am cumpărat zilele asta niste proteine gold standard whey poate sa imi spuna cineva când trebuie să le iau si daca trebuie să beau tot shake- ul deodată sau pe parcursul antrenamentului. ...? (mai mult)
Hei, hei, hei. Voiam să vă rog să îmi dați și mie ceva sfaturi sau idei de exerciții pentru a îmi reface condiția fizică. Am fost sportivă de performanta, iar din cauza unei probleme medicale(nu...? (mai mult)
Bună, am o întrebare. Acum de la vărsta de 18 ani m- am angajat in fabrică și lucrez 2 schimburi (8 ore) si practic powerlifting, cum ar trebui să mențin o balanță intre lucru și ca să pot...? (mai mult)
Salut, imi puteti spune o sala de fitness din Brasov? As vrea sa aiba un pret rezonabil pe sedinta, pentru elevi (daca stiti in apropiere de dramatic ar fi mai mult decat minunat)
Cunoașteți careva vreo sala de gimnastica din Bucuresti? Pentru antrenamente de parkour, sa fie cu saltele etc. In afara de cea de parkour traceurs de la colectiv. Este de necrezut faptul ca...? (mai mult)
Ce parere aveti despre acesti adidasi? https://www.decathlon.ro/incaltaminte-soft-140-dama--id_8351959.html
A luat cineva creatină la plic de la Natural Plus? Dacă da, aş vrea să aud nişte păreri.
Care exercitii sunt pentru latirea spatelui si care sunt pentru grosime?
Cam cati bani bagi pe luna la pariuri? Si cam cat castigi?
1.Cum schimb cosul de bile din butuc de la roata din spate?
Am inceput sa fac plank cu greutăți in spate, eu de o săptămână fac zilnic dar ma gândeam sa va intreb daca ar trebui facut de exemplu cum facem spate, să-i las pauza sau nu?
Este normal pentru un copil de 13 ani sa aiba 70 de kilograme? Fratele meu are atat...
Salut, am și eu o întrebare pentru voi, merita sa cumperi acest produs, un prieten de al meu l- a achiziționat și spune ca a dat rezultate dar nu știu ce sa cred, orice părere este bine venita,...? (mai mult)
Cand schimb vitezele pe spate la bicicleta are anumite pinioane peste care sare. Mi s- a rupt odata lantul si ca sa- l pot nitui am scos vreo 2 zale(am cumparat altul dar inca nu l- am montat), ...? (mai mult)
Voua vi s- a intamplat cand acasa pariezi meciurile de pe net si cand sa mergi la o agentie gen superbet sau casa pariurilor sa scoti biletul iar o proasta de la casa iti modifica meciurile pe care nu ...? (mai mult)
Dupa 3 luni de sala, lucrand ca un incepator fiecare grupa de muschi in fiecare zi in care mergeam la sala, m- am decis sa- mi fac un antrenament pentru 4 zile. Va rog sa- mi spuneti daca ...? (mai mult)
Hey, TPU! Am nevoie de ajutorul vostru! O sa va prezint mai jos antrenamentul meu si vreau sa imi apuneti daca ma supraantrenez; si daca ma supraantrenez vreau sa imi spuneti ce exercitiu sau...? (mai mult)
Aș vrea să mă apuc de sală. Am 15 ani, 1.71 cm și 71 de KG. Îmi puteți recomanda un program pentru masă musculară și cardio(puțin, 1- 2 zile pe săptămână). Aș dori un program...? (mai mult)
Spuneti-mi cate exercitii trebuie sa am intr-un program de full body? 5, 6, 7, cate? Multumesc!
Stie cineva câteva aplicații bune pentru Fitness? Gratuite
Salut, stiti unde pot gasi biciclete la 150 roni? Fara olx de astea ca nu sunt seriosi.
Hey, TPU! Am nevoie de ajutor! Nu cred ca mai pot face fata antrenamentului. Nu stiu cum sa explic. Cred ca ma supraantrenez. Nu mai pot rezista. Se observa chiar de la al doilea exercitiu. Oare fac prea...? (mai mult)
Am o întrebare mai ciudata. Cam ce inaltime ar trebui sa aiba fetele ca să li se spuna minion? :))) Sunt și eu scunda și nu-mi prea place deși foarte multa lume ma face adorabila.
Salut, fac sala de 7 luni si am facut foarte mult progres, mai exact am luat 6kg si nu am luat pana acum nici un supliment. As vrea sa stiu daca m- ar ajuta creatina. As creste mai mult in masa musculara?...? (mai mult)
Salut Am 18 ani, 60kg greutate, 176cm înăltime, sunt chiar slab. Aș dori daca puteti sa ma ajutati cu un program de antrenament acasa, am o gantera, de pana la 10kg. Si cam cate kcal, proteine...? (mai mult)
Salut, de ceva timp practic caliesthenics.Am 15 ani jumate. Problema mea este la tractiuni.De ce cand fac tractiuni nu ma ridic drept deasupra barei? Adica un umar e mai sus si unul mai jos, gen stau cumva...? (mai mult)
stiti de unde pot cumpara un sniper airsoft model aw 338 la un pret rezonabil cam pana in 1700-1500 lei nu prea ar conta daca este model spring sau co2?
Am 1, 75 si 55 KG, ce imi recomandati sa mananc pentru a ajunge la 60 si ceva de kg?
La box la prima lecție ti se sparge nasul? Dar la înot,te aruncă în bazin, chiar daca nu știi să inoti?
Unde as putea sa fac cursuri de înot în București? Sunt total începător, nu știu deloc sa înot, am 15 ani și sunt curios unde as putea sa fac cursuri de înot în București. Eventual și prețul,...? (mai mult)
Ce pudră energizantă pentru creșterea masei musculare îmi recomandați să cumpăr? Menționez că asta e prima dată când cumpăr...Voi ce pudră energizantă ați cumpărat și folosit prima dată?...? (mai mult)
Am 18 ani și vreo 60 kg...Mi- am cumpărat 2 gantere de 9 kg fiecare și vreau să îmi spuneți ce exerciții să fac cu ele pentru a- mi crește masa musculară? Este bine să fac și exerciții fără...? (mai mult)
Hey, TPU! Am o problema. Acum vreo 4 zile am inceput sa fac flotari cu 20 kg in spate. Puteam sa fac cam 8 repetari pe set. Problema este ca astazi nu stiu ce s- a intamplat, dar nu am mai putut...? (mai mult)
Am 16 ani si fac sala de aproximativ 2 luni, am 1, 75 si 55 KG, m-am gandit sa iau niste proteine nu cred ca ar strica. Ce imi recomandati sa iau? Si sunt bune la varsta mea?
După ce fac plank frogstand imi amintesc degetele de la mana dreapta, de ce? Fac doar dr 2 zile frogstand
Am 15 ani si 5 luni si vreau sa intreb de ce nu mai cresc in masa musculara? Cand m- am apucat de sport static in 3 luni am crescut de la 27 de cm in brat in 30 si am facut progresul asta doar...? (mai mult)
Vreau și eu o recomandare de suplimente de sala capsule sau prafuri pentru slăbit mai exact... fără efecte adverse sau sa dăuneze ficatului. Am peste 100 de kg
Hey, TPU! Ce trebuie sa fac cand cineva imi intrerupe antrenamentul sau daca apare o problema si trebuie sa il intrerup? Il iau de la imceput, adica ma apuc din nou de primul exercitiu sau il continui? ...? (mai mult)
Vreau sa fac tractiuni acasa, dar am o problema nu am unde sa pun o bara. Am deja o gaura in tavan cu un carlig pentru sacul de box dar nu am gasit nicio solutie pentru a putea face tractiuni acolo...? (mai mult)
Barcelona poate remonta scorul din tur cu Sevilla? Eu cred ca va reusi sa se califice in semifinale, sa nu uitam ca acu' 2 ani Barcelona a revenit de la 0-4 cu PSG si sa calificat, ce pareri aveti?
Sunt la perioada de masa nusculara si merg de 4 ori pe saptamana la sala, în zilele in care merg la sala mananc 3000 calori pentru bulk dar aș vrea să vă întreb câte calorii sa mănânc cand nu ...? (mai mult)
Fac sala iar de 5 zile fac seara si l-sit si plank, ce parere aveti ajuta abdomenul sau nu prea?
Stiti cumva o sală buna de fitness în cartierul Trivale din Pitesti?
Poate sa imi spuna cineva cat de mult si in ce mod afecteaza schiul faptul ca imi reglez legatura mai aproape de coada schiului sau mai departe de coada schiului?
Hey,stie cineva unde se pot face cursuri de scrima in afara de Bucuresti? Pe undeva prin apropriere de Iasi, Moldova, Cluj...
Salut, am achizitionat niste cellucor p6 chrome boost pentru testosteron si rezistenta in pat faza este ca a functionat vara trecuta, doar am luat vreo 2- 3 portii ca sa il incerc si a funcionat dar ...? (mai mult)
Salut. Cu toate că stiu ca steroizii pot ucide si chiar au ucis oameni, as vrea de la cineva foarte documentat un CICLU PENTRU MASA MUSCULARA. Ciclul sa fie PENTRU INCEPATORI. Rog sa fie ciclul complet...? (mai mult)
Pentru cei care mergeti la sala, ce program folositi? Ma refer la cat de des mergeti la sala intr- o saptamana, cat timp petreceti acolo si cel mai important, cum lucrati grupele musculare intr-...? (mai mult)
as vrea sa ma apuc de sala am 20 de ani, 67 kg, si 1, 84 inaltime. As vrea si eu cateva informatii ca sa imi fac o idee legat de ce trebuie sa mananc, de cate ori pe saptamana sa merg la...? (mai mult)
Salut, ieri am facut sala si am facut biceps. Am lucrat din greu, azi am facut piept si efectiv in brate nu mai am forta in ele, daca ma incordez sa le ridic sau sa trag de clanta ma doare bicepsul.Fac...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
UEFA Champions League
Ești microbist? Hai să vedem cât de multe știi despre UEFA Champions League!