scutita pentru ca am avut probleme la genunchi), iar eu nu stiu ce pantofi ar trebui sa am....? (mai mult)
Boxul iti creste forta si masa musculara?
Bună,TPU! Ma gândeam ca atunci cand împlinesc 15 ani,cand intru la liceu,sa ma înscriu la atletism. Ce părere aveți,credeti ca este prea tarziu, n-as putea obține premii etc? :(
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tudor Chirila
Esti un fan adevarat al lui Tudor Chirila? Hai sa vedem cat de bine te descurci la testul nostru!