Am 15 ani sunt foarte scunda de înălțime și m- am hotărât să fac in fiecare zi niste sărituri pe lângă alte exerciții care le făceam zilnic că am auzit că te poți înalta.Problema este că...? (mai mult)
vreau sa ma apuc de sala am 15 ani si 3 luni, 78 kg 1, 80m si vreau sa cresc in masa musculara si sa mai dau jos grasime. Vreau sa- mi spuneti exact ce exercitii trebuie sa fac si ce sa...? (mai mult)
Care e faza cu "contra" la pariurile astea sportive?
Un ulei bun sa NU mai inghete lantul LA Bicicleta
Hei! Daca fac exercitii la gantere si fac multe flotari pe zi, o sa am rezultate vizibile in cateva luni sau e nevoie sa iau si suplimente?
E bun Krav Maga pentru autoaparare? Cam cat costa un abonament? Cam cat timp trebuie sa faci ca sa stii bine?
Daca folosesc bicicleta stationara in fiecare zi cate 15 min dimineata si seara( la treapta 2) o sa slabesc? Tin si dieta.
Hey, TPU! Dupa cum stiti fac de 2 luni antrenament acasa, nu am posibilitatea sa merg la sala pentru ca oricum am programul incarcat. V- am spus ca antrenamentul consta in flotari (in mai multe forme),...? (mai mult)
Salut, daca fac Intermittent Fasting si ma antrenez dimineata de la 9:30 pana pe la 11, am energia necesara pentru un antrenament eficient fara sa mananac ceva inainte?
am si eu o problema de fiecare data cand joc fotbal cu alti copii de nu ii cunosc joc foarte bine! Dar cand joc cu copii de ii cunosc joc ca dracu! MA PUTETI AJUTA?
Am o bicicleta stationara si am inceput sa lucrez pe ea. Tin dieta si vreau sa slabesc. Bicicleta ma va ajuta daca fac 30min in fiecare zi?(am incercat cu treapta a 3a dar mi se par cam greu). Vreau...? (mai mult)
Am o intrebare legata de muschi. Este masa msuculara direct proportionala cu rezistenta? Adica cresti masa musculara prin cresterea numarului de repetari, exact ca si rezistenta? Stiu ...? (mai mult)
Am o intrebare: In ce consta skandenbergul? Adica eu ma antrenez 5 zile pe saptamana de 2 luni si nu reusesc sa il pun pe un prieten care a facut sport pentru a slabi timp de 7 luni. El a facut...? (mai mult)
Salute, pot pierde grasime si pune masa musculara in acelasi timp? Am avut in urma cu 6 luni 112kg si am ajuns la 79kg cu o foarte mare vointa si find in deficit caloric am inaltimea de 1, 78cm. ...? (mai mult)
As dori sa stiu daca exista o tehnica de baut bere repede si care este aia! Dintre toti prietenii mei eu beau cel mai repede, dar as vrea sa pot sa beau si mai repede... cunosc pe cineva care a...? (mai mult)
A intrat cineva in ultimele minute pe excelbet sau pe old excelbet? De 20 de minute ma chinui sa intru si imi arata bara albastra cum se incarca dar degeaba. Si ce ma enerveaza ca pe site- uri ca "Fortuna"...? (mai mult)
in legatura cu pariurile sportive, daca pun 20 de meciuri la sistemul 15 din 20 (sa imi iasa 15 meciuri ) cu cote cuprinse intre 1, 35 si 2, 30... Cam cati bani as castiga cu 2 lei?
Salut, cum sa- mi calculez caloriile astfel incat sa fiu cat mai exact, de exemplu piept de pui prajit in tigaie, calculez doar caloriile de la pieptul de pui crud sau caut in aplicatie de exemplu piept...? (mai mult)
Îl bate Moroșanul pe Ghiță?
Am 11 ani și am un vis. Sa fiu Fotbalist. Sunt înscris la fotbal în Târgoviște dar mereu nu ma pot întrece adică ca nu sutez bine dau numai cu spițul... Mereu dacă alerg 60 metri în...? (mai mult)
Mai am 2 meciuri pe un bilet, lazio si cfr ca marcheaza, un castig de 11 milioane, pot juca o contra cumva? Chiar daca sunt 2 meciuri. Idei, merci!
Salut. Antrenamentul cu greutăți slăbește? Este eficient și în ce măsură? Daca este bun, ce tip de antrenament sa fac? Mulțumesc.
Salut, am 13 ani si ma gandesc ca prin viitor( martie- aprilie anul viitor) sa dau la o academie de fotbal. Sunt un jucator bun, nu ma panichez, am un dribling bun, un sut bun, si execut foarte bine...? (mai mult)
Care este în opinia voastră cel mai bun antrenor din LIGA 1 IN momentul actual?
Salut, am 50 kg 1.70 si un pic de abdomen si muschi, e bine sa am inaltimea si greutatea asta la 14 ani?
În timp ce stăteam în pat mi- a venit o idee despre cum sa fac bani. Dar nu știu dacă am voie. Dacă pun 100 de lei pe 2- 3 meciuri la pariuri, sigure. Am voie? De exemplu pun pe: Barcelona,...? (mai mult)
Salut.Unde as putea gasi niste gantere la un pret bun si de calitate? A folosit cineva acasa? Ajuta cu ceva?
Salut, daca la aprox 2600kcal pe zi aveam body fat in jur de 17-18%, sunt prea putine 1500kcal pentru cutting? 17 ani, 175 inaltime
Care jucatori de fotbal sunt eligibili pentru REGULA UNDER 21, din Liga 1, in sezonul competitional 2018-2019? ( ma refer la anul nasterii jucatorilor )
Salut vreau niste exerciții pentru 6 pack și unele că sa nu mă mai doară coloana! Ofer funda rapid vrea link!
Ofer funda de ce am făcut acum niște exerciții pentru abdomen 6 pack și efectiv mă durea tot spate și acum că am terminat când mă aplec in jos sa iau ceva mă înjunghie ceva in spate...? (mai mult)
Știe cineva o casa de pariuri online care se poate juca și din alta tara? Înțeleg că retragerile și depunerile sa fie făcute din Romania dar să îmi poata permite sa joc din Spania mulțumesc.
Vreau si eu sa ma inscriu la un club de skandenberg din Craiova. Eu sunt din Calafat si sunt cel mai bun din clasa la acest sport(renumit chiar pentru asta). Vreau sa ma antrenez si sa particip la concursuri...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare. Cum se creeaza bonusul potential (sansa) pe un bilet? Multi zic ca sunt necesare minim 11 meciuri pe un bilet, dar nu este asa. De multe ori pun doar 6- 7 meciuri pe bilet...? (mai mult)
Salut, am 17 ani, 70kg, 175cm inaltime, aproximativ 15-17%body fat, de cand imi recomandati sa incep cutting-ul si cam in cate calorii sa-l fac?
Cate calorii arzi daca faci 100 jumping jacks? Va rog raspuns urgent!
Recent am vazut dintr un ad un site de suplimente si am dat click de curiozitate, parca de pe FB, Proteineonline.ro, si ma bagam in seama cu baiatul asta de pe FB pe chat, si mi- a dat niste sfaturi...? (mai mult)
Poate careva sa-mi zica o statistica dintre Ionut si Vladimir Draghia,in confruntarile directe, in special este vorba de EXATOLN
Am si o întrebare flotări le sunt utile ca exercițiu? Si cand zic asta ma refer daca ajuta sa faci masa musculara. Sa faci doar flotări si atât nici un fel de exercițiu pe lângă....? (mai mult)
Am primit o invitatie la jn meci de fotbal. Ce vreausa stiu este daca biletul trebuie inca platit sau invitatia imi asigura accesul la meci gratis. Invitatia arta asa: http://imgur.com/MKpLOdf ...? (mai mult)
Kickboxing sau boxing? De ce? Tin sa mentionez: am 17 ani, clasa a 11- a deci nu stiu cat timp liber o sa am in timpul anului. 1.75m 67 kg. Am mai facut sport, nu de performanta dar am mai practicat...? (mai mult)
Buna, Imi poate spune si mie cineva care este suma maxima pe care o pot paria pe un bilet la superbet? In regulament scrie doar castigul maxim, nu si miza maxima. Merci
Cum pot vedea digi sport si/sau dolce sport in Spania? La televizor, online, nu conteaza cum. Multumesc anticipat!
M- am gandit sa pun un bilet pe "1"Dortumund vs werder bremen "1"Inter vs udinese "1"Man city vs Everton Liverpool vs manu "PSF 1" Levante vs barca "x2" "1x"As roma vs genoa "1x"Plzen vs karvina...? (mai mult)
Salut, dacă mă antrenez acasă și iau vreo 5 luni suplimente și după nu mai iau suplimente dar tot mă antrenez mi se întâmpla ceva? (Și dacă sunt bune suplimentele impact whey).
Salut, as dori o recomandare de exercitii pe care sa le fac pentru abdomen ( eventual sa- mi spuneti si de cate ori sa le fac pe saptamana ), ma antrenez 6 zile din 7, iar pana acum faceam 100 abdomene...? (mai mult)
Va salut! Vreau sa incep un ciclu cu Turanabol, am 21 de ani, 1.83 si 75 kg, am o gena cu care sincer chiar ma mandresc, intotdeauna am aratat bine la corp indiferent de alimentatie. M- am informat...? (mai mult)
Salut, ce fel de adidasi sau ce talpa sa aiba cei de alergat pentru asfalt/ciment? Va multumesc anticipat.
Poate sa imi spuna si mie cineva cel mai bun loc din IASI unde as putea practica kick-boxing la 14 ani?
Nu prea am energie im ultima vreme când merg la sala, se poate din cauza sexului? In ultimu timp cam am făcut o in fiecare seara de câte 2 3 ori!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Alina88888888888 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!