Când fac exercitii pentru marirea muschilor la sala, trebuie sa ma incordez?
Un magazin online de unde imi pot achizitiona o bicicleta pana in 500 lei? de preferat mtb
Care este cel mai puternic om din lume la skanderberg in momentul asta?
O proteina buna?(mai ieftina si sa aiba si gramaj decent)
Am 13 ani si 1.60-1.65 si vreau sa imi iau un mtb online de cati inch trebuie sa fie mtb, imi recomandati niste magazine online de unde pot achizitiona o bicicleta?
Vreau sa cresc rapid in masa musculara si sa transform slanina de pe mine in muschi. imi ziceti si mie niste secrete? Gen de cate ori pe saptamana. ce exercitii sa fac Nu merg la sala fac acasa am ...? (mai mult)
Sala street workout in Craiova?
Salut.Este bine daca lucrez cu ganterele dimineata? as vrea dimineata din cauza faptului ca nu vreau sa pierd timpul de dupa-amiaza-in colo
Cum imi dau seama daca centura Vibratone pe care am comandat- o e cea originala care se dadea odata la Tv ca reclama? Si are ceva daca fac mai mult la ea decat scrie pe cutie adica mai mult de 10 minute.E...? (mai mult)
Sal TPU! Sunt abonat la digi si as vrea sa vizionez wrestling. Pe ce canale pot viziona?
Imi place foarte mult si sala si kick boxul si calisthenics, credeți că ar fi o problema sa fac de exemplu in prima saptamana 3 zile sala 3 kick box iar săptămână următoare 3 zile calisthenics ...? (mai mult)
Tocmai ce m- am reapucat de sala, am 18 ani, 1, 83 m si 65 de kg. Problema este ca de cateva zile incoace dupa exercitarea catorva aparate, incet incet, ajung sa nu- mi mai simt bratele....? (mai mult)
Ceaiuri care ajuta la slabit? Am incercat ceai verde si n a ajutat la nimic+ ca obosesc mereu candfac sport si il beau
Sala + street workout combinate? Ce parere aveti, pot avea mai multe beneficii cu ambele?
Fac sala de 1 an doar ca am facut câteva pauze din pacate. As vrea sa fac si sala si kick box in paralel 3 zile sala 3kick box dar imi e sa nu fie prea mult si dupa sa nu fac nimic. Ce spuneti,...? (mai mult)
Imi poate explica si mie cineva care este faza cu procesele din cazul Steaua? Care e Steaua? Cea din Liga 1 sau cea din Liga 4? Una are numele, cealalta pretinde ca are palmaresul. Confuzie mare.
Salut am 15 ani fac sala de la 14 ani am 9 luni de sala ce suplimente imi recomandati am luat creatina si preworkout si e buna sala pentru varsta mea?
Am si eu o curiozitate; Deci vreau am cumparat niste gantere fiecare de 4 KG si fac cam o jumatate de ora exercitii dimineata iar apoi seara tot atat. Fac niste exercitii pe care le- am inventat...? (mai mult)
Salut. Vreau că pătrățele sa se vadă. Știu că sa arzi grăsime trebuie sa fi într- un deficit caloric. Câte calorii sa consum într- o zi că sa am acest deficit? Am 70 kg, 1.70 înălțime,...? (mai mult)
Pentru cei care merg la sala, am 15 ani, 75 kg, 1.75 înălțimea, tin sa mentionez ca acum 3 luni am mai facut 3 luni sala. dar m- am lăsat, daca ma apuc iar as putea sa ajung la pătrățele...? (mai mult)
As putea da cateva kg jos daca as alerga zilnic+ mancate sanatoasa?
Am si eu o intrebare pentru cei care au LUAT gainer, nu pentru cei care le, , **** ficatul ", nu celor care nu au bani si arunca cu noroi in suplimentele alimentare. Ok, deci am cumparat proteina...? (mai mult)
A folosit cineva centura de slăbit Vibratone? E buna?
As dori sa imi cumpar o bicicleta dar sunt indecis sa aleg care Dintre cele 3 modele este mai bună. Aveti mai jos linkul anunțurilor. https://www.olx.ro/oferta/bicicleta- cube- sting- 29- er- IDbMIrw.html ...? (mai mult)
As vrea un program pentru masa musculara doar cu flotari si tractiuni pentru a- mi lucra mai multe grupe deodata, evident cu pauza de o zi pentru a se dezvolta muschii. Chiar nu stiu ce program...? (mai mult)
Salutare! Eu mi- am propus ca de anul asta sa ma duc la sala! Gen, sunt slab, am 1, 73 si undeva la 50 de kg, mancarea nu imi lipseste, mananc chiar mult dar sunt si zile in care pur si simplu nu...? (mai mult)
Salut, am 12 ani si am o intrebare, eu vreau sa merg la sala dar nu stiu daca imi trebuie o limita de varsta.
De maine vreau sa ma duc la sala... au trecut sărbătorile si trebuie sa dam resursele jos, nu? Deci, spuneti- mi si mie un program, gen luni spate, marți piept, miercuri picioare si ...? (mai mult)
Aș vrea să mă apuc de sală și aă mă axez pe power lifting. Mă puteți ajuta cu niște sfaturi? Am 17 ani, 1.85 și 85-90 kg. Nu sunt gras am puțină burtă. Sunt solid.
Cate saptamani ar trebui sa fac Bulking si cate saptamani ar trebui sa fac Cutting?
Bara de tractiuni sau greutati? Pentru cresterea in masa musculara si in forta.
Salut TPU ce sfat îmi dați sa mă las de pariuri sportive?
Am 16 ani, 55 kg si 1.73 inaltime. Deci oricat as manca sau orice as face este imposibil sa ma ingras. Si m- am gandit sa ma apuc sa cresc masa musculara, dar nu stiu daca merita. adica nu stiu...? (mai mult)
Hei, aș avea o mică problemă. (sunt fată/16 ani). Sunt nemulțumită în legătură cu coapsele mele. Sunt slăbuță, arăt destul de bine, am forme etc, însă am ceva grăsime pe coapse. Nu...? (mai mult)
Sall all, am si eu o nedumerire. Am vizionat o competitie de schi slalom la dublu. Nu am inteles de ce de multe ori se pleaca la start cu handicap.
Salut am 17 ani jumate sj 62 de kg si vreau sa ma apuc de sport stie cineva daca e bine sa alerg cate 5 6 km in fircare zi fara oprire si sa fac genoflexiuni /flotari si antrenament ca la ora de sport?...? (mai mult)
În pritmul meu meci, oficial, mi- am luat gol din corner. Am doar 19 ani, nu am mai jucat la nicio o alta echipa, și e destul de greu sa joci cu oameni cu experienta de 30- 40 de ani. Și șuturile...? (mai mult)
Salutare. Stie cineva o sala de fitness deschisa astazi 01.01. 2019 in Bucuresti?
Vreau sa ma apuc de BMX, imi puteti da niste sfaturi va rog? Dau funda! :D
In cat timp slăbești chipurile cu centura AbTronic și cât ar trebui sa o pun pe zi?
După cât timp după ce mănânc ciocolata trebuie să fac mișcare pentru a arde grăsimile și caloriile acumulate?
Salut, ce parere aveti despre UBB Facultatea de Educatie Fizica si Sport? E buna, fac treaba serios? Ce specializari au? Multumesc mult de raspuns!
Are alergatul+ exercitiile fizice acelasi efect ca inotul? Salut TPU! De ceva timp merg la inot din mai multe motive : sa ma mai inalt, sa am un fizic armonios, sa am un corp sanatos, etc..Totusi,...? (mai mult)
Care credeti in opinia voastra ca este in momentul actual cea mai frumoasa galerie din Europa? Eu zic ca LIVERPOOL!
Vreau ca dupa sarbatori sa ma reapuc de sala. Ce proteine imi recomandati? Am luat de la aptonia, dar nu au fost cine stie ce.
Salut lume! Tocmai ce m- am reapucat de sala, am 18 ani, 1, 83 m si 65 de kg. Problema este ca de cateva zile incoace dupa exercitarea catorva aparate, incet incet, ajung sa nu- mi mai simt bratele....? (mai mult)
Pot face sala? Daca da, niste sfaturi?
Care mai știți exerciții pentru piept pentru la sala va rog sa îmi spuneți.
Credeți ca e bine la sala sa faci toate grupele musculare în aceeași zi?
Momentan sunt student in strainatate, 16 ani. La varsta de 18 ani as vrea sa ma intorc in Romania si sa intru la o academie de fotbal (Dinamo, FCSB), cum as putea proceda? Exista teste pentru...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Walking Dead
Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!