Ce rezultate se pot obține din 300 de abdomene si 100 de flotări în fiecare zi timp de o lună?
Salutare tuturor, în ultima vreme am devenit oarecum "obsedat" de lupte în special de mma. Mi- ar plăcea sa fac și eu asa ceva doar ca nu știu cum, adică știu ca e nevoie de un corp puternic, ...? (mai mult)
Saulut! Stie cineva cum pot sa calculez cate calorii sa mananc pe zi ca sa slabesc avand in vedere ca am 19 ani 1.77 inaltime si 98 de kg? Am slabit pana acum 12 kg, aveam 110 si acum am un blocaj nu ...? (mai mult)
Am un prieten care zice că îmi poate face mana sa nu o mai pot simți Vreau sa știu dacă e adevărat și în caz că e as vrea sa știi cum
Mi- am achizitionat creatina monohidrata de la gymbeam si carnitina pentru ca am nevoie ca in urmatoarea perioada sa dau jos in jur de 10 kg, dar daca se poate in proportie cat mai mica de masa musculara....? (mai mult)
Cine castiga intr-o bataie, un boxior cu experienta 2 -3 ani sau cineva care face sala de 2 - 3 ani, intr-o bataie de strada
Salut, daca am pierdut doar un meci la pariuri din 15 iau ceva? Am bagat la mozzart
Stie cineva media de admitere ca sa pot intra la academia lui Gheorghe Hagi? Si de asemenea, as dori sa stiu si programul (orarul) si ce probe trebuie sa dau?
De ce Bruce Lee avea musculatura mica, dar avea o forta destul de mare?
Salut, am 14 ani si sunt putin cam grasut…62. Am decis ca in clasa a9- a sa ma apuc de sala pentru ca vreau sa dau in politie. Ce exercitii/dieta recomandati? Avand in vedere ca deja alerg pana la...? (mai mult)
Salut, am 13 ani iar anul acesta mai exact prin aprilie as vrea sa dau la un club de fotbal(academie), nu o sa ii dau numele deoarece nu are rost. Bun, intrebarea mea este, daca dau probe si trec: ...? (mai mult)
Salut, are ceva daca la sala fac zilnic picioare cu piept? Nu vreau sa fac prea multe pentru ca am probleme la spate..si nu ma bag foarte tare
am o problema si sper ca imi puteti spune ce sa fac! Deci eu cand fac ceva sau alerg putin obosesc foarte rapid, este o legatura daca mama are probleme cu inima si oboseste si ea foarte rapid(poate...? (mai mult)
Academia Gheorghe Hagi e si liceu? Sau trebuie sa fac liceul separat?
Stie cineva sa imi spuna cate repetari pe set se fac la exercitiile calistetice?
Buna, am 24 de ani, 1.70 si 55 de kilograme si vreau sa incep ciclul cu danabol. As vrea putin ajutor in legatura cu ce trebuie sa fac si ce ar trebui sa iau in timpul ciclului si dupa. Multumesc
Am o întrebare despre suplimente nutritive. Pentru masa musculara, voi ce supliment ati folosit? Eu am folosit Creatina și GFX- 8, dar multi au spus ca este doar zahar. Voi ce ati folosit...? (mai mult)
Am inceput sa fac flotari intr-o mana, dar atunci cand incerc sa ma ridic ma doare spatele. Este normal sa te doara spatele?
E bine sa mananc mai multa proteina dupa sala nu?(nu supliment, mancare)
Hey, TPU! Ieri am început sa merg la sala fiindca greutatea pe care o am imi da batai de cap si pe la jumătatea sedintei am simțit ca ma dor tare picioarele. Cand am terminat ședința am simțit ca...? (mai mult)
Poti pune masa musculară chiar dacă ești in deficit caloric?
Salut, un site de unde pot cumpara BMX-uri bune? La vara as vrea sa ma apuc si de asta intreb. DAU FUNDA! :)
Am 25 ani, inaltime de 1.76- 77m si 75 kg, cu cateva kilograme acumulate de la sarbatori. Eu vreau sa slabesc pana la vara si sa fiu la minim 69- 70kg. Pe langa deficitul caloric, cum este ...? (mai mult)
Imi puteți da idei cam cum ar trebui /sau de ce am nevoie pentru a-mi crea o sala de sport?( ma refer sa nu-mi dati idei de aparate ci de improvizatii pentru a ma antrena acasă )
1. Pot pune forta fara sa pun masa musculara? 2. Cate repetari si seturi trebuie sa fac pentru a pune masa musculara cu ajutorul flotarilor? Inca nu am posibilitatea sa imi iau...? (mai mult)
Intrebari pentru fanii sporturilor combat(box, kickbox, bjj, judo, mma, etc) si/sau practicantii acestor sporturi. Merita sa lupti in Romania, ca profesionist? Stiam pe cineva care spunea ca antrenorul...? (mai mult)
Aveti idee daca telescaunul de pe partia Piatra Graitoare este functionabil tentru data 9.01. 2019, adica maine? Multumesc anticipat!
Salut, sunt Cosmin si am 14 ani. Joc fotbal de 5 ani iar momentan ma antrenez la Chiajna. As vrea sa continui mai departe cu acest sport si planuiesc sa plec in America. Trebuie neaparat sa fac o universitate...? (mai mult)
Îmi poate recomanda cineva câțiva YouTuberi care au filmulețe drăguțe cu și despre Yoga? Mulțumesc! Ps: Mi-ar fi de folos filmulețe scurte, gen 10-20 minute.
Eu sunt din Fălticeni, Suceava...aș dori să mă apuc de făcut sport dar la o sală de fitness și am auzit că domnul profesor de ed. fizică Marius Moșneagu, de la Colegiu Tehnic "Mihai ...? (mai mult)
Salut, de maine ma apuc de sala. Ma gandeam ca in prima zi sa fac umeri+ piept+ tricepsi doar ca ieri am fost vaccinat la umar si inca ma mai doare destul de tare daca ma ating sau daca fac efort. Pot...? (mai mult)
Cum pot sa slabesc in jur de5- 7 kg? Faza e ca eu sunt destul de masiva de felul meu si nu as putea sa fiu bat oricum si nici nu imi doresc asta. Vreau doar sa mai slabesc si sa pun masa musculara pe mine,...? (mai mult)
Salut, are ceva daca iau pre-workout inainte de ziua de picioare si o grupa deficitara daca am doar 16 ani? P.S: Fac sala de 7 luni
Program antrenament : Ziua 1 – piept & biceps Ziua 2 – pauza Ziua 3 – cvadriceps & biceps femural Ziua 4 – umeri & triceps Ziua 5 – pauza Ziua 6 – spate & gambe & abdomen Ziua 7 - pauza...? (mai mult)
Pe ce post TV se difuzeaza Premier League? Vreau sa ma uit la Liverpool si nici online nu gasesc.
Hei TPU, femeile gravide pot practica pilates?
Recomandati- mi, VA ROG, o pereche de casti wireless/Bluetooth care stau pe/in urechi cand alerg! Buget: 0- 300 de lei. Da, nu ma intereseaza calitatea audio cat ma intereseaza sa stea in/pe...? (mai mult)
as vrea sa am brațe mai mari, însă nu prea am timp de sala, nu am timp sa merg constant, cât mai am seara, de stat acasa, as vrea sa fac niște exerciții? Ce exerciții mi- ați recomanda...? (mai mult)
Vreun culturist pe aici?
Ce parere aveti despre Whey protein ON Gold standard? Sunt bune?
Salut Tpu.Sunt sportiv de 10 ani si vreau sa iau creatina si nu stiu gramajele pe care trebuie sa le iau si in cati L...respect maxim daca ma ajutati dau funda.
Salutare tuturor! As dori sa imi cumpar un MTB DOWNHILL sau sa il fac din piese dar nu stiu la ce modalitate sa decurg. Daca stiti un model de bicicleta care nu este prea scump v- as ruga sa il lasati ...? (mai mult)
Am 16 ani, 1, 70 cm și 70 kg. Trebuie și vreau să slăbesc! Cum aș putea? Știu că este important sportul, dar nu pot sa alerg sau altceva, in schimb as putea face unele exercitii...? (mai mult)
Cosmin86, daca nu te superi ai putea sa-mi dai antrenamentul tău de sala combinat cu cel de sw?
Buna, am si eu o nesiguranța. Daca vrei sa merg la facultatea de sport si, normal, iti trebuie avizul medical, dar ai niste probleme cu stomacul gen gastrite, hernie hiatală, reflux gastro- esofagian...? (mai mult)
am 21 de ani si sunt cam scund zic eu, am 1, 72 si as vrea sa mai cresc, care ar fi cele eficiente metode de creste pe langa tractiuni, inot si baschet? Sunt nou pe TPU si din ce stiu...? (mai mult)
Help! As vrea sa- mi imbunatatesc rezistenta la efort, dar la putere maxima! Daca fac un antrenament cu alergat la putere maxima(sprint, probabil) ar functiona? Sau doar imi mareste puterea...? (mai mult)
Salut,vreau sa cresc in masa muscular si in forta,ce exerciții sa fac, doar acasa si sa-mi raspunda cine stie ca e bine nu ce credeti voi! Multumesc!
Buna, merg la sala pentru masa musculara, mai am nevoie de destule kg. Sunt foarte slaba. Am 20 si 1, 60. Dar problema e ca mi- e putin rau de la creatina. Stiu ca pe langa gainer trebuie sa iau si...? (mai mult)
Buna ziua! Cunoaște cineva un profesor/o profesoară care face pregătire pentru traseul aplicativ de la armata?(din Judetul Brașov). Mulțumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Taylor Swift
Esti unul dintre Swifties? Cat de multe stii despre cantareata ta preferata?