Salut, știe cineva in Cluj napoca ceva karate sau orice autoapărare ieftină și program de dimineață vă mulțumesc mult.
Care este recordul mondial pentru cele mai multe tractiuni facute consecutiv? Adica dintr- o data, fara pauze, sa stai agatat pe bara sau alte smecherii. Adica dintr- un set practic cum...? (mai mult)
Salut vreau si eu sa merg la box sau la kickboxing, aș vrea sa stiu daca echipamentul necesar il primesc de la sala sau il cumpăr eu?
Cand e cel mai bun moment din zi sa faci sport? Considerand ca vrei sa slabesti. Si cum e mai bine, inainte sau la un timp (sa zic o ora-2) dupa masa?
Mi- am comandat o pereche de manusi de box, de la Knockout, 10 oz. Modelul: https://www.knock- out.ro/manusi- box- knockout- basic- negru.html Am cautat pe google, si 10 oz ar veni ...? (mai mult)
Bună TPU, care sunt semnele care îți arată că începi să faci "pătrățele", în urma antrenamentelor
Salut. Vreau sa ard grăsime corporală. Cine îmi poate un calcul câte kcal sa mananc intr- o zi, și câți macronutrienti? Fără răspunsuri cu Google va rog. Am 16 ani, 70kg și 1.70 înălțime....? (mai mult)
Care este media in Romania la bust? Adica cati cm ai in piept praktic
Vreau sa iau proteine de la iwhey am 15 ani 3 luni si cate shakeuri trebuie sa beau intr- o zi in care ma duc la sala, cum se compun, in ce perioade ale zilei trebuie sa le beau si in zilele...? (mai mult)
Maine e o zi mare pentru mine. Voi avea primul meu meci, chiar dacă e doar amical, tot am emotii. Probabil ca un jucactor nu are asa multe emoții cum are un portar. Am doar 19 ani, și nu am mai jucat...? (mai mult)
Unde as putea sa-mi pun un sac de box in casa ca sa stea bine sa pot da?
Isi face centura AbTronic treaba bine? Cine are si stie?
Ce grupe musculare nu va place sa antrenati si de ce? La mine e asa : 1. abdomenele. 2. spatele si 3. pieptul. Cum sa le antrenez cu placere?
Sunt singura fata de la antrenament restul sunt doar băieți. Ar trebui sa ma simt prost? Imi place sportul asta si nu vreau sa ma las dar gandul ma neliniștește
De ce fanii fotbalului devin adeseori violenti? Mereu vad la stiri reportaje ce suna precum 'Peste 40 de raniti la un meci de fotbal din...' sau 'Conflict intre suporteri si jandarmi, x morti si x...? (mai mult)
Fac sala de cam 1 an jumate'. Am slabit de la 74kg la 63kg si acum incerc sa ma ingras intentionat si sa pun masa musculara, am ajuns la 66kg si as cam vrea sa cumpar ceva supliment dar nu ma pricep....? (mai mult)
Exista exercitii pentru a creste in inaltime? Adică eu am 18 ani, sunt baiat si am cam 173cm x 60kg. si nu mi place deloc inaltimea mea. sunt mic rau. Tata e 178cm si mama 157cm. inaltimea mea ramane...? (mai mult)
Când ar fi cel mai bine sa îmi iau pastila de arginina? Seara înainte de culcare sau ziua înainte de masa? Oare ajuta cât de cât la creștere? Trebuie sa precizez ca nu prea consum alimentele naturale...? (mai mult)
am si eu o mica problemă. Eu particip la competitii sportive de aproape 3 ani și in primul an totul mergea bine... Apoi cand alergam pe o distanta mai lunga ma lua o durere in piept si respiram...? (mai mult)
am niste medalii de TIR sportiv si as vrea sa le stiu valoarea, daca cineva se pricepe sau cunoaste pe cineva specializat in acest domeniu daca se poate va rog?
Am primit o lovitura in bratul stang (nu foarte tare si nu prea dureroasa) cam intre os si muschi si instant am simtit o umflatura deasupra. Am pus mana si am "mutat- o" inapoi fiindca se vedea ...? (mai mult)
Hey, TPU! Voiam sa va intreb: daca fac 12 repetari la orice exercitiu, de exemplu la flotari, in loc de 18 repetari, o sa- mi scada masa musculara acumulata? Va rog sa raspundeti cat mai repede si ...? (mai mult)
Are cineva AbTronic? V-a fost de ajutor?
Skateboard sau trotineta?
Pana la urma cine vine antrenor la FCSB!?
Mi- am comandat niste manusi de portari si la marime am selectat marimea 5 si nu stiu daca este buna marimea pentru varsta mea, am 14 si niste maini cu o marime medie, nici prea mici, nici prea...? (mai mult)
Hey! Aproape toți prietenii sau cunoștințe, dar nu de familie ci de prieteni îmi spun ca nu am fund bombat, ca îl am plat. Ce pot sa fac ca să îl am asa? Și sa scap de coaja de portocala
Hey! Aproape toți prietenii îmi spun ca nu am fund bombat și ca îl am plat. Cum pot sa am un fund bombat și sa scap de coaja de portocala?
Salutare tuturor, poate cineva sa-mi recomande un site cu prognoze sport, mersi mult.
Nu am mai fost pana acum la o sala de fitness.Ce iti zice cand mergi acolo? Trebuie musai vestimentatia corespunzatoare? Iti explica ceva despre aparate si una alta?
Ceva sfaturi pentru campionatul national de skandenberg please. E indeajuns antrenamentul celor de la club, sau mai trebuie sa ma duc la sala si in plus? Daca fac acasa flotari, tractiuni si altele,...? (mai mult)
Stelisti treazi la ora asta? ce parere aveti de aceste plecari mai tot timpul din cauza lui becali? Ultima conferință a lui Dică la FCSB: "Niciodată n- a fost bine! Îmi doream să plec într- un...? (mai mult)
Vreau sa cresc in masa musculara si sa slabesc in grasimi mai repede. Ma gandesc sa iau niste suplimente hormonale (GH Balane sau Probolan, mai astept sugestii), sa fac exercitii regulat si sa...? (mai mult)
Salut, am si eu o nelamurire. Am 15 ani si 163cm si practic antrenamente cu greutatea corporala(caliesthenics) dar mai fac si exercitii pentru skandenberg cu o gantera de 10 kg(pentru antebrat, flexiile...? (mai mult)
Ce parere aveti despre centura de slabit Abtronic?
In jocul PES 2019. Mai sunt incluse UCL UEL Cupa Mondială etc? Cum erau in PES 2018?
Intrebare pentru fanii WWE! Ce Superstar credeți in opinia voastră ca o sa castige meciul Royal Rumble 2019? De anul acesta?
Dacă am 15 ani și sunt fata mai am șanse sa cresc 6-10 cm? Ceva sfaturi? Voi de la ce vârstă nu ați mai crescut?
Știe cineva o sursă bună și de încredere pentru pariuri sportive? Voi cu ajutorul cărei surse faceți pariuri sportive? Dau funda la cel care merită!
Face cineva fotbal la Clubul Unirea din Focșani? Daca da, cat plătiți pe lună? Si, există vreo variantă sa nu plătesc, știu că la box era ceva de genul, sa nu plătești dacă te prezinți la...? (mai mult)
Salut, la inceput de an m- am apucat de slabit. Am slabit 18 kg pana prin iulie dupa am stagnat, prin septembrie mi- am dat seama de ce. Am inceput o perioada de mentinere si de atunci pana acum nu am...? (mai mult)
Salut, exista site de unde pot cumpara suplimete ( proteine, creatina etc ) cu paysafecard? De exemplu sa imi bag in contul de pe site bani cu paysafecard si sa platesc de acolo, intelegeti ideea.
Mi- am comandat un suport de sac de box si acum sunt in alegerea unui sac de box.As dori niste saci de calitate, pana in 700 lei.Care sunt diferentele si care preferati: mitenii, manusile de box sau ...? (mai mult)
Hei TPU, am cumparat acum3 luni un skateboard de ziua mea de la Intel sport.Dar a venit toamna si apoi iarna si nu prea am mai avut timp sa ma dau cu el si l- am lasat.Am inceput sa ma uit pe Youtube ...? (mai mult)
Salut eu de am fost in deficit caloric vreo 2 sapt din pacate cam putin stiu.dar m- am lasat de el si de numarat caloriile (eu slabisem ceva kg) si de cand m- am lasat de acel deficit mananc tot ce vreau...? (mai mult)
As dori sa imi cumpar o placa de snowboard nu prea scumpa, deoarece sunt incepator. Am observat ca la foarte multe placi nu sunt incluse legaturile. Acestea trebuie sa fie de acelasi brand cu ...? (mai mult)
Ce parere aveti de tabloul optimilor din UCL? Cine credeti ca va castiga trofeul si care sunt favoritele voastre?
Care este în opinia voastră cea mai tare si cea mai fanatică galerie din LIGA 1 in momentul actual?
Acum 5 zile am fost la nutritionist pentru a imi oferi o dieta pentru slabit. Pe zi mananc in jur de 900cal si fac 15- 30 min pe bicicleta(doctora nu mi- a zis nimic legat de sport dar am zis sa ...? (mai mult)
Bună seara! Sunt un băiat de 18 ani și de vreo 65 kilograme...Mi- am cumpărat 2 gantere de 8 kg fiecare pentru a- mi crește masa musculară...Îmi puteți spune ce exerciții/probe să fac cu ganterele...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Walking Dead
Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!