De ceva timp incerc sa- mi vand o bicicleta dar din pacate nu am reusit inca. M- am gandit sa o dau la schimb pe alta bicicleta si sa mai dau diferenta daca e nevoie. Dar nu stiu daca merita...? (mai mult)
Daca fac in fiecare seara 4 serii a cate 10 -15 flotari si exercitii cu gantere de 6-8 kg, tot asa vreo 4-5 serii, credeti sa se va cunoaste ceva peste 4-5 luni sau fac degeaba?
Merita sa-ti pui antrenor personal la sala daca esti incepator?
Cei care va duceti la sala, cate ore dureaza antrenamentul pe zi?
Dacă bei 3 l jumate de apa pe zi slabesti?
Am inceput de cateva zile sa practic fitness, sa fac exercitii pentru abdomen, picioare si arms, este vreo problema daca am 13 ani? Vreau dezavantaje pentru a face acest lucru dar si avantaje...? (mai mult)
Salut, TPU! Astazi nu m- am simtit prea bine, dar am decis sa fac antrenamentul. Nu am reusit sa fac 15 repetari, dar in schimb am pus kilograme in plus la exercitii si am facut 10- 12 repetari. Acum...? (mai mult)
Carnea de vită, cum e bine sa o prepar pentru masă musculară, vreau sa fac masă musculară ma duc la sala de ceva timp și mi- a recomandat cineva carnea de vită, cum e bine? Prăjită sau fiarta...? (mai mult)
Vreau sa fac sala, dar parintii nu ma lasa. Am 15 ani si sunt printre cei mai puternici din clasa mea. Ce alte metode de a pune masa musculara mai sunt? Eu stau la bloc si langa mine sunt...? (mai mult)
Dacă iau proteine și fac acasă flotări de mai multe feluri exercitii pentru abdomen biceps etc cu greutatea corpului ma ajuta?
Sunt clasa a 8- a si as vrea sa dau la liceul militar, doar ca am unele „probleme". Ideea e ca in aproximativ 1 LUNA si jumătate trebuie sa dau probele sportive, dar la trei dintre ele nu...? (mai mult)
Salut. Dacă la spate am putina scolioza gen nu foarte mult si fac sala, ma afecteaza cu ceva? Am 13 ani 1 80 si 70 kg
Salut, ieri m-am apucat de sala fiindcă sunt cam slab. Am 14 ani, 1.82 și 59 de kilograme. Ceva sfaturi? Mulțumesc mult.
Ce se intampla daca schimb exercitiile de la antrenament odata la 2 saptamani?
Am 19 ani si in aprilie fac 20, momentan lucrez la un callcenter, sunt inca in perioada de proba. Am lucrat putin si la mc si la profi. Peste tot unde am fost faceam acelasi lucruri repetitive...? (mai mult)
Mananc de o luna de zile in fiecare dimineata un terci de ovaz cu iaurt 2% grasime. Cam o jumatate de bol. Am inteles ca e bogat in fibre si proteine. Intrebarea mea este, sa raman la reteta asta simpla...? (mai mult)
Pentru cine este obisnuit cu sala de forta: 1. Cum se numeste acel aparat de lucreaza tricepsul femural? Stai in fund si ridici cu laba piciorului(sau cu tibia mai ridica unii). 2. Spuneti- mi,...? (mai mult)
Salutare, am 2 intrebari: : 1 shake- ul cu proteine il beau inainte de sala sau dupa sala? Sau și inainte si dupa. : 2 cand fac shake- ul am voie sa combin prafurile? Ex: creatina + proteine + BCAA...? (mai mult)
Hey,TPU! Spuneti-mi si mie, va rog, niste exercitii CALISTETICE pentru BICEPS!
Ce poate sa ma ajute sa fac mai multe tractiuni? Eu incerc in fiecare zi sa fac fara ajutor, apoi fac la um aparat la sala care imi ia cateva kg din masa corporala, sa le fac mai usor. Mentionez ca ...? (mai mult)
Abdomenele nu sunt bune ptr.slabit?
Daca iei proteine si faci sala si dupa o vreme te lasi de sala si ai consumat proteine ce ti se intampla dupa ce te lasi de sala si ai luat proteine!? Slabesti sau te ingrasi!?
Salut, TPU! Am o intrebare: La flotari trebuie sa faci repetari pana la epuizare? NU CONTEAZA NATURA LOR: ca sunt facute pe SOL, la paralele sau la inele, vreau doar sa stiu cate repetari se fac la ...? (mai mult)
Daca fac numai abdomene ca si miscare daca sunt plinut (mi- e mai usor sa fac abdomene) ce se intampla? Cate trebuie sa fac pentru a se considera miscare benefica pentru sanatate si sa ard macar un minim...? (mai mult)
Daca fac 15 genoflexiuni durerea deasupra de genunchi a cvabicepsului si a bicepsului femural imi incheie antrenamentul nu mai pot face nimic.Cum fac sa scap de durerea asta?
Salut, as vrea sa achiziționez o noua bicicletaa însă nu mă pot decide... Am avut un dhs timp de 4 ani în care nu am avut niciun fel de probleme grave. De curând mi - a atras atenția și marca...? (mai mult)
Hei! A mai comandat cineva de pe siteul "BremaBikes" : https://www.brema.ro/ Vreau sa-mi iau ceva si sa stiu daca e ok. Mersi
Poate sa-mi spuna cineva ce este paravanul in rugby?
Ce parere aveti despre Creatina monohidrata se la MyProtein?
Ce trebuie sa fac sa mi se deformeze bicepsul?
Hey, TPU! Am inclus acum 2 saptamani un exercitiu nou in programul meu, pe care nu l- am mai facut inainte si cred ca nu ma antrenez corect. Nu stiu NUMELE EXERCITIULUI, dar poate il stiti voi: te asezi...? (mai mult)
Salut, am 14 ani și 1.80 înălțime și 60 de kilograme. Vreau să mă duc la sală, însă nu știu daca este foarte bine. Ceva sfaturi?
Hei, poate cineva sa- mi zica un magazin (din Romania) pentru biciclete... vreau sa- mi iau o casca full face pentru downhill si in afara de maros bike nu- mi mai vin altele in cap... daca sunt si reduceri...? (mai mult)
Parere Bicicleta Cross Traction SL3 29" negru/alb?
E în regula sa iau creatina și proteine la 15 ani și 5 luni? Nu voi face exces +ca fac antrenament acasa
Am nevoie de un sfat, am 1, 65m, 40kg, 18 ani si doresc sa fac un ciclu de steroizi scurt pe timp de 10 saptamani cu Turanabol+ Sustanon+ Tamox+ Liv52 si desigur cu o alimentatie corecta si un antrenament...? (mai mult)
Ce fel de exercitii sa fac pentru a creste cat mai mult in putere, dar nu exagerat in greutate? Sau... se poate sa am puterea unui strongman fara sa am si "costructia" lui de mamut? Eu banuiesc...? (mai mult)
Ce program de antrenament recomandati pentru incepătorii la sala?
Ce exerciții preferați pentru inegalitățile mușchilor?(Aș prefera pentru piept, brațe și picioare(Gamba, cvadriceps) Lucrați individual? Măriți greutatea? Cel mai explicit răspuns primește...? (mai mult)
Ce caută o echipa de fotbal ungureasca in Liga 1 a țării noastre? ( Sepsi Sf. Gheorghe )
Buna, am o intrebare, la cat timp dupa antrenament pot mânca?
Pentru cunoscatori, e bun aparatul acesta? http://offers.kd2.org/ro/ro/lidl/pnTH/ Cat ar trebui sa fac zilnic la el?
Daca consum creatina si l carnitina cu scopul de a da jos 7-10 kg de grasime ( nu si masa musculara) creatina ma ajuta sa sau are efecte negative in obiectivele mele?
Salut, peste o luna am probe sportive pentru academia militara, deci am nevoie de un program de antrenament pentru forta, doresc sa le fac acasa, nu am timp sa merg la sala, mai vreau si un program...? (mai mult)
Salut, am 15ani, 1, 75 si 85 de kg si as vrea sa slabesc, ceva sfaturi? (am incercat sa ma abtin de la mancare, dar nu prea reusesc)
As vrea sa- mi acordati niste sfaturi, va rog, am 15 ani jumate acum si cand eram mai mic, am avut niste probleme de bataie gen si tata ma mai batea si un baiat cu 4 ani mai mare iar de atunci am capatat...? (mai mult)
Salut, unde credeți că este mai bine sa faci fotbal in Focșani, la ProSport sau la CSM? Daca este cineva înscris la unul dintre cele două cluburi, dati- mi niste detalii, gen preț pe lună (daca ...? (mai mult)
Daca faci abdomene se considera miscare si ai aceleasi beneficii pentru corp ale miscarii obisnuite? Sau nu prea se considera a fi miscare normala?
Fac sala de vreo 4 zile si mananc foarte corect si cat e nevoie (vreau sa slabesc)dar nu mi se pare ca slabesc..stiu ca in 4 zile nu am ce sa slabesc adica na minim o luna.Dar totusi nici macar putin sa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Taylor Swift
Esti unul dintre Swifties? Cat de multe stii despre cantareata ta preferata?