Poate ca este stupida... De ce unii oameni sunt contra sport? De exemplu am un hobby acesta fiind atletismul. Intr- o zi cand alergam prin parc (ma antrenam) am fost jignit de catre un ...? (mai mult)
Stie careva unde se fac antrenamentele de lupte libere in Bucuresti? Nu ma intereseaza sali de mma etc, unde dai bani. Eu ma refer strict la lupte libere de performanta, care apartin de FRL. Gen...? (mai mult)
De curând am început sa fac sala și fac la aproape toate aparate, vreau să-mi fac un program corect, dar nu reușesc. Aștept răspunsurile voastre.
Poți sa slăbești chiar dacă mănânci dulce dar te alfi într-un deficit caloric?
Știe careva cum se numește stilul de dans de la minutul 04:06 din melodia,, I ain’t your mama" - Jennifer Lopez
Aveti idee, pentru o distanta de 2000 m, de cate ture de stadion, cu dimensiuni normale, este nevoie, pentru a acoperi aceasta distanta? Multumesc.
Hey, TPU! Este bine cum este structurat programul: Du, Lu- pauza, Ma, Mi- pauza, Joi, Vineri, Sambătă- pauza? Sau ar trebui sa fac: luni, marti, miercuri, joi? Cum ar trebui sa fac? ...? (mai mult)
Știe cineva un site unde pot sa vad meciurile dintre echipe? Gen meciurile dintre steaua-Dinamo de exemplu, sa vad rezultatele meciurilor. Mulțumesc anticipat.
Acum mi se termina abonamentu la sala si ma gandesc ca luna care vine sa nu imi fac..pt ca februarie e de 28 de zile ..adica mai putin
A incercat cineva exercitii pentru posterior bombat si a obtinut rezultate? Ce exercitii ati facut? Daca au dat rezultate, in cat timp?
Salut, astăzi stiu ca este evenimentul de wrestling Royal rumble, mai exact 27 ianuarie, va rog frumos sa imi spuneti si mie pe ce canal se difuzează si la ce ora, dau funda. MULTUMESC
La vara vreau sa ma apuc de un sport.O sa am 14 ani si am mai facut Karate si Fotbal.Sunt din Râmnicu Vâlcea.Ce sporturi imi recomandați? Ma gândeam sa ma apuc de MMA sau Kickboxing...sau...? (mai mult)
Cum pot afla ce procent de grasime corporala am? Cat e normal sa am daca sunt baiat? P.S. am 15, aproape 16 ani
Pentru ce sunt toate suplimentele? Gen bcca e pentru. Creatina e pentru... Etc cu toate va rog!(bine nu si a alea logice gen supliment de vitamine /proteina)
Salut, as vrea sa va intreb daca pot sa iau Turanabol Balkan pentru sala, tin sa mentionez ca fac sala de 1 an si 8 luni si am 73 de kg si inaltimea de 187 (sunt ectomorf) si as vrea sa pun masa musculara...? (mai mult)
Cum sa imi intind muschii ochiului asa incat ochii mei sa se miste ca si la Cameleon, sa imi fac ochii leguma :))) se poate face chestia asta doar ca nu zice pe google, am cautat. Cine cunoaste...? (mai mult)
Hey, TPU! Am o intrebare: Am luat de pe net un program de antrenament cu exercitii calistenice pentru intermediari. In program am si flotari simple. Problema e ca imi spune sa facdoar 8 flotari a ...? (mai mult)
Spuneti-mi, va rog, daca fac un antrenament mai usor decat cel pe care l-am facut anterior, masa musculara o sa scada SAU o sa stagneze? Doresc raspunsuri rapide si serioase. Multumesc!
Am o intrebare legata de pariurile sportive. Daca am pus un bilet de tip Sistem si nu imi arata codul biletului dar imi arata Seria biletului, EU CUM POT SA-L VERIFIC?
Daca fac in fiecare seara 50 - 100 de abdomene, in 3-4 luni se vor vedea ceva progrese? ce parere aveti? sunt slab, am 55 de kg si 1, 70. nu sunt gras, sa zici ca am burta.
Buna, daca am pariat si am 10% sansa trebuie sa pierd doar un meci ca sa castig acei 10 %?
Deci am depuns o suma de bani pe 1xbet pentru a prima premiul la prima deunere.La inceput imi arata contul personal si contul bonus dupa 10 minute contul bonus a disparut.Care poate fi cauza si cum pot...? (mai mult)
Salut, știți site- uri pe care se vând suplimente mai scumpe, de la 100 de lei în sus, găsisem mai demult ceva cu vitamine și minerale și mai avea câteva ingrediente(ceva care ajuta la dezvoltarea...? (mai mult)
La pariurile sportive, cotele mici sunt bune sau alea mari? Si care e treaba cu pariurile sportive, gen, cum aleg echipa pe care pariez, care are sansele mai mari?
De pe ce site pot cumpara manusi de box sau tibiere Round 12th?
Hey, TPU! Astazi mi- am cumparat o gantera reglabila de 10 kg. Vreau sa va intreb: 1. Are ceva daca fac repetarile doar intr- o mana? Adica mi- am cumparat doar una pentru ca a fost scumpa. 2....? (mai mult)
Arsenal s-a făcut de râs. Cum comentați?
Creatina pentru incepatori? Eu zic ca nu e nevoie acum sa va aud parerile
Buna, când merg sa sală sa ridic greutăți mai mari și mai puține sau mai mici și mai multe?
Ce ghete de fotbal de sală mi-ați recomanda sub 200 de lei, nike sau adidas de preferabil,
As vrea sa ma apuc de sala pentru a- mi dezvolta masa musculara si am o intrebare. Zerul natural ajuta la cresterea masei musculare? Adica decat sa dau banii pe tot felul de proteine care contin...? (mai mult)
As vrea sa fac dans contemporan deoarece am scolioza și as vrea sa îmi exprim mai mult sentimentele, din păcate, făcând doar gimnastica medicală și nemaifacand al sport am mai pus câteva...? (mai mult)
Salut, daca pot sa imi iau proteina necesara intr- o zi din mancare, e nevoie de whey dupa antrenament pentru acea absorbtie mai rapida? A 2- a intrebare, e "ok" daca iau whey- ul inainte de antrenamt...? (mai mult)
Am nevoie de voturi că să intru în competiția organizată de ProNutrition. Poate să mă ajute cineva? Mulțumesc! :) https://pr.easypromosapp.com/voteme/833943/632229034?lc=rum
Ce marca de biciclete îmi recomandați dintre cross și sprint?
m- am apucat recent de sala, ma poate ajuta si pe mine cineva cu un program pentru o saptamana de sala? Gen ce grupe de muschii sa antrenez zilnic? si daca doriti si niste exercitii corespunzatoare...? (mai mult)
Salut,de unde imi pot cumpara un MTB pana in 400 lei online? vreau sa aiba suspensii
Bună (sunt fată). Mă gândeam să merg la sală pentru a scăpa de burtică și pentru a- mi subția coapsele. 1. Ce exerciții să fac pentru a scăpa de burtică și pentru a- mi subția coapsele?...? (mai mult)
[LEGAT DE SALA]Buna! Nu știu câți oameni mai folosesc site- ul asta, dar m- am gandit ca e locul potrivit pentru a pune aceasta întrebare. Eu mi- as dori sa ma apuc de sala, de ceva timp ma tot bate...? (mai mult)
Alerg 10km(continuu, fara pauze) in timp de 55 de minute.Ce ziceti,e bine, nu e bine? Credeti ca as putea sa-mi maresc rezistenta fizica si timpii avand in vedere ca nu fac atletism de performanta?
Daca am pus la pariuri intre 1-2 goluri si meciul s-a terminat 2-1 e pierdut?
Acum 5 luni am fost operat de stern înfundat(pectus exacavatum), mai usor spus, aveam pieptul in forma de pâlnie, o adâncime in piept. Am fost "vindecat" cu ajutorul unei tije din oțel inoxidabil....? (mai mult)
Salut, dacă am mers la sala și a doua zi mă dor mușchii, sa continui sa merg sau să mă odihnesc până îmi trece durerea? Am auzit că fără odihnă mușchii nu se repară.
Salut am o rugăminte imi puteti face un program de antrenament pentru slăbire cu greutăți si cardio Sa aiba cel putin 2 ore de antrenament multumesc mult
Salut Am 16 ani, 60- 62KG. Sunt ok marimile astea pentru corpul meu? Piept - 87 cm. Stomac - 75 cm Muschii de la maini - 30cm Gamba - 35 cm. Ce sugerati sa cresc si prin ce exercitii? ...? (mai mult)
La ce ajuta efectiv muschii de la burta? Adica patratelele cum s-ar zice. Adica cu muschii de la maini ridici greutati, cu muschii de la picioare alergi mai repede, dar cu cei de la maini ce faci?
Buna ziua TPU! Am și eu o întrebare. De când e toată chestia cu gripa asta vreau sa incep sa manac mai sanatos si sa fac si sport (exercitii acasa, putin inot). Vreau sa mentionez ca mai am cateva...? (mai mult)
Hey, TPU! Acum vreo 3 zile mi- am schimbat antrenamentul cu unul pentru intermediari pe care l- am luat de pe Youtube. Treaba e ca nu prea obosesc dupa ce il fac sau in acesr timp; transpir, dar nu ...? (mai mult)
Salut Am 16 ani, undeva la 1.70 m si cam 60- 62kg. Ideea e ca sunt cam slab si vreau sa am un corp mai masiv, puternic (nu exagerat, pana- n 70- 75) Am început sa fac exerciții in casa pana sa ...? (mai mult)
Dacă vreau sa scap de niște grăsime din zona abdomenului trebuie obligatoriu sa dau jos din greutate? Am înțeles ca scăparea de grăsime nu este același lucru cu pierderea în greutate.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Automobile
Iti plac masinile? Dar cat de multe stii despre istoria lor?